3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Shit tole, sonček... A tip se je kr obesu? Groza, se včasih resno sprašujem, kaj mlade pripelje do tega, da naredijo samomor, ko se jim življenje še začelo ni.. Kako pa je tvoja sestrična? Najbrž je čisto u k...u zarad tega, groza, me kar srh spreleti, ko kaj takega slišim... Ja veš kako je blo on je biu prej pred leti z eno punco in doma so jo poznali in use, pol sta se razšla in je on biu z mojo sestrično. Skos jo je preverjou kje je, klicaru na domače telefone, hodu za njo, enkrat ko je bla pr nas na obisku je pod oknom poslušou naš pogovor in podobne stvari. On pa je še vedno neki meu s tisto prvo punco. Moje sestrične doma ni hotu predstavt kr je reku da hoče on celo zgodovino ženske vedt preden jo doma predstavi ampak kar mu je ona povedala njemu ni blo prou, kr je od drugih kolegov slišou raznorazne laži in zato pol on njej ni vrjeu in sta se usak dan kregala, ampak nikol pa ni noben naredu konca temu. Za novo leto je biu pr njej doma, potem pa je kasneje šeu k tisti taprvi punci. In moji sestrični je končno kapnlo da bo temu nrdila konc in se je zapelala mimo njegove hiše (se vidi s ceste, tko da ni blo vidt kot detektivska naloga) in je pred hišo vidla nepoznan avto, zato je poklicala na domač telefon in prosila če ji lahko povejo če je tista punca tam, ker če je tako ga bo pustila pr miru in naj bo z njo. Njegova mama jo je brez odgovora napizdla da naj ga pusti pr miru in odložila. Potem je ona še klicala tega tipa in mu rekla naj se odloči za eno al pa za drugo in ji je reku oblubm da bom danes use zrihtou in bo usega konc. Čez nekej časa je mojo sestrično klicou še njegov fotr in jo neki napizdevou, potem jo je klicou še njegov brat in jo spet .... kmalu zatem je dobila sliko svojega fanta (kar sm prej opisala) in čez slabe pou ure je dobila klic njegovega brata. Hvala ti, brat je umru. Učerej je mogla it delat da je odprla gostilno, potem pa je poklicala šefa naj jo pride zamenjat ker ne zdrži več, komej je prepelala do doma. Doma so jo nafilali s tableti da je zaspala, ampak je spala samo 2 ure potem pa me je klicala, če bom šla pokropit, pa sm ji rekla da moj itak ne hodi na pokopališče tko da on zihr nebo šu js sama pa tut nebi šla, pa še mraz je pa tko, pa sm ji rekla če pa rabš nekoga da gre s tabo če ti je preteško pa bom šla js s tabo ni problema, pa je rekla da ne sme it, da ji je njegov fotr prepovedou da se prkaže tam, tko da če bi šla da naj pokropim še za njo. Sej mislm da je še vedno v transu zarat tablet in trenutnega dogajanja sploh ne razume tko kot je treba, ji je pa ful hudo. Fant gor al pa dol, tkole se ne obtožuje ljudi. Js osebno mislm da je blo tukej neki druzga, ker tip je hodu po kazinojih, in je njegova plača hitr zginla, tko da kmal tut za kavo ni več meu. Kupu je nov avto in baje da je šu pred enim tednom na nek urinski test v Lj. Moje mnenje: 1. Lahko je imeu kakšno bolezen in je vedu da bo tako al pa drgač kmal umru in si je skrajšou muke 2. Lahko je biu zadolžen pri komu in ni mogu vrnt dnarja 3. Problemi s samim seboj, ni si znau razčistt nekih stvari v glavi in ga je to prpelalo do konca 4. Nesporazumi doma in v družbi Razlogov je milijon, ampak samo on ve zakaj je to naredu.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|