|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
4.1.2010 12:36:17   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Pupe - tiste, ki že hodite v materinsko šolo: koliko časa ponavadi traja (koliko srečanj je in kako dolgo je eno srečanje)?

Js mislm da je to odvisno od usakega kraja posebej. Eni majo večkrat po manj ur eni majo pa manjkrat po več ur, to je najbolš da se pozanimaš tam kamr maš namen hodit

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.1.2010 12:38:05   
lenčy
evo me, js sm tleuser posted image glih gledam, k je sneg začel padat pa upam, da ga ne bo preveč, ker bi šla v sredo rada na pregleduser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.1.2010 12:47:39   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pupe - tiste, ki že hodite v materinsko šolo: koliko časa ponavadi traja (koliko srečanj je in kako dolgo je eno srečanje)?

Js mislm da je to odvisno od usakega kraja posebej. Eni majo večkrat po manj ur eni majo pa manjkrat po več ur, to je najbolš da se pozanimaš tam kamr maš namen hodit

Ja, saj imam danes, pa ne vem, če mi bo uspelo potem še nekaj opravit user posted image

Glede popadkov... sem že enkrat prej napisala. To so (naj bi bili) Braxton Hiksovi popadki, ki niso nič nevarni, ampak se z njimi le maternica pripravlja na porod in se krči. Jaz jih čutim že kakšen mesec kot predmenstrualne krče. Postane sicer malo neprijetno, trebuh otrdi, takrat je najbolje, da se vsedeš dol in počakaš, da mine.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.1.2010 13:06:07   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja, saj imam danes, pa ne vem, če mi bo uspelo potem še nekaj opravit user posted image

Glede popadkov... sem že enkrat prej napisala. To so (naj bi bili) Braxton Hiksovi popadki, ki niso nič nevarni, ampak se z njimi le maternica pripravlja na porod in se krči. Jaz jih čutim že kakšen mesec kot predmenstrualne krče. Postane sicer malo neprijetno, trebuh otrdi, takrat je najbolje, da se vsedeš dol in počakaš, da mine.

Ampak je tko neprijetno user posted image . Men učasih pomaga gibanje, tko sm dva dni nazaj ob pol petih zutrej hodila po hiši, da se je ublažila bolečina. Če sm pri mami grem na sprehajalno stezo, če je pa vreme pa ura ne prepozna grem pa vn na sprehod. Hodm pa zlo počasi da se umiri in je pol dobr. Če pa počivam je pa za znort. No sej usaka ma svoje in usaki bo kej druzga pomagalo.
Me pa še neki zanima a so kakšne omejitve z jemanjem Rupuruta? Js sm do zdej 2 uzela enga okol božiča enga pa učerej. To vem da ni nč narobe, kaj pa če uzamm Rupurut usak dan?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
4.1.2010 13:13:08   
MiaSophia
Hi folks,
no pri nas nič ne kaže na sneg (not yet) user posted image  bi blo okej, da bi se mala frača lahko spet sankala user posted image .
Ja, te BH popadki so kr mal hm, čudni. Meni se včasih zdi, da mi bo kar kakšna bejbijeva okončina pokukala skozi lulouser posted image .
V sredo imam pregled in komaj čakam. Naslednji pregled pa merimo plod.
Že veste, če se vam je plod obrnil prav?
Punce, lep začetek tega leta Vam želim in seveda tudi vse ostale dni user posted image , baj

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.1.2010 13:18:10   
ursa_p
Cau!

3soncek3 ... jaz sem prepricana, da so bili popadki zato, ker me je tako zelo noro bolelo (sicer pa sem en porod ze dala skozi in se mi je zdelo precej podobno). Ne vem ali so lazni popadki samo krcenje (krci) ali naj bi tudi boleli??? Je pa bolecina priblizno taksna, kot jo opisujes ti, le da moja ne potuje na kolk, ampak vedno bolj dol, pa kriz tudi boli za znoret. Kot sem ze napisala ... ko je fajn bolelo, sem komaj dihala.
Je pa tako, da se otrocek ponavadi pred porodom umiri in me je to tolazilo, da je med mojimi popadkih nas user posted image se vedno brcal in skakal in ne vem kaj se vse, tako da me je poleg popadkov se to bolelo ... hehe.

Zgaga ... mene noro pece, in vedno manj mi pomaga soda bikarbona. Vcasih je celo tako, da se zvecer sploh ulezt ne smem in potem sedim in spim kar na stolu. user posted image
Koliko rupuruta pa lahko, pa res ne vem. Najboljs, da poklices v lekarno al pa ginekologa. Jaz nisem v celi nosecnosti vzela se nobenega, samo sodo.

Lp, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.1.2010 13:25:13   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Cau!

3soncek3 ... jaz sem prepricana, da so bili popadki zato, ker me je tako zelo noro bolelo (sicer pa sem en porod ze dala skozi in se mi je zdelo precej podobno). Ne vem ali so lazni popadki samo krcenje (krci) ali naj bi tudi boleli??? Je pa bolecina priblizno taksna, kot jo opisujes ti, le da moja ne potuje na kolk, ampak vedno bolj dol, pa kriz tudi boli za znoret. Kot sem ze napisala ... ko je fajn bolelo, sem komaj dihala.
Je pa tako, da se otrocek ponavadi pred porodom umiri in me je to tolazilo, da je med mojimi popadkih nas user posted image se vedno brcal in skakal in ne vem kaj se vse, tako da me je poleg popadkov se to bolelo ... hehe.

Zgaga ... mene noro pece, in vedno manj mi pomaga soda bikarbona. Vcasih je celo tako, da se zvecer sploh ulezt ne smem in potem sedim in spim kar na stolu. user posted image
Koliko rupuruta pa lahko, pa res ne vem. Najboljs, da poklices v lekarno al pa ginekologa. Jaz nisem v celi nosecnosti vzela se nobenega, samo sodo.

Lp, Ursa

Ja sm se zdej spomnla da si enkrat že rodila in da veš prbližno kok zgleda user posted image .
Tut men je zlo hudo k uzamm rupurut, že nasploh nism nikol jemala tabletou, sm use težave prebolela naravno, sm tale zgaga je pa too much, ko doseže vrhunec, mi hoče kr glavo odprt, teško diham ipd. zato raj uzamm da lahko umiru preživim. Bom v lekarni vprašala k morm it kupt.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
4.1.2010 14:08:13   
lenčy
mene pa do sedaj zgaga še ni obiskala...sm pa ponoči imela ful probleme, komaj sm dihala, ker me je tako v rebrih tiščalo, da bi skor bruhala. verjetn se je mali direkt na rebra prijel al pa vse skp že tko raste pa se širi. upam, da ne bo skos tako, ker sem se prou ustrašla...

glede popadkov-pri meni jih še ni bilo, ne da bi js vedla za to. sj sploh ne vem kk to zgledauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
4.1.2010 15:00:22   
rožca26
Pozdravljene pupe!!!

No, pa se vam dons končno oglašam user posted image  Smo mel že tok dela, da ni blo časa it na računalnik. Jest sm zjutraj letela na Vrhniko nest zdr. potrdilo od G za podaljšanje bol., pol k sm pa pršla, sm pa Vida previla in nahranla, pol smo pa vsi 3 oz. 4 (user posted image ) leteli v Ljubljano v Merkur. Smo nabavl en kup stvari za kopalnico (držalo za brisače, metlico za WC, tuš, polnilec baterij ...), pol pa še v Muellerja po pleničke za Vida, hrano, dudike za pupiko. In pol nazaj dam. Me je že tko tišalo na wc, sam kaj k ga v nobeni nimajo - vsaj jest ne vem, da majo wc tm, razn v btc-ju. Zdej sm pa tok utrujena, pa malika mi ful dol pritiska.

Vidim, da so bili včeraj na tapeti starši. Jest nimam nič rečt čez njih, ker na srečo ne živimo skupaj. Sem namreč mnenja, da moraš biti od svojih staršev oddaljen tolk, da ti ne morjo v copatih na obisk uletet. Na srečo je moj že mel stanovanje, če ga pa ne bi imel, pa še otrok ne bi mela. Bi najprej zrihtala, da bi šla nekam na svoje.

Sara, sm včeraj še mal bla na netu, pol pa tebe ni blo gor, sm pa mislila, da si šla, sm pa tut jest šla. Vid ni takoj zaspal, je šel pol ure kasnej spat. No, pa drugič. Se mi zdi, da zdej tudi bolj spi odkar ga ne motim, ko sem zvečer za računalnikom.

Kar se pa tiče popadkov - na srečo nism mela ne lažnih in ne pravih. No, čeprov ne vem kak zgledajo ne prvi ne drugi user posted image , ker jih pri Vidu ni bilo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
4.1.2010 15:03:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Miško mi je svetoval, naj se uležem tako kot so včasih Rimljani ležali, ko so jedli (na L boku in višje glava) in ti povem, da meni pomaga. Ker je lih taka lega, da se pol kislina mal spusti, ker je želodec v tisti višini narjen. Poskusi, mogoče bo pa tebi tut. Če pa ne veš kaj mislim, pa enkrat pri meni potrkaj in ti bom demonstrirala user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
4.1.2010 15:03:15   
vekybel
Ojla,
evo mene da se vam javim po dolgem času,sem na obali pri svojih.

Punce srečno 2010 in veliko zdravja, ljubezni in zdrave user posted image .

Kako ste, kaj počnete?
Je kaj novega?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.1.2010 15:05:22   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia

Že veste, če se vam je plod obrnil prav?

jp. Vem, ker imam velikokrat UZ, pa sm mojo G na zadnjem Uzju vprašala kak je mala obrnjena. Pri Vidu sm pa vedla, da je na glavco obrnjen, ker sem kolcanje vedno pri sramni kosti čutila. Za UZ pa ni bilo časa, ker sm šla prej rodit user posted image

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.1.2010 15:14:46   
rožca26
Zvezdici in Urša - OBE TAKOJ POČIVAT IN NOGE V LUFT!!!! KER ČE NE BOSTA, BOM JEST K VAMA V INŠPEKCIJO PRIŠLA!!! URŠA, TI SI VZEMI BOLNIŠKO ALI DOPUST, ZVEZDICA, TI PA NE IT NA FAX IN RAJE POČIVAJ!!!!

Upam, da mi nista zamerli, sam resno mislim. Bolje, da počivata. Sej veste, da mormo rekord podret user posted image
Drgač pa vse, ki imate že popadke - take in drugačne - da ne bi nobena pred 36. tednom rodila - RESNO MISLIM.

Vsem s težavami pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.1.2010 15:15:36   
Zvezdici
Jaz samo na hitro poročam.
Sem bila pri G, me je hvala bogu vzela na pregled.
CTG ni pokazal nič, me je pa vseeno pregledala in ugotovila, da se nekaj dogaja.
Tako, da moram ležat in mirovat.
Dobila pa sem tudi buscopan.

Za seznam: naslednji pregled imam 14.1

Upam, da se vse skupaj umiri, ker res ne bi rada, da pupa pride prekmalu user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.1.2010 15:18:45   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Zvezdici in Urša - OBE TAKOJ POČIVAT IN NOGE V LUFT!!!! KER ČE NE BOSTA, BOM JEST K VAMA V INŠPEKCIJO PRIŠLA!!! URŠA, TI SI VZEMI BOLNIŠKO ALI DOPUST, ZVEZDICA, TI PA NE IT NA FAX IN RAJE POČIVAJ!!!!

Aveš, da sem res bila danes že zrihtana za na faks user posted image . Pa sem si sama sebi rekla. Da kaj hudiča delam, da kaj je bolj pomembno (ker ubistvu na faksu ne smem manjkat več).
Rajši faks pustim, kot pa da bi bilo s pupa karkoli narobe.

Nič šibam ležat, pa se potem še kaj slišimo.

Rožca maš čisto prav!
Te pikepoke bom pa kar unovčila, hehe. Jih kar rabim!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.1.2010 15:26:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Aveš, da sem res bila danes že zrihtana za na faks user posted image . Pa sem si sama sebi rekla. Da kaj hudiča delam, da kaj je bolj pomembno (ker ubistvu na faksu ne smem manjkat več).
Rajši faks pustim, kot pa da bi bilo s pupa karkoli narobe.

Nič šibam ležat, pa se potem še kaj slišimo.

Rožca maš čisto prav!
Te pikepoke bom pa kar unovčila, hehe. Jih kar rabim!

Ti jih kr vnovči - sej jih vsaki s težavami pošiljam dvojno dozo user posted image . Glede faxa pa tako, da mislim, da se moraš it zmenit, da ti mal čez prste pogledajo - zaradi nosečnosti. Pa mislim, da ti pol ne bodo težili. Upam, da si svojmu predstojniku katetre omenila, da boš marca rodila.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.1.2010 15:31:46   
plamen
zvezdici - ti kar počivaj, čim manj naprezanja, tako psihičnega kot fizičnega. Verjetno se ti je sedaj tudi malo psiha umirila in prihaja še kaj za tabo, pa se dogajajo te čudne stvari. In če ne gre drugače te je moglo pa tko prisiliti, da misli na vaju, ne se pustiti. Upam, da se dogajanje preneha in počakata na marecuser posted image

otrdevanje trebuha
- meni samo otrdi, nimam pa nobenih bolečin ali krčev.

obrnjen ne vem kako je, bom videla čez 1 tedenuser posted image , jaz pa tudi čutim kolcanje spodaj tako, da verjetno je že na glavčki. V rebra me pa še nič ne brcauser posted image .

Opažam, da sem še prava srečnica, brez pekoče zgage, bolečega križa, spim odlično... Naj le trajauser posted image , sam da ne bom pri naslednjiuser posted image še za to pokasiralauser posted image .

Pogovarjale ste se o porodu, a katera kaj ve o porodu pod hipnozo? Mene sicer bolj zanima trans kot hipnoza, ker se s tem tudi malo ukvarjam, me pa zanima če je katera kaj razmišljala o tem oz. pozna kako z izkušnjami?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.1.2010 16:48:00   
branka28
Ojla user posted image

Danes sem bila na glukoznem testu, ker sem bila v četrtek prepozna, sprejem je bil samo do 7.30.
Hvala bogu je za mano, user posted image user posted image user posted image
Popikane imam vse štiri prste na rokiuser posted image , izvid bo pa v četrtek pri moji G, daj bog da bo vse ok.

Danes sem tudi dobila odločbo iz CSDuser posted image , enkratna denarna pomoč znaša 276,11 eur, so bili kar hitri. Nakazilo pa ne vem kdaj bo, ker ni datuma.

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
4.1.2010 17:05:24   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Ojla user posted image

Danes sem bila na glukoznem testu, ker sem bila v četrtek prepozna, sprejem je bil samo do 7.30.
Hvala bogu je za mano, user posted image user posted image user posted image
Popikane imam vse štiri prste na rokiuser posted image , izvid bo pa v četrtek pri moji G, daj bog da bo vse ok.

Danes sem tudi dobila odločbo iz CSDuser posted image , enkratna denarna pomoč znaša 276,11 eur, so bili kar hitri. Nakazilo pa ne vem kdaj bo, ker ni datuma.

L.p.user posted image

user posted image user posted image user posted image same lepe stvari. no glukozni test ni nekej lepga je pa lepo da je za tabo. Držim pestke da je use uredu

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.1.2010 17:39:56   
zoey
Evo mene od zobarja. Ta je tud en model ... čakala uro pa pol, pridem končno na stol, njega ni še 10 minut, zmeraj še kaj pobrklja po bajti, ker ima ordinacijo v svoji hiši, potem pride, pogleda, aha, stranica zoba je šla, pobrusi robove in reče, da bomo tole (zob) pol rihtal, ko bo šlo tole (user posted image !!!) stran user posted image user posted image user posted image ... da bi ga koklja brcnila. Je bila sestra tud ful jezna nanj, ma se ni dal motit user posted image user posted image user posted image Tako, zdaj pa samo molim, da iz te skeleče bolečine ne bo ratala tista nevzdržna.
Zvezdici - p.o.č.i.v.a.t.!!!! user posted image Fax bo že počakal, pozanimaj se le natančno o svojih pravicah in se poskusi dogovorit s predstojnikom, upam, da imajo glavo in srce na pravem mestu. Pa glede na to, da so cunjce že speglane, lahko zdaj na veliko lenariš user posted image
Moje so večinoma preprane, prelikala jih bom pa kasneje. Imam še pol dnevne obešene včerajšnje žehte in so tko lušne, da kar ne vem, če bi pospravila stojalo, ko bodo suhe user posted image
Branka - juhuhu za evrčke, pa da je user posted image preiskava za tabo.
Glede krčev - jaz jih imam takoj, ko sem več pokonci, ampak so taki izi menstrualni, trebuh mi pa (še) ne otrdeva ob njih.
Brcik ne čutim tako kot prej, gre bolj za tektonske premike, se mali rola po trebuhu, da kar valovi, pa vsake tolko kako bulo naredi. Sploh ne rabim gledat tv-ja, je trebuh dovolj zabaven.
Urša - user posted image user posted image user posted image za redno slikanje trebuščka. Meni se sploh ne slika, pa vem, da mi bo potem žal, ampak zmeraj imam kak izgovor.
Panika!!! - od včeraj do danes se mi je naredila črta (linea negra al kaj je že), jaooooo... Nič ne gre po planu, vse kar mi ni lepo, se mi je zgodil user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
4.1.2010 17:43:17   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Panika!!! - od včeraj do danes se mi je naredila črta (linea negra al kaj je že), jaooooo... Nič ne gre po planu, vse kar mi ni lepo, se mi je zgodil user posted image

user posted image sej bo use pršo nazaj u normalno stanje. Js morm pa kr potrkat nimam ne te črte pa tut popek je zaenkrat še notr, čeprou kukr je vidt bo kmal zunej user posted image . Pa to use spada k user posted image pa je lepo tut  če ni user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.1.2010 18:57:22   
7lina7
ojla!!

da reportiram pregled pri G :

v urinu beljakovine in levkociti.
pregled samo ginekološki - višina maternice 28cm - kar je 1cm manj kot pred 3 tedni...  pa ga ne skrbi glih nekaj.. user posted image

kontrola   28.1

ne vem no...

a katera ve kaj to v urinu pomeni?

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.1.2010 19:04:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

v urinu beljakovine in levkociti.
pregled samo ginekološki - višina maternice 28cm - kar je 1cm manj kot pred 3 tedni...  pa ga ne skrbi glih nekaj.. user posted image

ne vem no...

a katera ve kaj to v urinu pomeni?

a si slučajno meriš pritisk? Ker če imaš visokega in zraven še beljakovine, to ni ravno super zadeva - lahka da pride do preeklampsije. Upam, da te nism prestrašla preveč, sam opozorim te. Kar se tiče višine maternice - jest bi vseen mal zatežila. Ni ravno kul. Kdaj maš pa UZ? Ker kaj pa če ima bebika zastoj rasti?

Joj, se mi zdi, da sm te fuuuuuuuul prestrašla. Sam jest bi vseen še pušenjaku pisala na med.over.net al kak že in mu razloži. On bo še najbolj vedel.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.1.2010 19:06:25   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

uh to lineo negra ima jest že lep čas. Pa veš kaj, če se moj ne pritožuje, se pa tut jest ne bom. Mi je res bolj pomembno, da je pupa zdrava kot pa da mam mal lepotnih napak. Sej bo šlo to vse stran.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.1.2010 19:26:56   
7lina7
rožca- nič me nisi prestrašla... sem že v 1user posted image imela ta problem z zastojem rasti.. pa mojga G to ne gane.. UZ?? nič kaj ne kaže na to.čeprav sem mu že zadnjič omenila vse problemčke iz 1 user posted image in vprašala za UZ.pa je rekel,da te že boma ..kdaj pa ne vem. do zadnjič (pred3t) sem imela pritisk 120/70. zadnjič pa 145/85, danes pa 137/80

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?