zoey
|
Evo mene od zobarja. Ta je tud en model ... čakala uro pa pol, pridem končno na stol, njega ni še 10 minut, zmeraj še kaj pobrklja po bajti, ker ima ordinacijo v svoji hiši, potem pride, pogleda, aha, stranica zoba je šla, pobrusi robove in reče, da bomo tole (zob) pol rihtal, ko bo šlo tole ( !!!) stran ... da bi ga koklja brcnila. Je bila sestra tud ful jezna nanj, ma se ni dal motit Tako, zdaj pa samo molim, da iz te skeleče bolečine ne bo ratala tista nevzdržna. Zvezdici - p.o.č.i.v.a.t.!!!! Fax bo že počakal, pozanimaj se le natančno o svojih pravicah in se poskusi dogovorit s predstojnikom, upam, da imajo glavo in srce na pravem mestu. Pa glede na to, da so cunjce že speglane, lahko zdaj na veliko lenariš Moje so večinoma preprane, prelikala jih bom pa kasneje. Imam še pol dnevne obešene včerajšnje žehte in so tko lušne, da kar ne vem, če bi pospravila stojalo, ko bodo suhe Branka - juhuhu za evrčke, pa da je preiskava za tabo. Glede krčev - jaz jih imam takoj, ko sem več pokonci, ampak so taki izi menstrualni, trebuh mi pa (še) ne otrdeva ob njih. Brcik ne čutim tako kot prej, gre bolj za tektonske premike, se mali rola po trebuhu, da kar valovi, pa vsake tolko kako bulo naredi. Sploh ne rabim gledat tv-ja, je trebuh dovolj zabaven. Urša - za redno slikanje trebuščka. Meni se sploh ne slika, pa vem, da mi bo potem žal, ampak zmeraj imam kak izgovor. Panika!!! - od včeraj do danes se mi je naredila črta (linea negra al kaj je že), jaooooo... Nič ne gre po planu, vse kar mi ni lepo, se mi je zgodil
|