lonja
|
Dan, ste pridne in lepo čvekave, da imam med pavzami v službi kaj brat . Čakam, da bo ura dve, da jo popiham po moji dve princeski v vrtec. Manca se je vrtca kar lepo navadila, popoldne, ko so skupine združene, me čakata obe v isti skupini in jih je prav fajn videt, ko ste me obe tako veseli, ko se pojavim na vratih . Manca že zdej en teden lepo raca, no, sicer gre še počasi, pa če mora hiter kam pridet, gre hitr na kolena in po kolenih naprej. Pa odkar je v vrtcu, je ratala kar mal ''bojevito'' razpoložena, Ajdo zlasa v trenutku, če je treba in potem je jok in stok pr hiši . Počasi že razmišljamo, kam jo bomo popihali na dopust. Ja, zgodaj je še, ampak je treba stvar kar rezervirati, da ne bomo prepozni . Kam boste kaj ve odšle? Otika, ja, včasih pomaga, če se človek mal sprazne . A veš, kolk ste bencina pršparale, k ste ble na voziček pogon? Kolk ma lepe učke Neži, dela konkurenco naši Manci, iiiiiii. Ana Luna, ampak Jaša pa že tkole sam je, al kaj? Ker Manca full kaže interes, sam ponavadi prej vse dol pade z žlice, preden ona do ust prinese . Uršula83, naj hitro ozdravi. Nam so vnetja ušes pri ta starejši povzročala kar preglavice, ker se je pupa kar naenkrat odločila, da ona pa AB ne bo jedla. Zdej je še Ok, dokler so majhni . Martka, eno tudi za Gajo in za čim hitrejše okrevanje . Zdej je pa res samo še 32 minut do dveh. Dijooooooo.
|