|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
4.2.2010 8:42:18   
tasa.m
Uršula83; kdaj imaš rok user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.2.2010 10:23:13   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Uršula83; kdaj imaš rok user posted image

30.8. zaenkrat user posted image
spet nisem imela od septembra user posted image , tko de je PDP določen sam po UZ. Ker po user posted image bi mela rok  že  8.6. user posted image
Bomo vidl na NS če bo 30.8. ustrezal.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.2.2010 10:55:47   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
...
kavica - user posted image za šoping. čuj, pa kje mate vi hlače za 7 evrov? In to še nekorenčkaste? ...

two way trgovina v qulandiji v mb.
pa kolk vem 'mate to trgovino tudi v lj.

no, ko in če vas bo kdaj kdo razpizidl mate tle link, kamor lahko napišete javno 'pohvalo' tistemu, ki vam je dekl dvignil.
http://salabajzer.si

tasa.m - user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 4.2.2010 10:56:44 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.2.2010 15:13:57   
martka
mm, s mi zdi da imao o wa tudi v celju. sa kje ne vem. mogoče v planetu?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.2.2010 15:16:23   
martka
pa zakaj mi zdaj črke pobira?? no se smi zdi, da je tudi v celju ta trgovina, samo jaz ne vem kje. mogoče katera blizu celja ve? v planetu?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.2.2010 15:19:09   
martka
gaja ima že od nedelje antibiotik, zaradi vnetja ušesa. no, in včeraj je dobila 38.8 vročine in danes 39.4! dr pravi, viroza!

mislim?!?
na moje vprašanje, kje bi jo dobila jecrekla- v čakalnici! grrr...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.2.2010 18:06:19   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: martka

gaja ima že od nedelje antibiotik, zaradi vnetja ušesa. no, in včeraj je dobila 38.8 vročine in danes 39.4! dr pravi, viroza!

mislim?!?
na moje vprašanje, kje bi jo dobila jecrekla- v čakalnici! grrr...

mi smo bolani že več ku en mesc skp. do predučerišnem hiconcil, od učer pa še cefzil, ker ma neko bakterijsko vnetje user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.2.2010 22:11:07   
martka
oh, uršula... grozno... mah, naj hitro ozdravijo, sončki naši... in naj bo kmalu pomlad...poletje... in naj tako ostane...

ajd... lahko noč, vsi skupaj...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 558
5.2.2010 11:52:37   
Ana Luna
božčki mali, pozdravite se! user posted image user posted image user posted image

tudi jaz že komaj čakam toplejših dni.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
5.2.2010 12:13:04   
Ana Luna

včasih je bila zunanja podoba naše teme bolj 'barvita', zdaj pa nič več ne pošiljate fotk svojih malih zakladkov.
pa bom jaz. eto, po dolgem času nekaj novih slik naše male zverinice. takšne 'vragolije' uganjamo vsak dan.

veselje, ko pridemo domov iz vrtca ...
user posted image
lupčke vsem ...
user posted image
večerni program. ne moti ...
user posted image
poslušamo kitarskega škrata ...
user posted image
samostojno v novi dan ...
user posted image
juhu, hodim sam!
user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.2.2010 12:28:55   
Anonimen
Ana Luna, joj kolk je fleten!!! Ja res smo se malo polenile glede slikic ... jaz jih že ful dolgo nisem prilimala ... se bom malo bolj potrudila, obljubim ;)

Joj babe, dons sem čisto pošizila ... Na Mazdo sem jeseni jaz peljala gume premontirat na Sannyja je pa moj rekel da bo šel ... je dal gume v partljažnik in tam so tut ostale ... ko je zapadel prvi sneg nama je pa Mazdo odpeljal, midve pa priklenjene doma (v Sannyju pač niti stolčka nimamo) ... pol pa skos ni imel neki časa it gum zamenjat ... pa glede na to da prie popoldne šele okrog 6ih domou, v Sannyju pa ni stolčka not, jaz čez dan niti nisem mogla sama tega narest ... no dons se je pa prilika pokazala, da sem tamalo pri babici pustila in šla sama zamenjat gume pa še pri tadrugi babici v službi sem se ustavila in vzela njihov stolček ven in sedaj sva z Nežo spet mobilni ... bemti dec trapast, da mi v 2h mesecih ni mogel gum menjat user posted image ... ma saj njemu je bilo fajn, ko je imel avto ... midve pa avto pred hišo pa nikamor nisva mogli in sva bili petek in svetek doma ... samo z vozičkom malo okrog.

Sem se spihala in sem boljše volje user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
5.2.2010 12:59:09   
Anonimen
No pa ko tamala ravno spi user posted image

Punca se lišpa za Silvestrsko večerjo:
user posted image

Plave oke, naše prinčipese:
user posted image

Zimske radosti na snegu:
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
5.2.2010 13:28:44   
lonja
Dan,

ste pridne user posted image user posted image  in lepo čvekave, da imam med pavzami v službi kaj brat user posted image .

Čakam, da bo ura dve, da jo popiham po moji dve princeski v vrtec. Manca se je vrtca kar lepo navadila, popoldne, ko so skupine združene, me čakata obe v isti skupini in jih je prav fajn videt, ko ste me obe tako veseli, ko se pojavim na vratih user posted image .

Manca že zdej en teden lepo raca, no, sicer gre še počasi, pa če mora hiter kam pridet, gre hitr na kolena in po kolenih naprej. Pa odkar je v vrtcu, je ratala kar mal ''bojevito'' razpoložena, Ajdo zlasa v trenutku, če je treba in potem je jok in stok pr hiši user posted image .

Počasi že razmišljamo, kam jo bomo popihali na dopust. Ja, zgodaj je še, ampak je treba stvar kar rezervirati, da ne bomo prepozni user posted image . Kam boste kaj ve odšle?

Otika, ja, včasih pomaga, če se človek mal sprazne user posted image . A veš, kolk ste bencina pršparale, k ste ble na voziček pogon? Kolk ma lepe učke Neži, dela konkurenco naši Manci, iiiiiii.

Ana Luna, ampak Jaša pa že tkole sam je, al kaj? Ker Manca full kaže interes, sam ponavadi prej vse dol pade z žlice, preden ona do ust prinese user posted image .

Uršula83, naj user posted image  hitro ozdravi. Nam so vnetja ušes pri ta starejši povzročala kar preglavice, ker se je pupa kar naenkrat odločila, da ona pa AB ne bo jedla. Zdej je še Ok, dokler so majhni user posted image .

Martka, eno user posted image  tudi za Gajo in za čim hitrejše okrevanje user posted image .

Zdej je pa res samo še 32 minut do dveh. Dijooooooo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
5.2.2010 13:34:41   
tasa.m
iiiii kaj sta luštna. Pa Jaša že sam papca, to je pri nas naslednji projekt, zdaj se kar obe grebeve kdo bo držal žlico. Neža ima pa ful lepe učke.

Pa še jaz prilagam eno, Larica na sankanju:

user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.2.2010 13:37:37   
Anonimen
Neži tut zaenkrat rata samo makarone v omaki sami pojest (v eni roki vilčka in se trudi kaj napiknit pa ji kar rata, s tadrugo roko pa kar s prsti v usta nosi user posted image ) ... na žlico pa še ni variante, da bi sama jedla user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
5.2.2010 13:37:58   
tasa.m
Ah sem en šmoren naredila

user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.2.2010 17:08:28   
blackcoffee
no, pa še nekaj fotk gromkega..
ni bil ravno navdušen v božičkovih rokah.user posted image
user posted image
qruzanje po vseh štirih
user posted image
popoldanski počitek..
user posted image
okenske police so po novem prazne!
user posted image
evooo, tako pa zizamo user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.2.2010 17:12:22 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 567
5.2.2010 18:40:15   
pike
Ojla,

kakšne lepe fotke vaših malčkov. Tudi mi že imamo veliko slik od naše pupice, mogoče še jaz kako prpopam.

Naša zdaj spi čeprav je že prepozno za drugi spanec v dnevu in najverjetneje se bo zavlekel moj odhod v posteljo.

Danes grem spat sama s pupo, naš ati pa gre v karnevalsko dvorano, z svakom imata moški izhod. Jaz pa še nekako ne upam ven pozno zvečer, da bi šla malce žurat, sicer po 2 letah pavze sploh ne vem, če še znam plesati.
Edini izhod, ki je bil odhod v kino z dragim ampak sva do 22 ure bila že doma.

Lep vikend vsem in bolančkani se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
6.2.2010 10:29:33   
blackcoffee
Otika - kakšne očke ima tvoja Neža!
Ana Luna -  veliki jedecuser posted image ! ta plastični slinček je pa cool. bom gromkemu nabavla enega, da bo lahko pacal in tudi sam jedel. zaenkrat si tišči v usta le kako sadje ali kekse.. hrano na žlico pa v izogib katastrofi, še ne prakticiramo.

tasa.m - zimske radostiiii. Lara je najbrž do fulla uživala, kaj?!
hvala bogu, zunaj sneži. gromkemu sem obljubila enega velikega snežaka. sankat pa bi se tud lahko šla.. drgač pa mi je malo bedno, ker še ne hodi, vlačit ga drekt po snegu. mi ravno ni v interesu, da mi puza in se valja po njem. user posted image

novost: že dve noči se dojiva okoli polnoči nazadnje. preostalo noč prespi do jutra! in danes zjutraj sem mislila, da mi bo zize razneslo. user posted image bli sta tako polni in trdi, kot bi prišla iz porodnišnice. uf, sem že pozabila kake so lahko zizeuser posted image .
potem mi je izpraznil obe - kolk je lahko.. ampak je bilo mleka preveč in je ostala v zgornjem levem kotu leve joške trda gmota. sem masirala pa ni nič bolje.user posted image boli ko user posted image . nisem si mislila, da bom fasala mastitis po 14.mesecih. hudirja.
no, nekaj dobrega pri celi stvari je to, da ne pomnim, kdaj sem nazadnje tako dobro spala. majkemi! men se zdi, da pred nosečnostjo.
spala sem kot angelček jupiiii!!
mali pa je tud faca. ko se zbudi, in vidi da sem jaz še v transu - da mi ni ravno še za vstat, se igra s kravo in je čisto tiho ali pa se potiho pomenkuje sam s seboj. potem se prištuli in prilepi na zizo, občasno pa preverja če že gledam ali spim.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.2.2010 10:39:02 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.2.2010 13:12:27   
martka
jaz sem pri luku dobila mastitis,ko je bil star luka 2leti in 7mesecev!! je zdravnika skor na rit vrglo! jah, tako je to...

drugače pa gaja ponoči zakuha na 40.8 vročine!! danes samo na 40. ji pa ves čas dajem za pit kokosovo vodo. HB jo pije. (naravni izotonik). pridne bodite punce in veliko se cartajte s svojimi sončki!

Neposredna povezava do sporočila: 570
6.2.2010 13:36:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

Veliiike in moooodre user posted image ... čeprav pojma nimam po kom ima modre, ker jaz imam zelene, moj pa temno rjave user posted image .

Jz sem pa ku hepi dones ... tamala je sicer malo smrkava ratala ponoči, tak da sem prejle letela v BC po aspiratorček za na sesalec, ker mi je prejšnjega polomila, z unim na usta pa nisem nič ven spravila ... samo gremo pa pa čez kako uro, uro in pol proti Mariboru, ker sem na bolhi našla mojo sanjsko marelo ... eno leto rabljeno, a zelo lepo ohranjeno pa samo za 100€ z zimsko večo vred, nova je pa 230€. Prav strah me je ratal, kol se zadnje čase veselim novih vozičkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
6.2.2010 14:02:52   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Veliiike in moooodre user posted image ... čeprav pojma nimam po kom ima modre, ker jaz imam zelene, moj pa temno rjave user posted image .
tamala je sicer malo smrkava ratala ponoči, tak da sem prejle letela v BC po aspiratorček za na sesalec, ker mi je prejšnjega polomila, z unim na usta pa nisem nič ven spravila ...

midva imava oba zelene oči, otroka pa modre..

aspirator za nos... jaz ne uporabljam več. zakaj??
pediatrinja in še prijateljica zdravnica sta mi povedali, da s tem povzročiš še več ustvarjanja sluzi. ko nasilno vlečeš ven.
jaz sem v lekarni kupila slezovo korenino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.2.2010 14:06:09   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

...

pr nas je isto, le da obrnjeno - očka ima čist zelene, jaz pa temno rjave.
tamali pa je imel kot dojenček full modre. zdaj pa ima sivo modre z rjavim kolobarjem v notranjosti in na momente se sproži še zelenkasta barva user posted image . se mi zdi, da se mu še vedno spreminjajo. neke teorije sicer krožijo, da bi se naj  barva ustalila pri ne vem kterem mesecu - osemem, če se ne motim. ampak za nas to ne drži.
IZVIRNO SPOROČILO: martka
jaz sem pri luku dobila mastitis,ko je bil star luka 2leti in 7mesecev!! je zdravnika skor na rit vrglo! jah, tako je to...
...

..pa kaj so ti dali injekcijo al si morala kake zdravile pit?
nekaj časa sem si jo masirala. pa ni blo nič boljše.
pol pa sem tamalega vrgla na njo in jo ob dojenju masirala zravn. me je rešil muk . zdaj imam drugo zizo polno in čakam, da se moj odrešenik zbudi user posted image user posted image .

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.2.2010 14:08:48   
martka
zavreš 30ml, še manj vode, odstaviš, daš mot malce tistih koreninic (5koščkov), pustiš čez noč. nalila sem v pumpico od operila in ji špricnem v vsako nosnico enkrat na vsako uro. neverjetno, kako zelo se nos čisti! gaja piha kar naprej in kar naprej vlečem ven po 5 cm sluzi še dodatno ven, kar z robčkom. super stvar. vročino sem zbila z masiranjem akupunkturnih točk. (ponoči sem vseeno dala svečko). čim manj kemije in aspiratorja.
prej, ko sem ji sesala pa.... nič ni šlo samo od sebe ven. samo še na sesalec in iz globin. sedaj pa... ne bom več uporabljala sesalca za nos. res ne.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.2.2010 14:09:32   
blackcoffee
...
nekaj časa sem si jo masirala. pa ni blo nič boljše.
pol pa sem tamalega vrgla na njo in jo...masirala zravn. me je rešil muk . zdaj imam drugo zizo polno in čakam, da se moj odrešenik zbudi user posted image user posted image .

joj, kak sem to napisala.. user posted image pa sj veste koga ali kaj sem masirala. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.2.2010 14:10:15 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?