blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike punce, tiste, ki še dojite kolikokrat na dan imate malčka na zizi? Naša je takšna carta, da se mi zdi, da hoče zizat že vsako uro ali dve in obvezno pred spanjem. Prej, ko smo prešaltali na GH smo kak obrok spustili, zdaj, ko je že skoraj vse pa ziza vedno več. Čeprav mislim, da mleka ni ravno toliko kot prej. spanje čez dan: spi mi 2 x na dan po 35-40 minutk, spat pa hodimo še vedno krepko po 22 uri ali ob 23. Z obveznimi nočnimi zbujanji. IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Pike midve se še vedno dojiva, vendar ne tako pogosto. Čez dan nič, zvečer se uspava na joški (žal drugače ne gre, drugače vrešči kot ec), nato pa se še ponoči 2-3 zbudi in zahteva mleko. Za spanje jo zadnji teden rihtamo od 6 dalje (večerja, kopanje), tako da zaspi okrog 7 do 7.15. in spi zjutraj do 8. Mogoče bi ti tudisvojo pikico morala začet navajat na ritem uspavanja in spanja malo prej. Zdi se mi, da če zamudim pravi trenutek, da se pol lahko nategujemo z uspavanjem do pol desete. Pol pa sma oba že totalno crknjena. evo.. še jaz. po stotih letih.. sem se bala, da ne bom sfolgala prečitat za nazaj, da ste toliko napisale pa vam je uspelo slabi dve strani nakloftat.. se mi zdi, da imam vedno manj časa. seveda.. tudi pri nas brez dojenja ne gre. čez dan jo celo kdaj odrine in noče, ko ga prosim, da bi mi jo malo izpraznil.. definitivno pa jo zahteva ob popoldanskem spanju in zvečer preden zaspi. zvečer mi niti večerje noče dosti pojest.. ker se špara za joški potem pa tako sesa - toliko, da mi ju ven ne obrne in snoči je bilo spet tako, da sem ga imela dovolj. sem ga odstavila in mu šla pripravit večerjo. rižolino na mleku. mislite da je jedel? no way!! pa sva šla spet nazaj v postlo - na zizo. zvečer se zbuja, ko ga dam spat vsako uro in vsakič zahteva zizo, da se mallo požuli. nekje od polnoči ali enih zjutraj pa ima mir do jutra. pa tudi ne vedno. so noči, ko se zbuja na dve ali tri ure. čez dan spančka enx - popoldne. spi pa uro dolgo, včasih dve. zbuja se med 8 in 9h. drgač pa tud od mene eno voščilo.. naj bo leto 2010 zdravo, strastno, uspešno in polno užitkov - na vseh področjih!!