|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
6.1.2010 13:03:26   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

P. S. Telebajski so zakon!!!

gaje telebajsi ne ganejo, pri nas je zakon PIKI.
jo hipnotizira.

ja, seveda...

VSEM ŽELIM
MIR V DUŠI, ZDRAVJE V TELESU IN LJUBEZEN V SRCU

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.1.2010 13:09:01   
Anonimen
Vse najboljše dragi TIM ... naš prvi januarček med decembrčki user posted image

user posted image

Joj punce, danes sem bila pa spet na faksu pri mentorici pa diplomo sem prijavila, tak da zdaj najkasneje v 6ih mesecih moram diplomirat, samo realno bom pa najkasnej do konc marca ... se že tresem ... ker če me je pa česa res strah, me je pa zagovora user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
6.1.2010 13:20:08   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Joj punce, danes sem bila pa spet na faksu pri mentorici pa diplomo sem prijavila, tak da zdaj najkasneje v 6ih mesecih moram diplomirat, samo realno bom pa najkasnej do konc marca ... se že tresem ... ker če me je pa česa res strah, me je pa zagovora user posted image

superca!!!user posted image user posted image nej te ne bo nč kej strah, mene je tut blo, pa sem čist lepo preživela..user posted image ko si že enkrat tk daleč da maš zagovor, maš tako rečeno diplomo že v rokah..user posted image pr men se mi sploh ni zdelo kej hudega..povedala sem svoje, oni v komisiji so tk kr neki listali mojo diplomo, poslušal mislim da me je en kolikor tolk..user posted image pol pa mi je vsak postavu eno vprašanje, pa sem povedala tk kot se men zdi, pa je to to..zdej vem, da sem se čist preveč sekirala okol tega, ker ni tak bau bau..user posted image user posted image no zdej me bo strah pa zagovora magistrskega dela..user posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
6.1.2010 17:04:16   
pumpkin23
Tudi mi imamo pravo zimsko idilo in se ful sankamo in stopicamo po snegu pa jaz ga potem kar malo mečem in valam po snegu mali pa vriska zraven.user posted image
Risanke- ja pri nas je zakon Baby tv.Super program in risanke 24 ur na dan.
Tudi pri nas bo naslednji teden prišlo do spremembe, saj se nam bo pridružil še en fantek v dopoldansko varstvo.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.1.2010 9:33:27   
december28
Hej Otika: bravo, bravo!!! user posted image  Boš vidla, da bo šlo!user posted image

Ana Luna: Ja, mi bomo tudi počasi (tele)bajske vklopili...da vidim, če pali tako kot pri kolegicah...od znanke malček se vsakič ful jezi, ker je začetna špica čisto predolga in bi jih že rad gledal... user posted image

Nanaa: oprosti, šele zdaj sem videla tvojo čestitko za službo - zadnje čase nič preveč ne berem za nazaj - hvala lepa! Začnem 20.1. - ravno včeraj opravila zdravniški pregled - je pa super ja, ker imam službo zdaj na Ptuju in ne v Lj., ker to bi bilo pa čisto predaleč in bi bila potem raje nekaj časa doma in uživala z malčkom - ki je by the way 26.12. dokončno shodil! Smo prav ponosni nanj - zaenkrat tudi (še) ni bilo kakšnega resnega padca. Luštno, da sem še to doživela (po pravilih bi morala nekje konec novembra že v službo). user posted image

Uživajte punce, grem pit kavo, dokler se mladič ne naveliča sam igrat z brum brumi...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.1.2010 12:19:48   
pike
Dober dan,

Jaz pa sem bila z našo malčico veni na snegu in je takooo uživala, da je po parih minutah v hiši že bila zaspana in že sladko spi.user posted image

december 28 čestitke za službo.user posted image user posted image Tudi jaz sem iz  okolice Ptuja in na žalost še nisem našla zaposlitve ampak sem pa tudi vesela, da imam še možnost biti doma poleg otročka, ki že tudi hodi ampak se po parih korakih še oprime postelje ali pa išče roko. Tako, da malo še pa jih bomo lovile.

Telebajske pa sem danes slučajo videla, ko je tamala prižgala TV in sva jih skupaj malce pogledale in ji je bilo verjetno kar zanimivo, ker je celo 10 minut zdržala pri miru.user posted image Čeprav moram reči, da meni niso najbolj posrečeni.

Lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.1.2010 12:34:38   
Anonimen
Alo punce!

Jaz ne vem več kaj naj naredim ... Tamala se ponoči še vedno zbuja in zbuja ... ko smo bili pri mojih eno noč pa zdaj 3 noči v bohinju je lepo spala in se 1x okrog polnoči malo za čaj predramila ... ko smo pa doma pa včasih tut na pol ure ... pa jo čez dan futram, ker sem že mislila, da premalo poje in je lačna pa je isto, pa ji naštimam da ima toplo, pa da ima hladno ... bilokaj probam, vedno je isto .. jaz bi pa takuuuu spala user posted image

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
7.1.2010 13:31:50   
pike

Otika, če te kaj potolaži se naša še vedno zbuja. Par dni samo 2 x na noč, včasih pa vsake pol ure....

pa že moram it.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.1.2010 20:23:48   
pumpkin23
OTIKA- Mogoče je narobna lega pojstlice, al pa na kakem vodnem toku. Mogoče je kej na tem. Je pa pri meni tudi tako da on nikakor ne bo sam od sebe zaspal v svoji posteljici. Čim ga samo odložim v najino posteljo, da mu grem jaz mleko naredit, on že spi ko pridem nazaj. Tako da ga samo stisnem k sebi, dam flašo in potem prenesem v svojo posteljico. In tud jaz razmišljam da je kej na legi njegove posteljice sam kaj ko mava tako  majhno stanovanje da ga ne moreva dat nikamor drugam.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.1.2010 20:30:05   
YOZIKA

Tudi pri nas se še skoz ponoči zbujamo, včasih večkrat, včasih malo manjkrat. Je blo nekaj časa že čist solidno 1-2x na noč, zadnje dva dni pa spet katastrofa. Po uro in pol ga je treba ponoči nosit in carkljat. Sem pa opazla včeraj, da mu rastejo trojkice. Tako da mislim, da je to vzrok. Jaz pa zjutraj ko zombi, pa v službo. Ah, bo že boljše.

Nič grem zdaj z dragim pogledat  film o Michaelu Jacksonu. Me že čaka. Pa pa

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.1.2010 20:57:52   
Anonimen
Ja da bi zamenjala lego posteljice sem tut jaz že razmišljala ... malo je edino problem, kr je njena sobica bolj mala in je ne morem kar tako prestavit ... ma bom probala. Je pa tako, da ona brez problema zaspi sama v svoji posteljici in do polnoči, enih kar lepo spi ... potem je pa odvisno al bo do jutra naprej spala al pa se bo zbujala tut na pol ure ... nažalost je teh drugih variant precej več. Sem pa upala, da se bo zadeva zdaj umirila, ko jo prav zanalašč vsak dan ven nesem in da sama špancira in prehodi tut po 500m ... sam očitno je to tako pri nas kot s kopanjem in kobacanjem ... za oboje so rekli, da otroci pol bolj spijo, ko so zmatrani ... samo za našo flenčo to ni nikoli držalo user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
8.1.2010 10:27:21   
december28
Hvala Pike! user posted image

Otika: Kot so že predhodnice povedale - pri nas je isto!!!
Včasih že kakšen teden kar ok spi, potem pa spet neko jamranje in premetavanje (našemu je sicer po mojem pogosto vroče - od tega, ker se v spanju preveč zamota v deko, ali pa kontra - premrzlo, ker se v spanju včasih povsem odkrije in mu spet ni ok... user posted image ).

Sem resno razmišljala, da bi enkrat naredila tako kot je moja prijateljica - otroka je oblekla v žabe in hlače ter jopico in ga pač ni pokrila.  Toplo mu je bilo skoz isto - ni se zamotaval in odmotaval in je baje začel super spat... samo tako spanje v žabah, ko koža nič ne diha, meni glih ni najbolj ok...user posted image

Kako pa ste kaj zadovoljne uporabnice spalnih vreč???
Jaz si našega zaradi njegove želje po iskanju položajev sicer sploh ne predstavljam v njej...

Aja, nekaj me še čisto informativno zanima - ali ste ob uvedbi kravjega mleka za pitje le-tega kaj zmešale z vodo kot nekateri priporočajo ali ne???

Uh to vreme!!! user posted image  Lep dan vseeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.1.2010 10:59:23   
YOZIKA
Aja, nekaj me še čisto informativno zanima - ali ste ob uvedbi kravjega mleka za pitje le-tega kaj zmešale z vodo kot nekateri priporočajo ali ne???

Jaz mu razne mlečne jedi (gres, prosena kaša, čokolino, mlečni riž) pripravljam s kravjim mlekom že ene 2 meseca in nič ne redčim z vodo. Pije pa  kravjega mleka ne. (ker še skoz "ziza"user posted image )

Jaz sem bla pa danes zjutraj  tako vesela, ko sem peljala Mihca v vrtec. Je šel kar sam  v igralnico, potem mu  je prišla nasproti ena punča in sta se gledala in nekaj "pogovarjala". Še opazil ni, da je mamica odšla. user posted image (ponavadi se stiska k meni v naročju, pol ga pa vzgojitelca vzame, včasih tudi kakšno solzico potoči). drugače se je pa zelo lepo navadil na vrtec. Vzgojiteljca pravi,da je priden,  da rad je, sam brez poroblema zaspi, da še opazijo ne, da je v skupini, samo morajo pa mirkat, da jim ne pade, ker skoz pleza. Spleza na vse  kar mu pride pod noge na stole, na mizo, zaboje,.. Isto počne doma

Neposredna povezava do sporočila: 338
8.1.2010 11:38:38   
december28
user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.1.2010 12:21:14   
Anonimen
December28 ... Neža spi v spalni vreči brez rokavov, spodi ji pa dam bodi pa pajacka in ko jo dam spat jo pokrijem s kovrtčkom samo si ga itak hitro dol zbrca. Drugače pa naše flenče spalna vreča nič ne ovira pri iskanju raznih položajev ... si ne morš mislit v kake poze se to spravi user posted image

Mleko ... zjutraj takoj ko se zbudi in zvečer preden gre spat ji še AM naredim (Bebo 3) ... čez dan ji dam lepo mleko 3,5% iz tetrapaka kot ga midva pijeva tako mogoče zraven malice kak požirek al pa ji z njim gres skuham in podobno. Nimamo domačega kravjega mleka, ker mi je ogabno (vonj, okus user posted image ) tega iz tetrapaka pa nikoli nisem mešala z vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 340
8.1.2010 12:26:31   
Anonimen
No pa še vse najboljše moji soimenjakinji ANJI!!!! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
8.1.2010 13:52:50   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Kako pa ste kaj zadovoljne uporabnice spalnih vreč???
Jaz si našega zaradi njegove želje po iskanju položajev sicer sploh ne predstavljam v njej...

spalna vreča je zakon...imamo jo brez rokavov, spodaj ima body brez rokavov + spalni pajacek...
najdem ga pa v zelo različnih položajih...

Neposredna povezava do sporočila: 342
8.1.2010 13:54:54   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: december28

kravjega mleka mu za piti še ne dajem...mlečne kašice sem mu od začetka mešala z vodo pol pol, zdaj pa dajem čisto mleko...imam pa ali sveže mleko od LM 3.5%mm, ali pa od hoferja 3.5 s podaljšano svežino...

Neposredna povezava do sporočila: 343
8.1.2010 13:55:43   
skorpika
Otika pri nas je ponoči vreščal ko so mu rastle štirke...jih Neži že ima?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
8.1.2010 15:21:23   
pike
Oj,

punce, tiste, ki še dojite kolikokrat na dan imate malčka na zizi? Naša je takšna carta, da se mi zdi, da hoče zizat že vsako uro ali dve in obvezno pred spanjem. Prej, ko smo prešaltali na GH smo kak obrok spustili, zdaj, ko je že skoraj vse pa ziza vedno več. Čeprav mislim, da mleka ni ravno toliko kot prej.

spanje čez dan: spi mi 2 x na dan po 35-40 minutk, spat pa hodimo še vedno krepko po 22 uri ali ob 23. Z obveznimi nočnimi zbujanji.

Pozdrav

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
8.1.2010 16:21:25   
Anonimen
Neži ima samo 1-ke in 2-jke ... čeprav je nekaj časa dajala znamenja, da ji spet nekaj raste (rahla vročina, driska, ...) ni še nikjer nič videt ...

Čez dan mi smpi 1x ... dam jo spat okrog 12ih in potem spi različno: od pol ure do uro in pol.

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
8.1.2010 20:21:51   
YOZIKA

Spanje čez dan: ko je v vrtcu samo 1X, doma pa 2x po približno uro in pol. Prvič gre že ob 9h, drugič okrog 3h pop. Se pa zjutraj zgodaj zbudi okrog 6h

Dojenje: od kar  hodi v vrtec in jaz v službo, smo dojenje zelo zreducirali. Zdaj pije mleko "samo" še: zjutraj, popoldne, ko pridem iz službe in zvečer pred spanjem. Zdaj se odvajamo od nočnega dojenja, nam je ene 4 noči  že ratalo. Kar pa ne pomeni, da se ponoči ne zbuja. Ga mož malo nosi in zaspi dalje. Danes smo ga pustili par minutk jokat, ker se ni dalo nobenemu vsat in glej ga zlomka, sam od sebe je nazaj zaspal.

Zobki: Zgoraj 4, spodaj 2, zdaj ven rinejo spodnje dvojke

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.1.2010 15:41:56   
patkapatatka
Pike midve se še vedno dojiva, vendar ne tako pogosto. Čez dan nič, zvečer se uspava na joški (žal drugače ne gre, drugače vrešči kot user posted image ec), nato pa se še ponoči 2-3 zbudi in zahteva mleko.

Za spanje jo zadnji teden rihtamo od 6 dalje (večerja, kopanje), tako da zaspi okrog 7 do 7.15. in spi zjutraj do 8. Mogoče bi ti tudisvojo pikico morala začet navajat na ritem uspavanja in spanja malo prej. Zdi se mi, da če zamudim pravi trenutek, da se pol lahko nategujemo z uspavanjem do pol desete. Pol pa sma oba že totalno crknjena.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.1.2010 16:37:25   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: pike
punce, tiste, ki še dojite kolikokrat na dan imate malčka na zizi? Naša je takšna carta, da se mi zdi, da hoče zizat že vsako uro ali dve in obvezno pred spanjem. Prej, ko smo prešaltali na GH smo kak obrok spustili, zdaj, ko je že skoraj vse pa ziza vedno več. Čeprav mislim, da mleka ni ravno toliko kot prej.
spanje čez dan: spi mi 2 x na dan po 35-40 minutk, spat pa hodimo še vedno krepko po 22 uri ali ob 23. Z obveznimi nočnimi zbujanji.

IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka
Pike midve se še vedno dojiva, vendar ne tako pogosto. Čez dan nič, zvečer se uspava na joški (žal drugače ne gre, drugače vrešči kot ec), nato pa se še ponoči 2-3 zbudi in zahteva mleko.
Za spanje jo zadnji teden rihtamo od 6 dalje (večerja, kopanje), tako da zaspi okrog 7 do 7.15. in spi zjutraj do 8. Mogoče bi ti tudisvojo pikico morala začet navajat na ritem uspavanja in spanja malo prej. Zdi se mi, da če zamudim pravi trenutek, da se pol lahko nategujemo z uspavanjem do pol desete. Pol pa sma oba že totalno crknjena.

evo.. še jaz. po stotih letih.. sem se bala, da ne bom sfolgala prečitat za nazaj, da ste toliko napisale pa vam je uspelo slabi dve strani nakloftat.. user posted image user posted image
se mi zdi, da imam vedno manj časa.

seveda.. tudi pri nas brez dojenja ne gre.
čez dan jo celo kdaj odrine in noče, ko ga prosim, da bi mi jo malo izpraznil.. definitivno pa jo zahteva ob popoldanskem spanju in zvečer preden zaspi.
zvečer mi niti večerje noče dosti pojest.. ker se špara za joški potem pa tako sesa - toliko, da mi ju ven ne obrne user posted image user posted image user posted image in snoči je bilo spet tako, da sem ga imela dovolj. sem ga odstavila in mu šla pripravit večerjo. rižolino na mleku. mislite da je jedel? no way!!
pa sva šla spet nazaj v postlo - na zizo.
zvečer se zbuja, ko ga dam spat vsako uro in vsakič zahteva zizo, da se mallo požuli. nekje od polnoči ali enih zjutraj pa ima mir do jutra. pa tudi ne vedno. so noči, ko se zbuja na dve ali tri ure.

čez dan spančka enx - popoldne. spi pa uro dolgo, včasih dve.
zbuja se med 8 in 9h.

drgač pa tud od mene eno voščilo.. naj bo leto 2010 zdravo, strastno, uspešno in polno užitkov - na vseh področjih!!

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.1.2010 10:01:47   
tasa.m
Oj,

najprej vsem želim srečno novo leto, jaz sem za novo leto kar izkoristila. Je bil moj en dan prej vzunaj, tako da je bil na silvestrovo bolj bogi (je šel kar z Laro spat), mami je pa šla žurat in prišla domov ob sedmih zjutraj. Sem pa že navajana, da ne rabim veliko spanca user posted image .  Drugače pa tudi mi že od božiča ne spimo, smo dobili že vse šterke, zdaj pa še trojke ven lezejo. Potem pa upam, da smo zaključili z zobki za nekaj časa.

Dojenje; enkrat popoldne in potem zvečer in ponoči. In imam občutek, da ji ni več tako carsko kot ji je bilo. Upam, da bomo kmalu še čez dan zaključili, samo potem nimam pojma, kako naj jo uspavam, ker mi je do zdaj vedno na zizi zaspala.

Lega pojsteljice; sem enkrat v neki reviji brala, da če se otrok ponoči obrača, je to verjetno zato, ker mu lega ne odgovarja. Pri nas v svoji pojsteljici lepo spi, pri nama se pa vedno obrne počes.

Drugače pa ful uživamo na sankah, smo najdli en tak fajn hribček, ki ni prestrm. Jo pa kar v zimsko vrečo oblečem in jo posedim na sanke in je vedno ful topla.
Naredimo pa že pet samostojnih korakov, no od kavča pa do kakšne omarice že gre, potem se pa na tla vrže.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (21%)

ne spremljam(nikoli) (36%)

občasno ( ko se dogaja kaj pametega) (7%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (36%)

Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!