martka
|
ja, ja... naj kaj pametnega napišem... ha! nimam časa! resno, punce. mene tako čas baše. komaj štukam jutro z jutrom. ne vem,a sam jaz misem sposobna, ali kako? zdi se mi, da je tempo življenja postal strašansko hiter - prehiter. ah, pa kaj bi tarnala. dobro, da je vsaj tako kot je. gaja še ne hodi. spusti sicer se in stoji nekaj trenutkov, potem pa, ali se prime nazaj ali pa počepne in po kolenih do željenega cilja. klice mama, ata, včasih se ji posreči uka (luka) in sebi reče aja in da roko na prsi. pa ko je zaspana da glavo na podlago in govori aja aja... oponaša živali- psa, zajčka (m m m ), račko, kokoško, kravo, slona, piha iz nosa kot kit, voha rožice in potem kao kihne-to jo zelo zabava... rada pleše, poje (v svojem paaa taaa) kuža pazi, ploska v pesmici ko si srečen, hecna je ko oponaša tleskanje s prsti, konjička oponaša s tleskanjem jezika... joj, pa saj ne bi vsega pisala... to itak vsi vaši znajo. simpatična je, ko se skrije z rokami in na eni očki mal razprte prste pusti, da vidi, če jo gledaš-in potem se seveda glasno smeje, ko si odkrije oči. zelo rada se lovi-ja, tud mami ali ati morata na kolena. rada gleda risanko piki. in hura!, začela je jest tudi malo večje koščke, ne več samo čisto spasirano. tako da, je testenine zvezdice in rinčice, pa čisto drobno ribano kašo in riž... vloženo pečeno papriko in paradižnik. juhej! me je blo strah, da bom morala v nedogled pasirat. ... uh, preveč sem že napisala, kdo bo le to bral???