|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Veseli decembrčki 2008
22.12.2009 8:43:24   
tasa.m
Čestitke Blažu za prvo svečko in seveda mamici za + user posted image user posted image .

Darila, pri nas bodo tudi starši dobili koledar s slikcami od Lare, bratu in njegovi bom kupila nekaj za v kopalnico (kakšna mila). Ostalih pa ne obdarujem, edino če gremo pa kam na obisk, je potem to kakšna butelka, čokolada ....

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.12.2009 10:04:56   
december28
Wiiiiiiiiiiiiii! Dobila novo službo!

...sem sicer upala, da bom doma do pomladi, ampak, nič ne de...user posted image   (začnem v drugi polovici januarja).

Sicer plača niti približno ni takšna kot v Lj., ampak kaj čem, na štajerskem je pač to realnost...sicer pa se mogoče lahko kasneje z dobrim delom kaj spogajam. Zdaj pa grem proslavit z enim fajn zajtrkom! user posted image

< Sporočilo je popravil december28 -- 22.12.2009 10:06:20 >

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.12.2009 10:49:09   
Anonimen
ČESTITKEEEEE, december28!!!!

user posted image
Itak pa veš kaj pravijo: iz službe je lažje iskat boljšo službo, kot pa od doma user posted image

(odgovor članu december28)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
23.12.2009 7:56:03   
tasa.m
Čestitke za službo user posted image user posted image .

Čakam, da se tamala zbudi, potem šibave v vrtec, jaz grem pa tačas v šoping. Zdaj se začne že na parkerplacu jokat, ko jo pripeljem user posted image ,  no to traja dobre 5 minut, pol je pa vredu, pa tudi zaspi lepo tam. Pa ko jo pridem iskat spusti kakšno solzico. Doma se me pa potem drži kot klop, pa tudi moj ni več dober, skoz kliče mam, mama ... Pa saj pravijo, da je bolje, da otrok pokaže čustva, kot pa da jih vase zatira.

Aja, smo pa tudi mi že naredili tri samostojne korake. Pa celo smo noč prespali, sam mislila, da zdaj pa verjetno bo, pa je bila naslednjo noč dve ure pokonc in čebljala.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.12.2009 12:29:38   
tasa.m
Hoj,

sem že nazaj, tale šoping me je pa čisto zdelal, povsod gužve, nakupila vsa darila, dobila koledarje, zdaj moram pa še mal pospravt, pol pa po čebelo.

Če se slučajno še ne oglasim, vam želim vesel Božič.

user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.12.2009 12:52:54   
Anonimen
LEON, vse najboljše!!!!!!

user posted image

Jej, jaz imam tut vsa darila že nabavljena ... no učeri nisem dobila kraguljčkov za tamalo in bova šli danes peš do BC, če bo lepo vreme.

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
23.12.2009 15:20:21   
december28
user posted image  Hej, hvala punce!

Eno vprašanje imam - našemu mladičku se že zadnje 3-4 tedne pojavljajo neki rdeči lišajčki na ličkih - pa ga mažem s kremicami po ličkih (zasoljeno dragimi - Avene, prej sem pa imela Bubchen!), pa ni kaj bistveno boljše.
Zdravnico sem potem prejšnji teden na sistematskem vprašala, če je to res le suh zrak in mraz zunaj (pa povedala, da ga ful zunaj pazim!) ali ni morda kakšna alergija (mislim, da se je začelo z eno rdečo pikico)....pa je rekla, da je to suha koža.... ne vem no, ne verjamem več čisto... ima kakšna podobne težave???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.12.2009 20:18:54   
petruscha
Ojla!

Danes je za nami praznovanje 1.rojstnega dneva user posted image user posted image user posted image . Imeli smo se lepo user posted image . Vam bom v naslednjih dneh prpopala kako slikici in pa slikico torte, ki sem jo naredila.

Imejte se lepo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.12.2009 22:45:27   
december28
VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.12.2009 10:12:41   
abi
Da se še jaz malo oglasim- berem vas redno, za pisat pa nisem tolk pridna user posted image

Mali je bil zadnjič v varstvu pri tašči, jaz in ta velika pa sva šle k zobozdravniku. Prejmem klic- Gašper je padel, prosim pridi. No, ko pridrvim domov mali ves zatečen okoli nosa, z veliko buško na čelu in krvavečim nosomuser posted image . Prislonil naj bi  tabure in splezal na mizico v dnevni sobi.
Zgledal je kot bi ravnokar prišel iz boks. ringa. Greva v zd in od tam naprej na urgenco kjer so ga slikali. HB nos ni bil zlomljen (zgledalo je že tako)
Kako znajo  tile mali korenjaki kljub poškodbi zabavat ljudi v čakalnici. Bravo Gašper user posted image  

Bom kasneje dodala kako slikico ker mali že kliče:" mam... mam..."

V glavnem
VESEL BOŽIČ IN  VELIKO, VELIKO LEPIH TRENUTKOV V NOVEM LETU VAM ŽELIM !

< Sporočilo je popravil abi -- 24.12.2009 10:14:37 >

Vse dobro,
* a b i *

Neposredna povezava do sporočila: 285
24.12.2009 15:29:38   
december28
Pogumen fantiček, ni kaj - tele padce kar dobro prenašajo!user posted image

P.S.: Kje pa je bila babi med tem plezalnim podvigom???

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 286
24.12.2009 15:36:50   
december28
Otika: kje dobivaš tele super Happy birthday ipd. slikice? Res so luštne!

Drugače pa: LEPE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ! Lani smo dobile krasno darilo za njih, ki kar še traja in traja in traja...user posted image  Moje je danes dobilo svoj drugi zobek! Bravo sinko!

Neposredna povezava do sporočila: 287
24.12.2009 15:53:44   
Anonimen
Vse najboljše dragi slavljenčki: LOVRO, NEŽA (ne naša user posted image ), VITA in TINA!!!!!

user posted image

december28 ... jah strička googla je treba povprašat pa vse najde user posted image

Ojoj abi .. tole pa ni fajn ... no ampak kot moja mami pravi, do poroke bo vse dobro user posted image ... tašča je bila pa lahko tut zraven pa se to v momentu naredi ... Naša flenča je zadnjič tut taščo skoraj na oni svet spravila, ko ji je pobegnila iz kuhinje, ko se je v.d. tašča samo obbrnila, da je v krožnik juho nalila ... no in jo je iskala in se iz likalnice zasliši "baba baba!" Pa gre v.d. tašča not pa najde tamalo kako je stala na tisti pručki (tisti ko ima 2 stopnici ... torej vsaj pol medtra od tal) in se ji reži. HB ni padla, samo kaj če bi ...

Neposredna povezava do sporočila: 288
24.12.2009 15:58:20   
Anonimen
Pa če se nič ne oglasim do jutri LEPO PRAZNUJTE IN RADI SE IMEJTE!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
24.12.2009 21:55:11   
mamabranka
Vesel božič z druzga konca sveta. Mi smo že pripravljeni na odpiranje daril, samo par ljudi še manka. Malčka kot da bi vedla, da se danes zgodaj vstaja, zbudila sem se ob 5.30, ona dva pa se že veselo zabavala v sobici. user posted image Evo gremo prvo jest, pol pa darila.

Pri nas je tudi padu po stopnicah, ga gledam, pa v sekundi pade, pa dve štengi z glavo krsti (naša nova, najemniška hiša, bili smo na ogledu), na čelu 2 praski, ena čist majhna, ena pa ogromna. Zdej 2 dni kasneje, pa se komaj pozna. Če ga ne bi ujela, pa bi si lahko poškodoval hrbtenico. Pa sm ga gledala, pa je vseen padu, upam, da bo zdej bolj previden, čeprav na verjamem, ker se vedno zanaša ne to, da ga bomo ujeli,...

Lepo praznujte

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 24.12.2009 21:56:35 >

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.12.2009 12:03:10   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Pogumen fantiček, ni kaj - tele padce kar dobro prenašajo!user posted image

P.S.: Kje pa je bila babi med tem plezalnim podvigom???

Ja najbrž res ni imela 100% uč na njemu. Verjamem pa da zdaj bo , ker se še vedno tolk sekira zaradi tega.
Ji pa kar zaupam ker je večji del življenja preživela kot vzgojiteljica v vrtcu.
nekaj utrinkov;
user posted image
user posted image
user posted image

Vse dobro,
* a b i *

Neposredna povezava do sporočila: 291
25.12.2009 13:51:02   
martka
zdravo!

lepe praznike vsem in mnogo zdravja ter ljubkih trenutkov s svojimi najdražjimi...

p.s.

saj ne morem čist brez vas...
sem vas morala prit vsaj pozdravit.
detece spi
ko se zbudi, gremo k tašči na božično pozno kosilo.

uživajte,
pa morda kdaj še kaj napišem

p.p.s
mamabranka, super, da se oglasiš
kako pa kaj vreme in na sploh življenje tam na drugi strani sveta?

< Sporočilo je popravil martka -- 25.12.2009 13:53:54 >

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 292
26.12.2009 21:16:05   
Anonimen
PATRIK, vse najboljše!!!!! Bodi navihan in zdrav!!!!

user posted image

Živjo punce, kako ste kaj? Ste lepo praznovali? Mi smo preživeli ... ampak komaj, glede na to koliko je bilo treba pojest ... dobili veliko lepih daril, poveselili smo se z domačimi in se imeli nasploh fino.

Bom pa v kratkem dodala spet kako slikico naše punce, ki je sedaj že zeloooo velika user posted image .

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
27.12.2009 22:27:25   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Kaj zdej babe se nobeni ne lub več nič pisat? :))

sej se hecam....sam jaz res potrebujem pomoč pri temlem: kaj boste kej kupovale za božička, novo leto...tko darilca za družino, žlahto?

Drugače pa grem jutri na službeno žurko....da se počasi vrnem na sceno:))
...
A, ne Otika kako paše it mal s kolegicam ven pa malo počvekat pa kakšnega pirčka spit:)

madona.. sploh nimam cajta! ko mi zvečer dete zaspi, me zmanjka ali pa preživim tisti čas - urco ali dve v svojem svetu. sama s seboj. mogoče pa je cajt taki... zima, pa se mi nič prav ne ljubi.

žur - kaj je že to? user posted image user posted image user posted image user posted image
zaenkrat pijem pir doma.
ja.. men se že meša. ponoči sanjam o tem, kako sem zunaj ponoči s folkom. ah... malo še, pa bom tudi zviznila med divjad, da vidim kaj se v đungli dogaja.user posted image

do kdaj je treba AD3 kapljice dajat?

a še dajete te kapljice svojim malčkom??! jaz se spomnim, da sem jih dala gromkemu samo ene 3-krat.  pa se mi otrok čist normalno razvija.

abi - si ga slikala z buško? user posted image joj, groza, ja. vem.. Thor je tud že pokasiral buško in plavo očko. zdaj hvala bogu, ko nori po postelji, ne rine več z glavo naprej ampak se že lepo obrne in zdrsne z nogicama z nje; pa me pride iskat v kuhinjo. :)
in ja.. tudi kliče mam, mam.. kako ljubki so!

prazniki? ničkajekstra. komaj čakam, da bodo mimio.
za novo leto bom doma. seveda!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.12.2009 22:31:12 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.12.2009 23:21:54   
Anonimen
Helowa, babnice!!

Se samo tolko oglašam, da povem da smo živi in zdravi user posted image ... Neža je pa danes načela sezono cunjic št. 80 user posted image ... pridno je, nekaj malega že žlobudra: pove kako dela račka pa kako pes in kako krava, vsi smo zaenkrat 'babi' (obedve babici sta pa itak čist navdušeni in ponosni user posted image ), rada z menoj prebira knjigice, pa kuha v svojih posodicah, šiba pa kot raketa.

Komi pa čakam 30.12., ko za 3 dni zginemo v Bohinj, se gremo malo kopat pa pričakat novo leto. Uživajte!

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.12.2009 23:23:15 >

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
28.12.2009 7:50:03   
abi
abi - si ga slikala z buško? joj, groza, ja. vem.. Thor je tud že pokasiral buško in plavo očko. zdaj hvala bogu, ko nori po postelji, ne rine več z glavo naprej ampak se že lepo obrne in zdrsne z nogicama z nje; pa me pride iskat v kuhinjo. :)
in ja.. tudi kliče mam, mam.. kako ljubki so!

zadnje  slikce niso z buško- sem ga pa božčka slikala z šljivo ja.
Vam raje ne pokažem slike ker me bo kdo še na csd prijavil user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.12.2009 8:08:56   
tasa.m
Tudi mi smo že predrli brado, no zdaj se še komi pozna, pa sva bila oba z mojim zraven, samo se je tako hitro zgodilo, da tudi ukrepati ne moreš.

Mi smo se imeli kar fajn čez praznike, na večerji smo bili pri mojih, naslednji dan smo šli v Postojnsko jamo gledat jaslice. Lara je bila ful pridna, glede na to da predstava traja uro in pol, na vlakcu pa tudi trznila ni.

Martka; dobrodošla spet nazaj.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.12.2009 8:35:04   
skorpika
ojla vsem skupaj! Želim vam lepe prihajajoče praznike!

drgugač pa, jst sem veselo nazaj v službi, je bilo prav fajn pridet nazaj, ker so me bili veseli. matic je priden v vrtcu, nobenih problemov ni z njim, je, spi, se igra, tut nič ne joka ko ga pripeljemo tja...edina slabost je ta, da jst nisem več mama ampak teta user posted image ...takle mamo...

AD3 kapljice - jst jih sploh nisem dajala...

MARTKA - dobrodošla nazaj med nami, dej še kej pametnega napiši, da bo kej za brat...

ŽURKE - na nekaj žurk sem šla, ampak ni to isto kot je bilo, ko sem bila brez obveznosti...ponavadi se z mojim menjava, tako da je vedno eden od naju doma, za boljši občutek...edino jutri greva pa skupaj na enega kuhančka...

NOVO LETO - bomo preživeli doma...kakšen dobr film + večerja in to je to...naj mali v miru spančka...

BUŠKE - tut mi jih imamo...zadnjič mi je hotel pobegnit, pa mu je spodnesl in je padu direkt z ličkom na kocko in ma čist plav liček...

je pa naš škratek naredil že 6 samostojnih korakcev user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.12.2009 11:55:06   
pike
Ojla,

no, Božič je  za nami. Bilo je lepo, predvsem to, da so bili dnevi bolj umirjeni in da smo bili skupaj vsi najbližji.

Za silvestrovo bomo najverjetneje kar doma in bomo kaj dobrega za večerjo pripravili, mogoče nam uspe še kak dober film pogledat, skratka skupaj bomo.

Naša mala se že spušča in naredi nekaj korakov sama.user posted image user posted image user posted image tako, da kmalu bomo shodili.

Vsem vam želim tople, sladke in lepe praznike.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.12.2009 13:33:03   
pumpkin23
Hojla pupe!
Ja tile prazniki tako drvijo mimo, da se jih še zavedala skor da nismuser posted image . Ni isto kot prejšnja leta, k je bil res veseli december. Upam da mi bo dons ratal it mal z babuškam na kuhanca v lj. Drugače sta pa za nami 2 vikenda praznovanja in sm se kr namatrala in naredila 3 torte. Malemu ni blo nič jasno zakaj tolk dariluser posted image . Pa itak so ble najbolše vrečke v katerih je dobil darilauser posted image .
Silvestrovo bomo seveda doma, gremo pa zato potem januarja za en teden smučat v Italijouser posted image . Jej, komi čakam.

AD3kaplice-tud jaz mu jih že kak mesec ne dajem več. Iz dneva v dan mu pozabim datuser posted image .

Buške?? Ah naš je tolk previdn da za enkrat še nobene ni pokasiral, je pa res da še ne hodi, razen seveda ob opori.Sej vsake toliko pade kam, sam kot zgleda vedno tako da se mu nikjer nič ne pozna.Hvala bogu:)

zdej pa hitro za kozice in še po zadnjih nakupih

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Lesene ali plastične igrače
lola85 RR

Katere igrače so vam ljubše?

Lesene (88%)

Plastične (8%)

Naredi sam kompleti (4%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!