mojčca
|
Pozdravljene! Da se vam po dolgem času spet malo javim. Preberem vse, kar napišete, da bi kaj napisala, pa sem prelena . Upam, da se poboljšam in da bom večkrat zašla sem gor in kaj napisala. Ja, danes je bila naša Manca prav ponosna, ko je prvič prestopila šolski prag oz. je vsak posamezno poskočil čez vrvico v v prvi razred. Ful je bilo luštno, v razredu jih je 19, kar je veliko, glede na število otrok, ki so v višjih razredih. Je pa naša Manca mislim da največja v razredu, kar raste in raste, upam, da se njena rast počasi malo umiri. Nogo ima 33 oz. 34, kar se mi za njeno starost zdi veliko. Bo že, ane??? Sem pa danes učiteljici v razredu na hitro omenila njene zdravstvene težave, tko da ne bo pri telovadbi mislila, da je punca štorasta in da se ji ne da delati, ampak da je to posledica njene bolezni. Drugače pa je kar pridna, mogoče malo bolj jokaste sorte. Matic pa je danes iz sredinčkov prišel v višjo skupino v vrtcu in je bil tud ponosen. Res, da so vsi njegovi prijatelji ostali v srednji skupini (bodo pa drugo leto spet skupaj in nato v šoli, saj so vsi letnik 2007), pa se ni prav sekiral, lepo mi je povedal, da si bo pač našel nove prijatelje . Je pa naš Matic zelo, zelo živahen otrok, energije mu ne zmanjka, tako da je skoraj misija nemogoče, da ga zvečer spravim v posteljo za spanje. Rainbow, še malo, še malo, pa boste dobili še enega družinskega člana. Če te slučajno prehiti, naj ti porod hitro mine, potem pa uživancijaa Katrin, pridna, si ena izmed tistih, ki večkrat kaj napiše tukaj gor in se trudi, da ne bi čisto izumrle. Ostale pokomentiram drugič, bo počasi treba otročka spraviti v posteljo, kajti jutri je šola in vrtec. Nočko vsem skupaj