Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 11:53:02
|
|
|
|
divans1
|
Oooo jaaa, brca brca, sam krči me ful vlečejo po nogah ponoči, se celo noč prebujam....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 12:05:57
|
|
|
|
charlyka
|
Joj, boga revica Kaj nič ne pomagajo one magnezijeve tabletke, ki jih jemlješ?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 13:21:53
|
|
|
|
divans1
|
Skoraj nič, tako da ni omembe vredno!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 13:31:20
|
|
|
|
charlyka
|
boga boga ... ne vem kaj bi ti svetovala - kaj je kaj boljše, če hodiš? Ti krči potem popustijo? Pa od česa sploh pride do krčev?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 16:43:59
|
|
|
|
divans1
|
Hm, ponoči sem kot mesečar, me fulll boli in nč ne poneha, tako da se moram vstat, pol pa hodim mal po spalnici, pa je pol bolš... Ne vem, zakaj do tega pride, to je pač ena nosečniška tegoba, ki jo pač ene majo, druge ne, kot npr. na začetku slabosti ali pa na koncu otekanje nog. Žal!!! Sam da on brca, to mi je najbolj važno, vse bom potrpela!!!!! Je pa baje to še bolj pogosto pri tistih, ki nosijo fantka, baje...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 16:47:04
|
|
|
|
charlyka
|
Tako je prav divans1 - boš že potrpela, sam da je bebica zdrava in da mamico brca Še malo pa bodo vse tegobe pozabljene, ko bomo dojenčeke domov prinesle Zdaj pa grem malo na sprehod. Papa
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 19:53:45
|
|
|
|
divans1
|
Papa...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 20:53:14
|
|
|
|
zana21
|
Evo se mene ,po treh zaporednih SS. PDP naj bi bil 24.10. Me je pa tako starh da je joj.Upam da se tokrat vse vredu isteče.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 23:26:27
|
|
|
|
charlyka
|
Dobrodošla zana 21 In čestitke za plusek Držimo pesti - tokrat pa bo !!! Bo to prvi ?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 9:11:19
|
|
|
|
divans1
|
Čestitke zana21!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 12:52:07
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan! Sem opravila cuker test - za rezultate izvem šele v torek, na pregledu pri G. Sem pa bila tako žejna, da sem kar goltala tisto vodo tam, pa šele bolj pri koncu ugotovila, da ni ravno fajn okusa. No, zdaj skuham kosilce, popoldan pa v materinsko
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 12:54:29
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Zana21, čestitke!!! Drži se! Jaz mislim, da ti bo uspelo. Nekak mam tak občutek, da bo kar vsem, ki so se prijavile na to temo. Vsaj tako si želim!!! Do zdaj nam kar vsem ratuje! Charlyka danes velik sreče na cuker testu. Ti pošljem še z.s za final dogovor za jutri. Divans1 vem in te razumem kako je če te dajejo krči. Mene je v nosčenosti do zdaj ene 3x zagrabl. Vem pa da je full boleče. Enkrat se mi je že zgodilo, da mi mišica ni popustila ene pol ure. Imela sem trdo ko kamen. Fant me je masiral, a me je motilo, da se me sploh dotika. Bolelo je pa za znoret. To je bilo pred nosečnostjo. Kot pa sem ti že povedala, je meni res pomagal magnezij, plus zmerno gibanje. Kaj drugega pa ti žal ne znam svetovati, kot to kar sem doživela na lastni koži. V nosečnosti res primankuje mineralov, saj si naši binbiji vzamejo kar rabijo, kar je tudi prav. Upam, da se znebiš čimprej teh krčev!!! Punce jaz se v nosečnosti hočm full ahtat, a mam tudi full smolo da mi to ne ratuje. Vedno ponesreči kaj zaužijem. Sem pač baksus. Danes sem bila pri frizerju in ker nisem prav čas opazila , sem žal mela odprta usta in dobila mal laka za lase v usta . Nekak si dopovedujem, da ne more škodit, a me je vseeno malo strah... Pol pa študiram, da so frizerke itak skoz temu izpostavljene , pa lih tak delajo tudi noseče. Kaj menite ? Mal me sklincejte . Aja, pobarvala se pa nisem, mi je namreč zdravnica odsvetovala. Ni pa navedla nekih full konkretnih razlogov, a sem se vseeno odločla, da potrpim do konca nosečnosti. Tako, da Charlyka spoznala me boš po ogromnem narastku . Postrigla sem se pa kar dosti. Še to zdanjič mi je pa ratal, da mi je un antimikrobni gel za roke špricnil v usta. Upam res upam, da bo vse vredi z mojim otročkom.... ker ma res štorasto mamico .
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 12:56:38
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Sem se tak razpisala, da si mi že vmes skočila, in povedala da si že mela cuker test. Upam, da v torek pridejo dobri rezultati. Na materinski pa kej poslušaj, da boš jutri poročala!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 13:01:21
|
|
|
|
charlyka
|
Boga srota !!! Te bom jaz malo oklincala, tako kot mene moj mož - bibiju boš več škode naredila s tem, da se boš vedno za malenkosti sekirala, kot pa če boš malo laka popapala. Kar brez skrbi. Tudi razne laborantke in medicinke hodijo v nosečnosti v službo, pa so dosti bolj raznim strupom izpostavljene. Kar čimprej pozabit na to, pa lepe misli imet. Moj mož pravi, da se moram skos smejat zdaj, ko sem noseča, ker drugače bibi vse čuti, pa potem ni vesel in ga skrbi.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 13:04:16
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Se bova juter velik smejale, da bo bibije kar premetavalo po trebuščkih . Sem ti poslala z.s ! Dober tek. Jaz mam kosilo šele ob 15.00, mi pa ni potrebno kuhati ....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 13:06:33
|
|
|
|
charlyka
|
Jaz pa grem delat rižoto, pa peso sem že včeraj skuhala - mmm ... Ja, na materinski bom tako poslušala, da me bodo uhe bolele
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 15:38:15
|
|
|
|
divans1
|
Ja, Zoyaeva, še z moje strani, vse bo v redu, itak pa da te skrbi, kako le da te ne bi, ko smo si pa tako želele te naše male korenjake!!!! Charlyka, to boš pa pozno zvedela za izvid.... In danes že začneš z materinsko??? Fino poslušaj, da boš pol kej poročala, če bo kej pametnega oz. uporabnega!!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 19:42:39
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hvala punce da me tolažite ! Charlyka jutri in čez vikend imajo v BC znižane lupinice Maxi Cosi za 15%. Jaz razmišljam, da bi jo kar jutri mogoče kupila. Če maš namen, mej sabo dovolj dinarčkov.
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 18.2.2010 19:43:34 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 19:56:57
|
|
|
|
divans1
|
Lahko nočko punce... jst grem kr ajat, k sm tako slabo spala že dve noči....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 21:01:02
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Lahko noč! Upam, da ne bo krčev in se boš naspala.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 21:09:30
|
|
|
|
charlyka
|
Sem ravno tudi jaz izvedela za popust - greva jutri kar pogledat. Jajčko mi sicer dobimo na posojo, se pa moram pozanimat, če v to akcijo spada tudi isofix podstavek od maxi cosi-ja in če ja, ga bom kar vzela. Divans1 - ja, pozno za izvide ... imajo zgleda tak sistem. Na materinsko sem se spravila raje malo prej, ker nama je edina možnost Šentjur, ker je popoldan in naslednji termin bo šele konec marca, pa sem si rekla, raje prej, kot da me potem proti koncu kaj skrbi, pa čedalje bolj okorna sem/bom, pa se mi ne bo dalo v avtu okoli vozit ... Več poročam jutri, zdaj pa grem pod tuš in spat - sem utrujena. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 18.2.2010 21:19:04
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Lahko noč tudi tebi. Jaz pa še survajverja pogledam. Ja bova jutri pogledale. Sem pa malo brskala po netu saj se je moj bibi kar umiril. Tako nežno brca in tudi premika se kot na začetku. Upam, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 19.2.2010 9:10:15
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Sem spala kot top Se vidi, da sem bila utrujena, ker sem včeraj zgodaj vstala. Danes pa spet. Tako, zdaj pa nekaj pojem, potem pa grem na kafe
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 19.2.2010 10:07:40
|
|
|
|
nadka30
|
dober dan punce, sem dovžna še pojasnilo še za nazaj, končno je prišel dan ko bomo tudi mi lahko malo lažje dihali in spali. Včeraj sem imela nuhalno, ki je potekla super, vse se vidi tako kot mora, srček dela, splola nismo videli, drugače pa je rezultat super in obstaja zelo majhno tveganje da otrok ne bi bil zdrav, celo rekla je da skoraj ni možnosti da ne bi bilo na morfologiji tudi vse ok.Nuhalna je trajala kar celo uro, tako da sma se z atijem nagledalla najinega otročka, dobila na ducat slikic tako da imam problem izbrat katera je lepša . V glavnem bilo je super čeprav sem se pred pregledom tresla kot šiba na vodi. Moram pa priznat da se mi je zdaj odvalil velik kamen od srca in sem tudi danes že lažje spala. lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 19.2.2010 11:20:14
|
|
|
|
divans1
|
Jeeeeeeeeeeehhhhhh, nadka30, super, sem zelo vesela zate in tvojega bibija!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?