|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
11.2.2010 19:29:58   
charlyka
Čao čvekice,

jaz sem si prebrala vse o vozeku maxi cosi mura, ki ga želim in mislim, da sem odločena user posted image user posted image Najbrž bom vzela barvo roasted brown user posted image

Sem pa ugotovila, da paše na ta vozek košara od quinny - dreamy, ki se bolj pogosto pojavi na bolhi, kot maxi cosi, pa jo bom poskušala rabljeno dobit, ker nova maxi cosi je 190 eur. user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.2.2010 19:30:45   
charlyka
ZoyaEva - imaš z.s.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.2.2010 19:46:44   
ozzy
Pa jeste te tsblete vsak dan ? Vam jih je G priporočala?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.2.2010 19:53:22   
charlyka
Ne, jaz vzamem lih kadar se spomnim user posted image . Mogoče 1 krat na teden. Bom verjetno v zadnjem trimesečju bolj pridna.

Meni ni G nič rekla, sem šla sama v lekarno, ko sem brala katere snovi dobimo v katerih skupinah živil in sem videla, da iz te skupine pač ničesar ne jem (ker sem vegi).

Vsak dan pa vzamem 1 centra med mami - folna + ostali minerali - mi je rekla G, da lahko kar do konca nosečnosti te jem.

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 979
11.2.2010 19:57:51   
ozzy
Razumem. Jaz tudi jemljem elevit in jih bom do konca. Tudi gledam maksi cosi mura in to 3 kolesnik ampak nisem zasledila teže

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.2.2010 21:06:24   
divans1
Bravo ozzy za uspešen pregled. Ja, najin mali se je že obrnu, lahk pa da se bo spet obrnu nazaj, zdj ma še dovolj prostora... hahahaha....

Čudno, pri nas so vsi ti testi brezplačni in UZ....user posted image

Jst tud jem samo elevit in magnesol, jem pa občasno ribe in jajca, tako da mislim, da ni panike, tudi ginekologinja mi ni nč rekla za to.

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.2.2010 10:21:52   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

ZoyaEva - imaš z.s.

sem odgovorila.

Punce mogoče bom te dni malo manj prisotna na forumu, ker mam neki za zrihtat, da vas ne bo skrbelo.  Tu pa tam se bom itak mal javila (ne morem da ne bi user posted image ) ali pa vsaj pogledala kaj lepega ste napisale.

Fajn bodite!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.2.2010 11:03:32   
charlyka
Dobro jutro!!!

Upam, da ste fajn spale, jaz sem user posted image user posted image
Me malo rita boli, ko sem včeraj skoraj celi dan za rač. presedela in prebrala svašta stvari user posted image user posted image user posted image

Bibi pa je spet brcal ponoči in ni pustil mamici spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.2.2010 12:06:45   
divans1
Lepo!!!! user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.2.2010 18:56:05   
charlyka
Hajli, hajlo!

Kaj delate? Jaz pišem seznam za v šoping za hrano - je vsega zmanjkalo user posted image user posted image

Ravno sem imela na obisku pol leta staro deklico - je blo luštno user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da naša biba tudi pride. user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.2.2010 9:40:00   
divans1
Tudi jaz! user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.2.2010 10:39:16   
charlyka
Dobro jutro,

pri nas pa malo sonček sije user posted image user posted image user posted image

Šoping včeraj je uspel, tako da bom lahko danes kaj za kosilo skuhala user posted image user posted image

Popoldan pa gremo spet gledat vozek in ga morda že kar naročit user posted image user posted image user posted image

Prijetno soboto vsem!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.2.2010 16:28:07   
ZoyaEva
Charlyka ravno danes sem zvedela, da je od kolegice kolegica user posted image naročila voziček Maxi Cosi Mura v baby centru in da že več kot mesec čaka nanj. Sem rekla, da ti moram povedati, da prej naročiš oz. se vsaj pozanimaš o roku dobave. 

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.2.2010 10:01:42   
charlyka
Dobro jutro nosečke user posted image user posted image user posted image ,

ZoyaEva - hvala za info. Sva ravno včeraj bila v BC in se vse zmenila. Ja, čaka se verjetno zato, ker je zunaj nova kolekcija 2010 in pride prva pošiljka v Slo čez cca. 2 tedna. Takrat bom tudi lahko videla v živo eno novo barvo, ki je mojemu všeč (meni pa ne, ker se mi zdi presvetla - beige, in se bom potem živcirala, ko bo vse umazano). Mislim, da se bova na koncu odločila za črno/rdečo ali rjavo.

No, v glavnem, prodajalka mi je povedala, da od marca dalje, pa bo dobavni rok lahko tudi samo 1 teden. Važno, da prva pošiljka pride v Slo.

In še enkrat sva seveda vse pregledala, razmontirala in sva zadovoljna. Probali smo tudi Dreamy košaro in je ful luštna - bom zdaj spremljala na bolhi, ko bo kakšna dobra barva.

LEPO NEDELJO VSEM, PA BUŠIJE CARTAJTE user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.2.2010 10:10:25   
divans1
Oooo super Charlyka... user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
15.2.2010 11:40:45   
charlyka
Dober dan user posted image ,

evo, novi teden je spet tu - mi smo danes zaključili teden 26, jutri vstopamo v 27 user posted image user posted image

Bibi pridno brca kot ponavadi user posted image

V četrtek imam cuker test user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
15.2.2010 11:41:37   
charlyka
Kar ne morem verjet, da smo že tak daleč user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 3 mesece, pa pridejo bebice user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
15.2.2010 12:27:53   
divans1
Dober dan! Hmmm, jst sm pa danes dopolnila 26 tednov in 2 dni. Ojoooj, tudi sama ne morem verjet, da sem že tako daleč. Sej itak super in oh in sploh, ampak na momente me pa že kr malo panika grabi....user posted image user posted image user posted image

Resnično upam in že zdaj držim pesti zate, da bo na cukr testu vse v redu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa moj bibi me pa že zelo konkretno brca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
15.2.2010 19:27:32   
ZoyaEva
Hej moje žogice user posted image !

Jaz sem imela danes pregled. Načelom vse bp. Poslušanje srčka, merjenje s/f, voda, hemoglobin. So me pa narobe naročil in sicer dopoldan, moja G pa je delala popoldan.

Tak, da sem dopoldan dala sam vodo in kri in imela pregled popoldan. Vmes pa sem šla malo v shopping. Sem si po zelooo dolgem času kupila nekaj zase. In sicer oblekico , legice ter čevlje.

Pa voziček sva danes kupila. Ker gre Quinny freestlye iz prodaje, in sva sproti spraševala za zalogo. In so imeli v Ce sam še enga rdečega. Zato sva ga kar vzela.

Charlyka velik sreče na cuker testu. Poročala mi boš pa tak ob kavi user posted image !

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
15.2.2010 20:04:37   
charlyka
Super user posted image user posted image user posted image za pregled

In bravo za nakupe - zate in za bibija user posted image

Še dobro, da sta dobila vozek, če gredo ven iz prodaje - je bil sigurno bolj ugoden, pa košaro si tak rekla, da dobiš za quinny-ja, a ne? super user posted image user posted image Pa rdeča barva je prav fajna.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 995
15.2.2010 20:09:46   
charlyka
Jaz sem pa ravno kupila oz. se zmenila za nakup košare quinny dreamy beige barve - sem našla na bolhi in jo dobim v cca. 2 tednih!!!! juhuhu user posted image

Je ful lepa videt in sem ful vesela user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
15.2.2010 20:41:20   
divans1
Zoyaeva čestitke za uspešno opravljen pregled!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.2.2010 9:29:53   
ZoyaEva
Hvala punce. Ja, košaro dobim, tudi v rdeči barvi.

Charlyka fajn , meni je beige barva od quinny najbolj všeč. Sam vozička v tej barvi niso imeli več.

Divans1 kdaj boš ti nabavila voziček ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.2.2010 13:25:11   
divans1
Voziček bova kupila marca, torej kmalu....juhuhuhu....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 999
17.2.2010 10:41:25   
charlyka
Dobro jutro,

kako kaj? Bibe brcajo?

Grem na sadni zajtrk user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?