Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 11.2.2010 19:29:58
|
|
|
|
charlyka
|
Čao čvekice, jaz sem si prebrala vse o vozeku maxi cosi mura, ki ga želim in mislim, da sem odločena Najbrž bom vzela barvo roasted brown Sem pa ugotovila, da paše na ta vozek košara od quinny - dreamy, ki se bolj pogosto pojavi na bolhi, kot maxi cosi, pa jo bom poskušala rabljeno dobit, ker nova maxi cosi je 190 eur.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 11.2.2010 19:30:45
|
|
|
|
charlyka
|
ZoyaEva - imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 11.2.2010 19:46:44
|
|
|
|
ozzy
|
Pa jeste te tsblete vsak dan ? Vam jih je G priporočala?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 11.2.2010 19:53:22
|
|
|
|
charlyka
|
Ne, jaz vzamem lih kadar se spomnim . Mogoče 1 krat na teden. Bom verjetno v zadnjem trimesečju bolj pridna. Meni ni G nič rekla, sem šla sama v lekarno, ko sem brala katere snovi dobimo v katerih skupinah živil in sem videla, da iz te skupine pač ničesar ne jem (ker sem vegi). Vsak dan pa vzamem 1 centra med mami - folna + ostali minerali - mi je rekla G, da lahko kar do konca nosečnosti te jem.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 11.2.2010 19:57:51
|
|
|
|
ozzy
|
Razumem. Jaz tudi jemljem elevit in jih bom do konca. Tudi gledam maksi cosi mura in to 3 kolesnik ampak nisem zasledila teže
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 11.2.2010 21:06:24
|
|
|
|
divans1
|
Bravo ozzy za uspešen pregled. Ja, najin mali se je že obrnu, lahk pa da se bo spet obrnu nazaj, zdj ma še dovolj prostora... hahahaha.... Čudno, pri nas so vsi ti testi brezplačni in UZ.... Jst tud jem samo elevit in magnesol, jem pa občasno ribe in jajca, tako da mislim, da ni panike, tudi ginekologinja mi ni nč rekla za to.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 12.2.2010 10:21:52
|
|
|
|
ZoyaEva
|
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka ZoyaEva - imaš z.s. sem odgovorila. Punce mogoče bom te dni malo manj prisotna na forumu, ker mam neki za zrihtat, da vas ne bo skrbelo. Tu pa tam se bom itak mal javila (ne morem da ne bi ) ali pa vsaj pogledala kaj lepega ste napisale. Fajn bodite!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 12.2.2010 11:03:32
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro!!! Upam, da ste fajn spale, jaz sem Me malo rita boli, ko sem včeraj skoraj celi dan za rač. presedela in prebrala svašta stvari Bibi pa je spet brcal ponoči in ni pustil mamici spat
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 12.2.2010 12:06:45
|
|
|
|
divans1
|
Lepo!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 12.2.2010 18:56:05
|
|
|
|
charlyka
|
Hajli, hajlo! Kaj delate? Jaz pišem seznam za v šoping za hrano - je vsega zmanjkalo Ravno sem imela na obisku pol leta staro deklico - je blo luštno Komaj čakam, da naša biba tudi pride.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.2.2010 9:40:00
|
|
|
|
divans1
|
Tudi jaz!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.2.2010 10:39:16
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro, pri nas pa malo sonček sije Šoping včeraj je uspel, tako da bom lahko danes kaj za kosilo skuhala Popoldan pa gremo spet gledat vozek in ga morda že kar naročit Prijetno soboto vsem!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.2.2010 16:28:07
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Charlyka ravno danes sem zvedela, da je od kolegice kolegica naročila voziček Maxi Cosi Mura v baby centru in da že več kot mesec čaka nanj. Sem rekla, da ti moram povedati, da prej naročiš oz. se vsaj pozanimaš o roku dobave.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.2.2010 10:01:42
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro nosečke , ZoyaEva - hvala za info. Sva ravno včeraj bila v BC in se vse zmenila. Ja, čaka se verjetno zato, ker je zunaj nova kolekcija 2010 in pride prva pošiljka v Slo čez cca. 2 tedna. Takrat bom tudi lahko videla v živo eno novo barvo, ki je mojemu všeč (meni pa ne, ker se mi zdi presvetla - beige, in se bom potem živcirala, ko bo vse umazano). Mislim, da se bova na koncu odločila za črno/rdečo ali rjavo. No, v glavnem, prodajalka mi je povedala, da od marca dalje, pa bo dobavni rok lahko tudi samo 1 teden. Važno, da prva pošiljka pride v Slo. In še enkrat sva seveda vse pregledala, razmontirala in sva zadovoljna. Probali smo tudi Dreamy košaro in je ful luštna - bom zdaj spremljala na bolhi, ko bo kakšna dobra barva. LEPO NEDELJO VSEM, PA BUŠIJE CARTAJTE
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.2.2010 10:10:25
|
|
|
|
divans1
|
Oooo super Charlyka...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 11:40:45
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan , evo, novi teden je spet tu - mi smo danes zaključili teden 26, jutri vstopamo v 27 Bibi pridno brca kot ponavadi V četrtek imam cuker test
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 11:41:37
|
|
|
|
charlyka
|
Kar ne morem verjet, da smo že tak daleč Še 3 mesece, pa pridejo bebice
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 12:27:53
|
|
|
|
divans1
|
Dober dan! Hmmm, jst sm pa danes dopolnila 26 tednov in 2 dni. Ojoooj, tudi sama ne morem verjet, da sem že tako daleč. Sej itak super in oh in sploh, ampak na momente me pa že kr malo panika grabi.... Resnično upam in že zdaj držim pesti zate, da bo na cukr testu vse v redu... Ja, pa moj bibi me pa že zelo konkretno brca!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 19:27:32
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hej moje žogice ! Jaz sem imela danes pregled. Načelom vse bp. Poslušanje srčka, merjenje s/f, voda, hemoglobin. So me pa narobe naročil in sicer dopoldan, moja G pa je delala popoldan. Tak, da sem dopoldan dala sam vodo in kri in imela pregled popoldan. Vmes pa sem šla malo v shopping. Sem si po zelooo dolgem času kupila nekaj zase. In sicer oblekico , legice ter čevlje. Pa voziček sva danes kupila. Ker gre Quinny freestlye iz prodaje, in sva sproti spraševala za zalogo. In so imeli v Ce sam še enga rdečega. Zato sva ga kar vzela. Charlyka velik sreče na cuker testu. Poročala mi boš pa tak ob kavi !
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 20:04:37
|
|
|
|
charlyka
|
Super za pregled In bravo za nakupe - zate in za bibija Še dobro, da sta dobila vozek, če gredo ven iz prodaje - je bil sigurno bolj ugoden, pa košaro si tak rekla, da dobiš za quinny-ja, a ne? super Pa rdeča barva je prav fajna.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 20:09:46
|
|
|
|
charlyka
|
Jaz sem pa ravno kupila oz. se zmenila za nakup košare quinny dreamy beige barve - sem našla na bolhi in jo dobim v cca. 2 tednih!!!! juhuhu Je ful lepa videt in sem ful vesela
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 15.2.2010 20:41:20
|
|
|
|
divans1
|
Zoyaeva čestitke za uspešno opravljen pregled!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.2.2010 9:29:53
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hvala punce. Ja, košaro dobim, tudi v rdeči barvi. Charlyka fajn , meni je beige barva od quinny najbolj všeč. Sam vozička v tej barvi niso imeli več. Divans1 kdaj boš ti nabavila voziček ?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 16.2.2010 13:25:11
|
|
|
|
divans1
|
Voziček bova kupila marca, torej kmalu....juhuhuhu....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 17.2.2010 10:41:25
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro, kako kaj? Bibe brcajo? Grem na sadni zajtrk
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?