charlyka
|
Dobro jutro Ja, ja, spet zelo pozna Kar nisem in nisem mogla vstat danes, celi teden sem morala vstajat zgodaj (zaradi 2 pregledov, pa opravki, pa obisk), danes sem si pa privoščila Sem spet bibiju ritem zmešala, mu ni nič jasno, je malo hud, me kar brca Aha, zadnjič sem pozabila povedat, da sem zdaj končno bila na vrsti še za oni UZ trebuha (če bi slučajno imela kake dragocene kamne ), pa je hvalabogu vse ok (malo je zajamral pri ledvicah, ampak tisto tak vem, da se moram pazit, ker sem imela pogosta vnetja mehurja itd. ampak to nima veze z ) - tako, da so bolečine, ki jih imam/sem imela le posledica vsega raztegovanja in tiščanja organov v razne smeri trebušne votline. Ozzy - ja, sem tudi jaz vesela, da sva zdaj 100% izbrala vozek. Če slučajno še nisi videla nove Mure 2010 so novosti naslednje: kolesa so zdaj srebrne barve (ne več črne), tista ročka, ki pride med noge je oblečena v blago (ne več v tisto peno, ki se je baje hitro zgrizla ), pa kot je bilo napovedano, je strešica zdaj pritrjena na športni del vozička, ne več na ogrodje in je tudi malo izboljšana, bolj kompaktna kot prej. Tudi barve so čudovite, meni osebno je bila zelena zelo všeč, samo, kot sem že rekla, se nočem potem živcirat za vsako packo, zato sva izbrala temno rjavo. (če pa bo naročena roba prišla, pa bomo še videli, obljubit niso upali ničesar, tako da lahko samo držim pesti) Trikolesnikov pa imajo nekaj na zalogi, tako da boš lahko dobila, če se odločiš, ampak tudi ne predolgo čakat, ker se mi zdi, da niso uvozili ravno velike količine. In prav je, da tudi ti malo lenariš in uživaš
|