|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.2.2010 20:59:42   
divans1
Pa to potem izgine samo od sebe?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.2.2010 21:29:15   
charlyka
Ojla,

Kako ste kaj? Navijate za Tino? user posted image user posted image
Jaz sem bila celo pop pridna - sem čistila vse kar mi je pod roke prišlo user posted image user posted image

Jutri spet dobim obisk od ene frišne bebice user posted image user posted image user posted image
Sem danes kupila darilo v BC - tako šikano trenirkico pa eno gosenico za žulit user posted image user posted image

Divans1 - ne vem kaj več o refluksu, kot kar sem napisala. Malo po-googlaj user posted image

Pa lep večer še naprej.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.2.2010 21:45:21   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Pa to potem izgine samo od sebe?

mislim, da se ga da zdravit..Moja mala sosedica ga je imela kot dojenčica in vem da so morali posebno adaptirano mleko proti refluksu kupovat, ki je bilo malce bolj gosto, da ni takoj "zletelo" ven..
Pri starejših vem da se da zdravit, če pa je ozdravljivo pa ne vem. Moj ata ga ma že kar nekaj časa..ker se mu je obrabila ta mišica zapiralka, ki skrbi za to da hrana ostane v želodcu in ne gre nazaj. Potem temu rečemo zgaga, na koncu pa bruhanje oz refluks..Ko želodec "vrže" vsebino nazaj :) po domače..

Pa še glede vzglavnika..pri dojenčkih.. Tudi če ima refluks, mu ne smeš dati blazinice oz. povštra pač pa celotni zg del vzglavja dvigneš ali podložiš od 30 do 45 stopinj, več ne. To pa vem, ker..sicer naša žaba ni imela refluksa, je pa veliiiko polivala (kar je veliko bolj pogost problem), tako, da smo ji s fascikli podložili jogi pri glavici (čeprav so takrat tako majhni, da jim dvigneš pol telesa), tako da je bila malce dvignejna.

Sem pa pediatra vprašala kdaj se lahko začne uvajati blazina oz. povštček, pa mi je rekel da po 1 letu.

upam, da je kaj pomagalo...

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.2.2010 7:25:25   
divans1
Najlepša hvala rea za obširen odgovor. user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.2.2010 9:24:05   
charlyka
Dobro jutro!

Jaz sem vstala, bibi pa še malo pred menoj user posted image user posted image user posted image

Čakamo obisk ... Smo ravno nabavli sveže kajzerce - mmmm, kako diši user posted image user posted image

Pa sončeeeeeeek siiiiiijeeeeee user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem, pa kaj napište user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.2.2010 9:26:13   
charlyka
Aja, pa še to sem zvedela včeraj, ko sem šla iskat darilo v BC - pošiljka maxi cosi je prišla, ampak bolj malo kosov vsakega modela in še to sami 3-kolesniki user posted image user posted image user posted image

Tak da, ne vem kaj bom .... Vprašanje kdaj bo naslednja pošiljka sploh ... Danes pop greva v BC se zmenit.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.2.2010 10:21:27   
divans1
user posted image user posted image user posted image sonček....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.2.2010 19:38:24   
charlyka
Jeeeeeeeej, Tina - srebrna medalja!!!!! BRAVOOOOO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.2.2010 19:41:27   
charlyka
No, midva sva šla v BC za vozek - mož se strinja z barvo roasted brown, za 3-kolesnika pa ga nisem mogla prepričat, tako da sva naročila 4 cikel, pa upava, da pride do maja. (Če ne, bova takrat morala pač vzeti kar bo user posted image )

Imela sem čudovito malo pupiko na obisku user posted image user posted image user posted image
Pa od kolegice bomo dobili didaktično blazino za našega bibija user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.2.2010 21:20:12   
ZoyaEva
Bravo  Tina!!!!!!

Fajn Charlyka, da sta vzela to barvo. Je tudi meni všeč. Če bom jaz menjala z svakinjo bova mele podobne barve user posted image !

Vidim, da je tale tema postala kar poučna. Si moram čas vzeti in prebrati.

Danes je bil tak fajn sonček. Sem ga izkoristila za kofetkanje ....

Lepo bodite in ahtite svoje bibije!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.2.2010 7:16:01   
divans1
Zakaj se pa uporablja to blazino Charlyka?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
26.2.2010 9:17:43   
ozzy
Dobro jutro punce!

danes tudi jaz lenarim: kavica, zajtrk, sprehod s kužkom...
Charlyka čestitam za voziček-zelo lepa izbira. Tudi midva izbirava med modelom Mura 3 kolesnik in PP Gt3 tudi 3 kolesnik. Barve pa še nimam pojma.

Uživajte danes spet v sončku!!!!

Lp 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
26.2.2010 11:48:20   
divans1
Hmmm, bolj malo je danes sončka, ampak uživali bomo pa vseeno, itak, če mamo pa take lepe bušije. By the way, mate že velke bušike???

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
26.2.2010 11:48:28   
charlyka
Dobro jutro user posted image user posted image

Ja, ja, spet zelo pozna user posted image
Kar nisem in nisem mogla vstat danes, celi teden sem morala vstajat zgodaj (zaradi 2 pregledov, pa opravki, pa obisk), danes sem si pa privoščila user posted image Sem spet bibiju ritem zmešala, mu ni nič jasno, je malo hud, me kar brca user posted image user posted image

Aha, zadnjič sem pozabila povedat, da sem zdaj končno bila na vrsti še za oni UZ trebuha (če bi slučajno imela kake dragocene kamne user posted image ), pa je hvalabogu vse ok (malo je zajamral pri ledvicah, ampak tisto tak vem, da se moram pazit, ker sem imela pogosta vnetja mehurja itd. ampak to nima veze z user posted image ) - tako, da so bolečine, ki jih imam/sem imela le posledica vsega raztegovanja in tiščanja organov v razne smeri trebušne votline. user posted image

Ozzy - ja, sem tudi jaz vesela, da sva zdaj 100% izbrala vozek. Če slučajno še nisi videla nove Mure 2010 so novosti naslednje: kolesa so zdaj srebrne barve (ne več črne), tista ročka, ki pride user posted image med noge je oblečena v blago (ne več v tisto peno, ki se je baje hitro zgrizla user posted image ), pa kot je bilo napovedano, je strešica zdaj pritrjena na športni del vozička, ne več na ogrodje in je tudi malo izboljšana, bolj kompaktna kot prej. Tudi barve so čudovite, meni osebno je bila zelena zelo všeč, samo, kot sem že rekla, se nočem potem živcirat za vsako packo, zato sva izbrala temno rjavo. (če pa bo naročena roba prišla, pa bomo še videli, obljubit niso upali ničesar, tako da lahko samo držim pesti)
Trikolesnikov pa imajo nekaj na zalogi, tako da boš lahko dobila, če se odločiš, ampak tudi ne predolgo čakat, ker se mi zdi, da niso uvozili ravno velike količine. user posted image

In prav je, da tudi ti malo lenariš in uživaš user posted image user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
26.2.2010 11:56:39   
charlyka
divans1 - to je tista blazina, ki ima 1 ali pa 2 loka čez na katerem visijo razne živalice, pa glasbo imajo ... v bistvu za igranje oz. da biba malo razvije motoriko, ko se steguje po tistih živalcah in jih opazuje. Če je otroček bolj živahen lahko to blazino začneš kar kmalu uporabljat. Po izkušnjah kolegic je zelo priročna in nujno potrebna zadeva. user posted image No, seveda pa je odvisno od otroka, lahko tudi, da komu pa ni všeč.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
26.2.2010 12:00:26   
charlyka
Ko si ravno vprašala, sem se šla pa izmerit user posted image
Nič kaj hitro ne raste buši user posted image Imam 96 cm trenutno čist na tešče, ko sem se pa v začetku februarja merila, pa je bilo 95, samo ne na tešče user posted image

Kaj pa ti?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
26.2.2010 12:01:05   
charlyka
No, zdaj pa grem jest, da se buši malo bolj napihne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
26.2.2010 12:05:04   
ozzy
Charlyka maš prav glede barve, jaz bom tudi vzela verjetno neko temnejšo. Edino malo me skrbi teža vozička. Nimam dvigala v bloku pa se bojim, da mi bo pretežak.

lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.2.2010 12:37:58   
charlyka
Ne vem točno kakšna je teža user posted image A je GT3 lažji?

Jaz sem v začetku razmišljala, da bom voziček imela kar skos v avtu, pa bom user posted image samo v jajčki gor pa dol nesla, ga dala v voz in na sprehod.
No, potem sva zadnjič izmerila dvigalo, pa bo ravno šlo na knap user posted image , tako da od začetka bom imela vozek v stanovanju, ko bo bibi v košari, kasneje, ko pa bo že bolj kompakten user posted image , pa bom vozek imela v avtu in samo otročeka nesem dol in potem nazaj gor - bo lažje kot tisti voz nonstop gor pa dol ... pa še bolj malo stanovanje imava, tako da bo voz kar v avtu.

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.2.2010 13:26:54   
divans1
Aha, že vem, jojjooj, to blazino bi pa tud jst mela, veš??? user posted image user posted image user posted image Pa novorojenčka že tud lahko daš gor ležat?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
26.2.2010 14:07:20   
charlyka
Verjetno čist prvi mesec še ne, ker tak večino časa panča oz. ga morda okolica še ne zanima, potem pa že, ja. Tako je patronažna svetovala sorodnici, ko je prišla na prvi obisk.

Je pa fajna ta blazina, če je bibiju všeč, zato ker se malo sam zamoti in lahko ti kaj vmes postoriš.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
26.2.2010 16:10:56   
divans1
Pa še lepo ga je videt na njej, ne???user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.2.2010 16:32:57   
charlyka
Ja, itak user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.2.2010 16:33:50   
charlyka
Kdaj pa se tebi začne materinska? Boš tudi malo poročala, a ne?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
27.2.2010 11:13:29   
ozzy
Na netu sem zasledila, da je GT3 težak 13 kg, Mura pa 17 kg. To je pa velika razlika. Ma, bom šla kar v trgovino pa tam to videla in vprašala.

Lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......