|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
9.2.2010 15:26:35   
charlyka
SUPER DIVANS1 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.2.2010 17:09:21   
divans1
Hvala Charlyka, sem danes vesela ko radio.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
10.2.2010 8:15:17   
ZoyaEva
Divans1 čestitke!

Charlyka sem klicala. V marcu je v CE materinska šola vsak teden. Samo dopoldan. Tudi moj ne more dopoldan. V Žalcu pa je baje tudi popoldan. Bi lahko ti hodla v Žalec ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 928
10.2.2010 8:22:42   
nadka30
punce dobro jutro če je sploh dobro v tem zasneženem dnevu kaj.
Vidim da se veselo pripravljate na zadnje mesece, ko ste še brez svojih zelo žaleljenihuser posted image user posted image , sedaj vam pa res ne manjka več veliko.
Mi smo po starem, čeprav moram priznat da me vedno bolj ko se spet bliža ta čas in ta teden ko sem imela ss grize v notranjosti ali bo sedaj ok, enostavno se ne morem znebiti tega slabega filinga pa če delam kar hočem vedno se tako potihoma pritihotapi v moje misliuser posted image .
Če po resnic povem se sploh ne morem veselit nosečnosti, prve sem se full pa tudi nobenih problemov nisem imela in na koncu dobila svojega sončka, ki gre letos že v šolo.Doma imam slikice iz prvega pregleda in materinsko pa da povem da si sploh ne upam vzeti slikice v roke in jih gledat, enostavno se ne upam veselit in bi najrajši videla da bi jutri bil že 18. ko imam ponovno pregled se mi zdi da me bo do takrat razneslo od skrbi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Amak enostavno ta strah......

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.2.2010 8:29:53   
charlyka
Dobro jutro ZoyaEva,

hej, danes sem pa tako zgodnja, da že dolgo ne user posted image user posted image user posted image

Se mi je zdelo, da bo tako, da imajo v CE samo dop. user posted image
Se bom še danes pozanimala kako ima Laško in Šentjur, če ne drugače, pa prideva tudi v Žalec.

Še vedno pa velja, da greva enkrat v P na dan odprtih vrat, a ne? Ko sneg skopni, če sploh bo letos user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.2.2010 8:32:19   
ZoyaEva
Hej Nadka30 povsem te razumem. Poskušaj se zamotiti z ostalimi stvarmi , tako bo čas hitreje minil. Jaz še vedno vsak dan molim, da bo vse ok. Ta strah bo ostal v podzavesti, veš. Žal je tako. Ampak zato smo tu, da se bodrimo in odganjamo stran strahove. Nekako vem, da nam bo uspelo! In vse bomo dobile žive in zdrave user posted image !

Punce men se je naredila pod obrvjo neka bulica.  Upam da je samo zamašena lojnica. Je pa taka trda bulica in se premika. Ob dotiku boli. Mislite, da bi se mogla pokazat zdravniku ?

Ok, zdej grem pa jest.

Charlyka
tole je link za Žalsko materinsko šolo :
http://www.zd-zalec.si/vzgoja.php

Sem že klicala, a se ne javijo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 931
10.2.2010 8:35:51   
ZoyaEva
Ja bova šle na dan odprtih vrat v P, oz. bomo šli! Da se mal navadiva na prostore user posted image in da nam kako spodbudno glede poroda povedo!

Tudi midva bi načeloma lahko šla v Laško ali Šentjur, čeprav nama je Žalec najbližje. Odvisno bi bilo potem tudi od ure. Moj dela do 15.00, okol 15.30 pa je doma.  No, jaz se bom pozanimala za Žalec, ti se pa daj za Laško in Šentjur. Ko bova imele zbrane info, pa se zmeniva ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.2.2010 8:37:04   
charlyka
Dobro jutro tudi ostalim,

nadka30 - te popolnoma razumem ... user posted image Ne bom ti rekla, saj bo ... pa ne se sekirat ... ker sama vem, da ne gre ... Drugega nasveta oz. tolažbe ne poznam, kot to, da se skušaj nekako prebiti iz dneva v dan, zamoti se z drugimi stvarmi oz. kar s svojo malo princesko doma, pa bo morda malo lažje. Ravno sem včeraj pisala, da smo me zdaj v 26 tednu in šele zdaj se nekako lahko veselimo nosečnosti - tako iskreno, brez temnih misli in strahu (čeprav se to še vedno skriva, samo malo se je potuhnilo). Tako da, iz dneva v dan !!! Pa držimo pesti in upamo na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Pa kaj še napiši, pa se tudi morda malo olajšaš user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.2.2010 8:39:15   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Ja bova šle na dan odprtih vrat v P, oz. bomo šli! Da se mal navadiva na prostore user posted image in da nam kako spodbudno glede poroda povedo!

Tudi midva bi načeloma lahko šla v Laško ali Šentjur, čeprav nama je Žalec najbližje. Odvisno bi bilo potem tudi od ure. Moj dela do 15.00, okol 15.30 pa je doma.  No, jaz se bom pozanimala za Žalec, ti se pa daj za Laško in Šentjur. Ko bova imele zbrane info, pa se zmeniva ?

Zmenjeno.

Grem tudi jaz jest, drugače me bo še kap, k sem tak zgodaj vstala user posted image user posted image
Bibiju ni nič jasno, da mama že miga user posted image user posted image Sva ob pol dveh zjutraj spet imela nogometno prvenstvo, pa mislim, da smo mi zmagali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.2.2010 8:41:09   
charlyka
Bulica pod obrvmi - si se kaj pulila zadnje dni? Meni se tudi včasih po urejanju kaj zamaši, pa kasneje nastane mozolček, se posuši pa je.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.2.2010 9:13:30   
ZoyaEva
Evo pa sva se napapcala.  Tudi mojemu bibiju ni nič jasno zakaj je tak zgodaj mama pokonci user posted image . No , jaz sem pa zjutraj menda začutila prvo brciko nad popkom, tak na desni strani user posted image . Upam, da je bilo to, to user posted image .  Je pa bolj mirne narave moj bibi. Sem pa vesela, da ga čutim čez cel dan. Sicer kako urco , dve nič, potem pa spet. Brcike so take srednje, včasih bolj nežne, a se vidijo in čutijo skozi kožo.  Glavno , da so!  Čestitke za tvojega nogometaša /-ico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

No med prehranjevanjem sem celo uspela poklicati mojo osebno zdravnico in je rekla , da lahko mal počakam s to bulico. Ja , verjetno bo od puljenja obrvi, a sem jo malo pozno zaznala.

Pa tudi v Žalec sem poklicala.  V Žalcu so predavanja vsak torek, Vse skupaj je 6 predavanj. Začnejo se 2.3 in trajajo od 14.30 - 16.30. Partnerji so lahko prisotni. Gužva je drugače baje še kar, a za ta nov termin zaenkrat še ni prijav. Je rekla , da mam še malo časa. Partnerji so lahko skoz prisotni.

Sem razmišljala , da bi se pozanimala še za Velenje . Kaj misliš ? V katerem kraju dela tvoj ?

Zdajle si grem pa še eno kavico privoščit.  Ti piješ kavo med nosečnostjo ? Jaz je prej eno leto nisem, zdaj mi pa paše. Kriza. Kako je s tvojim prehladom ?

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 10.2.2010 9:19:15 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
10.2.2010 9:16:42   
ZoyaEva
Aja, si povprašala svojo frizerko za peroksid ? Kako dolgo ti pusti barvo na glavi ? Ti zdaj ko si nosečka kaj bolj prijema ?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.2.2010 9:17:37   
ZoyaEva
Joj kak sem smotana. Pa DOBER TEK sem ti pozabila zaželet user posted image oziroma vama!!!!!!

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.2.2010 9:41:10   
charlyka
Smo že pojedli user posted image user posted image

Kave prej nisem pila, zdaj občasno zaradi nizkega pritiska, pa še včasih mi zadiši, prej pa sem jo mogoče spila 10 krat na leto.

Joj, nisem nič vprašala za peroksid, je imela totalno gužvo, ki sem jo jaz naredila, ker sem zamudila user posted image user posted image Isto kot vedno vse, samo da ni bilo dosti zraka, pa mi je bilo slabo od vseh vonjev, sem šla potem kar na hodnik sedet in brat.

Kaj pa govoriš, da je bibi mirne narave - saj ga čez celi dan čutiš! user posted image user posted image
Saj naš tudi ne brca skos ... tudi spi vmes, pa zjutraj malo pobrca, pa okrog 11 ure, pa spet, ko ati pride, pa se s trebuhom pogovarja user posted image , pa spet malo zvečer, ko je mama pred tv, pa seveda, ko grem spat, takrat mu je najbolj fajn, ker jaz potem ne zaspim user posted image user posted image

Velenje je za nas predaleč.
Ravno sem izvedela za Laško: vsak drugi ponedeljek v mesecu se začne - 3 predavanja po 2 do 3 ure, začenjajo se ob 14 uri. (razmišljam o terminu 8. marec). Po moje ni ravno gužve.

Za Šentjur moram poklicat po 13 uri.

Moj dela v Celju, veliko pa sva tudi v bližini Šentjurja (sorodniki).

Bom videla kaj bodo v Šentjurju rekli, potem pa možeka vprašam kaj misli, pa se bomo odločili.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 939
10.2.2010 9:44:01   
charlyka
Zdaj pa moram it pospravit stanovanje user posted image

Potem pa danes še malo po netu pobrskat za kakšnimi projektantskimi biroji v bližini Celja - kakšne izkušnje oz. nasveti mogoče iz tega področja?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
10.2.2010 10:05:37   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Zdaj pa moram it pospravit stanovanje user posted image

Potem pa danes še malo po netu pobrskat za kakšnimi projektantskimi biroji v bližini Celja - kakšne izkušnje oz. nasveti mogoče iz tega področja?

Žal ne. Verjetno rabiš za načrt za hišo ? Če bi bila v službi , bi povprašala kakšnega sodelavca, saj jih kar nekaj gradi.

Glede materinske bom tudi jaz povprašala svojega kaj misli. A v Laškem so kar zaporedoma 3 predavanja, al vsak teden ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
10.2.2010 10:27:29   
divans1
Jutro.... Jst sm pa še vedno fuuulllll happy zaradi včerajšnjega izvida!!!! Zelo mi je odleglo, res!!!!!!

Drugače pa danes zjutraj je bil hec. Je moj pršu z nočne, pa pol ko pride v posteljo, poboža bušija.... jst sm bla pa prej na desnem boku, pol sm se pa na hrbet obrnla, on ga pa poboža, pa se je tak ustrašu. Je reku, ja kak trebuh pa maš??? Pa je bil na levi strani čist mehki, na desni sm meli pa velko bunko, k je mali še kr na desni strani ajal... ful je blo hecno videt... hahahahha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 942
10.2.2010 11:41:27   
charlyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, kak luštno user posted image user posted image
Verjamem, da ti je odleglo.

ZoyaEva - ja, počasi bova začela urejat in pripravljat papirje za gradnjo in morava najt en dober biro, da nama bodo zrisali hišo in uredili komplet dokumentacijo. Sama nimava časa - moj skos dela, jaz pa bom potem bibija v vozeku okoli furala user posted image
No, če boš kje kakšno dobro informacijo dobila, se priporočam.

Ja, v Laškem so vedno predavanja 3 dni skupaj, en za drugim - mi tak tudi najbolj paše.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.2.2010 13:11:58   
charlyka
Takole - izvedela sem, da je materinska v Šentjurju vedno popoldne ob 15.30.
V februarju se začne 18.2., za marec še ni točnega datuma, moram jutri še enkrat poklicat za bolj točne informacije, ker danes odgovorne sestre ni. So pa tudi strnjena predavanja v en teden.
Bom še jutri imela bolj točne informacije, mislim pa, da se bova kar za to varianto odločila, ker drugače bo moj mož bolj težko s službo uskladil.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
10.2.2010 13:13:11   
charlyka
Kaj boste danes kuhale?

Jaz imam že iz skrinje pripravljeno - golaž, kruhove cmoke pa zelena solata mmm ... sem že lačna, samo moram lubija počakat user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
10.2.2010 13:32:27   
divans1
Hmmm... fižolova juha s testeninami, za sladico pa krof.....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.2.2010 13:54:15   
charlyka
mmmm, tudi dobro user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.2.2010 14:07:00   
charlyka
divans1 - daj prilimaj kako slikico vozička, ki si ga izbrala user posted image

pa ZoyaEva - nič še nisi napisala kaj si zadnjič nabavila za bebico

Aja, saj sem pozabila ali sem napisala ali ne user posted image - posteljnina od galeb-a, ki sem jo po netu naročila, je ful lepa in kvalitetna.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.2.2010 14:48:38   
ZoyaEva
Pečem telečje meso z zelenjavo (paprika, čebula, bučke, paradižnik) , zraven bo prosena kaša ter zelena solata.

Mal meska morm vsake tolk časa.

Za bebija sem kupila :
- dva bodija in en kompletek (hlačke, bodi, jopca, kapica in copatke)
- blazino za dojenje
- sterilizator
- glavniček, krtačko, škarjice, dude in flaško
Vse 50% znižano.

A že jemljete omega3 ? Jaz imam kapsule.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.2.2010 16:53:01   
charlyka
OOOO, si pa fino nakupila - kje pa je bilo 59% znižanje?

Jaz imam te kapsule, vzamem pa lih kaki 2 na mesec user posted image . Kako pa jih boš ti jemala?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?