|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
3.2.2010 9:42:21   
charlyka
SREČNO DIVANS1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam po kruh, drugače ne bo zajtrka user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.2.2010 11:31:22   
charlyka
Kje pa ste danes ? user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.2.2010 13:33:28   
divans1
Dober dan!

Evo mene. Kratko poročilo. Opravila sem test za glukozo 50 mg, najprej sem imela sladkor 4,4. Ko pa sem popila tisto tekočino, pa baje da je normalno do 7,8 jst sm mela pa 8,0 in je rekla, naj v petek pridem vseeno še na 4 urni test 100g.... user posted image

Pritisk sem imela v redu, zredila sem se do zdaj 9 kg, maternični vrat mi je izmerila, meri 30 mm, mali se je obrnil in je sedaj z glavico navzdol. Njegovo mičkeno stopalo meri že 4,5 cm, je pa lepo pridobil na teži in tehta 76 dkg.  Pa dobila sem magnesol šumeče tablete proti krčem v nogah in maternici. user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.2.2010 14:23:18   
divans1
Še nekaj me zanima, sm pozabla vprašat. A te tablete magnesol lahko skoz jemljem al je to treba kej prekiniti?user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.2.2010 14:29:14   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Še nekaj me zanima, sm pozabla vprašat. A te tablete magnesol lahko skoz jemljem al je to treba kej prekiniti?user posted image

največ eno na dan..pa malo z donatom poštukaj user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
3.2.2010 14:33:02   
charlyka
Super divans1, da je vse ok z user posted image - pa tako nogico fajno že ma user posted image user posted image

Saj boš tudi tisti dolgi test preživela, boš videla, da ne bo hudega.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.2.2010 14:39:41   
divans1
Meni je ginekologinja rekla, da naj vzamem 2 na dan. Pa lahko to več tednov jemljem, če me bojo krči matral?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.2.2010 14:49:17   
ZoyaEva
Divans1 ne obremenjuj se preveč s sladkorjem, saj vrednost ne odstopa toliko. Jaz sem imela en dan (merjeno pri sosedu sladkorja 2 kar je full mal in nevarno) , zato me je zdravnica dala takoj na testiranje.  Drgač pa čestitke za malega korenjaka. Ma že full vlke nogice user posted image .

Charlyka mislila sem, da bi se dobile v tednu od 15.2 , če si za ... Moram iti prej k frizerju, če ne se me boš ustrašla. Sem kot gozdni joža user posted image . nMoja frizerka pa pride šele takrat v službo user posted image .  Pa v 15.2 imam tudi pregled.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.2.2010 15:22:59   
divans1
Sej se ne obremenjujem, sam glupo mi je, k je čisto malo povišan, pa moram vseeno it na ta bustast dolgi test....user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.2.2010 16:08:04   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Divans1 ne obremenjuj se preveč s sladkorjem, saj vrednost ne odstopa toliko. Jaz sem imela en dan (merjeno pri sosedu sladkorja 2 kar je full mal in nevarno) , zato me je zdravnica dala takoj na testiranje.  Drgač pa čestitke za malega korenjaka. Ma že full vlke nogice user posted image .

Charlyka mislila sem, da bi se dobile v tednu od 15.2 , če si za ... Moram iti prej k frizerju, če ne se me boš ustrašla. Sem kot gozdni joža user posted image . nMoja frizerka pa pride šele takrat v službo user posted image .  Pa v 15.2 imam tudi pregled.

Ja, super, lahko v tem tednu, meni paše vsak dan, razen v četrtek ne, ko grem tudi jaz na cuker test in še nekaj opravkov.

user posted image user posted image user posted image Jaz pa grem v petek po 3D k frizerju, mi je tudi že malo nerodno okoli hodit user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.2.2010 12:41:13   
charlyka
Dober dan user posted image

Kako ste? Jaz kar dobro, sem po dolgem času spala kot top user posted image Tudi zvečer se nisem kaj dosti premetavala ampak kar zaspala.

Danes čakam, da mi dostavijo posteljnino, pa ne upam nikamor it, da slučajno ne zgrešim user posted image user posted image

Čez bušija imam že 95 cm - cca. 5 cm več kot pred enim mesecem. user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.2.2010 16:04:05   
ZoyaEva
Tud jaz mam 95 cm čez bušija, s tem da sem po kosilu user posted image . Zjutraj je kar dosti manjši.

Divans1 kako je šlo ? Upam, da ti ni slabo od vsega tefa cukra.  Jaz belega sladkorja drugače sploh ne jem , tudi rjavega zelo redko, razen ko je eden ali drugi prisoten v sladici. Na cuker testu sme ga menda pojedla/popila za celo leto nazaj :).

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.2.2010 16:26:57   
divans1
Jst mam okoli bušija še kar 104!!!

Zoyaeva, nisem še šla, jutri zjutraj grem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.2.2010 20:43:04   
ZoyaEva
Držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
5.2.2010 10:04:39   
charlyka
Dobro jutro,

Divans1 - upam, da pridno piješ cuker user posted image user posted image

Jaz grem danes na 3D - držite pesti!!

Papa.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 890
5.2.2010 10:20:22   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Držim pesti, da bo vse ok!

Tudi zate Charlyka. Da bo bibek v takšni legi, da se ga bo dober vidlo! user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 891
5.2.2010 12:33:32   
divans1
Evo mene, operacija uspela, moram pa rečt, da sem kar zmatrana. Štirikrat so mi vzeli kri in trikrat sem morala dati vodo!!!!user posted image user posted image user posted image

Za izvid pa moram poklicati v torek....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.2.2010 13:34:03   
charlyka
Evo, sem že nazaj user posted image

No, pa si preživela divans1 - držimo pesti, da bodo v torek dobre novice user posted image

Jaz sem bila na 3D - vse ok user posted image user posted image user posted image
Srček pridno dela, brez napak, zajčje ustnice ali volčjega žrela ni user posted image user posted image (me je malo skrbelo, ker je to bilo v družini), pljučke lepe, želodček, ledvice tudi, hrbtenica fajna, prsteki luštni ...
Mala biba se je skos premikala !!, kot vedno user posted image user posted image , videlo se je super fajn vse. Teža cca. 700 g. Vidli smo lušten obrazek, malo je usteke odpiral, pa se malo z rokico zakrival, ko je imel dosti user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.2.2010 13:36:50   
charlyka
Aja, mere vse normalne.

Tule so točni podatki:

BPD 59,6
HC 223,4
AC 194,5
FL 42,2

Dobli smo tudi CD z nekaj slikicami, grem zdaj gledat. user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
5.2.2010 14:34:59   
divans1
Charlyka, supeerrrr!!! Sem zelo vesela zate in tvojega bibija!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, ker držite pesti zame!!!! user posted image

Mamo pa skor iste mere user posted image !!!!!! Poglej moje:

BDP 59 mm
HC 222 mm
AC 203 mm
FL 45 mm

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
5.2.2010 18:36:34   
charlyka
Ja, pa res user posted image

Takole, petek je, jutri ni treba it v službo user posted image user posted image , grem malo pojest (že dolgo nisem user posted image ), pa malo na kavč se relaksirat user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.2.2010 7:42:20   
divans1
Spol se ni videl?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.2.2010 9:53:18   
charlyka
Sva rekla naj ne pove (si pozabila, da hočeva dobit presenečenje user posted image )
Če bi hotela, bi se videlo prav vse, naš user posted image ni sramežljiv/a. user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.2.2010 10:38:18   
divans1
Točno, sm pozabla....user posted image user posted image user posted image

Kaj pa bradavice si kej posebej pripravljate na dojenje? Baje da si jih je dobro masirat s frotirasto brisačo ali pa mazat s kakim oljem oz. kremo. Je kira to delala pred porodom ali ne?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.2.2010 11:00:42   
charlyka
Žal prvič slišim za to user posted image
S frotirasto brisačo? - kot kaj, da jih pripraviš na dojenje, da niso tolk občutljive, al kaj?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?