Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 9:42:21
|
|
|
|
charlyka
|
SREČNO DIVANS1 Šibam po kruh, drugače ne bo zajtrka
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 11:31:22
|
|
|
|
charlyka
|
Kje pa ste danes ?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 13:33:28
|
|
|
|
divans1
|
Dober dan! Evo mene. Kratko poročilo. Opravila sem test za glukozo 50 mg, najprej sem imela sladkor 4,4. Ko pa sem popila tisto tekočino, pa baje da je normalno do 7,8 jst sm mela pa 8,0 in je rekla, naj v petek pridem vseeno še na 4 urni test 100g.... Pritisk sem imela v redu, zredila sem se do zdaj 9 kg, maternični vrat mi je izmerila, meri 30 mm, mali se je obrnil in je sedaj z glavico navzdol. Njegovo mičkeno stopalo meri že 4,5 cm, je pa lepo pridobil na teži in tehta 76 dkg. Pa dobila sem magnesol šumeče tablete proti krčem v nogah in maternici.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 14:23:18
|
|
|
|
divans1
|
Še nekaj me zanima, sm pozabla vprašat. A te tablete magnesol lahko skoz jemljem al je to treba kej prekiniti?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 14:29:14
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Še nekaj me zanima, sm pozabla vprašat. A te tablete magnesol lahko skoz jemljem al je to treba kej prekiniti? največ eno na dan..pa malo z donatom poštukaj
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 14:33:02
|
|
|
|
charlyka
|
Super divans1, da je vse ok z - pa tako nogico fajno že ma Saj boš tudi tisti dolgi test preživela, boš videla, da ne bo hudega.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 14:39:41
|
|
|
|
divans1
|
Meni je ginekologinja rekla, da naj vzamem 2 na dan. Pa lahko to več tednov jemljem, če me bojo krči matral?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 14:49:17
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Divans1 ne obremenjuj se preveč s sladkorjem, saj vrednost ne odstopa toliko. Jaz sem imela en dan (merjeno pri sosedu sladkorja 2 kar je full mal in nevarno) , zato me je zdravnica dala takoj na testiranje. Drgač pa čestitke za malega korenjaka. Ma že full vlke nogice . Charlyka mislila sem, da bi se dobile v tednu od 15.2 , če si za ... Moram iti prej k frizerju, če ne se me boš ustrašla. Sem kot gozdni joža . nMoja frizerka pa pride šele takrat v službo . Pa v 15.2 imam tudi pregled.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 15:22:59
|
|
|
|
divans1
|
Sej se ne obremenjujem, sam glupo mi je, k je čisto malo povišan, pa moram vseeno it na ta bustast dolgi test....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 3.2.2010 16:08:04
|
|
|
|
charlyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Divans1 ne obremenjuj se preveč s sladkorjem, saj vrednost ne odstopa toliko. Jaz sem imela en dan (merjeno pri sosedu sladkorja 2 kar je full mal in nevarno) , zato me je zdravnica dala takoj na testiranje. Drgač pa čestitke za malega korenjaka. Ma že full vlke nogice . Charlyka mislila sem, da bi se dobile v tednu od 15.2 , če si za ... Moram iti prej k frizerju, če ne se me boš ustrašla. Sem kot gozdni joža . nMoja frizerka pa pride šele takrat v službo . Pa v 15.2 imam tudi pregled. Ja, super, lahko v tem tednu, meni paše vsak dan, razen v četrtek ne, ko grem tudi jaz na cuker test in še nekaj opravkov. Jaz pa grem v petek po 3D k frizerju, mi je tudi že malo nerodno okoli hodit
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 4.2.2010 12:41:13
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan Kako ste? Jaz kar dobro, sem po dolgem času spala kot top Tudi zvečer se nisem kaj dosti premetavala ampak kar zaspala. Danes čakam, da mi dostavijo posteljnino, pa ne upam nikamor it, da slučajno ne zgrešim Čez bušija imam že 95 cm - cca. 5 cm več kot pred enim mesecem.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 4.2.2010 16:04:05
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Tud jaz mam 95 cm čez bušija, s tem da sem po kosilu . Zjutraj je kar dosti manjši. Divans1 kako je šlo ? Upam, da ti ni slabo od vsega tefa cukra. Jaz belega sladkorja drugače sploh ne jem , tudi rjavega zelo redko, razen ko je eden ali drugi prisoten v sladici. Na cuker testu sme ga menda pojedla/popila za celo leto nazaj :).
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 4.2.2010 16:26:57
|
|
|
|
divans1
|
Jst mam okoli bušija še kar 104!!! Zoyaeva, nisem še šla, jutri zjutraj grem...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 4.2.2010 20:43:04
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Držim pesti, da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 10:04:39
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro, Divans1 - upam, da pridno piješ cuker Jaz grem danes na 3D - držite pesti!! Papa.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 10:20:22
|
|
|
|
ZoyaEva
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Držim pesti, da bo vse ok! Tudi zate Charlyka. Da bo bibek v takšni legi, da se ga bo dober vidlo!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 12:33:32
|
|
|
|
divans1
|
Evo mene, operacija uspela, moram pa rečt, da sem kar zmatrana. Štirikrat so mi vzeli kri in trikrat sem morala dati vodo!!!! Za izvid pa moram poklicati v torek....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 13:34:03
|
|
|
|
charlyka
|
Evo, sem že nazaj No, pa si preživela divans1 - držimo pesti, da bodo v torek dobre novice Jaz sem bila na 3D - vse ok Srček pridno dela, brez napak, zajčje ustnice ali volčjega žrela ni (me je malo skrbelo, ker je to bilo v družini), pljučke lepe, želodček, ledvice tudi, hrbtenica fajna, prsteki luštni ... Mala biba se je skos premikala !!, kot vedno , videlo se je super fajn vse. Teža cca. 700 g. Vidli smo lušten obrazek, malo je usteke odpiral, pa se malo z rokico zakrival, ko je imel dosti
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 13:36:50
|
|
|
|
charlyka
|
Aja, mere vse normalne. Tule so točni podatki: BPD 59,6 HC 223,4 AC 194,5 FL 42,2 Dobli smo tudi CD z nekaj slikicami, grem zdaj gledat.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 14:34:59
|
|
|
|
divans1
|
Charlyka, supeerrrr!!! Sem zelo vesela zate in tvojega bibija!!!! Hvala, ker držite pesti zame!!!! Mamo pa skor iste mere !!!!!! Poglej moje: BDP 59 mm HC 222 mm AC 203 mm FL 45 mm
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 5.2.2010 18:36:34
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, pa res Takole, petek je, jutri ni treba it v službo , grem malo pojest (že dolgo nisem ), pa malo na kavč se relaksirat
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 7:42:20
|
|
|
|
divans1
|
Spol se ni videl?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 9:53:18
|
|
|
|
charlyka
|
Sva rekla naj ne pove (si pozabila, da hočeva dobit presenečenje ) Če bi hotela, bi se videlo prav vse, naš ni sramežljiv/a.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 10:38:18
|
|
|
|
divans1
|
Točno, sm pozabla.... Kaj pa bradavice si kej posebej pripravljate na dojenje? Baje da si jih je dobro masirat s frotirasto brisačo ali pa mazat s kakim oljem oz. kremo. Je kira to delala pred porodom ali ne?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 11:00:42
|
|
|
|
charlyka
|
Žal prvič slišim za to S frotirasto brisačo? - kot kaj, da jih pripraviš na dojenje, da niso tolk občutljive, al kaj?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?