Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 11:02:10
|
|
|
|
charlyka
|
Vem, da je fajn imet neko mazilo s seboj v P, če se kaj vname oz. razpoka, pa mogoče one silikonske nastavke za lažje dojenje ... Tolko vem, ostalo pa upam, da ugotovim maja, če bo kaj mlekeca
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 18:23:49
|
|
|
|
charlyka
|
oj, danes pa niste nič čveke Kaj pa delate? Jaz sem ravno malo pospravila svojo omaro Je bila že taka zmešnjava notri, da nisem nič našla
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 19:31:31
|
|
|
|
divans1
|
Ja, z brisačo zato, da so pol manj občutljive.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 6.2.2010 19:58:48
|
|
|
|
charlyka
|
Boš poskusila?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.2.2010 9:43:12
|
|
|
|
divans1
|
Že prakticiram, sam ne vsak dan....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.2.2010 9:50:24
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro, sem še v pižami, sem sam prišla na hitro pozdravit Zdaj se grem preoblečt in naredit zajtrk Lepo nedeljo vsem.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 7.2.2010 11:42:50
|
|
|
|
divans1
|
Jutro....!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.2.2010 9:17:27
|
|
|
|
katra55
|
Dobro jutro, po ss v juniju sem tudi jaz zagledala plusek. Sem zelo vesela, a me tudi skrbi, da se ss nebi ponovil. Kako ste se ve spopadle s tem strahom? PDP imam 13.10.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.2.2010 9:23:43
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka Vem, da je fajn imet neko mazilo s seboj v P, če se kaj vname oz. razpoka, pa mogoče one silikonske nastavke za lažje dojenje ... Tolko vem, ostalo pa upam, da ugotovim maja, če bo kaj mlekeca Jaz sem imela lanolin od Multimam. Je fajn, ker je čisto naraven in ga pred dojenjem ni potrebno sprati. Silikonskih nastavkov pa nisem potrebovala.
< Sporočilo je popravil katra55 -- 8.2.2010 9:27:07 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.2.2010 11:40:12
|
|
|
|
divans1
|
Katra 55, najprej iskrene čestitke za plusek!!!! Drugače pa glede tvojega vprašanja.... zelo težko, še sedaj me je strah, s tem da je moj strah sedaj že malo povezan s porodom... Težko, živiš za vsak dan posebej in moliš, da bo vse v redu. Ti pa pošiljam , da bo vse v najlepšem redu!!! Če te pa kaj zanima, pa kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.2.2010 12:14:04
|
|
|
|
ozzy
|
Punce pozdravljene! Evo tud jaz uživam v pidžami in berem knjigo: Povezovalno starševstvo-vam priporočam za branje. Drugače pa beba brca in čaka v četrtek, ko imava pregled pri ginekologinji. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 8.2.2010 12:18:43
|
|
|
|
divans1
|
No, lepo ozzy, držim pesti....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 11:28:52
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan, zame na žalost ne prav dober Že tretji dan se počutim, kot da bi me vlak povozil - sem prehlajena, kiham, kašljam, boli me grlo, glava, čeljusti, zobje, skratka groza za znoret Upam, da ste ve dobro in da bebike brcajo - naša je živahna - to me drži pokonci, da ne zgubim živcev zaradi prehlada Grem jest sadje in kuhat čaj ... Pa kaj napišite, da mi ne bo dolgčas, ko sem zdaj cele dneve doma
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 11:37:06
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hej, vidim, da bomo vse dale skozi kak prehlad. Tudi jaz sem ga. Meni za grlo pomaga česen. Ga zgrizem in ga držim v ustih nekaj časa. Peče ko , a full pomaga. Pol pa takoj neki spijem in pojem gor. Zadah je tud kriza, a men pomaga in se mi zdi boljš kot kake umetne tabletke za grlo, zato pač ''stranske' učinke vzamem v zakup '. Plus tega je česen naraven antibiotik. Pa velik tekočine in c vitamina in boš hiter boljša! Držim pesti! Ti kar počivaj!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 11:38:30
|
|
|
|
charlyka
|
Katra55 - dobrodošla med nami in čestitke za plusek Hvala za nasvet glede mazila. Sklepam, da eno bebico pa že imaš, če si dojila? Jaz bi rekla, da ti je to najboljša tolažba oz. pomoč pred strahom, ki ga doživljaš. Žal pa strah nikoli ne izgine (vsaj pri meni ne, imela sem 2 ss, nobene bebice še doma, stara pa tudi nisem več 25, da bi rekla, saj je še čas), tam nekje do 4 meseca je prisoten kar skos, če si nas slučajno kaj brala za nazaj, lahko vidiš, da smo dolgo bile bolj prestrašene in skoraj da nismo upale verjeti, da tokrat pa bo - vsakič, ko sem bila na pregledu sem nekje globoko v sebi čakala na kakšno slabo novico, ki pa je potem ni bilo in vsakič znova nepopisna sreča. Zdaj sem v 26 tednu, strah je malo izginil , pridejo pa nove skrbi A dovolj brca, dovolj raste, je vse ok tam notri? ... No, potem pa pride še porod - o tem pa še nismo debatirale - verjetno bo pestro Zaenkrat smo v fazi, ko se nosečnosti končno lahko veselimo in razkazujemo bušije, pa tudi opremo smo začele nabavljati. Tako da - pogumno pa držimo pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 11:39:56
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Do naslednjega tedna se pocajtaj, ko greva na kofe in kako sladico .
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 11:44:59
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Kje je naša Divans1 ? Danes dobi rezultate za cuker. Upam, da je vse ok. No sem kar sigurna, da bo...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 11:50:44
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Charlyka sem našla tole za materinsko šolo : http://www.zd-celje.si/gineko.php Študiram , da bi jutri poklicala in mal povprašala kak je kaj z zasedenostjo. Kolegica, ki je hodila v CE je rekla da se je mesec prej prijavila...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 12:04:13
|
|
|
|
charlyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Do naslednjega tedna se pocajtaj, ko greva na kofe in kako sladico . Upam, da se pocajtam že prej Tudi jaz imam za ta teden v planu, da se naročim za materinsko. Kaj veš koliko srečanj je to? Pa je to kar eno predavanje ali lahko tudi kaj vprašaš? Ta tvoja kolegica je bila v CE? Je bila gužva ali manjše skupine? No, potem pa dajva jutri kar poklicat in se naročit - najprej ena, da vidiva v katero skupino se gre, potem pa še druga, da bomo v isti skupini
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 12:08:44
|
|
|
|
binabina
|
lepo pozdravljene,.... no tudi pri nas je pokazal plusek in tako da naj bi pdp bil 30.9 ali 1.10 se ne vem točno nisem imela še prevega pregleda sicer pa sem imela v juliji ss, tko da upam da bo sedaj vse ok,...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 12:10:48
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Čuj , nimam pojma. Jaz sem taka bulika, je nisem nič konkretno vprašala. Sam to kdaj se moraš naročat. Drgač sem radovedna, a si kar nisem mogla predstavljat (še zdaj si ne ) , da bom šla na materinsko. Kot veš mam skoz neke probleme in mam še kar strah v sebi. Čeprav sem se pa opogumila in že kupila par stvari za bebija. Se dobiva jutri okoli 8.15 na forumu ? Bom jaz poklicala ob 8.00 in povprašala vse to, potem pa se zmeniva in obe še enkrat pokličeva za prijavo.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 12:17:02
|
|
|
|
ZoyaEva
|
IZVIRNO SPOROČILO: binabina lepo pozdravljene,.... no tudi pri nas je pokazal plusek in tako da naj bi pdp bil 30.9 ali 1.10 se ne vem točno nisem imela še prevega pregleda sicer pa sem imela v juliji ss, tko da upam da bo sedaj vse ok,... Binabina želim ti , da bo tokrat vse dobro ! Javljaj se kaj in poročaj kako bo na pregledu!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 13:17:26
|
|
|
|
charlyka
|
binabina - čestitke za plusek, držimo pesti ZoyaEva - ja, velja za jutri. Jaz moram izvedet, če so tudi kakšne popoldanske skupine, ker moj mož nikakor ne bo mogel dopoldan. Če je v CE samo zjutraj, bova morala it kam drugam. Drugače pa sem zvedela (pa tudi a tej strani, ki si jo pripela piše), da gre za 3 srečanja.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 13:18:28
|
|
|
|
charlyka
|
ZoyaEva - kaj si že kupila za bebico? Malo napiši
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 9.2.2010 14:34:35
|
|
|
|
divans1
|
Pozdravljene punce! Evo mene, izvid je gotov in hvala bogu je 100 g test glukoze pokazal, da je vse v mejah normale in urin je tudi bil v redu, HVALA BOGU, tako da mi ni treba več nikamor naprej hodit!!!! Naslednji redni pregled imam 3.3., z mojim lubijem pa začneva hodit v materinsko šolo 4. 3, se gre pa vse skupaj štirikrat, ni se pa nič potrebno prej prijaviti.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?