|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
6.2.2010 11:02:10   
charlyka
Vem, da je fajn imet neko mazilo s seboj v P, če se kaj vname oz. razpoka, pa mogoče one silikonske nastavke za lažje dojenje ... Tolko vem, ostalo pa upam, da ugotovim maja, če bo kaj mlekeca user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.2.2010 18:23:49   
charlyka
oj,

danes pa niste nič čveke user posted image user posted image

Kaj pa delate? Jaz sem ravno malo pospravila svojo omaro user posted image Je bila že taka zmešnjava notri, da nisem nič našla user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.2.2010 19:31:31   
divans1
Ja, z brisačo zato, da so pol manj občutljive.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.2.2010 19:58:48   
charlyka
Boš poskusila?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.2.2010 9:43:12   
divans1
Že prakticiram, sam ne vsak dan....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.2.2010 9:50:24   
charlyka
Dobro jutro,

sem še v pižami, sem sam prišla na hitro pozdravit user posted image
Zdaj se grem preoblečt in naredit zajtrk user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.2.2010 11:42:50   
divans1
Jutro....!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.2.2010 9:17:27   
katra55
Dobro jutro, po ss v juniju sem tudi jaz zagledala plusek. Sem zelo vesela, a me tudi skrbi, da se ss nebi ponovil. Kako ste se ve spopadle s tem strahom?
PDP imam 13.10.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
8.2.2010 9:23:43   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Vem, da je fajn imet neko mazilo s seboj v P, če se kaj vname oz. razpoka, pa mogoče one silikonske nastavke za lažje dojenje ... Tolko vem, ostalo pa upam, da ugotovim maja, če bo kaj mlekeca

Jaz sem imela lanolin od Multimam.
Je fajn, ker je čisto naraven in ga pred dojenjem ni potrebno sprati. Silikonskih nastavkov pa nisem potrebovala.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 8.2.2010 9:27:07 >

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.2.2010 11:40:12   
divans1
Katra 55, najprej iskrene čestitke za plusek!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa glede tvojega vprašanja.... zelo težko, še sedaj me je strah, s tem da je moj strah sedaj že malo povezan s porodom... user posted image

Težko, živiš za vsak dan posebej in moliš, da bo vse v redu. user posted image

Ti pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse v najlepšem redu!!! Če te pa kaj zanima, pa kar vprašaj.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 910
8.2.2010 12:14:04   
ozzy
Punce pozdravljene!

Evo tud jaz uživam v pidžami in berem knjigo: Povezovalno starševstvo-vam priporočam za branje.
Drugače pa beba brca in čaka v četrtek, ko imava pregled pri ginekologinji.

Uživajte!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.2.2010 12:18:43   
divans1
No, lepo ozzy, držim pesti.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.2.2010 11:28:52   
charlyka
Dober dan,

zame na žalost ne prav dober user posted image Že tretji dan se počutim, kot da bi me vlak povozil - sem prehlajena, kiham, kašljam, boli me grlo, glava, čeljusti, zobje, skratka groza za znoret user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste ve dobro in da bebike brcajo - naša je živahna user posted image - to me drži pokonci, da ne zgubim živcev zaradi prehlada

Grem jest sadje in kuhat čaj ...

Pa kaj napišite, da mi ne bo dolgčas, ko sem zdaj cele dneve doma user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.2.2010 11:37:06   
ZoyaEva
Hej, vidim, da bomo vse dale skozi kak prehlad. Tudi jaz sem ga. Meni za grlo pomaga česen. Ga zgrizem in ga držim v ustih nekaj časa. Peče ko user posted image , a full pomaga. Pol pa takoj neki spijem in pojem gor. Zadah je tud kriza, a men pomaga in se mi zdi boljš kot kake umetne tabletke za grlo, zato pač ''stranske' učinke vzamem v zakup user posted image '. Plus tega je česen naraven antibiotik.

Pa velik tekočine in c vitamina in boš hiter boljša! Držim pesti! Ti kar počivaj!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.2.2010 11:38:30   
charlyka
Katra55 - dobrodošla med nami in čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image

Hvala za nasvet glede mazila.

Sklepam, da eno bebico pa že imaš, če si dojila?
Jaz bi rekla, da ti je to najboljša tolažba oz. pomoč pred strahom, ki ga doživljaš. Žal pa strah nikoli ne izgine (vsaj pri meni ne, imela sem 2 ss, nobene bebice še doma, stara pa tudi nisem več 25, da bi rekla, saj je še čas), tam nekje do 4 meseca je prisoten kar skos, če si nas slučajno kaj brala za nazaj, lahko vidiš, da smo dolgo bile bolj prestrašene in skoraj da nismo upale verjeti, da tokrat pa bo - vsakič, ko sem bila na pregledu sem nekje globoko v sebi čakala na kakšno slabo novico, ki pa je potem ni bilo in vsakič znova nepopisna sreča. Zdaj sem v 26 tednu, strah je malo izginil user posted image , pridejo pa nove skrbi user posted image A dovolj brca, dovolj raste, je vse ok tam notri? ... No, potem pa pride še porod - o tem pa še nismo debatirale - verjetno bo pestro user posted image
Zaenkrat smo v fazi, ko se nosečnosti končno lahko veselimo in razkazujemo bušije, pa tudi opremo smo začele nabavljati.

Tako da - pogumno pa držimo pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.2.2010 11:39:56   
ZoyaEva
Do naslednjega tedna se pocajtaj, ko greva na kofe in kako sladico user posted image .  

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.2.2010 11:44:59   
ZoyaEva
Kje je naša Divans1 ? Danes dobi rezultate za cuker. Upam, da je vse ok. No sem kar sigurna, da bo... 

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.2.2010 11:50:44   
ZoyaEva
Charlyka sem našla tole za materinsko šolo :
http://www.zd-celje.si/gineko.php

Študiram , da bi jutri poklicala in mal povprašala kak je kaj z zasedenostjo. Kolegica, ki je hodila v CE je rekla da se je mesec prej prijavila...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.2.2010 12:04:13   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva

Do naslednjega tedna se pocajtaj, ko greva na kofe in kako sladico user posted image .  

Upam, da se pocajtam že prej user posted image

Tudi jaz imam za ta teden v planu, da se naročim za materinsko. Kaj veš koliko srečanj je to? Pa je to kar eno predavanje ali lahko tudi kaj vprašaš? Ta tvoja kolegica je bila v CE? Je bila gužva ali manjše skupine?
No, potem pa dajva jutri kar poklicat in se naročit - najprej ena, da vidiva v katero skupino se gre, potem pa še druga, da bomo v isti skupini user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.2.2010 12:08:44   
binabina
lepo pozdravljene,.... no tudi pri nas je pokazal plusek in tako da naj bi pdp bil 30.9 ali 1.10 se ne vem točno nisem imela še prevega pregleda sicer pa sem imela v juliji ss, tko da upam da bo sedaj vse ok,... 

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.2.2010 12:10:48   
ZoyaEva
Čuj , nimam pojma. Jaz sem taka bulika, je nisem nič konkretno vprašala. Sam to kdaj se moraš naročat.  Drgač sem radovedna, a si kar nisem mogla predstavljat (še zdaj si ne ) , da bom šla na materinsko. Kot veš mam skoz neke probleme in mam še kar strah v sebi. Čeprav sem se pa opogumila in že kupila par stvari za bebija.

Se dobiva jutri okoli 8.15 na forumu ? Bom jaz poklicala ob 8.00 in povprašala vse to, potem pa se zmeniva in obe še enkrat pokličeva za prijavo.  

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.2.2010 12:17:02   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

lepo pozdravljene,.... no tudi pri nas je pokazal plusek in tako da naj bi pdp bil 30.9 ali 1.10 se ne vem točno nisem imela še prevega pregleda sicer pa sem imela v juliji ss, tko da upam da bo sedaj vse ok,... 

Binabina želim ti , da bo tokrat vse dobro user posted image user posted image ! Javljaj se kaj in poročaj kako bo na pregledu!

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.2.2010 13:17:26   
charlyka
binabina - čestitke za plusek, držimo pesti user posted image user posted image

ZoyaEva - ja, velja za jutri. Jaz moram izvedet, če so tudi kakšne popoldanske skupine, ker moj mož nikakor ne bo mogel dopoldan. Če je v CE samo zjutraj, bova morala it kam drugam.
Drugače pa sem zvedela (pa tudi a tej strani, ki si jo pripela piše), da gre za 3 srečanja.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.2.2010 13:18:28   
charlyka
ZoyaEva - kaj si že kupila za bebico? Malo napiši user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.2.2010 14:34:35   
divans1
Pozdravljene punce! Evo mene, izvid je gotov in hvala bogu je 100 g test glukoze pokazal, da je vse v mejah normale in urin je tudi bil v redu, HVALA BOGU, tako da mi ni treba več nikamor naprej hodit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naslednji redni pregled imam 3.3., z mojim lubijem pa začneva hodit v materinsko šolo 4. 3, se gre pa vse skupaj štirikrat, ni se pa nič potrebno prej prijaviti.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?