charlyka
|
Čao čvekice Se na hitro malo pridružim - smo ravno vstali po popoldanskem dremežu (ja, je bilo treba malo počit, smo celo dopoldne malo naokoli laufali). Torej - Ozzy - obisk v Ikei se splača ali pa tudi ne - odvisno kako gledaš Če si iz Štajerske (sploh Maribor in tam okoli) se kar splača, da ne daš toliko za bencin, pa še vinjeto je treba računat (7 eur). In seveda, če že greš, je pametno čim več nabavit, samo po 1 stvar se ne splača. Ponudba je tako, tako - to ni specializirana trgovina za bibije, tako da takega izbora, kot ga najdeš v baby centru ali pikapolonii, ne smeš pričakovati. Midva sva šla v bistvu zaradi stenske previjalke, ki jih pri nas nisem našla. Namontirala jo bova v kopalnici na steno, ima take žepeke za shranit kremice, robčke itd., ko končaš, jo enostavno zložiš. To je to: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708 In kot sem že rekla, je fino, da nabaviš še kaj, zato sva vzela še posteljico - čisto navadna, bela, 120/60, 2 nastavitvi dna, 80 eur (všeč nama je bila ena druga, ampak je ni bilo na zalogi, pa sva vzela pač to) in nama je luštna. Imajo tudi takšne za 35 eur - te so mi sicer izgledale bolj slabe, ampak če je kriza z evrčki, se da vzet tudi to, pa nekje do 120 eur - te mislim, da so bile najdražje. Spet seveda ni takšne pestre izbire kot pri nas (Lip Poljčane), ampak se da dobit bele, natur les, rdeče, modre - odvisno pač kaj hočeš in kolko je financ. Ugodni so se mi zdeli jogiji - od 30 do 60 eur - vzela sva za 40 eur - srednja trdnost, do 30 kg, antialergijski. Poceni so tudi tiste prevleke za jogije - zaščitne odejice in pa tista platno zaščita za polulane ritike - 5 eur. Posteljnina - spet manj izbire, ampak kar luštno in ugodno, s tem, da je najbolje, da potem vse tam vzameš - kovterček, povšterček in seveda posteljnino - kake 3 kompl. ali kolkor se ti zdi, da rabiš ,ker nimajo nič skupnega z našimi dimenzijami. Jaz sem vzela 1 posteljnino - 12 eur bolj zaradi luštev, ostalo sem ravno danes na Galebu naročila, pa bom ono avstrijsko malo predelala, da bo skupaj pasalo. Tole sem naročila na Galebu: http://www.galeb.eu/si/6-delni-komplet-bombazne-posteljnine-za-otrosko-posteljico-120-x-60-cm-i250.shtml motiv - medo z baloni Uf, sem veliko napisala - se vidi, da sem se fino naspala po kosilu Če še katero kaj zanima, pa naj vpraša. Zdaj grem malo sadja pojest, pa pridem nazaj. Papa
|