|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
1.2.2010 9:59:50   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Ah, najpomembnejše pa sem pozabila poročat user posted image

Z dragim sva bila v Ikei in kupila previjalko (ono za na steno pritrdit, ki se potem kar zloži in ne vzame skoraj nič prostora), pa posteljico, pa jogi + ono platneno zaščito za jogi, pa 2 rjuhici in eno posteljnino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta teden pa bom naročila še posteljnino za zibiko in posteljico - bom vzela pri Galebu - so cenovno ugodni, pa všeč mi je izgled user posted image user posted image

Divans1 - jaz imam pregled šele konec februarja, za tebe pa držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepo..shopping..joj, se spomnim, kako sva midva z dragim z mojim velikim trebuhom racala po ikei..sem bila ogromna..ampak zadovoljstvo je bilo pa nepopisno :)
user posted image user posted image user posted image za nakupljene stvari..

glede nasvetov pa..samo povem naprej, kar je bilo meni povedano, ne odkrivam tople vode user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima koliko ste se kaj zredile? Jaz sem stopila na vago in me je skoraj kap!!!! Imam 57,5 kg!!!!!!!!! NOro..bo treba mal tele malčke ukinit heheheh..

< Sporočilo je popravil rea27 -- 1.2.2010 10:00:23 >

rea27

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.2.2010 10:02:28   
divans1
Oooo lepo Charlyka, si že res začela z nakupi. Midva bova pa vseeno počakala do marca, potem bova pa tudi midva šla evrčke zapravljat, mava pa tudi že marsikaj nagledano....user posted image

Kaj pa če ti začnejo noge otekati? A je lahko kej narobe? Meni tudi zaenkrat še ne, hvala bogu.

Zanima me nekaj gled mleka. V sparu prodajajo mleko z dodatkom kalcija. A mislite, da je to samo reklama al je res več kalcija notr???user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.2.2010 10:04:22   
divans1
Jst sm zdj v 25. tednu, pa sm se cca 8, 9 kg, bom v sredo točno povedala. Kulk si se pa ti rea27?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.2.2010 10:11:11   
charlyka
Hej,

Rea27 - ja ti drobižek mali user posted image user posted image , 57 kg imaš samo, pa še noseča si? Jaz se ne bi ravno sekirala user posted image user posted image

Zredila sem se cca. 6 do 7 kg do zdaj (štartala z nekje slabih 60, zdaj na 66) user posted image user posted image In sem luštna in okrogla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.2.2010 10:17:04   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

Hej,

Rea27 - ja ti drobižek mali user posted image user posted image , 57 kg imaš samo, pa še noseča si? Jaz se ne bi ravno sekirala user posted image user posted image

Zredila sem se cca. 6 do 7 kg do zdaj (štartala z nekje slabih 60, zdaj na 66) user posted image user posted image In sem luštna in okrogla user posted image user posted image user posted image

hehehe, drobižek ja...kmalu bom kotaleči se sodček..JAz sem začela pr 51!!!!! Pa poglej, kje sem pri kilah!!!

Divans1..če se lahko mal uštulim..ko so meni noge zatekale..no, jaz sem tkao imela rizično nosečnost in sem morala veliko počivat, tako da mi niso kaj prevečč, a kljub vsemu, okoli 8. meseca pa se je kdaj res pojavila tudi ta tegoba. Takrat svetujejo, da dvigneš noge višje od telesa. Ulezi se na posteljo ali kavč in si pod noge podloži kake deke, blazine, povštre..in tako počivaj vsaj kake pol ure. To priporočajo večkrat na dan. Ker baje ni ravno fino če ti zatekajo noge, ravno tako roke. To pomeni, da se kri zadržuje pretežno v teh žilah in da ima večjo in težjo pot priti nazaj do srca in glave. Posledice so lahko vidne v kakšnem lažjem glavobolu, občasni vrtoglvici, razbijanju srca...Uglavnem, samo počitek. Je pa po drugsi strani res, da priporaočajo vsak dan vsaj pol ure hoje, počasi seveda, do pulza 140 udarcev na minuto..Tako, upam, da sem ti kaj pomagala..

rea27

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.2.2010 10:25:09   
divans1
Hvala rea27!!!! Sm mislila, da so lahko še hujše posledice, če se pa da s počitkom to ublažiti, pa hvala bogu!!!user posted image Kaj čmo, vse to sodi zraven....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.2.2010 11:56:33   
charlyka
Kako pa ste kaj z ležanjem? Jaz se trudim biti malo več na levem boku, ampak zaenkrat mi še najbolj paše na hrbtu. A si ve kaj bušije podlagate s kakšno blazino, ko ste na boku??

Ja, rea27 boš pač lušten okrogel sodček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila ravno v lekarni - dale so mi Sensilab magnezij (prav piše, da je tudi za nosečke) in pa od Fidimeda Fidicalcium 600. (vsakega po 2 tubi šumečk - 10 eur).

Sem pa seveda zavila še malo v baby center user posted image user posted image - malo očke pasit user posted image

Zdajle sem pa še pridno jajčke za zajtrk popapala user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.2.2010 12:17:40   
divans1
Jst si nč bušija ne podlagam, itak se celo noč obračam, ne morem biti dolgo na enem mestu. user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
1.2.2010 19:44:10   
ozzy
Punce, pozdravljene!!

Charlyka-daj nam malo opiši posteljico, cena itd.... Se splača?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 859
2.2.2010 8:50:22   
divans1
Jst mam eno nagledano v mojem koncu za cca 145 eur, pa je fullll lepa. Zanima me glede posteljnine za v posteljico, a jo majo v baby centru al kje bi blo bolj poceni?

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 860
2.2.2010 11:26:49   
divans1
Pa še glede mleka sm včeri postavila vprašanje. Če ve kira, nej mi odgovori prosim.

Punce, jutr mam pregleddddd....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baje da mi bodo delali tudi test za glukozo, ki je ful dolgggiiii... Najprej daš kri, potem čez eno uro ti dajo neki ful sladkega za spit, pol ti pa še jemljejo kri  na vsako uro v treh urah.....

Držite pesti, da bo vse v redu!!!!!!!user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 861
2.2.2010 11:30:17   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Pa še glede mleka sm včeri postavila vprašanje. Če ve kira, nej mi odgovori prosim.

Punce, jutr mam pregleddddd....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baje da mi bodo delali tudi test za glukozo, ki je ful dolgggiiii... Najprej daš kri, potem čez eno uro ti dajo neki ful sladkega za spit, pol ti pa še jemljejo kri  na vsako uro v treh urah.....

Držite pesti, da bo vse v redu!!!!!!!user posted image

ja temu se reče ogtt test...ali test za cuker, po domače..
Jaz sem bila ravno danes, eko moram poklicat za izvid, sem pa ko cunja..

papa

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
2.2.2010 11:32:35   
rea27
ampak, trenutek, divans1...kako ti jemljejo kri na vsako uro v treh urah?!?!!? Kako pa mate vi to? Test traja eno uro..dajo ti za popit 100 ali 50 g sladkorja raztopljenega v vodi..in ni niti tako zelo zanič, kot da bi si ful sladki malinovec naredila..in počakaš eno uro, greš v laboratorij in ti vzamejo kri, naredijo še istidan izvid in that's it... Kake tri ure?!?! Madonca, pri vas je pa res vse drugače...Sej boš še skup padla..4 ure brez vode in hrane...ajajaj...user posted image user posted image javascript:void(AddText('user posted image '))

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.2.2010 12:16:17   
divans1
Sej ne vem, če je pr nas tako, nekje na internetu sem prebrala, da naj bi bilo tako. Če pa ni, pa hvala bogu.user posted image

A ti si tud bila na tem testu? In še isti dan dobiš izvid??? Joj, jst upam, da bo ok...user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.2.2010 12:39:59   
rea27

Sej ne vem, če je pr nas tako, nekje na internetu sem prebrala, da naj bi bilo tako. Če pa ni, pa hvala bogu.user posted image

A ti si tud bila na tem testu? In še isti dan dobiš izvid??? Joj, jst upam, da bo ok...user posted image

ja, jst sem ga dobila v eni uri.. In je okej. Sladkor imam 4,7, lani sem ga imela pa 4,6..mislim, da je normalno do 6,6..če se ne motim..vsekakor nekje okoli 6..Kar je pa čez se pa že smatra za nosečniški sladkor..kolkr jst vem..

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.2.2010 13:06:17   
divans1
In kaj potem recimo, dobiš kako dieto?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.2.2010 13:42:24   
ZoyaEva
Hej čvekice!

Rea midve imava isti cuker. Tud pri meni je blo tak, da sem dobila cukrano vodo za spit in čez eno uro dala kri.

Charlyka mene nosečniška skleroza daje, kdaj maš ti 3D? En pregled vem, da maš konec februarja. Sprašujem iz dveh razlogov. Prvi da poročaš kak je blo in kak filmček pošleš od 3D, drugi pa, da bi se v kratkem dobile, da se zmeniva za materinsko šolo.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.2.2010 14:03:34   
divans1
A ti si tud že mela ta test Zoyaeva?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.2.2010 15:37:09   
ZoyaEva

A ti si tud že mela ta test Zoyaeva?

Da.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.2.2010 15:51:54   
rea27

In kaj potem recimo, dobiš kako dieto?

ja, potem te pa nekako bolj opazujejo..več ti pa ne znam povedat, ker še nisem mela cukrauser posted image user posted image

rea27

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.2.2010 17:13:17   
divans1
Hvala bogu, ne? user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.2.2010 19:03:18   
charlyka
Čao čvekice user posted image

Se na hitro malo pridružim - smo ravno vstali po popoldanskem dremežu user posted image user posted image (ja, je bilo treba malo počit, smo celo dopoldne malo naokoli laufali).

Torej - Ozzy - obisk v Ikei se splača ali pa tudi ne - odvisno kako gledaš user posted image
Če si iz Štajerske (sploh Maribor in tam okoli) se kar splača, da ne daš toliko za bencin, pa še vinjeto je treba računat (7 eur). In seveda, če že greš, je pametno čim več nabavit, samo po 1 stvar se ne splača.
Ponudba je tako, tako - to ni specializirana trgovina za bibije, tako da takega izbora, kot ga najdeš v baby centru ali pikapolonii, ne smeš pričakovati.
Midva sva šla v bistvu zaradi stenske previjalke, ki jih pri nas nisem našla. Namontirala jo bova v kopalnici na steno, ima take žepeke za shranit kremice, robčke itd., ko končaš, jo enostavno zložiš.

To je to:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708

In kot sem že rekla, je fino, da nabaviš še kaj, zato sva vzela še posteljico - čisto navadna, bela, 120/60, 2 nastavitvi dna, 80 eur (všeč nama je bila ena druga, ampak je ni bilo na zalogi, pa sva vzela pač to) in nama je luštna. Imajo tudi takšne za 35 eur - te so mi sicer izgledale bolj slabe, ampak če je kriza z evrčki, se da vzet tudi to, pa nekje do 120 eur - te mislim, da so bile najdražje. Spet seveda ni takšne pestre izbire kot pri nas (Lip Poljčane), ampak se da dobit bele, natur les, rdeče, modre - odvisno pač kaj hočeš in kolko je financ.

Ugodni so se mi zdeli jogiji - od 30 do 60 eur - vzela sva za 40 eur - srednja trdnost, do 30 kg, antialergijski. Poceni so tudi tiste prevleke za jogije - zaščitne odejice in pa tista platno zaščita za polulane ritike user posted image user posted image - 5 eur.

Posteljnina - spet manj izbire, ampak kar luštno in ugodno, s tem, da je najbolje, da potem vse tam vzameš - kovterček, povšterček in seveda posteljnino - kake 3 kompl. ali kolkor se ti zdi, da rabiš ,ker nimajo nič skupnega z našimi dimenzijami. Jaz sem vzela 1 posteljnino - 12 eur bolj zaradi luštev, ostalo sem ravno danes na Galebu naročila, pa bom ono avstrijsko malo predelala, da bo skupaj pasalo.

Tole sem naročila na Galebu:

http://www.galeb.eu/si/6-delni-komplet-bombazne-posteljnine-za-otrosko-posteljico-120-x-60-cm-i250.shtml

motiv - medo z baloni user posted image user posted image
user posted image user posted image

Uf, sem veliko napisala - se vidi, da sem se fino naspala po kosilu user posted image user posted image
Če še katero kaj zanima, pa naj vpraša.

Zdaj grem malo sadja pojest, pa pridem nazaj. Papa

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.2.2010 19:20:25   
charlyka
Divans1 - mleko v sparu z več kalcija - nimam pojma user posted image , ti kar normalno mleko pij, pa kako šumečko tu pa tam, pa bo vse ok - moje mnenje.
Tudi jaz si nič ne podlagam bušija in se premetavam sem ter tja user posted image
Posteljnina - ja, imaš v baby centru in pikapolonici ogromno izbiro, malo spremljaj akcije, pa se da dobit ugodno.

Test za cuker - meni je bilo tudi rečeno in še napisana navodila imam, da traja 3 ure. Pa nič ne smeš hodit, ampak pri miru sedet. Pa obvezno tešč - 12 ur prej nič jest, pit, še vode ne smeš pit zjutraj.
Opa, sem ravno prebrala navodila še enkrat - traja 1 uro presejalni test, če je pozitiven imaš še potrditvenega - ta pa je 3 urni.

Sicer ste me pa vse neki prehitele s temi pregledi - jaz imam to šele konec februarja user posted image

In ja, če je cuker, imaš dieto, strog nadzor in v določenih primerih inzulinske injekcije.

ZoyaEva - 3 D imam v petek - bom poročala, glede montaže filmčka, pa nič ne obljubim (not a computer expert user posted image )
Se dobiva en dan drugi teden? Če prideš do Celja, mi je vseeno kateri dan. Lahko greva vozičke gledat ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
3.2.2010 7:04:51   
divans1
Držte pesti danes zame in najinega malega!!!! user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
3.2.2010 9:25:15   
ZoyaEva

Držte pesti danes zame in najinega malega!!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!