|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
25.1.2010 14:08:17   
ZoyaEva
Pridne punce. Jaz pa bolj počivam. Moram.  user posted image .

Včeraj se mi je še svetlo rjav izcedek pojavil, a sumim da je od Vagisan globul. Včeraj je nisme vstavila, danes je izcedek še prisoten. Bom počakala še kak dan, da vidim kaj bo. Torej še vedno trouble, trouble ...

Držite pesti, da vse to premagam in da bom lahka vesela nosečka kot ve ...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
25.1.2010 14:18:46   
divans1
Joj Zoyaeva, tebe se pa res skoz smola drži. Zdj ko se ti pa še kak izcedek pojavi, pa itak, da si pol vsa panična, sej kdo pa ne bi bil?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se tolaži s tem, da smo že več kot na polovici naše poti do lepega meseca maja in da bebija čutiš v sebi!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.1.2010 19:21:32   
ZoyaEva
Thanks Divans. Trudim se , da razmišljam pozitivno. Počivam skoz, niti na sprehode ne hodim. Tak da se redim ko pujsek .  Kako si pa ti ?

Charlyka
tvoj 3D se približuje... Jaz sem se tudi naročila in sicer v SG. 15.2 mam. Upam, da zdržim do takrat user posted image .  Boš poslala filmček, da vidi kak se to vidi ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.1.2010 9:32:50   
divans1
Jst sm dobro, zredila sm se nekje 8, 9 kg, bom drug teden točno povedala, ko imam spet redni pregled, mali me lepo brca vsak dan, tako da to mi je najbolj važno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na 3D pa ne bom šla, itak mam vsakič na pregledu UZ, mi je škoda denarja....user posted image Zdj pijem magnezij pa kalcij, drgač me pa križ boli pa medenica, to pa itak spada zraven....

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.1.2010 11:47:43   
ZoyaEva
Lepo, tudi jaz ga čutim migeca malega user posted image . Kak je to lep občutek.

Je pa glede bolečin in izcedkov vsak dan kaj novega... Danes me boli spodaj, kot bi me nožnica bolela. Ni špikanje, le topa bolečina. Se je kateri že zgodilo ?

Charlyka
ti se ubadaš z bolečinami v trebuhu. Upam, da so že minile. Kdaj imaš UZ trebuha? Te je bolelo kdaj tudi tako spodaj kot mene?

Si se že zanimala za materinsko šolo? Jaz sem vedno tak zmedena pri G, da pozabim povprašat.  Če si za, bi se lahko pred tem enkrat dobile, da se spoznava. Fajn bi blo, če se pridruži še Divans...

Pa še to sem te misla vprašat. Jaz še zdaj nisem šla k frizerju . Lasje so mi že full zrasli, da o narastku ne govorim. user posted image Si vprašala frizerko kolk % peroksid uporabi pri tebi. Maš ti dolge lase? Če se prav spomnem si barvaš samo narastek. Jaz sem kupila neko naravno barvo brez amoniaka, a mal berem in ni fajn ekspirementirat v nosečnosti. Moja frizerka pride iz porodniške ravno konc meseca, tak da jo bom počakala.....

Jaz še vedno počivam, a sem navelčana vsega.  Čaka me cel kup perila za likat, pa sobo moram pospravit, da bomo počasi začeli rihtat. Najprej morava najino spalnico prenovit, potem pa počasi za bebija. Čeprav se ni zdi, da mi čas doma nikamor ne gre... Sam ko se pa ozrem nazaj, pa vidim da smo že čez polovico...

Divans se spomneš ko sem ti rekla, da bo kmalu , ko bova napisali , da sva nosečke že 30 tednov user posted image ? No , sva že čisto blizu... Komaj čakam, da bova lahko napisale na forum.

Rea27 kako si  ? Upam, da si vredu in nosečnost poteka b.p.
Zdajle pa pokličem veterinarja, ker ima moja user posted image probleme s prebavo. Upam, da problemov ni pobrala od mene user posted image

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 26.1.2010 11:51:39 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.1.2010 12:08:09   
divans1
Ja se spomnim Zoyaeva, smo na dobri poti do težko pričakovanega cilja.user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.1.2010 12:11:48   
charlyka
Čao čvekice!

Ja, kot si rekla ZoyaEva - trouble, trouble .... Držimo pesti, da bo vse ok!!! Dokler bibi brca je vse dobro in lepo! Jaz imam UZ trebuha šele konec februarja, bo treba do takrat počakat, se mi pa zdi, da je zdaj, ko res fejst pazim, da se ne najem preveč, malo boljše.

Bolečine pa občutim kar neprestano, takšne ali drugačne, enkrat pri popeku, drugič čisto spodaj kot ti. Enkrat špikanje, drugič topa bolečina. Sem se jih kar navadila, tudi G je rekla, ja seveda morate kaj čutit, saj vam otrok v trebuhu raste user posted image Dokler ni hudih krčev, krvi in da UZ kaže, da je vse ok, se ne sekiram. user posted image

Frizer - bom morala it ta ali naslednji teden, bom vprašala za % peroksida in ti javim. Ja, imam dolge lase, zdaj barvam samo narastek (original - temno temno rjave, barvano - blond user posted image ). Sem se barvala že 2 krat odkar sem noseča, pa je vse ok. Nobenih čudnih reakcij, vse isto kot prej. Raje ne eksperimentiraj, nikoli ne veš kaj lahko nastane - da ne boš poli kaka vijolica user posted image user posted image

Ja, sem ZA, da se dobimo. Sem že zadnjič divans1 vabila na kremšnite user posted image
Nisem še nič glede materinske se posebej zanimala, G mi je rekla, da imajo v Laškem, kamor hodim, to dobro organizirano, samo ne vem, če ne bom raje kar v Celju, je bližje. Tudi za obisk porodnišnice še velja, da gremo enkrat, ko sneg skopni user posted image

No, si moram it umit lase - papa user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 807
27.1.2010 12:54:14   
charlyka
Ja, nosečke, kje pa ste ?? user posted image

Kaj delate? Jaz pečem kruh in delam neko pecivo, ker moram še smetano porabit. user posted image

Končno sem dobila kartico mercator in se grem zdajle včlanit v Lumpi klub in naročit posteljico user posted image user posted image

Pridne bodte. papa

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
27.1.2010 14:11:33   
charlyka
No, pa sem očitno zamudila akcijo user posted image (čeprav sem skoraj sigurna, da je pisalo do konec meseca). Bomo pa v baby centru ali pikapolonici točke nabirali user posted image
V Lumpi klub sem se sicer včlanila, ampak dvomim, da bom kaj v mercatorju kupovala - so me te glupe prodajalke tako razpizd... - totalno nesposobne, nezainteresirane, karkoli vprašaš ne vejo, pa še neprijazne povrh vsega - mene tam ne vidijo več!

Tako, zdaj pa grem kuhat kosilce user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.1.2010 14:20:26   
divans1
Ja, to se pa čisto strinjam glede mercatorja, zgleda, da je po vsej Sloveniji isto!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
28.1.2010 11:05:52   
ozzy
Živijo, nosečke!

Evo mene doma. Včeraj sem popoldne dobila vročino pa bruhala sem tako, da sem sedaj kar do ponedeljka na bolniški. Ne vem kaj je to bilo mapak mislim, da gripa. Vse znake sem imela. Danes je boljše-vsaj do sedaj nimam vročine pa ne bruham. Samo apetita nimam. Popila pa sem včeraj le en lekadol, ker se ni več dalo zdržat. To pa vem, da edino smemo pit. No sedaj bom malo doma počivala. Glavno, da mene moja bebika brca, kar je dober znak. Bogve kako mu je bilo včeraj pod vročino.

LP

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 811
28.1.2010 11:09:35   
charlyka
Zdravo Ozzy!

Joj, boga user posted image user posted image
Ti kar pridno počivaj, ja, lekadole lahko vzameš brez skrbi.

Tudi če je gripa, saj bo hitro minilo!!! Bibi pa je zdaj že tako razvit in močan, da mu tudi ena gripca ali prehlad nič ne more !!!

Drži se - pa da boš hitro spet zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
28.1.2010 11:15:43   
divans1
Oooooo boga Ozzy.....user posted image user posted image user posted image

Sej bo bolš, ti se kar čuvaj, bodi na toplem, veliko pij, pa sadja jej, pa bo. Jst sm tud decembra bla fjst prehlajena.... user posted image pa smo se fino pozdravili!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
28.1.2010 11:24:01   
nadka30
pozdravljene punce, ni še dolgo tega kar sem vam pisla o mojih nočnih moram in moram vam povedat da se je prejšni teden del njih uresničil, v torek se mi je pojavil roza izcedek in v sredo še rjav, seveda mene je zgrabila panika, ker enako se je zgodilo oktobra in že zjutraj sem klicala g, tako da sem bila v četrtek zjutraj že na pregledu, na pregled sem prišla čisto bleda in utrujena saj vso noč od skrbi nisem spala, ko sem g povedala kaj je mi je rekla pol pa grema kar ultrazvok delat , mene je skoraj kap od strahu in veste kaj sem videla srčeka, ki bije, in jaz jo ko ona meni reče da je vse ok dvakrat vprašam če res vidi da srček dela in ona meni ja, ko sem jo vprašala zakaj imam izcedke je rekla da imam hemtom(ali nekaj takega) in da zaradi njega krvavim?
Ali kater ve zakaj se pojavi, meni je rekla da je verjetno zaradi prejšnega ss, dobila sem dve slikici pikice, ter knjigico, napisla mi je pa tudi tablete dabroston, ki jih zdaj pridno pacam.
Moram tudi povedat da zaenkrat tudi nimam izcedka tako da upam na srečen konec, sedaj pa čakam na rezultate ns, ki jo imam čez tri tedne.
čao

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
28.1.2010 11:29:34   
divans1
Nadka30, to je zelo dober znak, da srček bije!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko ti povem iz lastnih izkušenj, da sem bila v 10. tednu hospitalizirana zaradi močne krvaviteve, ne samo izcedka, kot je bil pri tebi, pa se najin mali ni dal!!!!
Vzrok je bil najprej hematom, ki je potem izginil, nato pa še posteljica, ki je bila čisto na ustju maternice. Močno sem krvavela 5 dni, isto kot bi imela menstruacijo. Pa se je hvala bogu vse lepo umirilo, jemala sem dabroston trikrat na dan do 14. tedna..... Vse bo v redu, boš videla, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 815
28.1.2010 11:37:06   
nadka30
divans1 hvala za pikapoke, čeprav moram priznat da me občasno še kar stisne in moram iti slikico pogledat, da verjamem da sem res noseča.Mi je pa G rekla da je zaenkrat vse tako kot mora biti, tako da sem si po pregedu pošteno odahnila, ko je bilo pregelad konec sem se pri njej tudi pošteno zjokala od samega veselja.
In kao ste ve. sedaj ste pa že kar na sredini nosečnosti, če se ne motim, močno držim pesti za vaše bejbije.
Ko mi je rekla da je vse ok, sem jaz samo vprašala če vidi srček in če bije in to sem jo vprašala kar dvakrat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
28.1.2010 11:39:22   
ZoyaEva
Charlyka jaz pa sme zamudila akcijo b Babycentru. Uno ko za vsake 50€ dobiš 10€ kupona. Mal zato, ker se še vedno ne upam kaj kupit. Smotka sem. Za Mercator se pa ne sekiri, ziher bodo še kje drugje kakšne akcije.

Ozzy ne se dat! Držim pesti da bo čimprej boljš! Saj veš veliko tekočine in c vitamina dela čudeže.

Nadka30
tudi jaz sem imela probleme z krvavimi izcedki in dobila progesteron. Pri meni hematoma niso našli, a sem prigurala do 24 tedna. Tlele smo same take, ki te razumemo . In to da bije srček je dober znak. Vse bo vredu!

Za tiste, ki potrebujete še dodatno srečo : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Tele pikapoke res pomagajo!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
28.1.2010 11:40:28   
charlyka
Zdravo Nadka30!!

Tudi jaz sem imela isto na začetku kot ti - rjavo, rdečkast izcedek, precej močan, kar taki kosi sluza ... Pa sem hitro letela h ginekologinji in tudi dobila dabroston tablete in navodilo za veliko počivat!! Tablete sem jedla mislim da 2 tedna in potem je bilo vse ok. Te tablete pomagajo, da se jajčece dobro usidra in pomagajo preprečit ss. VSE BO DOBRO!!! Vidiš, jaz sem že v 24 tednu, tudi ti prideš kmalu za nami user posted image user posted image

Glavno, da srček dela, samo to je pomembno!!!!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 818
28.1.2010 11:43:11   
nadka30
hvala točno to rabim,
Najbolj pomagajo besede punc, ki so bile na istem, kot sem jaz sedaj. Tako da sedaj pa gremo veselo do konca in v začetku septembra vzamam v roke še eno štručko, bi bil pa hec če bi rodila na rojstni dan hčerke (30.8.).
lp hvala za tople in vesele besede ter spodbudouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
28.1.2010 11:43:54   
charlyka
ZoyaEva - mislim, da imam jaz tudi še vedno v podzavesti strah, zato pa sem tolk dolgo odlašala it v mercator, si zgleda še ne upam kej velik kupit ... pa saj bo ...

Malo razmišljam, da bi šla ta vikend v Graz v Ikeo malo pogledat kaj imajo za bibije in mogoče tam kaj kupim user posted image Bo treba it čimprej, dokler še v avto pašem user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
28.1.2010 11:56:11   
divans1
Midva sva pa počasi začela delati seznam imen za bebija....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
28.1.2010 18:31:29   
divans1
Pa bi prosila, če mi lahko daste še kakšen seznamček za imena za fantka, ki so vam všeč. Najlepša hvala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
28.1.2010 21:34:08   
ZoyaEva
Meni so všeč :
Tilen,  Gal,  Nik , Anže, Luka

Svojega izbranega ti pa še ne zaupam user posted image . Je pa čisto preprosto, kratko ime in ima v mojem življenju poseben pomen, zato bom vesela , da ga bo dobil moj sinček. Če bo pa deklica...  tudi to ime mam že zbrano. Ime za deklico mi je pa samo preprosto všeč in nima globjega pomenauser posted image .

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.1.2010 10:44:20   
divans1
Lepo!!!!user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 824
29.1.2010 11:06:32   
charlyka
Dobro jutro,

midva pa še nimava seznama - všeč nama je marsikaj ampak še nisva delala nobenega izbora. Bo počasi treba, kajne, glede na to, da morava izbrati dva imena, za fantka ali punčko user posted image user posted image

Eno vprašanje - kaki so kaj vaši bušiji? Trdi ali mehki? Moj je ponavadi zjutraj bil bolj mehek, pa proti večeru trd oz. tudi po hrani, zdaj pa se mi zdi, da je že zjutraj, ko se zbudim, buši trd ...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.