charlyka
|
Čao čvekice! Ja, kot si rekla ZoyaEva - trouble, trouble .... Držimo pesti, da bo vse ok!!! Dokler bibi brca je vse dobro in lepo! Jaz imam UZ trebuha šele konec februarja, bo treba do takrat počakat, se mi pa zdi, da je zdaj, ko res fejst pazim, da se ne najem preveč, malo boljše. Bolečine pa občutim kar neprestano, takšne ali drugačne, enkrat pri popeku, drugič čisto spodaj kot ti. Enkrat špikanje, drugič topa bolečina. Sem se jih kar navadila, tudi G je rekla, ja seveda morate kaj čutit, saj vam otrok v trebuhu raste Dokler ni hudih krčev, krvi in da UZ kaže, da je vse ok, se ne sekiram. Frizer - bom morala it ta ali naslednji teden, bom vprašala za % peroksida in ti javim. Ja, imam dolge lase, zdaj barvam samo narastek (original - temno temno rjave, barvano - blond ). Sem se barvala že 2 krat odkar sem noseča, pa je vse ok. Nobenih čudnih reakcij, vse isto kot prej. Raje ne eksperimentiraj, nikoli ne veš kaj lahko nastane - da ne boš poli kaka vijolica Ja, sem ZA, da se dobimo. Sem že zadnjič divans1 vabila na kremšnite Nisem še nič glede materinske se posebej zanimala, G mi je rekla, da imajo v Laškem, kamor hodim, to dobro organizirano, samo ne vem, če ne bom raje kar v Celju, je bližje. Tudi za obisk porodnišnice še velja, da gremo enkrat, ko sneg skopni No, si moram it umit lase - papa
|