|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
5.1.2010 9:55:22   
charlyka
Ja, vse bo v redu divans1 user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš videla svojega pikeca user posted image user posted image Pa boš na zamašen nos kar pozabila user posted image

Jaz imam pregled drugi teden v četrtek, tudi komaj čakam.

Danes sem pa že zgodaj vstala, a ne? user posted image Grem s sodelavko na kavo, pa malo oči past v baby center user posted image user posted image

Lep dan.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.1.2010 10:07:42   
divans1
Oooo lepo, midva sva tud šla prejšnji teden, sva mal vozičke gledala....user posted image No, lepo se imej, pa se tipkamo....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.1.2010 13:34:33   
charlyka
Je bilo luštno v baby centru user posted image Sem gledala previjalke, pa posteljice, pa posteljnino, ooooo user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da bomo vse nakupili user posted image

Zdajle pa sem po dolgem času spet malo bibija z angel soundom poslušala in sem slišala user posted image - se mi zdi, da je zdaj 1krat počasnejši ritem, kot je bil na začetku user posted image

Drugače pa brcamo tak močno, da angel sounda zaenkrat ne bomo več potrebovali user posted image

Divans1 - sta se že za kateri vozek odločila?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.1.2010 13:59:28   
ozzy
Divans seveda bo vse ok. Drži se jutri pa takoj sporoči kako zgleda morfologija. Jaz jo imam v ponedeljek 11.1. Tudi komaj čakam. Upam, da bo možu pustila bit zdraven, ker baje ji to ni v navadi. Bom pa vseeno vprašala. Takrat bom v 23.tednu. Tudi jaz čutimuser posted image .Ni tako močno in ko da moj mož roko gor pa nič. Niso očitno šetako močne brcke. Drugače pa imam že kar velik trebušček. Moram v oping in kupit nosečniškke hlače, ker drugo več ne zapnem. Kje vi kaj kupujete oblačila?

Lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.1.2010 14:18:35   
divans1
Hm, glede vozička. Verjetno bova kupila Peg Perego, se pravi tista viarianta, ko je tri v enem, stane pa cca 600 eur.

Hvala ozzy za lepe želje. Jst sm skoz oblečena v nosečniški trenirki, ko pa kam grem, se pa oblečem v pajkice in dolgi pulover mal čez ritko.

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.1.2010 14:48:12   
charlyka
Ja, Peg Perego je lušten user posted image

Jaz zaenkrat gledam maxi cosi mura.

Ozzy - ponavadi so možje lahko zraven na morfologiji. Moja G mi je kar rekla, no, naslednjič pa naj mož zraven pride. Upam, da bo tudi tvoja dovolila. user posted image user posted image

Oblačila - glede na to, da sem skos doma, imam na riti trenirko, sem si pač kupila večjo, da me nič ne tišči, pa je. Ko pa kam grem, pa nosim črne hlače (bolj oprijete, podobno kot legice), ki sem jih dobila od sorodnice, pa kaki pulover zraven. Se nič velik ne sekiram, pa tudi nič nosečniškega si nisem še kupila (razen majčke pridem maja user posted image ). Raje evrčke šparam za vozek, pa cotike, kot da bi sebi kaj kupla user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.1.2010 14:49:34   
charlyka
Nobena mi še ni napisala če in kam gretse na 3D user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
5.1.2010 15:05:48   
ozzy
Ja vi ste doma zato vam ni potrebno imet taka oblačila. Tudi jaz sem bila skoz v trenirki, ko sem bila doma vendar sedaj ko sem v službi to več ne pride v poštev. V legicah in puloverju oz. tuniki pa me kar zebe, saj hodim peš v službo. Se bojim prehlada. tako, da mi sedaj ostane le, da si nabavim kakšne kroje in nagovorim mamo, da mi kaj sašije. Ker ta nosečniška oblačila so zelo draga in vsa v temnih barvah.
Glede stvari za dojenčka midva nisva še nič gledala. zdaj se bolj osredotočam na preglede in te stvari. na 3D pa ne bom šla. Se mi ne zdi potrebno.
Lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.1.2010 15:34:20   
divans1
Jst tud ne bom šla na 3D, tega tle itak pr nas ne delajo, da bi se pa vozila nekam daleč, se mi pa tudi ne zdi potrebno. Meni sam naj pove, da je vse v redu na morfologiji oz. pregledu, pa bom vriskala od veselja.user posted image user posted image user posted image

Ja, Ozzy, se strinjam. Nosečniške obleke so res fullll drage, nabite cene nenormalno, tako da je res dobro, če maš koga, da ti kej sešije, še posebej res, ko hodiš v službo.... 

Kuk ste se pa kej zredile? Jst če mi tehtnica prov kaže dobrih 5 kg, bom pa jutr točno povedala, ko me bo sestra stehtala.user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.1.2010 15:42:54   
divans1
Aja, še to sem pozabila. Midva sva odnehala od zibke, ne bova je kupila, ker jo je res brez veze kupovat za dobre 3 mesece, bova kr posteljico kupila. Zdej pa majo posteljice ponavadi od znotraj še tisto mehko obrobo, da se slučajno dojenček ne udari z glavco, eni pa pravijo, da je to čisto brezveze, da se itak tolk ne premika, pol pa nč ne vidi ven, da je to kao brez veze kupovat zraven. Kaj pravite na to?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.1.2010 18:15:17   
ZoyaEva
Punce pozdravljene!
Vidim, da ste se kar razpisale. Fajn! No, jaz sem imela danes morfologijo. Zgleda vse vredu user posted image .  Spola se ni videlo, ker je bil v taki legi. Je spal user posted image .  Malo manjšo ima glavico, a pravi G da ni panike. 

Voziček : Sem si danes pasla oči v Baby centru. Tudi meni je všeč Peg Perego, a je kar težek in velik ko se zloži. Pa jajčke niso ne vem ka in tudi so težke. Bolj se nagibam za Quinny model speedi. Slabost pa je, da se ne položi čist do konca, ker je športni. Itak pa dobim košaro Quinny, tak da ne bo panike. Pa maxi cosi jajček paše gor. Edino ne vem kak je s košaro poleti, da mu ne bi bilo v njej prevroče. Kej veste o tem ?

Oblačila : so mi še prav nosečniške hlače in trenirka ki sem si ju kupila. Bom pa nabavla še kako trenirko ker ne morm bit skoz v dveh, ki so mi prav. Drgač pa tudi dam gor legice in tuniko. Tak fajn zgledam ko lizika :  Suhcene nogice in okrogel buši user posted image .

Čim manj prehladov vam želim. Divans tebi pa veliko sreče na pregledu user posted image !

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.1.2010 18:33:06   
divans1
Hvala Zoyaeva za lepe želje!!!! Uaaua, nisem vedela, da si mela danes pregled. Superrrr, čestitam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je bilo, je to malo daljši UZ, kuk je pa že težki tvoj  user posted image ?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 512
5.1.2010 18:33:32   
divans1
Aja, pa kuk si se zredila?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
5.1.2010 18:48:35   
charlyka
user posted image user posted image user posted image ZoyaEva za dobro opravljeno morfologijo.

Kaj vse pa so pogledali, povedali?? Greš še kam na 3D?
Kaj so srčeka tudi poslušali? Mi lahko poveš, če je zdaj bolj počasen ritem, kot od začetka, ko si z angel soundom poslušala?

Če si bila v baby centru v tušu, sva se pa že morda srečale user posted image Sem bila tam ob 11ih.

Jaz sem pridelala slabe 4 kg user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.1.2010 18:53:54   
charlyka
Kaj pa vem, če bi bilo user posted image poleti prevroče v košari user posted image . Mislim, da ne, ga pač ne pokriješ tolko oz. ga manj oblečeš. Tudi jaz bom kupila košaro, čeprav bo že skoraj poletje... Kaj pa vem, se mi le zdi bolj varno, da je nekaj trdnega okrog malega škrateka user posted image

Glede tiste blazine okoli posteljice - sorodnica na začetku ni dala tistega gor, da je dojenčeka dobro videla, potem pa je blazino namestila, ko je mala bila stara ene 3 mes, pa jo je bilo strah, tak da je zdaj pustila tisto gor ampak pri spodnjem delu ... Jaz bom imela bolj zaradi možnosti prepiha, ker bo posteljica stala pod oknom.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
5.1.2010 19:08:15   
divans1
Dej malo podrobno opiši, kako je bilo Zoyaeva prosiiimmmm!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.1.2010 19:18:27   
ZoyaEva
Evo poročilo :

Pregled traja nekje 20 minut. G. preveri vse organe. Srček je pri mojmu bil počasneje. Nekje 140 na min. Baje je od 120-160 normalno. Odvisno je ali miruje ali se giblje. Moj mali je spal user posted image . Imel je tudi prazen buši kar pomeni, da še ni zajtrkoval. Je bolj med lahkimi, saj je njegova teža 352g.  Preverila mi je tudi MV z vaginalnim UZ. Dolg je 36 mm in zaprt. Zredila sem se od začetka do zdaj za 5-6 kg. Če vaju še kaj zanima , kar vprašajta!

Charlyka : Bila sem v Tušu okoli 12.30 h. Tudi na Angel Sound se mi zdi da je zdaj srček počasnejši.  Pa tebi ? Za košaro mi je pa tudi v Baby centru rekla, da jo uporabljajo tudi poleti in ni panike. Sam nekak tak se mi je zdel, da mu bo vroče, k je tako globoka in tisto blago je iz flisa.
Kako dolg MV pa maš ti?

Sem popravila kolk je mel utripa user posted image . Me je dragi spomnil ki je bil zraven. Joj kolk sem jaz sklerozna user posted image .

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 5.1.2010 19:21:49 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.1.2010 19:29:59   
ZoyaEva
Glede 3D UZ pa še premišljujem. Sem imela že tolko UZ pregledov, da me je strah. Je pa verjetno res še 1 dodaten gor ali dol.  Razmišljam, da bom vprašala G koliko UZ imam še predvidenih do konca. In bi namesto enega pri svoji šla na 3D. Baje je noro, saj že vidiš kak obrazek ima tvoj user posted image . Je rekla kolegica, da je bila njena hčerkica res čist taka ko se je rodila user posted image .  Če bom šla , bom verjetno šla na Doberno k dr. Ocvirkovi. Jo zelo hvalijo. Kam greš ti Charlyka ?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 518
5.1.2010 19:33:45   
divans1
Oooo super Zoyaeva!!! Zakaj bi bil tvoj user posted image bolj med lahkimi? Mislim, da je čist v redu teža.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.1.2010 19:33:55   
ZoyaEva
Aja. Slikice pa bolje , da ne objavim. Je tak okostnjak na njej user posted image . Prav lobanja se vidi. Oči, nos...  Hecn. 

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 520
5.1.2010 19:35:45   
ZoyaEva
Zdel se mi je da je lahek, ker sem s kolegico primerjala , ki ima isti dan rok kot jaz in je user posted image težek čez 400g. Sva se spoznali v bolnici in sva imeli obe danes morfologijo.  Bomo vidli jutri tvojega orjaka user posted image .

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.1.2010 22:20:51   
charlyka
Hey ZoyaEva - hvala za poročilo user posted image user posted image
No, meni se ne zdi, da bi bil prelahek, saj po tistem vodiču, ki ga berem, je prej oni drugi pretežak user posted image Sicer pa je vsak bibi različen ...

Moj MV je nazadnje bil 31 mm, tako da dolžina v bistvu niti ni težava (sem brala, da je kritično nekje pri 15-20 al neki tazga), pri meni gre bolj za tesnjenje vratu, ker je baje precej ohlapno vse skupi (tako so rekli po operaciji v maju). Ampak zaenkrat vse v najlepšem redu user posted image

Ja, tudi meni se je danes srček zdel tako počasen in utrujen, da sem se kar prestrašila, zato sem vprašala.

Sem tudi že slišala za to ordinacijo na Dobrni, tako da mogoče grem tudi jaz tja. Kolko prej pa se je treba naročit? Pa v katerem tednu je najbolje, da se gre na ta pregled?

Ja, flis v košari - mogoče se pa da spodaj kaka plenička, pa je ... jaz sem mnenja, da je bolje, da je malo toplo ampak čvrsto in varno ... saj lahko, da je športni del čisto dovolj, ampak jaz se bom bolje počutila, če bom imela košaro.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.1.2010 22:23:10   
charlyka
Aja, sem še hotela vprašat - kako se kaj dragi držal? Je bil navdušen nad svojim user posted image ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.1.2010 22:27:34   
charlyka
No, sem še hitro prebrala ringa raja koledar in za 21. teden piše nekaj čez 300 g, tak da je user posted image čisto pravi. user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.1.2010 22:29:26   
charlyka
Kaj so ti kaj bušija zmerli?

Glede kil se pa jaz bolj na domačo tehtnico zanašam (čeprav ti kg niti niso pomembni, razen, če pride do kakšnih ekstremov), kajti pri G se tehtamo kar oblečene in obute, pa enkrat maš čevlje pa lahko majco, drugič težke škornje pa debel pulover, tako da kila gor ali dol user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?