Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 11:06:07
|
|
|
|
divans1
|
Ne, nč ni omenjala, da bi kam šla!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 15:01:56
|
|
|
|
charlyka
|
No, držimo pesti, da je z njo in njenim bibijem vse v redu in da se kmalu javi. Tako, midva se odpravljava k sorodnikom na pojedino. Draga Divans1 in ZoyaEva - želim vama prijeten in vesel božični večer, sproščen božični dan in veeeeliiiiko daril!!! Pa pridno bušije božajte! Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 15:15:49
|
|
|
|
divans1
|
Hvala!!! Jst tudi vsem želim miren in vesel božič v krogu najbližjih...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 26.12.2009 9:05:47
|
|
|
|
ozzy
|
punce,tudi mi vam želimo lep božić in praznike. p.s.pa ne preveč jest in pit!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 26.12.2009 9:13:47
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro punce! Ozzy - hvala za nasvet, samo prepozno, jaz sem že toliko pojedla, da me tak trebuh boli no ja, bom že preživela da vam povem nekaj lepega - JAZ SEM VČERAJ ZVEČER MOJEGA BIBIJA TAAAAKOOOO ČUTILA - PRAVE BRCE IN TO KAR ENE 15 MIN SKUPAJ, PA ŠE POLI, KO SEM ŠLA ŽE SPAT, SE JE PREMETAVAL NOTRI IN TO TAK MOČNO, DA NISEM ZASPAT MOGLA NO, TAKO LEPEGA BOŽIČA PA ŠE NE
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 26.12.2009 9:15:44
|
|
|
|
charlyka
|
tako, zdaj pa nadaljujemo z obiski - eno skupinico dobimo zdele za zajtrk, potem pa še eno za kosilo, potem pa mislim, da smo opravili, v nedeljo pa gremo še mi malo naokrog
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 26.12.2009 11:05:44
|
|
|
|
divans1
|
OOO charlyka, super!!!! Jst tud morm povedat, da sm ga včeri čutla najbolj do zdaj, prave brcike, ne metuljčke, ful lepo, prov čutiš, ko nežno brcne!!! Sam par dni me že glava boli, pa ne vem zakaj...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 27.12.2009 12:57:54
|
|
|
|
charlyka
|
Dober dan, pa čeprav bolj zaspan Ja, tole vreme pa res ni najbolj energijsko Jaz počivam, berem knjigo V pričakovanju otroka in zraven uživam v brcikah mojega otročeka Kako je to res lepo, skos neki binca pa se obrača Poli pa ga/jo ogovarjam, pa spet brca, kot da me sliši Čestitke Divans1, da tudi že prave brcike čutiš!!! Glavoboli pa tako - pridejo in grejo, itak je to v nosečnosti normalno, meni je G rekla, da lahko vzamem lekadol brez skrbi Pa lepo nedeljo še naprej
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 27.12.2009 19:33:55
|
|
|
|
divans1
|
Čer!!!! Kako si kaj charlyka? Za druge brez veze da sprašujem, ker itak nobena več ni aktivna tle gor.... Jst sm dobro, danes sva šla z mojim malo po obiskih, pa je dan hitro minil. Kako kaj tvoj buši, se ti že kaj pozna? Jst mam že lepo "žogico". Kako kaj zobek oz.dlesen, je bolš? Zoyaeva se še kr ni nič javila, čudno....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 27.12.2009 21:35:55
|
|
|
|
charlyka
|
Čer Divans1! Ja, tudi midva sva ravno prišla iz obiskov, zdaj pa malo tv pogledat, pa spat. Jutri grem spet do G in do svoje zdravnice, da podaljšam bolniško. Dlesen je zaenkrat še v istem stanju, tako da upam, da ne bo kaj hudega iz tega. Zvečer vedno pere še z ustno vodo prav za dlesni, pa upam, da bo izginilo. Ja, buši je čudovit, kar precej velik Zdaj se ga tudi zjutraj že krepko vidi, tudi, ko se uležem ne pade več skupi Tehtnica kaže 4kg. pa je res aktiven, skos se premika in me brca, jaz pa se smejem in se kar ne morem načudit, kako je to ... Če ni kam odpotovala za praznike (in mislim, da ne, ker še v shoping ni rada šla) ali pa če je slučajno brez interneta, ... lahko pa je tudi kaj narobe ... Resnično upam, da ne in da je v redu Pa lahko noč, se tipkamo spet jutri
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 27.12.2009 22:23:52
|
|
|
|
divans1
|
Lahko nočko....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 10:12:30
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Joj, sem bila srečna danes zjutraj, ko sem se zbudila in je bilo konec nočne more ... Že drugič se mi je zdaj sanjalo, da imamo bebico že doma, jaz pa kar ne znam za njo poskrbet, pa kar pozabim jo kje in podobne blesarije ... Verjetno podzavestni strah, če bom znala delat z novorojenčkom Drugače pa sem v redu, pridno brca in me zjutraj takoj, ko se zbudim pozdravi
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 11:43:39
|
|
|
|
divans1
|
Tolk fjst že brca???? MOj še ne tuk fjst....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 12:54:15
|
|
|
|
charlyka
|
ej, ja, res ne moreš verjet kolk je to aktiven če pozorno gledaš že vidiš, ko se mi majca ali pulover dvigne tam kjer brcne pa ati se ne rabi več koncentrirat pa pri miru bit, da bi kaj čutil, samo roko da na bušija, pa čuti vse brcike nič zato, če tvoj še ne brca tolk, bo pač kasneje, ali pa bo bolj miren
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 15:30:50
|
|
|
|
divans1
|
Sam čudno, pa še manj si noseča kot jaz, ne??? Se mi zdi to res ful zgodaj, da bi se že konkretno čutile prave brcike, ker pravijo, da šele nekje pri 4 mesecih in pol....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 16:54:16
|
|
|
|
charlyka
|
Noseča sem danes točno 19 tednov - saj to je 4 mesece in pol Pa, če se spomniš, mi je že G rekla, da bom super čutila zaradi lege
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 17:31:35
|
|
|
|
divans1
|
Ja, to pa res, veliko je odvisno od tega, kako je tamal obrnjen. No, v vsakem primeru super, sem zelo vesela za tebe!!! Ej ampak kuk bi midve kej zvedle glede zoyeeve....????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 18:13:40
|
|
|
|
charlyka
|
Sem te v bistvu že hotela vprašat, če imaš kakšen njen mail ali telefonsko, glede na to, da ste že prej čvekale in se spoznavale, preden sem se vam pridružila ... Če nimaš nič, mislim, da ne moreva naredit ničesar, razen, da čakava in upava, da se javi.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 18:39:16
|
|
|
|
divans1
|
Ne, žal nimam čisto nič.... , ampak mi je pa zelo čudno, da bi kr odnehala od foruma, pa nč prej povedala, češ, da bo mal "zapustila" računalnik... Ne vem, čudno mi je to...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 18:50:41
|
|
|
|
charlyka
|
Jaz sem že mislila, da pa je morda ostala brez interneta ... ampak to ne bi trajalo tako dolgo ...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 18:52:42
|
|
|
|
charlyka
|
Morda pa je prišlo do kakšnih krvavitev ali česa podobnega in mora strogo ležat ali pa je morda tudi v bolnišnici ... ne vem ne vem ... Mora pa vsekakor bit nekaj resnega, ker ona ne bi kar tako izginila iz foruma ...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 18:53:37
|
|
|
|
charlyka
|
Čakajva in drživa pesti
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 20:07:06
|
|
|
|
ozzy
|
Hej punce! Da ne boste mislile, da ste same. Zdaj med prazniki sem vedno nekje-nakupovanje, obiski itd. tako da nimam toliko časa za forum. Ampak zvečer vas pa obvezno preberem, da vidim kako ste. Samo sem tako že utrujena, da se mi ne da več pisat. Vidim, da ste ok. razen ZoyaEve ampak mogoče je kot jaz malo šlo okoli pa se ji ne da pisat. Mislimo pozitivno. Pri meni je vse ok. danes sem točno 20 tednov. Moam reč, da ga malo čutim vendar ne na dotik roke ampak kot neke mehurčke v trebuhu-nizko. Tako, da o nekih konkretnih brcikah še nič. Ampak bo že. Lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 28.12.2009 22:51:29
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hej punce moje ! Vidim, da ste me pogrešale. Hvala za skrb in pikapoke. Tudi jaz sem se večkrat spomnila na vas. Bila sem namreč v bolnici . Sem se hotela parkrat javit preko telefona, pa sem imela malce težav. V bolnici sem bila zaradi uroinfekta. Sem na antibiotikih. Sedaj sem ok. Upam da tak ostane do konca nosečnosti. Imela pa sem kar velike bolečine, saj me je poleg vnetja bolelo tudi zaradi pritiska maternice na mehur. Vidim, da ste se kar razpisale. Odprle par novih tem. Se bom počasi poskušala vključiti. Danes sem še utrujena, saj se kar ne morem naspati . Tak, da vam kaj več poročam jutri. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 29.12.2009 11:27:52
|
|
|
|
charlyka
|
ZoyaEva - sem dobila kar solzne oči, ko sem videla, da si spet tu
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?