|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
24.12.2009 11:06:07   
divans1
Ne, nč ni omenjala, da bi kam šla!!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.12.2009 15:01:56   
charlyka
No, držimo pesti, da je z njo in njenim bibijem vse v redu in da se kmalu javi.

Tako, midva se odpravljava k sorodnikom na pojedino.

Draga Divans1 in ZoyaEva - želim vama prijeten in vesel božični večer, sproščen božični dan in veeeeliiiiko daril!!! Pa pridno bušije božajte!

Lp

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.12.2009 15:15:49   
divans1
Hvala!!!

Jst tudi vsem želim miren in vesel božič v krogu najbližjih...user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.12.2009 9:05:47   
ozzy
punce,tudi mi vam želimo lep božić in praznike.

p.s.pa ne preveč jest in pit! user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.12.2009 9:13:47   
charlyka
Dobro jutro punce!

Ozzy - hvala za nasvet, samo prepozno, jaz sem že toliko pojedla, da me tak trebuh boli user posted image no ja, bom že preživela user posted image

da vam povem nekaj lepega - JAZ SEM VČERAJ ZVEČER MOJEGA BIBIJA TAAAAKOOOO ČUTILA - PRAVE BRCE IN TO KAR ENE 15 MIN SKUPAJ, PA ŠE POLI, KO SEM ŠLA ŽE SPAT, SE JE PREMETAVAL NOTRI IN TO TAK MOČNO, DA NISEM ZASPAT MOGLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO, TAKO LEPEGA BOŽIČA PA ŠE NE user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.12.2009 9:15:44   
charlyka
tako, zdaj pa nadaljujemo z obiski - eno skupinico dobimo zdele za zajtrk, potem pa še eno za kosilo, potem pa mislim, da smo opravili, v nedeljo pa gremo še mi malo naokrog user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.12.2009 11:05:44   
divans1
OOO charlyka, super!!!!user posted image user posted image user posted image

Jst tud morm povedat, da sm ga včeri čutla najbolj do zdaj, prave brcike, ne metuljčke, ful lepo, prov čutiš, ko nežno brcne!!!user posted image

Sam par dni me že glava boli, pa ne vem zakaj...user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.12.2009 12:57:54   
charlyka
Dober dan, pa čeprav bolj zaspan user posted image

Ja, tole vreme pa res ni najbolj energijsko user posted image
Jaz počivam, berem knjigo V pričakovanju otroka in zraven uživam v brcikah mojega otročeka user posted image
Kako je to res lepo, skos neki binca pa se obrača user posted image Poli pa ga/jo ogovarjam, pa spet brca, kot da me sliši user posted image user posted image user posted image

Čestitke Divans1, da tudi že prave brcike čutiš!!! user posted image user posted image
Glavoboli pa tako - pridejo in grejo, itak je to v nosečnosti normalno, meni je G rekla, da lahko vzamem lekadol brez skrbi

Pa lepo nedeljo še naprej user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
27.12.2009 19:33:55   
divans1
Čer!!!!

Kako si kaj charlyka? Za druge brez veze da sprašujem, ker itak nobena več ni aktivna tle gor....user posted image

Jst sm dobro, danes sva šla z mojim malo po obiskih, pa je dan hitro minil. Kako kaj tvoj buši, se ti že kaj pozna? Jst mam že lepo "žogico". user posted image

Kako kaj zobek oz.dlesen, je bolš?

Zoyaeva se še kr ni nič javila, čudno....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.12.2009 21:35:55   
charlyka
Čer Divans1!

Ja, tudi midva sva ravno prišla iz obiskov, zdaj pa malo tv pogledat, pa spat. Jutri grem spet do G in do svoje zdravnice, da podaljšam bolniško.

Dlesen je zaenkrat še v istem stanju, tako da upam, da ne bo kaj hudega iz tega. Zvečer vedno pere še z ustno vodo prav za dlesni, pa upam, da bo izginilo.

Ja, buši je čudovit, kar precej velik user posted image user posted image Zdaj se ga tudi zjutraj že krepko vidi, tudi, ko se uležem ne pade več skupi user posted image user posted image Tehtnica kaže
4kg.
user posted image pa je res aktiven, skos se premika in me brca, jaz pa se smejem in se kar ne morem načudit, kako je to ...

Če ni kam odpotovala za praznike (in mislim, da ne, ker še v shoping ni rada šla) ali pa če je slučajno brez interneta, ... lahko pa je tudi kaj narobe ... user posted image user posted image user posted image Resnično upam, da ne in da je v redu user posted image
user posted image

Pa lahko noč, se tipkamo spet jutri user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.12.2009 22:23:52   
divans1
Lahko nočko....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.12.2009 10:12:30   
charlyka
Dobro jutro!

Joj, sem bila srečna danes zjutraj, ko sem se zbudila in je bilo konec nočne more ... user posted image
Že drugič se mi je zdaj sanjalo, da imamo bebico že doma, jaz pa kar ne znam za njo poskrbet, pa kar pozabim jo kje in podobne blesarije ... Verjetno podzavestni strah, če bom znala delat z novorojenčkom user posted image

Drugače pa sem v redu, user posted image pridno brca in me zjutraj takoj, ko se zbudim pozdravi user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.12.2009 11:43:39   
divans1
Tolk fjst že brca????user posted image MOj še ne tuk fjst....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.12.2009 12:54:15   
charlyka
ej, ja, res ne moreš verjet kolk je to aktiven user posted image če pozorno gledaš že vidiš, ko se mi majca ali pulover dvigne tam kjer brcne user posted image pa ati se ne rabi več koncentrirat pa pri miru bit, da bi kaj čutil, samo roko da na bušija, pa čuti vse brcike user posted image

nič zato, če tvoj še ne brca tolk, bo pač kasneje, ali pa bo bolj miren

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
28.12.2009 15:30:50   
divans1
Sam čudno, pa še manj si noseča kot jaz, ne??? Se mi zdi to res ful zgodaj, da bi se že konkretno čutile prave brcike, ker pravijo, da šele nekje pri 4 mesecih in pol....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.12.2009 16:54:16   
charlyka
Noseča sem danes točno 19 tednov user posted image - saj to je 4 mesece in pol
Pa, če se spomniš, mi je že G rekla, da bom super čutila zaradi lege user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.12.2009 17:31:35   
divans1
Ja, to pa res, veliko je odvisno od tega, kako je tamal obrnjen. No, v vsakem primeru super, sem zelo vesela za tebe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ampak kuk bi midve kej zvedle glede zoyeeve....????

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.12.2009 18:13:40   
charlyka
Sem te v bistvu že hotela vprašat, če imaš kakšen njen mail ali telefonsko, glede na to, da ste že prej čvekale in se spoznavale, preden sem se vam pridružila ...
Če nimaš nič, mislim, da ne moreva naredit ničesar, razen, da čakava in upava, da se javi. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.12.2009 18:39:16   
divans1
Ne, žal nimam čisto nič....user posted image , ampak mi je pa zelo čudno, da bi kr odnehala od foruma, pa nč prej povedala, češ, da bo mal "zapustila" računalnik...

Ne vem, čudno mi je to...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.12.2009 18:50:41   
charlyka
Jaz sem že mislila, da pa je morda ostala brez interneta ... ampak to ne bi trajalo tako dolgo ...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.12.2009 18:52:42   
charlyka
Morda pa je prišlo do kakšnih krvavitev ali česa podobnega in mora strogo ležat ali pa je morda tudi v bolnišnici ... user posted image ne vem ne vem ... Mora pa vsekakor bit nekaj resnega, ker ona ne bi kar tako izginila iz foruma ...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.12.2009 18:53:37   
charlyka
Čakajva in drživa pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.12.2009 20:07:06   
ozzy
Hej punce!

Da ne boste mislile, da ste same. Zdaj med prazniki sem vedno nekje-nakupovanje, obiski itd. tako da nimam toliko časa za forum. Ampak zvečer vas pa obvezno preberem, da vidim kako ste. Samo sem tako že utrujena, da se mi ne da več pisat. Vidim, da ste ok. razen ZoyaEve ampak mogoče je kot jaz malo šlo okoli pa se ji ne da pisat. Mislimo pozitivno.
Pri meni je vse ok. danes sem točno 20 tednov. Moam reč, da ga malo čutim vendar ne na dotik roke ampak kot neke mehurčke v trebuhu-nizko. Tako, da o nekih konkretnih brcikah še nič. Ampak bo že.

Lp

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.12.2009 22:51:29   
ZoyaEva
Hej punce moje !

Vidim, da ste me pogrešale.  Hvala za skrb in pikapoke. Tudi jaz sem se večkrat spomnila na vas. Bila sem namreč v bolnici . Sem se hotela parkrat javit preko telefona, pa sem imela malce težav. V bolnici sem bila zaradi uroinfekta. Sem na antibiotikih.  Sedaj sem ok. Upam da tak ostane do konca nosečnosti.  Imela pa sem kar velike bolečine, saj me je poleg vnetja bolelo tudi zaradi pritiska maternice na mehur.

Vidim, da ste se kar razpisale. Odprle par novih tem. Se bom počasi poskušala vključiti.

Danes sem še utrujena, saj se kar ne morem naspati user posted image . Tak, da vam kaj več poročam jutri.

Lepo se imejte!

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 474
29.12.2009 11:27:52   
charlyka
ZoyaEva - sem dobila kar solzne oči, ko sem videla, da si spet tu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?