|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
6.1.2010 20:55:36   
divans1
Ja, jst sm velika 175 cm. Pa se ti je potem hgm kej izboljšal? Ej pa to ni železo, ne? Hgm je hemoglobin.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.1.2010 20:57:15   
divans1
Nč ni tvoj user posted image lažji, čisto v redu je, kot je že charlyka prej napisala, za te tedne nej bi bl teža nekaj čez 300 g in obe mava super mere, veš???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
7.1.2010 12:04:54   
ZoyaEva
Na morfologiji mi ni vzela krvi, tak da ne vem če se mi je kaj zboljšal.

Tole sem našla :
''Hemoglobin je rdeče barvilo v krvi, ki vsebuje železo. Nahaja se v rdečih krvničkah. Njegova naloga je, da prenaša kisik od pljuč proti ostalim delom telesa. ''

Sem pa lihkar preverila izvide iz bolnice in ugotovila, da sem ga imela ob sprejemu 127, potem pa se mi je tam zmanjšal na 108. Sej ni čudno, če je pa zanič hrana. Pa še gibala se nisem nič. Ti kaj telovadiš, hodiš na sprehode ?  Jaz moram spet začeti....

Ja , vredu mere imava za user posted image . Men samo na slikici piše za FL, da je kao za 20t1d. Ampak takšna odstopanja so čist normalna. Trebušček pa je ok za tedne 20t 5d. . In res je hecn za pogledat na sliki, k ima tako ozko glavico in full trebušček user posted image . Čist po mami.  Tis si pa kar velika punca. Jaz pa tak mali palček. Moj je pa full velik.

Kdaj maš kej naslednji pregled ? Si se že pozdravila od prehlada ?

Kaj boš lepega danes počela ?

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 7.1.2010 12:06:50 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
7.1.2010 12:07:27   
charlyka
Čao čvekice!

Ravno sem dala pečt kruh, poslušam mačka murija user posted image , zdaj pa se grem oblečt in malo na snegeca in v trgovino po špinačo - mmm user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 554
7.1.2010 12:15:43   
ZoyaEva
Jaz bom tudi danes pekla kruh user posted image . Lep snežen sprehodek ti želim ! Tudi jaz se psihično pripravljam, da bi šla ven na mraz .... 

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
7.1.2010 13:39:54   
divans1
Naslednji pregled imam 03.02.2010, so mi pa rekli, naj pridem na tešče, da bom dala urin in da bodo naredili še test za glukozo. Baje se ta test preventivno dela v 24. tednu, čeprav nimam nobenih znakov za sladkorno, naredijo to za vsak slučaj...

Drugače pa punce, moram vam povedat, da sem tako zeloooo srečna in hkrati pomirjena, da moj user posted image tako lepo raste in napreduje in včasih zjutraj sploh ne morem vrjet, da sem že v 5. mesecu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ko sva se tolk matrala, pa dva ss mela, pa tak slabo je kazalo.... res, očitno nama je res bilo namenjeno, zdj pa eni se morjo fjst matrat, drugi nč, sam najlepš je pa to, ko res tako nenačrtovano rata!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.1.2010 13:41:52   
divans1
Aja, še to! Zdj mi je tak fino, da se mi na momente zdi, da bo ta čas res še veliko veliko prehitro minil. Sej vem, da bo pol tud lepo, ampak vseeno, tuk je fino s tem mojim bušijem hodit po svetu in ga razkazovat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.1.2010 14:16:11   
charlyka
Tako je prav divans1 - biti srečna in ponosna na bušija!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že nazaj, sprehod je bil samo do mercatorja in nazaj user posted image . Zdaj pa grem kuhat, da se bo kaj jedlo pri naši hiši user posted image

Papa

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.1.2010 14:28:22   
divans1
No, dober tek ti želim!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.1.2010 15:08:26   
ZoyaEva
Jaz sem full zadihana zadnje čase, četudi sam po štengah grem. A se kateri še to dogaja ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
7.1.2010 17:30:27   
charlyka
Ja, seveda, tudi jaz sem hitro zadihana. V ringa raja vodniku je trenutno to prvi omenjeni znak oz. stranski učinek nosečnosti user posted image .

Je pa dejstvo tudi, da smo že dobre 3 mesece doma in nič ne delamo, itak da ni nobene kondicije. Jaz grem 200 m do trgovine in pridem nazaj tako utrujena, kot da bi cel dan fizično delala. user posted image Tak pač je.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 561
7.1.2010 18:32:56   
divans1
Ja, tudi jaz sem takoj zadihana. Pa grem gor pa parih stopnicah, pa mi reče moj, ka ti pa je??? Ja, ka mi pa je, zadihana sem!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.1.2010 19:05:13   
divans1
Ej, kira hrana oziroma živila so bogata z železom, razen rdeče pese in špinače??? Bom probala še več takih stvari jest, čeprov mam zaenkrat dobro železo, ampak vsak mesec se potreba po železu še poveča.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
7.1.2010 19:14:20   
ZoyaEva
No, sem mislila, da sem samo jst tak švoh user posted image . Danes kurim doma (drva) , ker sem sama in vsako urco grem dol in gor po štengah. Sem zadihana full, pa še noge me bolijo za znort.

Hrana, ki vsebuje železo je suho sadje (slive, marelice), borovnice, rdeče meso, listnata zelenjava, leča, grah, paradižnik...  Če pa jemlješ še Elevit maš pa tud v teh tabletah dosti železa. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.1.2010 19:18:03   
divans1
Ja, elevit pa skoz jemljem, pol ga že tam neki dobim, ne?user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.1.2010 19:54:05   
divans1
A si kej mažete bušije? Jst si ga vsak večer, pol pa mal počakam, da se posuši, pol pa user posted image začutim...user posted image user posted image user posted image

Pa že zdj ga par dni kr fjst čutim, ko se pa umirim, pa še toliko bolj, pa si mislim, kaj pa še bo????user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.1.2010 20:24:40   
ZoyaEva
Ja v Elevitu je dosti železa. Joj, kaj bo šele ko nam bo trebušček prestavljalo od user posted image premikov user posted image .  Moj je bolj nočni tič, takrat rad rogovili. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.1.2010 22:10:09   
charlyka
Naš/a je tudi nočni žurer user posted image

Ja, bo zanimivo, ko bo bušije sem ter tja metalo user posted image

Jaz mažem bušija in vrh stegen vsak večer z baby oljem, mi kar paše, da koža ni tako suha in me ne zateguje. ZoyaEva - kako pa je s tvojo kožo? Si ja imela hude težave, če se prav spomnim, si dobila še neke fleke?? user posted image Je to zdaj ok?

Lep večer, če še bedite, pa lahko noč, če že sanjate svoje bibije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 568
8.1.2010 9:44:36   
divans1
Uaau, pol mamo pa vse tri ponočnjake, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
8.1.2010 9:55:54   
ZoyaEva
Jutro punce !

Men se je koža popravila z Bepantholom. Zaenkrat je ok. Upam, da tak ostane user posted image . Drgač se pa po bušijo mažem z oljem. Včasih tudi po zadnjici in stegnih.

Danes ponoči je bil pa user posted image   miren . Se vama tudi dogaja , da je je kak dan mirnejši, pa drug dan bolj razgraja ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.1.2010 10:25:27   
rea27
Pozdravljene!

Da se vam še jaz pridružim..Tudi jaz sem imela 1. nosečnost ss..no, ..ubistvu je bil porod, ker je najina mala ribica tehtala že preko 550 g...To se je zgodilo pred dvema letoma, ups..smo že 2010..torej pred tremi..No, tako bom povedala..roditi bi morala februarja 2008, sem pa morala roditi 18.11.2007, ker mi je deklica umrla.
So potem razglabljali in preverjali in delali obdukcijo..odkrili so, da se mi je ena žila zamašila, tako da je revica ostala brez kisika, ki pride s krvjo in brez hrane....
Kaj več niti ne bi pisala, je preveč boleče..

Nama pa je prijokala na svet 20.4.2009 Eva Lana, ki je sedaj stara..no, 20.1. bo 9 mesecev :) Je najin zlati sonček in mali angelček.

Očka pa je poleti naročil že novega člana, ki bo, če bo vse uredu, prijokal na dan 5.6.2010 :) :)
Noseča sem torej 18-19 tednov in do sedaj (trkam na les) je šlo vse gladko in lepo.
Morfologijo imam 18.1.2010 pri dr. Tulovi v Lj porodnišnici, tako kot že prve dve nosečnosti.
Na preglede hodim v lj, čeprav sem z Dolenjske, ker je g kar moja teta... :) :)

Tako, pa imate novo članico..

vas je pa fino brat...od tega kaj boste jedle, do tega kolk ste se zredile..fino.. :)

pozdravček od mene

rea27

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 571
8.1.2010 11:41:48   
divans1
Lepo rea27 in dobrodošla med nami!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sam ko kaj takega preberem, me kr stisne pri srcu, bolš, da sploh ne bi tega napisala, še posebej nam, ki smo mele že več ss!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa čestitke za ponovno nosečnost in zdravo punčko, ki vaju razveseljuje vsak dan!!!user posted image

Zoyaeva, tudi moj user posted image je različen, to se pravi, kakor kateri dan, včasih je bolj divji, včasih pa menda bolj spi haha...user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 572
8.1.2010 12:32:07   
charlyka
Dober dan user posted image

Kaj delate? Kako snežiiiii user posted image user posted image

Naš bibi je tudi kaki dan bolj aktiven kot drugi, ampak zvečer pa vedno user posted image

Rea27 - lepo prisrčno pozdravljena med nami! user posted image
In seveda čestitke za novo nosečnost in za tvojo šikano deklico user posted image user posted image
Lepo, da si ena izmed tistih, ki jim je tako lepo uspelo po ss - že drugi user posted image na poti user posted image Ta druga nosečnost pa je prišla zelo hitro po porodu deklice, a ne? Če nisem preveč osebna, je to vse ok, ali so možne kakšne komplikacije, ker je tak hitro? - oprosti, če je butasto vprašanje user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.1.2010 12:35:15   
charlyka
Aja pa še to rea27 - kar večkrat kaj napiši, sploh kaj se kuha, nam včasih zmanjka idej user posted image user posted image

Pa še kaj nam boš lahko svetovala, ko si že mamica user posted image
Bom kar izkoristila prilikouser posted image - kakšen voziček imaš in kakšne so izkušnje?
Papa

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.1.2010 13:00:34   
divans1
Pri nas pa pada slana in je že vse ledeno zunaj, meni se pa fino zdi, ko sem na toplem v hiški z mojim user posted image .

Zdaj se mi je prvič zgodilo, da že drugi dan nisem šla na blato. V sredo zjutraj, ko sem imela pregled, sem šla dvakrat, pol pa več nič do danes.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.