|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
29.12.2009 11:34:00   
divans1
OOOOOOO Zoyaeva, hvala bogu, da je vse v redu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ko boš imela čas in se boš bolje počutila, pa kej napiši, kaj te je to matralo....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.12.2009 18:40:33   
divans1
Ozzy, super, da je vse v redu... Kar tako naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 477
30.12.2009 11:12:06   
charlyka
Ozzy user posted image user posted image bravo za prve metuljčke, pa javi se nam še kaj.

Drugače pa dobro jutro vsem user posted image

Še malo pa bomo v novem letu, v letu, ki nam bo male štručke prineslo user posted image user posted image

Počutje je kar ok, razen tega, da me že nekaj dni zjutraj, ko se zbudim tako boli trebuh, da ne vem kaj naj ... pa tako čudno boli, ne tam pri jajčnikih ali pa kot da bi se kaj raztezalo, bolj podobno bolečini, ko nekaj slabega poješ, pa te boli ... kaj pa vem ... in ko sem danes ležala na hrbtu, me je ful bolelo, pa sem se dala na bok, pa je bilo bolje ...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
30.12.2009 11:12:59   
charlyka
aja, tista čudna tvorba na dlesni počasi počasi izginja user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
30.12.2009 14:28:16   
divans1
Tudi mene je že tako bolelo, ko sem bila na hrbtu, na boku je pa veliko boljše.user posted image

Jst sm pa prehlajena...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
30.12.2009 15:45:40   
ZoyaEva
Hej user posted image user posted image user posted image ,

včeraj sem že cel spis napisala , pa mi ni hotelo poslati.  Sem bla jezna ko user posted image in šla takoj stran od računalnika. Popoldan sem bla pa okupirana z obiski. Danes bo verjetno isto , pa sem rekla da vsaj nekaj napišem.

V bolnici sem bila zaradi vnetja mehurja. Imela sem občutek, da ga ne morem sprazniti. Iskazalo se je , da gre za neko rahlo vnetje.  A so mi rekli da ga je potrebno zdraviti.  Tako jemljem antibiotike.

user posted image že čutim.  Ne tako intenzivno kot Charlyka,  bolj kot Divans1.

Divans1 , če si prehlajena, spij dosti tekočine in c vitamina. Kar že itak veš.  Jaz sem bila dva tedna nazaj prehlajena . Me je grlo par dni bolelo. Pa mi je pomagalo , da sem zgrizla en česen in ga poskušala zadržati nekaj časa v ustih. Peče full, a drug dan me grlo ni bolelo. Aja pa zadah je bil ubijalski user posted image .

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 30.12.2009 15:48:44 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.12.2009 17:25:56   
divans1
Hvala Zoyaeva, trenutno me kr fjst matra, zvečer je pa še slabše. No, sam da se ti je stanje izboljšalo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 482
31.12.2009 12:42:47   
charlyka
Čao user posted image !

Ja, včeraj sem bila kar boga, me je tak bolelo, da se nisem upala premaknit ... danes je že bolje in se dobro počutim. Bila sem tudi pri zdravnici, da sem dvignila bolniški list (aja, pa bolniško imam spet podaljšano za 1 mesec, tako da zdaj me ni več strah, da bi morala it nazaj delat, sem sigurna, da bom do konca doma), zdaj pa sem ravno dala pečt kruh, da bo svež za silvestrsko večerjo. Greva k sorodnikom na večerjo in morava prinest kruh pa še kako pijačo bo šel user posted image iskat.

Res sem vesela ZoyaEva, da si doma in da se bolje počutiš user posted image in user posted image user posted image , da že čutiš user posted image

Divans1 - hitro se pozdravi user posted image
user posted image user posted image

Tako, upam, da preživite zadnji večer leta 2009 v prijetni družbi, da veselo nazdravite v novo leto, ki bo za vse nas prineslo novo življenje!!!!!

Lep pozdrav in se tipkamo, ko bomo že 2010 user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
31.12.2009 13:25:37   
divans1
Tudi jaz želim vsem skupaj lep silvestrski večer in še lepšo noč....user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno 2010!!!!!!

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
31.12.2009 16:28:25   
ozzy
user posted image punce, želim vam lepo in veselo noč in da bi kar najbolj zdrave šle v leto 2010-ki nam bo vsem najlepše letouser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!111

Srečno!!!!!!!!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
31.12.2009 17:16:40   
ZoyaEva
Se pridružujem lepim željam za Silvestrovo in novo leto 2010!  Naj bo leto 2010 najlepše v našem življenju, da vse dobimo zdrave user posted image !

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 31.12.2009 17:17:31 >

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 486
1.1.2010 16:23:13   
tropical
Punce želim vam zdravo,
veselo, srečno in radosti polno novo leto 2010,
obilo cartanja
in lepih trenutkov z vašimi otročki.
Pa lepo božajte svoje bušije.
user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 487
1.1.2010 16:42:03   
divans1

Dober dan vsem skupaj. Kako ste kaj? Ste lepo preživele silvestrsko noč?

Jst sm bolj slabo, ker sm še kr prehlajena, pa še kašljat sm začela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 488
1.1.2010 19:46:10   
ZoyaEva
Tropical hvala za lepo čestitko. Enako želim tudi tebi!!!!

Silvestrsko noč sem preživela mirno s prijatelji ob družabnih igrah. Nazdravila sem z otroškim šampanjcem. Sem ga prvič pila in je zelo dober. Jabolčni sok z mehurčki user posted image . Danes pa sem sarmo jedla. Počutila pa sem se kot bi mela mačka user posted image .

Divans1 upam, da se hitro pocajtaš.  Jaz sem tudi mal pokašljevala, a je na srečo bil prehlad kratkotrajen. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako. Ti kar počivaj in se z vitaminčki baši!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
1.1.2010 20:48:39   
divans1
Ja hvala zoyaeva za dobre želje. Upam da bo res kmalu šlo na bolje, glede na to, da imam naslednjo sredo zopet redni pregled.user posted image

Jst sm tud nazdravila z otroškim šampanjcem in to jagodnim, je bil dober, sam nimam nobenga okusa, zdj ko sem prehlajena.

Zoyaeva, a zdj že kej bolj čutiš user posted image ?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.1.2010 20:48:23   
divans1
Čer!!!

Morm rečt, da se mi je prehlad malo izboljšal, ampak me pa fullll matra že par dni zamašen nos in sem malo prej prebrala v enem članku, da je to zelo pogost pojav pri nosečnicah in se pojavi nekje v 4. mesecu in lahko traja do poroda. Ojooojj, kuk je to neprijetno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še neki novega je. Prej sm se stuširala in mi je iz bradavičke malo priteklo nekaj prozornega:) user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.1.2010 20:55:34   
charlyka
Zdravo!

Divans1 - to je priprava na mleko, je že čisto možno v tem času oz. že prej, sem brala v ringarajinem vodniku po nosečnosti.

Mene pa spet tako trebuh boli ... user posted image user posted image ne vem kaj bi to bilo, bom v pon klicala G

Upam, da ste ostale dobro. pa lep večer.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.1.2010 9:29:27   
divans1
Charlyka, ka pa če si se preveč napapala???user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.1.2010 15:26:01   
ZoyaEva
Divans1 za zamašen nosek si nabavi fiziološko raztopino. Full pomaga. Jaz sem mela isti problem.  Plus tega sem mela čist krvavi nos. Nabavila sva tudi vlažilec zraka, ki bo prav prišel tudi za user posted image .

user posted image čutim isto kot prej. Kot tako nežno valovanje...

Charlyka mene isto boli trebuh.  Mislili smo, da me boli mehur od vnetja, a zdaj sem končala z antibiotiki in me še vedno boli. Opažam, da me zjutraj full, ko grem pa na wc na veliko potrebo pa malo manj.  Čez dan pa me tudi kdaj full zagrabi. Meni  je zdravnica rekla, da mi maternica pritiska na mehur. Predvidevam, da če imam polno črevesje, da mi vse še bolj pritiska. Vsekakor pa omeni to tudi svoji zdravnici. Naj preveri z vaginalnim ultrazvokom kako je kaj z materničnim vratom. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.1.2010 19:41:46   
divans1
Ka fiziološka raztopina to je slana voda???user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.1.2010 10:46:34   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ka fiziološka raztopina to je slana voda???user posted image

Ja , izotonična raztopina naravne morske vode. Kupi se v razpršilu za nos. Namenjena je dojenčkom, otrokom in odraslim za vsakodnevno nosno higieno, čiščenje zamašene nosne votline in vlaženje nosne sluznice.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.1.2010 12:19:16   
charlyka
Dobro jutro user posted image user posted image

Ja, sem pozna, vem user posted image Se mi je ritem čisto obrnil odkar so se začeli prazniki. Spat hodiva ful pozno, pa potem spim ful dolgo user posted image

Včeraj in zaenkrat danes se počutim v redu, hvala bogu user posted image Bolj kot razmišljam, bi bilo res možno, da me je tako trebuh bolel zaradi preveč papanja user posted image Imam to slabo razvado, da jem manjkrat na dan in takrat ogromno (ravno kontra, kot bi morala) user posted image In seveda je potem naenkrat tam doli vse polno in ni dovolj placa user posted image No, zdaj bom morala paziti, sploh zvečer, da ne bom preveč jedla, ker mi verjetno tudi prebava dela počasneje (seveda, ko pa se skoraj nič ne gibljem) - npr. najem se ob 8ih, pa sem ob 11ih še vedno vsa napihnjena. No, s tem bo treba končat, male porcije pa upam, da bo.

Kako ste ve? Čutite user posted image ? Jaz ga/jo tak fejst čutim, da še sama sebi težko verjamem user posted image . Mali škratek me skos brca, jaz pa se menim z njim, ko pa je že pozno, pa mu govorim, da bo zdaj treba spat, pa se božam po bušiju pa zaspi user posted image user posted image
Če pa ravno ne brca, pa hoče ati čutit brcike, pa ga tudi ogovarjam, pa držim roko na bušiju, pa tudi pride brcat user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam morfologijo, da spet vidim user posted image .
Boste šle na oni 3D samoplačniški pregled in kam?
Lep dan, zdaj pa grem sesat stanovanje user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.1.2010 13:37:44   
divans1
Punce, jst mam v sredo redni pregled, takrat bom noseča 20 tednov in 4 dni, tako da bi morala imeti tudi morfologijo, ne??? Joj kumi čakam, da ga vidim spet po dolgih štirih tednih.

Kar se tiče brcik, pa ga čutim vsak dan, ni več mehurčkov, so kr lepe nežne brcike!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa zvečer ma tolk dela, skoz se premika notr, joj, kuk je to lep občutek...user posted image user posted image user posted image

Piše na ringaraji, da v tem času je maternica že 1 cm nad popkom in da je user posted image velik 20 -25 cm. Pravi velikan, ha??? Ma kje je to notr a???

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.1.2010 19:57:53   
charlyka
Ja, verjetno boš imela morfologijo. Očitno G to sploh ne omenjajo nekaj posebej. Meni je G rekla, no naslednjič pa lahko ati pride zraven, pa sem jo vprašala, če bo to morfologija, pa je rekla ja.

Jej, jej user posted image user posted image user posted image No, divans1 pa maš tudi ti brcike - je luštno ja, se strinjam BRAVO BRAVO ZA BRCIKE user posted image user posted image

Ja, se tudi jaz sprašujem kje je to notri user posted image Zato pa mene tak matra, da ne smem preveč jest, ker ni več placa user posted image user posted image

Ej, kako je zdaj s tvojim zamašenim nosekom? Upam, da boljše.

ZoyaEva kako si ti?

Mi smo ravno imeli obisk, smo papali čokoladno sadni fondi in je bil mmmm ... Zdaj pa danes več nič za mamico, da ne spet težav. user posted image

Pa lep večer vsem - grem gledat Down with Love user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.1.2010 9:23:31   
divans1
Z nosom je bolš, sam dobro pa ni. Včeri sm si zavrela pol litra vode, pa notr sm si dala 2 žlički soli, pa sm si pol s šprico mal našpricala... Eh, hudič je to, ko ne moreš dihat...user posted image

Joj, kumi čakam pregled jutri!!!!user posted image Upam, da bo vse v redu. Kdaj ga mate že ve, tud enkrat zdaj, ne?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.