charlyka
|
Dobro jutro Ja, sem pozna, vem Se mi je ritem čisto obrnil odkar so se začeli prazniki. Spat hodiva ful pozno, pa potem spim ful dolgo Včeraj in zaenkrat danes se počutim v redu, hvala bogu Bolj kot razmišljam, bi bilo res možno, da me je tako trebuh bolel zaradi preveč papanja Imam to slabo razvado, da jem manjkrat na dan in takrat ogromno (ravno kontra, kot bi morala) In seveda je potem naenkrat tam doli vse polno in ni dovolj placa No, zdaj bom morala paziti, sploh zvečer, da ne bom preveč jedla, ker mi verjetno tudi prebava dela počasneje (seveda, ko pa se skoraj nič ne gibljem) - npr. najem se ob 8ih, pa sem ob 11ih še vedno vsa napihnjena. No, s tem bo treba končat, male porcije pa upam, da bo. Kako ste ve? Čutite ? Jaz ga/jo tak fejst čutim, da še sama sebi težko verjamem . Mali škratek me skos brca, jaz pa se menim z njim, ko pa je že pozno, pa mu govorim, da bo zdaj treba spat, pa se božam po bušiju pa zaspi Če pa ravno ne brca, pa hoče ati čutit brcike, pa ga tudi ogovarjam, pa držim roko na bušiju, pa tudi pride brcat Komaj čakam morfologijo, da spet vidim . Boste šle na oni 3D samoplačniški pregled in kam? Lep dan, zdaj pa grem sesat stanovanje
|