|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
20.12.2009 11:48:52   
charlyka
Dober dan,

a imate kaj snega? user posted image user posted image

No, divans1 - si postavila smrečico in lučke? Kako je?

Pri nas vse po starem, vsak večer metuljčki po trebuhu user posted image user posted image

Včeraj smo bili na obiskih, danes pa počivamo doma, pa malo si bomo smučarijo po tv ogledal in navijal.

Javite se kaj, pa lepo nedeljo vsem. user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.12.2009 12:41:09   
divans1
Halooo....!!! Nisem še uspela, danes zvečer jo bova postavila in okrasila. Ja, tudi pri nas je fulll snega, je moj celo dopoldne odmetaval!!!

Drugače sva šla pa včeri mal po trgovinah popoldne, ko ni bilo več gužve, pa sm par poznatih srečala in se niso mogli načudit, da se mi že fjst pozna, glede na to, da bo šele v torek 4 mesece. Se mi zdi res, da mi je mal buši zrastel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim in se tipkamo...user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.12.2009 17:41:00   
charlyka
Pa seveda je zrastel! user posted image user posted image
Kako smo hecne, bi menda vse rade, da bi bile že kot balončki user posted image
Boš videla, na koncu bo pa tako, da bomo imele ooogrooomne bušije !!! user posted image user posted image

Jaz moram še sporočit, da moj mali user posted image celi dan aktivno sodeluje user posted image Zdaj dejansko čutim že brcike, ne samo neke metuljčke. Kar čutim, ko se mi kaj premika ali obrača, je tak hecni občutek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.12.2009 18:44:04   
divans1
Uaaa, super charlyka!!! Jst ga še tako konkretno ne čutim, samo ko se umirim, čutim metuljčke, ene trikrat sm čutla malo bolj konkretno....

Evo, smrekca je postavljena, zelo lepa, je pa v modri in srebrni kombinaciji, čisto v stilu, kar se tiče najinega fantka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.12.2009 10:45:52   
charlyka
Dobro jutro!

Kje ste punce? Samo bušije božate, pa nič ne napišete user posted image

Jaz sem bila danes že pridna, sem bila v baby centru in nakupla božičkova darila za eno luštno punčiko ... joj, kak je bilo fajn, komaj čakam, da bom še za svojega user posted image kupovala user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
21.12.2009 10:46:34   
charlyka
aja, pa še vato sem končno kupila, da naredim snegeca na smrečko user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.12.2009 10:59:28   
divans1
user posted image Jahhh, se mi zdi, da je ta forum spet bolj kot ne ratal "mrtev"...user posted image

Pri nas je bilo zjutraj minus 19!!!! Fulll je mrzlo!!!user posted image

Včeri zvečer pa sem najinega user posted image prvič začutila še na desni strani, je šel mali še na drugo stran mal pogledat haha...user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.12.2009 11:17:04   
charlyka
Ja, zgleda, da potuje sem ter tja user posted image user posted image KAKO FAJN, A NE?

Midva sva se včeraj zvečer ob pol devetih peljala skozi Celje pa je bilo -21 !!!! BRRRRR

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.12.2009 11:19:43   
charlyka
divans1 - kako pa kaj bolečine? to raztezanje in podobno mislim. Mene kar precej matra, sploh če sem predolgo aktivna (če pospravljam ali pa kaj delam).
Pa bolečine v popku imam user posted image Sicer mi je sorodnica rekla, da je njo tudi precej bolelo, tako da se trudim ne preveč sekirat.

KAKO PA SHOPING? Kako daleč ste z izborom vozekov, posteljic, previjalk? Že imate izbrano ali še gledate?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.12.2009 11:21:20   
charlyka
Jaz sem na netu našla eno firmo, ki dela lesene posteljice, takšne, da imajo spodaj še predal in mi je ideja super všeč, ker smo bolj na tesno s prostorom user posted image , pa mi bo vsak predal prav prišel.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.12.2009 11:22:37   
charlyka
No, vidiš divans1, da še nismo čisto zamrle, jaz se lahk tudi sama s seboj menim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.12.2009 11:30:54   
divans1
Ej, morm rečt, da mene čist nč ne boli, včasih me malo zašpika spodaj levo ali desno, drugače se pa res dobro počutim.user posted image

Nimava pa še čisto nč izbrano glede vozička... opreme... eni naju že za ime sprašujejo, pa je to za naju še vse veliko prezgodaj, za to bo še dovolj časa, a ni res???

Veva samo to, da bo ime kratko in da od začetka še ne bova komplet sobe opremila, ker je itak brezveze... od začetka bom rabila samo eno omaro za oblekce in previjalno mizo, user posted image bo pa itak pri nama v zibki v spalnici, ko bo zrasel, bo šel pa v posteljico v svojo sobico.

Kdaj pa ti nameravaš iti v materinsko šolo? Baje da se gre to okrog 6., 7., meseca.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.12.2009 11:40:13   
charlyka
Ja, se bom vpisala nekje marca verjetno. Sploh pa se moram prej pozanimat kje in kdaj bo, ker verjetno kar ni vsak teden oz. mesec, ali pa tudi, še ne vem user posted image

Mi tudi še nimamo čist dokončno izbrane opreme. Ja, se strinjam, saj se ne rabi veliko. Mi bomo imeli na začetku zibko (mojo user posted image ) za tisti mesec ali dva, potem pa posteljico (verjetno tako s predalom), pa previjalno bomo kupili, tudi s predali, da bo prostor za plenice in oblačila.

Za voziček pa bomo izbrali nekaj kar paše skupaj z jajčko maxi cosi, ki jo dobimo na posojo. Pa globoko košaro bom imela, ne glede na to, da bo maja že toplo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.12.2009 12:07:38   
divans1
Ohhhh, lepo, za tako malo štručko, ne??user posted image user posted image user posted image

Ej, zakaj pa košaro??

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.12.2009 12:21:11   
charlyka
Zibka je ponavadi samo za kake 3 mesece, potem pa mora it že v posteljico. Moja sorodnica je imela štručko v zibiki samo 3 tedne, potem pa je patronažna svetovala naj gre kar v posteljico, ker je že fejst migala z nogicami in obstaja nevarnost, da se kam zaplete med tiste prečke ali pa da se preveč upira z nogicami v robove zibke in s tem lahko pride do nepravilnega razvoja nogic, kolenov ... Jaz če ne bi imela še svoje zibke, je ne bi kupovala, ampak kar takoj posteljico 120/60.

Ja, košaro pa sem rekla, da bom imela, čeprav vsi pravijo, da ne rabiš, da je dovolj športni del, če gre v čisto vodoraven položaj. Kaj pa vem, če me kaj preseneti je v začetku maja še kar hladno, lahko bo tudi cel maj hladen, pa se mi zdi, da košara daje več zaščite pred vetrom in na splošno se mi zdi fajn, da je mali user posted image od začetka v bolj kompaktni košari. No, takšno je pač moje mnenje ...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.12.2009 12:45:51   
divans1
Zakaj pa pol že od samega začetka ne more biti v posteljici? Zakaj je kao bolš v zibki? Sm se ti prej prehitro pohvalila glede bolečin, me je prej parkrat tak zašpikalo na desni strani trebuha, mi je kr vroče ratalo...user posted image

Pa še eno vprašanje, ki je čist mim za zdj, pa vseeno. Poroda te je kej strah???user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.12.2009 16:51:07   
charlyka
Pravijo, da je dojenčku všeč, če je od začetka v zibiki ali košeku, ker se kao počuti varno, kot da bi bil še v trebuščku, ker je vse bolj malo, pa seveda zibaš ga lahko.

Ampak, kot sem že rekla, je zibka samo za max. kake 3 mesece, potem pa posteljica. Seveda je lahko v posteljici že od začetka. Jaz bom zibko imela samo zaradi tega, ker jo pač imam in ker se mi bo ful fajn zdelo, da bo user posted image spal v moji stari zibki user posted image user posted image
Če je ne bi imela, je sigurno ne bi kupovala, ampak bi imela takoj posteljico.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.12.2009 16:54:46   
charlyka
Mislim, da večina ne kupuje zibik ampak kar takoj posteljice.

Strah pred porodom sprašuješ user posted image Kaj pa vem, vprašaj me spet tam nekje marca user posted image Zaenkrat resnično o tem sploh še ne razmišljam. Saj veš, začele smo vse s strahom, če sploh tokrat bo ... potem začetniške utrujenosti, slabosti ... zdaj obdobje čakanja na brcike ... potem nakup opreme ... pač ni časa, da bi se človek sekiral še glede poroda user posted image user posted image user posted image

Sem te hotela malo potolažit user posted image
Verjetno bom pa tam marca, april vsa zelena od straha tudi jaz user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.12.2009 17:02:30   
divans1
Ja, sej jst tud tako razmišljam še sedaj. Uživajmo zdaj dvesto na uro, dokler še lahko, ker bo še prehitro konec tega lepega brezskrbnega obdobja!!!user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
22.12.2009 9:13:17   
charlyka
Dobro jutro,

moram najprej potožit, da me je včeraj celo popoldne in večer tako vse bolelo, da sem komaj zdržala user posted image user posted image no, danes je že bolje ...

Kaj delate? Že imate darila za božička? user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.12.2009 9:15:59   
divans1
Jutro!!!!

Kaj te je bolelo? Mene je tud včeri zvečer tak šraufalo v bušiki...

Jst se pa morm danes malo pohvalit. Danes sem dopolnila točno 4 mesece!!!! Juhuhu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.12.2009 14:55:44   
charlyka
Vse me je bolelo, špikalo v jajčnikih, pritiskalo dol, špikalo v popku, da se nisem upala premaknit user posted image Potem sem res samo ležala pri miru in je do večera minilo.

Danes sem napisala voščilnice, jutri pa gredo na pošto user posted image

Dobili pa smo tudi že dve taki, ki imajo gor dojenčeke v božičkovi opravi - komaj čakam božič drugo leto, ko bomo mi tudi pošiljali slikice našega user posted image vsem sorodnikom in prijateljem - JUUUPIII user posted image user posted image user posted image user posted image

KJE PA JE ZOYAEVA?? menda ja ni kaj narobe, zdaj se že dolgo ni oglasila user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.12.2009 14:58:15   
charlyka
Divans1 - kako to misliš 4 mesece user posted image Smo pa ja že vse dopolnile 18 teden, a ne?

Aja, šteješ po fizičnem koledarju, ne po ginekološko user posted image
Jaz sem danes 18 tednov in 1 dan, torej že v 19 tednu, še malo pa smo na polovici !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
22.12.2009 15:27:51   
divans1
Js sm danes 18 tednov in 3 dni, imam pa 22.5 rok, torej je danes točno 4 mesece.

Ne vem, upam da ni kaj narobe z zoyoevo, nič se ne javi. Jst sm tud že dala voščilnice na pošto.user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.12.2009 15:53:48   
charlyka
Jaz pa imam PDP 25.5. 2010 - jej, kak bo luštno!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?