Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 22.12.2009 19:12:44
|
|
|
|
charlyka
|
Sem šla na pošto in oddala voščilnice. Kaka gužva je bila, sem bila kar nervozna. Lep večer
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 8:52:49
|
|
|
|
divans1
|
Jutro! Mene je pa včeri šef pršu obiskat in mi prnesu kup daril, sm bla ful vesela....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 9:44:13
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Ej, ti imaš pa super šefa, kje pa delaš? Lahko z darili pride še k nam na obisk Mene pa je danes zbudil zvonec poštarja, ki mi je prinesel majčko pridem maja!! Samo operem jo še, potem pa jo bom menda kar skos nosila
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 9:59:30
|
|
|
|
divans1
|
V bistvu sm jst s.p. in nekak poslovno sodelujeva.... Uaaa, kakšno barvo pa maš??? Men je tud mal čudno glede zoyeeve, a????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 10:41:03
|
|
|
|
charlyka
|
Ojla, ja, mene že kar malo skrbi, ker se ZoyaEva nič ne javi. Razen, če je mogoče kam šla za praznike? Čeprav dvomim, ko nismo cepljene, jaz nikamor ne grem ... No, upam, da se kmalu javi Majčka je bela, z dolgimi rdečimi rokavi in rdeč napis (Kaj pa delaš kot s.p., če ni preveč osebno?- lahko tudi ZS-jaz sem tudi nekaj časa imela popoldansko varianto, sam sem zaprla, ko sem drugič zanosla). Drugače pa - tužno vreme, dež je že vso belino pobral
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 10:49:09
|
|
|
|
divans1
|
V bistvu posredujem izdelke po celi Sloveniji, jahhh tudi pri nas je zunaj samo blato, pol pa pejt na sprehod, ne???
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 12:06:37
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, res ni nič mikavno za sprehode Kaj boš danes kuhala? Jaz bom naredla pire krompir in repo
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 13:40:42
|
|
|
|
divans1
|
Jst mam pa danes na meniju sirove štruklje.... Ampak jst bom šla pa vseeno malo ven, ko moj pride domov.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 14:08:53
|
|
|
|
charlyka
|
Jaz tudi, če kakšen dan nikamor ne grem, sem tako sitna in depresivna, da s tem sigurno ne koristim. Tako da vsaj na sprehod vsak dan ... Nikoli še nisem delala sirovih štrukljev - mmmm DOBER TEK!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 14:26:14
|
|
|
|
divans1
|
To je pa res že mal hecno, ka ni??? Samo midve sva še na tem forumu, me se pa ne damo, ne??? Ka pa , ga kej čutiš? Jst samo zvečer, ko se umirim.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 14:52:45
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, sva pravi borki Saj nas je malo več, samo se mi zdi, da se ostale raje priključijo skupinam po mesecih, me smo pač naključno naletele, da imamo isto zgodbo za seboj, pa še isti mesec. Pa saj je luštno tako kar dobro čutim, tudi ponavadi zvečer. Ko pa ga poslušam z angel sound-om pa mi nagaja, ga moram včasih ful dolgo iskat, da najdem Tako tudi vem, da fejst miga tam notri Kakšni so kaj tvoji plani za te praznične dni in novo leto?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 15:07:14
|
|
|
|
divans1
|
A čez dan ga tudi že čutiš? Jst ga ne, razen če dam roko gor in čakam, čakam... No, pa sej je še dosti časa za to, ne??? Za praznike bova večinoma doma, na božični večer greva k tašči na večerjo, k polnočnici pa letos ne greva, je premrzlo zame... Pa mogoče bova šla še kam na obisk, nič posebnega...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 15:20:54
|
|
|
|
charlyka
|
Ne, čez dan še ne kaj posebej, najbrž zato ker skos nekaj migam, nisem dolgo pri miru, malo pospravljam, kuham, grem na net itd. Včasih pa, če gleda tv in ne vstajam in samo ležim na kavču, se pa naredi, da ga čutim tudi podnevi. Še malo, pa ga bomo skos čutle Ja, naši plani za praznike so enaki - malo obiskov in velik hrane, pa bo Jaz tudi ne grem letos k polnočnicam.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 15:21:34
|
|
|
|
charlyka
|
Tako, zdaj pa pride mož pa greva jest kosilo se tipkamo kasneje, papa
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 17:41:39
|
|
|
|
divans1
|
Pa ga čutiš kr tako ko ležiš, ali ko imaš roko na trebuhu?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 18:09:35
|
|
|
|
charlyka
|
Kar tako, ko ležim čutim, ko se mi nekaj notri premika Je pa res, da mi je G rekla, da mi tako fajn leži, da ima direkt nogice uprte v trebušno steno in da naj bi ga fajn čutila
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 18:32:54
|
|
|
|
divans1
|
Jst ga tud danes kr fino čutim in to nad popkom skoz neki miga. A je že tako visoko????
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 18:49:00
|
|
|
|
charlyka
|
Hmm, mislim, da ne ne vem ... jaz ga čutim bolj spodaj, tudi srček še vedno najdem nad sramno kostjo, sicer malenkost je že više kot na začetku
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 20:03:32
|
|
|
|
divans1
|
Js ga pa nikol nisem čutila spodaj, tudi ko sem ga prvič začutila, sem ga čutila levo od popka, torej kar visoko! Sem pa prebrala, da v tem času se maternica dvigne že v višino popka, tako da po moje je možno, da ga tam čutim, pa sej je tudi že velik , ne??? Računaj cca 20 cm...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 23.12.2009 23:25:52
|
|
|
|
charlyka
|
Ja, to pa je tudi res. 20 cm - joj, kak je že velika biba
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 9:50:53
|
|
|
|
divans1
|
Aha, ka pa misliš, to raste ko gobe po dežju haha...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 10:19:51
|
|
|
|
charlyka
|
Dobro jutro! Kaj dogaja? Jaz sem ravno vstala, zdaj se oblečem, spijem čaj, pa letim v trgovino še po eno malenkost za darilo. Popoldan imamo kosilo/večerjo pri sorodnikih. Na spodnji dlesni se mi je na enem mestu (med zobom 1 in 2) nekako čudno vnelo ali kaj, saj ne vem Delček dlesni je postal bolj trd in kot da bi imel take bunkice gor ??!! joj, kaj bi to blo? Zaenkrat me sicer nič ne boli, pa upam, da tako tudi ostane, da ne bom rabila letat okoli zobarjev med prazniki ...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 10:49:27
|
|
|
|
divans1
|
Tudi meni se je to že zgodilo, pa je pol izginilo samo od sebe, nč bat! Midva mava tud danes večerjo pri tašči haha... bomo papčkali... Ej res mi je mal čudno za zoyoevo, da se čist nč ne javi, k ona je bla skor najbolj aktivna tle gor...
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 10:55:30
|
|
|
|
charlyka
|
Oj, hvala za tolažbo, upam, da res izgine ... res je čudno, kot da bi en delček dlesni odmrl kar tak gre stran od zoba, ko premaknem ... bo menda že, samo res fajn, da se mi je ravno v teh dneh zdaj to naredilo, da bom nervozna čez praznike, poli pa še skos z jezikom tam tipam kak je, pa me še bolj nervira ... pa še čudno zgledam Ja, tudi mi bomo danes jedli kot kralji. Moževa teta skuha tako, da misliš, da si v nebesih Komaj čakam, ne bo danes nič kosila, samo kaka lahka juhica, da se prišparam za kasneje Jaz vsakič. ko pridem na ringaraja najprej gledam, če je ZoyaEva prijavljena Kaj je zdaj to? Misliš, da je kar narobe? Omenjala ni nič, da bi kam šla, a ne?
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 24.12.2009 10:57:58
|
|
|
|
charlyka
|
Tak, zdaj pa grem v trgovino, se tipkamo kasneje, papa
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?