|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
15.12.2009 9:28:32   
divans1
Kako ti pa preverijo, če je MV zaprt? Z UZ ali s pregledom?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 351
15.12.2009 11:07:42   
ZoyaEva
To se tudi jaz sprašujem. Kajti mene je ni pregledala z UZ. Rekla je, da zgleda zaprt in da bo drugič pogledala še z UZ. Po moje je bolj primeren za to UZ.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.12.2009 11:11:24   
divans1
Po moje tud u UZ.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.12.2009 11:19:58   
ZoyaEva
Sem pa lihkar prebrala odgovor Pušenjaka, da vaginalni pregled tudi velja.

Kako si danes ? user posted image kej plava po trebuščku?  Jaz sem bila včeraj pozorna, nekaj je blo, a ne morem reči da ravno user posted image . Ali to čutiš globoko v trebuščku al bolj površinsko ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.12.2009 11:42:03   
divans1
Zdj je šel glih moj lubi delat, pa je še mal šel bušika božat, pa ga je čutu.... Midva ga vedno čutiva na levi strani od popka, drugače pa probaj roko držati gor, malo lahko pritisneš na bušika, sej ko ti UZ dela, ti tud pritisne, veš? Pol pa čakaš, čakaš... Je pa tako da morš bit res skoncetrirana, ker se to čuti zelooo nežno, kot neki valovčki, mehurčki, težko je opisat....

Piše pa na ringaraji, da v tem tednu se lahko čutijo že neki nenadni gibi, sunki, to pa pomeni, da se user posted image kolca hahaha.....

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.12.2009 18:36:39   
charlyka
Čao,

kako smo? Jaz kar dobro. Danes sem se zjutraj opogumila in šla malo v šoping, ampak res zjutraj, ko so se ravno trgovine odprle in še ni bilo gužve. Sem morala malo robe za darila nabavit, pa še razkužilo za roke sem si kupila v lekarni.

Potem sem pridno zavijala darila user posted image

Zdajle se pa počasi spravljam, da bi smrečico postavla user posted image user posted image . Pa lučke tudi že imam na oknu user posted image

Je pa res, da me malo glava boli user posted image ah, saj bo

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.12.2009 19:00:02   
divans1
Midva mava pa sam venček na vratih, pa na mizi mam aranžma s svečkami, ostalo pa pride na vrsto malo pred božičem, da bo pravo vzdušje.... zdj se mi zdi še prehitro...user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.12.2009 20:05:58   
charlyka
Evo, smrečica je postavljena user posted image user posted image Samo še vato moram kupit, da snegeca naredim user posted image
Jaz imam tudi venček na mizi - sem ga letos prvič delala sama in je čudovit user posted image

No ja, enim je prehitro, meni pa ravno prav, ravno zaradi tega, da imamo malo dalj časa praznično vzdušje. Pa še časa mam dovolj user posted image user posted image Po novem letu pa mi hitro pade tisti filing in kmalu vse pospravim.

Zdaj sem na mizo dala še angelčka in eno tako lepo svečko v obliki zlatega metulja user posted image Ja, danes mi ful dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
16.12.2009 8:30:00   
divans1
no, lepo....user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
16.12.2009 9:43:13   
ZoyaEva
Jutro punce!

Vidim, da ene že grabi praznično vzdušje. Lepo. Tudi jaz bom počasi začela smrekico postavljat. Ponavadi zraven poslušam še božične pesmi, da je vzdušje še bolj pristno user posted image . Božična darilca ste že nakuple ? Jaz nimam ideje kaj bi mojemu user posted image kupla.

Kako pa kaj bušiji ? Moj je še vedno ob večerih skoraj za eno številko večji.  Pa tak bolj trdi rata.  Se kateri še to dogaja ? Sem vidla Divans1, da si objavila post o otrdevanju trebuha.  A je to vredi al ne ? Po moje ne. Bom pa prebrala temo, da vidim.

Lepo se mejte!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.12.2009 10:33:09   
divans1
Za otrdevanje trebuha je zdj še prezgodaj, je pa čisto normalno, da je zvečer buši večji....

Sam meni ni še nč zrasel, se mi zdi, da je skoz isti....user posted image Tako je bla tud moja sodelavka, ki je lani rodila, do 5.meseca ga ni nč mela, pol je bla pa prava bomba, js se s tem tolažim, pa še to je, ker smo prvič noseče, nam še kasneje zraste.user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 361
16.12.2009 11:29:59   
ZoyaEva

Saj bo zrastu kar naenkrat, boš vidla.  Boljše da ga nimaš kot da ti začne otrdevat kot meni. Ni fajni feeling.  Lih malo prej mi je začel, je trd ko nogometna žoga.

Sem prebrala in je vredi dokler ni odprt MV in dokler ne boli.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
16.12.2009 11:43:22   
divans1
Pa maš že velik buši zoyaeva? Pa ne vem, če ti že otrdeva, se mi zdi še malo zgodaj, jst mam tud zvečer trdega kot nogometna žoga.

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 363
16.12.2009 12:07:23   
divans1
Sm glih zdj mal po forumih brskala in pri večina nosečnicah, ki so bile prvič noseče, se jim je začel trebušček poznat nekje okrog 20.-25. tedna, tako da zdj tud še otrdevat ne more....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 364
16.12.2009 12:14:25   
ZoyaEva
Mam že kr bušija veš. Malo zato, ker kadar se zredim, se vedno v trebuh. Sedaj sem se za 4kg. Pa še preden sem zanosila sem ga imela malo.  Mam pa trdega in lahko na primer tipam vrh maternice. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
16.12.2009 12:49:59   
divans1
Kako pa lahko tipaš vrh maternice?user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.12.2009 13:06:52   
charlyka
Zdravo punce!

Sem ravno imela obisk, zdaj vas pa berem.

Kaj točno to mislite z otrdevanjem trebuha?user posted image Še ne poznam tega izraza oz. težave ...
Tudi jaz imam zvečer večji trebušček, sploh če jem normalno večerjo, potem sem kot balon in je trebuh trd (pa saj je to normalno, a ne? saj ko nisem bila noseča, pa sem velik pojedla, sem tudi imela trebuh kot kamen user posted image )

Moji kolegici se do 5 meseca tudi ni veliko poznalo, tako da brez skrbi Divans1 - trebušček že še pride user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.12.2009 13:07:17   
charlyka

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Kako pa lahko tipaš vrh maternice?user posted image

to pa tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.12.2009 13:09:54   
charlyka
Aja, pa še zanimivost - mene že trdi dni desno od popeka skos nekaj srbi user posted image
mogoče me moj user posted image žgečka user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.12.2009 13:10:31   
charlyka
sem hotela napisat TRI dni user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
16.12.2009 13:13:04   
charlyka
Jaz pa poslušam radio pa imajo same christmas songs - oooooo kak fajn

BOOOOOŽIIIIČ user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ČOKOLADA, PA SVEČKE, PA CIMET, PA POMARANČE, PA LUČKE JUHUHUHUHU user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj čmo, mi pač dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
16.12.2009 13:32:57   
ZoyaEva
Ko pristnem na trebušček mal pod popkom čutim en organ , kot zatrdlino, ne znam drugače opisat.  Vem pa da je to maternica, ker mi je G pokazala kje jo mam. 
Če je bušček mehek je ne morm kar tak otipat.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
16.12.2009 13:33:49   
ZoyaEva
Fajn , tud jaz grem zdle kuhat in bom prižgala radio. Bova za migecom plesala zraven user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.12.2009 13:52:53   
divans1
Charlyka, mogoč te pa res žgečka....hahauser posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 374
17.12.2009 10:50:15   
charlyka
Dobro jutro user posted image !

Kako smo kaj?
Jaz sem se včeraj nekaj silila pospravljat, pa me je začelo kar fejst bolet v bušiju, tako da ne mislim več tega delat.

Kile so še kar na istem user posted image user posted image
Včeraj zvečer sem mi je ob pol polnoči zluštalo sendviča in sem ga seveda pojedla user posted image user posted image
Danes pa komaj čakam, da naredim kosilo - pire krompir, zrezki in špinača mmmm user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?