Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 13:47:44
|
|
|
|
tropical
|
Jaz sem vsak dan bolj vesela čutim zelo konkretne brcike.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 14:56:34
|
|
|
|
nadka30
|
puce jaz sem še vedno z vami,čeprav nikoli nič ne napišem vas redno prebiram ter čakam da ponovno zagledam svoj plus, da se vam bom lahko uradno pridružila , tako lepo vas je brat, moram vsem, ki že čutijo čestitat za brcike , upam da ne zamerite, ker se vam včasih prdružim pri pogovoru ampak enostavno ne vem kak spadam lp mrzel pozdrav
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 15:16:03
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Ozzy ja jaz mam full rada živali in ne znam si predstavljati življenja brez psa. Moja je mešanka. Francoski buldogi so mi full fajni, taki posrečeni. Sta že razmišljala kako ga bosta navadila na novega člana ? Naša je zelo ljubosumna. Tropical čestitke!!! Kdaj si ga prvič začutila ? Nadka30 me veseli , da nas spremljaš. Ko sem jaz imela za sabo splav mi je kar prav prišlo, če sem prebrala , da je nekaterim pa le uspelo, četudi so imele za sabo po več splavov. Držim pesti zate, da se nam kmalu pridružiš. Je na sliki tvoja hčerkica ? Verjetno že komaj čaka, da bo dobila brateca ali sestrco.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 15:21:45
|
|
|
|
nadka30
|
zoyaeva ja na sliki je moja petletna hči, ki se je full veselila da bomo dobili in je bi,kar problem ji razložit da je dojenček umrl. Sedaj se počasi bliža čas ko boma lahko ponovno šla v boj za plus, Ja prav fajn je prebrat, ko vidiš da so neketre kljub enemu ali več ss sedaj v pričakovanju , kmalu bo pred manu tudi dan ko bi imela rok poroda in res upam da mi ne bo potrebno predolgo čakat na plus.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 15:39:02
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Nadka30 midva sva po prvem splavu čakala na plusek 1 leto, po drugem pa 3 mesece. Sem pa opazila, da sem vedno zanosila tisti mesec, ko sem čisto odmislila in se sprostila. Na zadnje sva bila na morju. Tak , da ti priporočam, da uživaš v življenju in naj ne bo na prvem mestu delanje na otročku. Počni kar te veseli, posveti se svoji hčerki, skratka pozabi, da na nosečniške teste. Vem, da je lažje reči kot to storiti. Jaz sem bila že od vsega full napsihirana. Računanje plodnih dni, ovulacijski testi, nosečniški testi, ... Prvi mesec , ko sem odklopla vse , sem zanosila. Verjamem , da vama bo hitro uspelo!
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 13.12.2009 15:42:17 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 15:50:21
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Nadka30 midva sva po prvem splavu čakala na plusek 1 leto, po drugem pa 3 mesece. Sem pa opazila, da sem vedno zanosila tisti mesec, ko sem čisto odmislila in se sprostila. Na zadnje sva bila na morju. Tak , da ti priporočam, da uživaš v življenju in naj ne bo na prvem mestu delanje na otročku. Počni kar te veseli, posveti se svoji hčerki, skratka pozabi, da na nosečniške teste. Vem, da je lažje reči kot to storiti. Jaz sem bila že od vsega full napsihirana. Računanje plodnih dni, ovulacijski testi, nosečniški testi, ... Prvi mesec , ko sem odklopla vse , sem zanosila. Verjamem , da vama bo hitro uspelo! ses trinjam z tabo, moram priznat da nisem nekako obsedena z temi testki in tako dalje, mogoče je meni lažje ker imam doma že enega otroka, ampak moram priznat da ni moja želja po drugem nič manjša, kot pa je bila pri prvem. V vsakem primeru skušam uživat koliko se da in se posevčam svoji bejbiki, ki je že prava dama in včeraj smo si na njeno željo šli tudi ogledat risanko jelenček niko moram priznat da dobiš v sebe kar tapravo praznično vzdušje in tudi pri sebi vem da na to kar se je zgodilo nimam in nikoli ne bom imela vpliva in da moram naprej, ker življenje enostavno teče dalje. Tako da sem pravzaprav srečna in če mi je namenjeno biti še enkarat mamica bo ok, in če ne pač ne, ampak jaz še vedno upam da ja
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 13.12.2009 17:49:25
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Verjamem , da je želja po drugem otročku ravno tako velika. Tudi jaz bi rada imela nekoč dva. Seveda bom pa vesela tudi , če bo le eden, sam da bo in da bo zdrav! Tudi jaz imam rada te praznične dni, ko bo z nami še otroček bo pa še lepše. Rada bi šla kej v kino, pa po nakupih, pa si nikamor ne upam zaradi te gripe. Tak, da sem po večini kar doma in grem na kak sprehodek. Si se ti cepila ?
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 13.12.2009 17:51:25 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 10:10:03
|
|
|
|
nadka30
|
hay šele seda ti lahko odgovarjam, ker pri nas včeraj zmanjkalo elektrike in to ob 18 uri zvečer, je glava varovalka crknila, in pol smo do devetih čakali dežurnega električarja da je prišel zamenjat varovalko, ker ta glavne ne moreš menjat sam, katasroofa, je bila pa prava romantika vsepovsod so gorele okrasne sveče, ker drugih nimam doma Mi doma se nismo cepili in se tudi nimamo namena, ker pomojem je vse tole malo preveč napihnjeno. Seveda bo zdrav otroka, je pa kar težko bit pri miru če imaš za sabo že dva ss, tudi jaz po monjem pri naslednji nosečnosti ne bom nikoli čist mirna, no mogoče res ko bom že čisto proti koncu. Draugo leto ob tem času bomo že vse s svojimi in tako bo decemer še toliko lepši. Zunaj pa danes tako lepo sneži lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 11:10:01
|
|
|
|
divans1
|
Nadka30, upam da boš tudi ti čimprej med nami!!!! Kaj je pa bilo narobe, v katerem tednu si imela ss? Kuk lepo je zunaj, me pa lepo na toplem grejemo bušike!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 11:46:57
|
|
|
|
charlyka
|
Ojla ! Ste bile kar pridne Jaz sem bila bolj odsotna čez vikend oz. sem imela obiske, zdaj pa spet berem in tipkam. Samo na hitro, preden grem nekaj pojest - držim pesti zate ZoyaEva za pregled danes!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 12:20:52
|
|
|
|
nadka30
|
hay en lep zimski pozdrav in to res zimski, SS sem imela v 11 t v začetku oktobra, kaj naj bi bilo dejansko narobe ne bom verjetno nikoli vedela, ker plod je dejasnko odmrl že prej, mi je pa G rekla da je po vsej verjetnosti bila kromosomska napaka ampak kaj čmo moramo iti naprej, ker življenje gre naprej in sedaj že pridno delamo na plusku, upamo da bodo hitro tudi vidni rezultati lp
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 12:47:58
|
|
|
|
divans1
|
Zoyaeva, držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 13:11:23
|
|
|
|
charlyka
|
Tropical - bravo za brcike Midva sva tudi včeraj zvečer nekaj čutila Se je pa naš tako premikal in obračal, da je že bilo težko srček z angel sound-om poslušat, ker sem slišala same tiste glasne zvoke, ko se je obračal Nadka30 - želim ti, da čim prej zagledaš novi plusek! Mogoče bo romantično praznično decembrsko vzdušje pripomoglo Imaš pa tako prikupno deklico, ki bo sigurno prava velika sestrica. Mi imamo tudi sneg Bom šla potem malo na sprehod. Če vas še mučijo dvomi o cepljenju, gripi, je pod temo nosečnost in porod, ena nosečka sporočila, da je zbolela za novo gripo in da ji ni hudega, da se da normalno preživet (dali so ji tamiflu in lekadol in nima večjih težav).
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 13:19:56
|
|
|
|
divans1
|
OOOOO bravo charlyka, si ga tudi ti že začutila??? In kakšen je bil občutek, kako si čutila? Jst sm si pa danes kupila kremo proti strijam od Bubchen....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 14:36:31
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Evo mene punce s pregleda. Hvala za lepe želje in pikapoke !!! Kot sem predvidevala nisem mela UZ. Samo poslušanje srčka, kri in voda. Se mi je hemoglobin poboljšal (123), pa voda je bila ok, kar zadnjič ni bla. Samo bakterijsko vnetje nožnice mam pa še vedno. Antibiotika nisem dobila, ker ni fajn prepogosto baje. Dobila sem pa svečke za uravnavanje flore. Evo, vam malček zavidam ker ste svoje migece videle in tudi že začutile , a vam vseeno iz srca privoščim . Čeprav je full lepo , ko gre snegec, sva zjutraj z dragim klela, ker so bile ceste katastrofalne. Še sreča je šel z mano. Jaz bi težko prišla nazaj, ker mamo full hrib in nič ni posipan. Glede gripe. Baje mamo 6x večjo možnost nosečke da se zakomplicira, kar nekak pomeni , na 1000 obolelih nosečnic se jim 6 zakomplicira. Tolk o statistiki. Jaz načeloma ne zaupam niti cepivu, niti Tamifluju, ki tudi ni stestiran na nosečnicah. Drgač sem pa danes od prijateljice zvedela, da se dosti ljudi hodi cepit v Avstrijo , kjer imajo baje boljše cepivo. Prijateljica je z medicinskih krogov in pravi, da če se bo, se bo šla cepit tja. Danes dobim po mailu ; bom pa še sama mal raziskala. Če ima katera čas in voljo mi lahko pomaga. Problem naj ne bi bil v samih antigenih, ampak v dodatkih, ki naj bi bili v Avstriji boljši. Cepili bodo pa Slovence tako dolgo dokler jim ne bo zaloga začela zmanjkovati, potem pa bo cepivo dostopno samo za avstrijski trg. Danes mi je ginekologinja zopet priporočala cepljenje in je bila bolj prepričljiva kot zadnjič. Glede avstrijskega cepiva pa ni imela komentarja.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 14:54:27
|
|
|
|
divans1
|
Juhuhu, sem vesela zoyaeva, da je vse v redu. Super nam gre a???? Škoda sam ka nisi mela UZ, ne? Kako pa veš, da maš bakterijsko vnetje, če si mela vodo v redu? Moja ginekologinja je bila na pregledu fulllll prehlajena, je mela skoz masko gor, pa sm jo vprašala, če se je cepila in se ni..... Tako da.... Pa je vsak dan v stiku z nosečnicami in novorojenčki!!!
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 15:18:54
|
|
|
|
charlyka
|
Bravo ZoyaEva!! samo, da je vse v redu. Boš že dobila svoj UZ, še malo počakaj pa tak gremo na morfologijo in 3D, pa boš videla svojo pikico Mene danes tako zbada in pika po trebuščku, da se kar ne upam velik premikat. Moj pravi - ja seveda te pika, če pa moj raste Zdaj že uho k mojemu bušiju tiši pa malega ogovarja Res pa čedalje pogosteje čutim neke metuljčke oz. brburkanje po trebuščeku Sem še videla, da vas mučijo izcedki - ne se preveč sekirat glede tega, to je čisto normalno in nas bo spremljalo do konca. Jaz sem že pred nosečnostjo bila navajena na precej belega toka, zdaj pa imam vedno izcedek, pa kljub temu odličen bris in dobro vodo. Tudi moja G temu ne posveča neke posebne pozornosti.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 15:30:04
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Hvala vama punci za čestitke! Divans1 to je pa res čudno, da se tvoja G ni cepila. Brsi mi je vzela, da je videla, če so prisotne bakterije. Ja fajn nam gre! Upam, da bo drugo leto tudi tako... Charlyka bravo za metuljčke! Moj tok je rumene barve. Ni preveč fajn , da so bakterije. Pušenjak mi je odgovoril, da bi lahko bilo nevarno, če bi se mi začel odpirati maternični vrat, ker lahko bakterije okužijo plod. Danes sva si mal vozičke ogledovala. Joj, komaj čakam, da ga bom lahka vozla okol. Morfologijo imam 5.1.2010
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 14.12.2009 15:31:24 >
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 15:36:27
|
|
|
|
divans1
|
Js mam pa naslednji pregled 6.1. Smo spet čist skupi. A kiro glava boli? Mene že par dni po malem, prej me pa ni nikoli!!! Js sm res čist skoz mokra spodi, pa to ni res, danes sem si šla še hlačke kupit haha, kr teče....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 16:41:13
|
|
|
|
tropical
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZoyaEva Ozzy ja jaz mam full rada živali in ne znam si predstavljati življenja brez psa. Moja je mešanka. Francoski buldogi so mi full fajni, taki posrečeni. Sta že razmišljala kako ga bosta navadila na novega člana ? Naša je zelo ljubosumna. Tropical čestitke!!! Kdaj si ga prvič začutila ? Nadka30 me veseli , da nas spremljaš. Ko sem jaz imela za sabo splav mi je kar prav prišlo, če sem prebrala , da je nekaterim pa le uspelo, četudi so imele za sabo po več splavov. Držim pesti zate, da se nam kmalu pridružiš. Je na sliki tvoja hčerkica ? Verjetno že komaj čaka, da bo dobila brateca ali sestrco. Ko sem bila v približno 14 - 15 tednu. Zdaj so pa rest fajn čuti. Čez 14 dni imam MF in bom videla kaj bo. skoraj 90 % sem da je pupa ma na mf bom videla a so moji čuti pravi. Držte pesti.
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 17:28:15
|
|
|
|
divans1
|
Tropical, držimo pesti!!!! Maš pa kr pozno MF, a ni to ponavadi okrog 20.tedna? Vidiš, moj je pa že v 17.tednu pokazal luleka hahahah....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 18:34:19
|
|
|
|
charlyka
|
ZoyaEva - tudi jaz imam vedno čist rumen izcedek ... vendar, kot sem že rekla, voda in bris sta bila v redu (čeprav je res, da mi je bris delala čist na začetku, ko sem bila nekje v 8 tednu). No, pa saj se tudi na vodi vidi, če kaj ne štima, a ne? Jaz pa imam naslednji pregled, morfologijo, 14.1.2010. Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 18:35:41
|
|
|
|
charlyka
|
aja, pa danes smo dopolnili 17 teden - bravo mi
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 19:15:43
|
|
|
|
divans1
|
Bravo Charlyka!!!! Pa nosiš vložke zaradi izcedka? Jst si raje hlačke menjam in jih mam že en kup v košari za oprat hahaha....
|
|
|
|
RE: Po SS spet v veselem pričakovanju 14.12.2009 20:50:22
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Charlyka čestitke za 17 teden. Welcome in the club 17 tednic ! Če maš bris vredu ni panike. Verjetno si že mela takrat izcedek , ko so ti ga delali ? Mislim, da na vodi pokaže vnetje sečil in ne bakterijsko vaginozo. Po moje pa tud ni škode, če ji na naslednjem pregledu rečeš, da ti ga nardi še enkrat. Itak so ti pa preverjali MV in če je le ta zaprt sploh ni problema, če maš porušeno ravnovesje v vagini. Tudi jaz razmišljam, da bi kar hlačke menjavala . Vse hlačke pa bi si prelikala. To sem nekoč že delala, sedaj se mi jih pa ne lubi likat. Jap, lenčina sem. EMŠO
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 14.12.2009 20:51:13 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......