charlyka
|
Hey ZoyaEva! Hvala za čudovito rožico. Prva danes. Ja, se lahko zmenimo nekje spomladi, pa gremo gledat CE porodnišnico, pa še možeke zraven povabimo, da bojo vedli kam pridit, ko bo tak daleč Za materinsko še nisem razmišljala, tudi enkrat spomladi, bom še videla, mogoče v Celju ali pa Laško ima tudi svoje skupine (mogoče bolj majhne pa lažje kaj vprašaš). Imam tudi jaz filmček iz nuhalne, je res lepo, samo okrog 21-24 tedna, ko je morfologija, je bebica že tolko razvita, da še lepše vse skupi vidiš na 3D, dejansko vidiš kakšen obraz bo imel tvoj otrok - ooooo MMMM, štrudel, ti si pa pridna danes - greš sama v shoping po živež ali bodočega atija pošiljaš? Jaz ne grem več v trgovino, gre kar mož, pa mene na telefon, pa narekujem Ne, nič ne skrbi, tudi jaz slišim mojo štruco tik nad sramno kostjo. Me je tudi skrbelo in sem povedala G, da ga pač poslušam z angel soundom in da je tak nizko, pa je rekla, ja seveda, kje pa naj bo, tak da brez skrbi. Jaz sem govorila samo, da je je zdaj maternica že povečala in dvignila skoraj do popka, pa še vedno skače gor in dol in bolj spodaj leži. G mi je še povedala, da tam kjer slišiš utrip ima bibi hrbet, tak da nam rito kaže . Jaz se moram že kar potrudit, da ga najdem, je zgleda bolj leteč pa raziskuje Ja, toxe tudi jaz na žalost še nisem prebolela, tako da se je treba ahtat - malo večkrat pač operem solato, kot sem jo prej, tudi sadje zdaj perem pod toplo vodo, pa izogibam se mačk. Za vrt in rože ravno nisem pravi tip (morda še to pride z leti ), ampak če kaj delaš v zemlji, nosi rokavice. To je to. Upam, da sem te malo pomirila. Zdaj pa malo pospravit, pa pico pripravit - pride obisk s 5 mesečno pužiko
|