|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po SS spet v veselem pričakovanju
11.12.2009 10:08:43   
charlyka
Divans1 - najlepša hvala za lepe želje!!!

Vse tri bomo maja dobile zdrave otročičke!!! user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.12.2009 10:19:32   
charlyka
ZoyaEva - boš ti rodila v Celju? Sem videla oglas, da imajo, mislim da 1krat tedensko ali mesečno, dneve odprtih vrat in se da it pogledat te sobe, pa porodno, pa malo se seznaniš z babicami in podobno.

Jaz bom tam spomladi enkrat sigurno šla.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.12.2009 10:35:26   
divans1
Jst pa že vse vem kuk je v Brežicah, ker sm bla že trikrat v bolnišnici, tako da mi je že vse domače, vsi zdravniki in sestre....

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.12.2009 11:29:13   
charlyka
no, to je pa tudi fajn user posted image

Naslednji pregled, ki ga imamo v januarju je morfologija, ne? Boste ve to kar pri svoji G opravile ali greste kam drugam? Kaj pa na tisti 3D boste šle in kam?

Pijem metin čaj z medom in limono - mmmmm user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.12.2009 11:38:51   
divans1
Ja, verjetno bo januarja že morfologija. Jst bom to opravila kar pri svoji ginekologinji tako kot sem nuhalno!!! Sam morfologije pa ni treba plačat, ne? Pa ka pa tam sploh gledajo? Spet vse organe pregledajo???

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.12.2009 11:43:27   
charlyka
Morfologija je brezplačna. Tudi jaz bom kar pri svoji G.

Ja, na morfologiji pregledajo vse organe bolj podrobno, ker bodo takrat že bolj razviti. Pa moja G je povabila že atija zraven (do zdaj je vedno v čakalnici čakal).

Jaz bom potem kakšen teden dva kasneje šla še na 3D - še ne vem kam (k Strahovi ne), da bom dobila še filmčke (moja G ima malo starejši UZ). Ti filmčki so ful luštni, sem vidla pri kolegici in jih tudi jaz hočem imet user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.12.2009 12:38:28   
divans1
Joj, kuk je to lepo, ne????user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.12.2009 12:40:46   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

ZoyaEva - boš ti rodila v Celju? Sem videla oglas, da imajo, mislim da 1krat tedensko ali mesečno, dneve odprtih vrat in se da it pogledat te sobe, pa porodno, pa malo se seznaniš z babicami in podobno.

Jaz bom tam spomladi enkrat sigurno šla.

Ja, verjetno bom v Celju,ker imam tam tudi ginekologinjo. Prvič slišim za dneve odprtih vrat. Bi pa šla pogledat. Lahka greva skupaj, če želiš. Kam boš hodla pa na materinsko šolo ?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.12.2009 12:44:27   
ZoyaEva
Tudi jaz bom morfologijo opravila pri svoji G. Ji zaupam, tak da ni problema. Mam pa filmček že iz nuhalne . Če katera želi ji ga pošljem po Z.S. Upam, da so možne priponke, ker še nisem nič pošiljala preko z.s. 

Zdle pa letim dat štrudl iz pečice (malinov in borovničev v polnovrednem testu). Upam, da je ratal .....

Aja pa še eno darilce zate Charlyka user posted image .

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 11.12.2009 12:45:32 >

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.12.2009 13:03:15   
ZoyaEva
Punce , mene pa full skrbi. user posted image Danes sem zopet poslušala user posted image , pa je full nizko , malo nad sramno kostjo. Charlyka ti ga zdaj slišiš višje ?

Ko pišeta obe z Divans da ga zdaj nosita višje. 

Aja , ka na toxo sta bile obe negativne ? Se fejst ahtata ?

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.12.2009 14:59:50   
charlyka
Hey ZoyaEva!

Hvala za čudovito rožico. Prva danes. user posted image

Ja, se lahko zmenimo nekje spomladi, pa gremo gledat CE porodnišnico, pa še možeke zraven povabimo, da bojo vedli kam pridit, ko bo tak daleč user posted image user posted image

Za materinsko še nisem razmišljala, tudi enkrat spomladi, bom še videla, mogoče v Celju ali pa Laško ima tudi svoje skupine (mogoče bolj majhne pa lažje kaj vprašaš).

Imam tudi jaz filmček iz nuhalne, je res lepo, samo okrog 21-24 tedna, ko je morfologija, je bebica že tolko razvita, da še lepše vse skupi vidiš na 3D, dejansko vidiš kakšen obraz bo imel tvoj otrok - ooooo user posted image user posted image user posted image

MMMM, štrudel, ti si pa pridna danes - greš sama v shoping po živež user posted image ali bodočega atija pošiljaš? Jaz ne grem več v trgovino, gre kar mož, pa mene na telefon, pa narekujem user posted image user posted image

Ne, nič ne skrbi, tudi jaz slišim mojo štruco tik nad sramno kostjo. Me je tudi skrbelo in sem povedala G, da ga pač poslušam z angel soundom in da je tak nizko, pa je rekla, ja seveda, kje pa naj bo, tak da brez skrbi. Jaz sem govorila samo, da je je zdaj maternica že povečala in dvignila skoraj do popka, user posted image pa še vedno skače gor in dol in bolj spodaj leži. G mi je še povedala, da tam kjer slišiš utrip ima bibi hrbet, tak da nam rito kaže user posted image . Jaz se moram že kar potrudit, da ga najdem, je zgleda bolj leteč pa raziskuje user posted image user posted image

Ja, toxe tudi jaz na žalost še nisem prebolela, tako da se je treba ahtat - malo večkrat pač operem solato, kot sem jo prej, tudi sadje zdaj perem pod toplo vodo, pa izogibam se mačk. Za vrt in rože ravno nisem pravi tip (morda še to pride z leti user posted image ), ampak če kaj delaš v zemlji, nosi rokavice.

To je to. Upam, da sem te malo pomirila.

Zdaj pa malo pospravit, pa pico pripravit - pride obisk s 5 mesečno pužiko user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.12.2009 15:03:04   
charlyka
hudiča, sem šele zdaj vidla, ko sem pritisnila potrdi, kako klobaso sem napisala - hihihihi
user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.12.2009 16:01:03   
divans1
Meni se je pa tak izcedek povečal zadnjih 14 dni.... Včasih mi tko fjst priteče, kot da bi se polulala, mam čist mokre hlačke, se preoblečem 3krat na dan.user posted image

Charlyka tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image !!!!user posted image

A mate tud ve povečan izcedek?

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.12.2009 17:50:12   
ZoyaEva
Charlyka v bio si si upam iti sama, saj ponavadi ni tam veliko folka, vsaj med tednom ne. V soboto pa sem bila presenečena, ker je blo polno in sem na hiter v košaro nadevala in poslala fanta plačat user posted image . Drgač pa moj fant shopa. Sicer sem bla pa dans  pogumna in šal celo v Hervisa. Mela sem še en bon od rojstnega dneva, tak da sem si bundo kupila. Sem pa bla v stku z mamico od fantka, ki ima gripo. Sam je mamica na srečo cepljena.  Me je kr mal stisnilo...  

Hvala za tolažbo glede  srčeka, mi je kar lažje user posted image .

Divans1
sem ravno prebrala v Pušenjakovi knjigici kaj se dogaja z nosečnico in plodom v 17 tednu in značilno je , da se poveča izcedek. ja meni se je, in sicer na mojo grozo je zopet rumen, kar nakazuje na bakterijsko vnetje, ki pa je lahko nevarno, če maternični vrat ni dobro zaprt. Verjetno mi bo G zopet vzela bris. user posted image Pa ni dolgo kar sem antibiotik porabla user posted image .

Men se skoz zdi , da mi sreča ni ravno naklonjena. Zdaj ko bi lahko uživala v nosečnosti, pa me vse kar skrbi .... Eh bo že...

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.12.2009 19:24:26   
divans1
Jst mam tak bel prozoren izcedek, brez vonja in nič me ne srbi... Ma smotano je to, nonstop se nam nekaj pojavlja, ne? Pol pa normalno da nas je strah, sam to je normalno. Sem brala, da dokler je izcedek povečan, brez vonja in da nas nič ne srbi ali peče, je to normalno. Mene je tud ginekologinja v sredo ginekološko pregledala, pa je videla da mam izcedek in je rekla, da je to v redu. Sam moti me k sm skoz mokra spodi.

Ej kako je pa kaj pri vas s spolnimi odnosi???user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.12.2009 22:05:17   
ZoyaEva
Če si skoz mokra mora bit pa tvoj vesel user posted image .  Hecam se, vem, da ni ravno fajn občutek, sploh ker vedno cvikaš, da ni kaj druzga. Ja prozoren izcedek je normalen, sam obarvan ne.  Me pa tudi ne srbi, al peče, pa tud vonja nima.

Po pravic povedano user posted image bolj redko, saj me je skoz strah, da ne bom zakrvavela.  Včasih kar mal improvizirava user posted image .

Kak je pa pr vama ?

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 11.12.2009 22:10:05 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
12.12.2009 9:05:49   
divans1
Joj pr nama je pa taka suša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Odkar sm zvedela, da sm noseča, še nisva user posted image , pol sm krvavela, spet nč, zdj v sredo mi je pa ginekologinja dala zeleno luč, da lahko. Ampak mene je fulllll strah "tega se lotit", da ne bi zakrvavela. Počasi se pripravljava na to....haha.

Kriza je, kriza, sam kaj čmo, eni pač nimamo te sreče....

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.12.2009 9:55:53   
ZoyaEva
Če bo user posted image nežen ne bi smelo biti panike.  Moj je bil že tak bogi, da sem se ga mogla usmilit user posted image .

Prejle sem user posted image mal stuširala, da je lahko pri meni, saj sva sami doma. Me je kar strah jo vzdigovat, saj ima 10 kg. Sam se mi je zasmilila k je full navajena na nas in se kar joka , če je sama vzuni.  Zdaj pa spi na svoji dekici ko top, jaz pa si grem zajtrk pripravit.

Uf, ponedeljek bo kmalu tu.

Punce uživite ta vikend. Jaz mam namen par filmčkov pogledat, k sem jih stankala ... Kake filme rade gledate ? Jaz bolj romantične komedije, drame in včasih tud kak dober triler.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.12.2009 10:25:32   
divans1
Zoyaeva, jst že zdaj držim pesti zate, da še ti uspešno opraviš pregled in smo potem dobre za letos haha....user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 319
12.12.2009 11:55:49   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Zoyaeva, jst že zdaj držim pesti zate, da še ti uspešno opraviš pregled in smo potem dobre za letos haha....user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

Pa čakamo še na poročilo od Ozzy!

< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 12.12.2009 11:56:26 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.12.2009 12:14:16   
divans1
Sej bo, boš videla!!!! To leto je na naši strani, drugo leto pa še bolj, ne???user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.12.2009 17:25:25   
ZoyaEva
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Sej bo, boš videla!!!! To leto je na naši strani, drugo leto pa še bolj, ne???user posted image

Tud za to naj te bog sliši 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
12.12.2009 18:07:28   
divans1
Bo, bo, tudi za nas mora enkrat posijati sonček!!!!user posted image

(odgovor članu ZoyaEva)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.12.2009 18:42:14   
ozzy
Ojla punce!

Evo sem danes mal pospravljala stanovanje, ker jutri dobiva prijatelje na obisk. Drugače se počutim dobro. Sem danes zjutraj spet držala roke na trebuhu pa ni hotel user posted image nič brcat.

Glede spolnih odnosov pa je meni tudi prve tri mesece prepovedala potem pa sem jo na prejšnjem pregledu (14 tednov)vprašala, če lahko pa je rekla da ja z občutkom.user posted image user posted image user posted image

Tako, da sva potem počasi in res z občutkom in je bilo res lepo. Se pa seveda manj kot prej. Mislim, da s tem nič ne škodimouser posted image .

ZoyaEva-tudi midva imava kužka-francoski buldog. Je prava maza i je z nama v stanovanju. Ga pa tudi ne dvigujem, ker ima pa 13 kg. Prav fajn so ti psi, kaj ne?

LP

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.12.2009 12:18:09   
divans1
Sej zdj se še ne čutijo brcike, bolj metuljčki....user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?