|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
16.11.2009 13:21:06   
birdy
Katjuša, za seznam: Kristi ima četrti zobek, 14.11.  Ma pa dvojko, tadruga enka pa ne vem a je že uzun al ne. Zgleda da je, sam jst napišem da mamo zob šele ko ga konkretno občutm.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.11.2009 13:23:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

sem se prisla mal pohvalit. ana je spala do 3h brez dojenja in bujenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kaksen luxus.

ursa uuuuuuuauuuu! kaksne nore fotke. jaz obozujem sneg. naslednji vikend gremo na pokljuko laufat. je ati obljubil. kje pa imate vikend drugace?

tamika user posted image user posted image user posted image

mihailo
jaz bi mu dala biogaia, ce ima tezave. nasi ani ful pomagajo. pa se mal se mu crevesje uredi.

a se ne bojo pol crevesja navadla na to in bojo postala lena?nisem vedla za to stvar

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.11.2009 13:23:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana je pridno pojedla kosilo in sladicouser posted image user posted image user posted image ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igračiuser posted image in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet user posted image ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilouser posted image user posted image user posted image

Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malicouser posted image V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere.user posted image

nobene zamere niuser posted image ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.11.2009 13:25:22   
Čebel@
katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.11.2009 13:31:09   
Urša08

Hana je pridno pojedla kosilo in sladicouser posted image user posted image user posted image ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igračiuser posted image in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet user posted image ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilouser posted image user posted image user posted image

Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malicouser posted image V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere.user posted image

nobene zamere niuser posted image ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem

Čebela moje mnenje je še vedno da je bolj pomembno da dobi obrok sadja kot sadno skutko - tisto sadje v sktki je umetno, otrok pa rabi vitamine. Nardila boš itak po svoje.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.11.2009 13:31:39   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eno vprašanje : sem kupila skutke lm tiste ki jih je 6 pakiranih po 50g in je zraven tud okus jagode - a je katera že dala to jagodno skutko? sprašujem ker pravijo da so jagode alergene in naj otroci ne bi jedli do 1 leta?

ja in ni bilo nic...skutke,jogurte z okusom jagode..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.11.2009 13:32:09   
Šaki
en hiter pozdrav!

hay!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.11.2009 13:32:35   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image  Koliko boste zapravile za VSA darila skupaj? Samo za Božička sprašujem???user posted image
cca. 100€ ali pa še manj

midva sva računala nekje 50e na otroka torej...x4, drugače pa samo kake malenkosti za druge...kak čajček zimski, kako čokoladico...sej se tud ne da vse obdarovat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.11.2009 13:33:25   
Katjusa
dober dan brala vas nisem ker nimam časa samo preletela sme da sem si seznam spravla iz 1 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Florjan doma: ANGINA.
benjamin OK
mi2 z možekom pa kupujema približno 100 litrski akvarij v katerem bodo ribiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi skupaj pa komaj čakamo nedeljo ko romamo na dopust....
v soboto smo bli pa na RD in je blo super park Bumber v MB
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

lepo se imejte pa ne preveč čvekat in uživajte...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
16.11.2009 13:34:46   
sjmm

mi imamo kako skutico ali puding za sladico po kosilu, sadni obrok dopoldan je še vedno sadni obrok in bo ostal..je še za ta velke isto

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 960
16.11.2009 13:35:24   
Urša08
Katjuša tale park zveni pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image Bomo mogli it mal pogledatuser posted image Pa en milion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Florjana, naj se čim prej pozdravi da boste šli vsi zdravi v topliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 961
16.11.2009 13:39:11   
Urša08
sjmm a ta alette puding je z adaptiranim mlekom?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 962
16.11.2009 13:40:45   
MIHAILO

Čebela moje mnenje je še vedno da je bolj pomembno da dobi obrok sadja kot sadno skutko - tisto sadje v sktki je umetno, otrok pa rabi vitamine. Nardila boš itak po svoje.

URSA kaj pa ce v skutico dam sveze sadje?je to ok?ker ima skutice rad in potem tako veliko sadja poje...se pa strinjam,da je sadje pomembno,pri nas ga vsak dan jemo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.11.2009 13:42:41   
sjmm

ja, moj kravjega ne prenaša dobro zaenkrat , sem mu že doma puding skuhala, pa se mu je ful spahovalo, sam po navadnem jogurtu + banana je pa ok, pa sej imajo še cajt za navadno mleko, men je čist ok, da še tko rad vse z am poje, sej ni zastonj, a za otročke naj kar bo!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.11.2009 13:42:54   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dober dan brala vas nisem ker nimam časa samo preletela sme da sem si seznam spravla iz 1 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Florjan doma: ANGINA.
benjamin OK
mi2 z možekom pa kupujema približno 100 litrski akvarij v katerem bodo ribiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi skupaj pa komaj čakamo nedeljo ko romamo na dopust....
v soboto smo bli pa na RD in je blo super park Bumber v MB
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

lepo se imejte pa ne preveč čvekat in uživajte...

zelo lepe slikice...upam,da bo FLORJAN KMALU ZDRAVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.11.2009 13:43:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

URSA kaj pa ce v skutico dam sveze sadje?je to ok?ker ima skutice rad in potem tako veliko sadja poje...se pa strinjam,da je sadje pomembno,pri nas ga vsak dan jemo...

Mihailo jaz mu včasih v navadno skutko dam sveže sadje (hruška, jabolko, banana, češnje,...). A Mihailo nima 5 obrokov? Še vedno ima pa tudi sadni obrok, nekako takole je zjutraj in zvečer mleko, dopoldan sadje, kosilo in popoldan skutka.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.11.2009 13:43:36   
MIHAILO
SJM kaksne laseke ima tvoj sinek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.11.2009 13:44:59   
Urša08
Mihailo sem površno prebralauser posted image user posted image user posted image vidva mata sadje in sprašuješ če v skutko tud lahko daš sadje, seveda lahko. Jaz tudi tako delam. Pa sorry ker sem površno prebrala user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.11.2009 13:49:58   
sjmm

Mihailo jaz mu včasih v navadno skutko dam sveže sadje (hruška, jabolko, banana, češnje,...). A Mihailo nima 5 obrokov? Še vedno ima pa tudi sadni obrok, nekako takole je zjutraj in zvečer mleko, dopoldan sadje, kosilo in popoldan skutka.

midva tudi v navadno skuto sadje mešava, al pa jogurt, to je za malco, kaka ta mala sadna skutka ali monte je pri nas po kosilu ali pa hipp sadje pauza k je 100g lonček

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 969
16.11.2009 13:51:01   
sjmm

SJM kaksne laseke ima tvoj sinek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj se zahvaljuje za kompliment

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.11.2009 13:54:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja, moj kravjega ne prenaša dobro zaenkrat , sem mu že doma puding skuhala, pa se mu je ful spahovalo, sam po navadnem jogurtu + banana je pa ok, pa sej imajo še cajt za navadno mleko, men je čist ok, da še tko rad vse z am poje, sej ni zastonj, a za otročke naj kar bo!!

sjmm hvala za info. Sploh nisem vedla da to obstaja user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.11.2009 14:05:11   
Ajvy
PIškot...mi še ne jemo pudingov....

Jutta...za papajo pa nisem vedla...vav...bom tut to probala pr Tarji....

sjmm...si pa stroga ,da jim takole civilazicijo odvzamešuser posted image user posted image user posted image
Iiii..kakšen krasen kužek...kako mu je pa ime???
Vaš skuštranček je pa itak cortek

Tkole k gledam vaše otročke...že vsi tko odraslo zgledajo...Tisa je pa še tko dojenčkastauser posted image

Tancy...welcome back...pa upam,da se ji uspe spočiti...

Čebela....super za zobarja...dobro opravite...mi smo ga imeli en mesec nazaj..pa še nismo prišli do tamuser posted image

Birdy...pr nas Tarja težko kaka...tko da je itak na kahli...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.11.2009 14:05:21   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Jaz moram najprej kahlo nazaj dobit.....sem jo posodla frendici, ki ima feb 08...pa me je sam debel user posted image  k sem ji rekla, da bom probala dat ta malo na kahlo.....user posted image  Sem ji rekla, da glede na to, da je tok napredna bo šla zih s 4. leti v šolo.....user posted image user posted image
tvoja bo po moje šla kar sama na WC školjkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.11.2009 14:07:44   
Urša08
Sem se spravila položnice plačat, uf jih mamo ta mesecuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.11.2009 14:10:30   
MIHAILO

Mihailo sem površno prebralauser posted image user posted image user posted image vidva mata sadje in sprašuješ če v skutko tud lahko daš sadje, seveda lahko. Jaz tudi tako delam. Pa sorry ker sem površno prebrala user posted image

ker ima MIHAILO samo 4 obroke kombiniram ,skutka ,sadje ,enkrat skutko enkrat sadje ...sem pa tudi jaz mnenja da je sadjezelo pomembno...ko bo vecji mu ga bom tudi dajala-skoz bom rekla...zato sem vprasala ,ce tko tudi dobi vitramin sam da je pac v akutki sadje...ker skutice ima tudi rad...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?