|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
16.11.2009 17:57:48   
baki
no to vam še povem da jih v katjinem razredu manjka 17 učencev.sam čez vikend jih je tolko zbolelo.je pa ena viroza.sam katja je kr vredu.vročina se ji giblje od 37-38.upam da bo jutr že brez vročine

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.11.2009 18:06:37   
baki
vidim da nobene ni.bom se pol kaj tipkala.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.11.2009 19:03:50   
sunny24
Čer!
Spet smotano vreme zuni...In jutri bo isto...user posted image   Mi je smotano, k niti ven ne mormo z Gajo. Prej sm jo za 2 urci dala h "tašči", moj je bolan neki...Ma po mojem je bol prehlad ku kej druzga, sam vročino ma skori 38...Kr neki!

Gaja je pa učeri dobila še 2 zoba in to ospodi...Sm misnla, da bojo prej gor pršli ampak očitno ni to lih neko pravilo.

Alora katjusa, za seznam, Gaja ma 3. in 4. zob od 15.11.

A pol pravte da vi že dajete skutke in jogurte iz jagod...Jst si še nakako nism upala, ma bom provala da vidim če bo kaka reakcija.

user posted image Kaj pa skutka iz borovnic? In jogurt iz gozdnih sadežev-ta verjetno še ne, ne?

Mi je malo smotano, k je res slaba izbira sadja zdej in pol kombiniram s frutki al pa hipp kašicami. Aja, Gaja je že jedla puding doma narjen. Kiri so fajn tej kupleni al je bujš da ji ga doma nardim?

Grem, Gaja lihkar dela potičko v plenico...Pridem nazaj če bo katera tuki! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.11.2009 19:28:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image Kaj pa skutka iz borovnic? In jogurt iz gozdnih sadežev-ta verjetno še ne, ne?

mi smo zaenkrat jedli z breskvijo,češnjami in borovnicami,pa tudi en frutek imam doma ki so borovnice notri in piše 4m

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.11.2009 19:29:48   
Čebel@
jaz sem s predavanja,moj Hano futra,jazgrem še pod tuš in malo dat spat......se tipkamo jutri

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.11.2009 19:44:32   
sjmm
hoj!!

mi tud jedli z breskvijo, marelico, pa en hipp sadje jabolko + borovnica, gozdnih sadežev in jagode še ne

zdej se moj mal z Majem zabava, je glih popapcal večerjo, zdej se ta velki tuširajo, pol pa še mali skoč v pižamo....vreme kr nekiuser posted image

Zdej bom še čaj za ponoč skuhala za našga bolnika, pa ene 2 škafa cot morm mal razporedit, zložit, kej bo pa še za likat ostal...ko bo volja ta prava

mami nam je po možu poslala pecivo in kruh, ki ga je za včeri spekla, pa nas pol ni blo na kosilouser posted image user posted image user posted image , tko da se grem mal posladkat preden vse zgine........se tipkamo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.11.2009 20:16:47   
claud
Cer!

Vidm da je neki govora o sadezih....Larissa je vse...in ni nobenih negativnih reakcij.....jedla je ze vse od jagod, kivija, mandarin, pasjonke, maline......pa vsi klasicni kot so banane in jabolka...

user posted image user posted image
A ste ze kj dobili za zobarja vabilo? No mi smo dons ze dobili, da pridemo v ponedeljek....se mi zdi nekam kmalu?!user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.11.2009 20:29:55   
piskot
cer.

vidim da je debata o sadju. pa res ne vem, danes je pa toliko ponudbe v stacunah, zakaj pravite da nicesar ni? tamle imam kivi, ananas, mango, mandarine, banane, hruske, jabolka, kaki. a ni dost? pa vem da je se veliko sadja ki ga nisem kupila. samo kakovost je pa druga zgodba.

ana dobi pogosto domaca jabolka, pa slive in hruske in mrgolane iz skrinje. malo prekuham, pa zmiksam. vcasih pa tudi ta kupljeno sadje. danes je na primer za zajtrk jedla banano, ananas in ovsene kosmice. menda je njami.

po mojem mnenju vam za tiste jagode v raznih skutkah ni treba prav skrbet. tam so sle jagode samo mimo user posted image . hec. pri martinu me je ful presenetilo. je ze dolgo jedel jagode, pol sem mu pa enkrat kupila lumpijev jagodni jogurt, je pa koprivnico dobil. pa se danes ne vem kako je to mogoce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.11.2009 20:33:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

vidim da je debata o sadju. pa res ne vem, danes je pa toliko ponudbe v stacunah, zakaj pravite da nicesar ni? tamle imam kivi, ananas, mango, mandarine, banane, hruske, jabolka, kaki. a ni dost? pa vem da je se veliko sadja ki ga nisem kupila. samo kakovost je pa druga zgodba.

ana dobi pogosto domaca jabolka, pa slive in hruske in mrgolane iz skrinje. malo prekuham, pa zmiksam. vcasih pa tudi ta kupljeno sadje. danes je na primer za zajtrk jedla banano, ananas in ovsene kosmice. menda je njami.

po mojem mnenju vam za tiste jagode v raznih skutkah ni treba prav skrbet. tam so sle jagode samo mimo user posted image . hec. pri martinu me je ful presenetilo. je ze dolgo jedel jagode, pol sem mu pa enkrat kupila lumpijev jagodni jogurt, je pa koprivnico dobil. pa se danes ne vem kako je to mogoce.

po moje je ni dobil zaradi jagod ampak vseh dodatkov poleg jagod, ki so notri, no, tko so men to razložili

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.11.2009 20:36:24   
sunny24
Evo mene nazaj. Gaja spi, vmes so bli še moji starši tuki na hitrem obisku...

No, bom tudi jst provala kake borovnice, češnje in maline...Mandarine pa že papca in so ji full dobre! user posted image
Učeri sm ji dala pašto z ragujem in je za prvič pojedla kar naki žlic...

claud, mi nismo nič dobili za zobarja oz sploh ne vem kako je s tem pošlihtano na našem koncu. Bom v sredo uprašala P kako in kaj. Mislim pa da je majchy prej napisala, da je dobila vabilo (če se nism zmotla).

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.11.2009 20:39:33   
sjmm
glede zobarja....nič

ja, jaz morm tud maja pohvalit kako papca špagete, smo se mu vsi smejali, pa je kr jedu in jedu, zdej pa morva v mižalije, je že neki hud in bi kr vse pogrizu....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.11.2009 21:09:23   
Urša08
čer

glede sadja je Žiga tud že jedel borovnice, maline, češnje,...

Piskot a veš da nisem vedla da lahko že ananas jejo? Bomo probaliuser posted image

Sem pa Žigu nehala vodo prekuhavat in je vse bp.user posted image

Popoldan je še moj bratranec prišel na kofetka, potem sva dala otroke v varstvo in šla v šoping. V glavnem zapravila kar precej evrčkov, mamo pa hladilnik poln, jaz upam da vsaj 10 dni ne bo treba v štacuno. Pa še dve knjigici o Medu Jaki sva kupla, za vsacga eno user posted image

Sedaj grem pa čajčka spit, pa k možeku na kavčka.

nočkouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.11.2009 21:26:31   
Ajvy
čer.....

Baki...o hudo...to pa je potem res huda viroza....pikepoke za KAtjo

Sunny...se mi zdi ,da je najhuje kadar je tako smotano vreme, k te dol k tlom vleče....k nič ne moreš....upam, da se tvoj čimprej poceli....
Glede sadja...jst gledam na etiketo ...in če piše da je od dovoljenega mesca naprej...pol jo jemo...

sjmm...joj...revček....pikepoke, da se bacilčki čimprej speljejo....
lepo se sladkaj.....

Claud....mi dobimo povabilo, ko smo stari nekje od 8-10 mesecev....tko da ja...smo bili že povabljeni...samo pe nismo do tam prišli...

Urša.
.super za šoping.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.11.2009 21:32:16   
Maksi1
Živjo.

Je bil vikend, pa sem malo tle manjkala, pa sem mela celo goro vaših postov za prebrat. Vse sem prebrala, a v glavi več kot ena velika tema, ni skori nič. No, neki še vem:
Tamika - fajn, da ni nič hujšega. Kako pa to, da si spregledala prikolico?
Shuka - lepo, da si se oglasila.
Tanci - WB!

Danes sem imela tehnični za avto, pa pr zobarju sem bila. Kot pravi Sunny je na našem koncu cel dan eno prav ušivo vreme. Jaz sem posledično brez volje do ničesar (beri: bi morala neki cunj speglat, pa se mi ne da).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.11.2009 21:36:03   
Maksi1
Sunny - info glede zobarjev:

http://www.zdzv-ng.si/novice/2009052113072286/

Če pa boš, kaj tvojo P spraševala, mi pa prosim povej.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.11.2009 21:44:13   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Cer!

Vidm da je neki govora o sadezih....Larissa je vse...in ni nobenih negativnih reakcij.....jedla je ze vse od jagod, kivija, mandarin, pasjonke, maline......pa vsi klasicni kot so banane in jabolka...

A ste ze kj dobili za zobarja vabilo? No mi smo dons ze dobili, da pridemo v ponedeljek....se mi zdi nekam kmalu?!user posted image user posted image

bodi vesela za zobarja, se bo vsaj privadil... :)user posted image user posted image user posted image jaz bi to takoj naredila pa niso sprejemali pri nas do dveh let.. pol bi pa takoj vrtal...

boma2 :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.11.2009 21:52:53   
piskot
ursa ja ves da nisem cist prepricana, da ze lahko ananas jedo po uradni verziji. ana ga pac je. pri sadju smo mi ze marsikatero prekrsili user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.11.2009 21:53:40   
Maksi1
Pupke imejte se fajn. Grem mal na kavč, bo vsaj ta speglan.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.11.2009 21:58:41   
sjmm
Še večerni pozdrav!!!

Pri nas vse tiho je bilo, sam ata še tam po kuhni neki ropoče, zdej k sm vse počistla bi on pa jeduuser posted image user posted image user posted image

no, pol pa morm mal zaključit za dans, mi je moj reku, da imam zvečer sam še zmenke s kompjuterjem, tak, da se mu grem mal posvečatuser posted image user posted image

NOČKO VSEM!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.11.2009 7:05:12   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.11.2009 7:08:58   
Urša08
Naša nočka je bila tako tako, se spomnim da sem šla ene dvakrat dudo popravit, ta drugič sem ga kr k nama odnesla, potem je še Nejc enkrat prišel k nama in sem Žiga nazaj v sobco nesla, no od pol treh do pol šestih smo pa super spali. Ob pol šestih pa itak alarm, otroc hočjo vstat user posted image jaz bi pa še spalauser posted image .

Mi je možek kavico skuhal predno je šel v službo in jo še pijem, seveda ko je pa vmes blo treba Žiga previt pa flaško dat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.11.2009 7:10:34   
Čebel@
user posted image

Hana spala brez hranjenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da je velika punca-danes praznuje 9  mesecevuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.11.2009 7:12:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

midve imava tudi drug teden....sicer ne bo imela veliko dela z nama,ker še nimamo zobkovuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.11.2009 7:26:32   
baki
dobro jutro.....nik dons vstal ob 6.30.ponoči se je enkraz zbudo zato ker je tk butasto ležal v eku tk da se tudi premaknit ni mogu.pa sem mu dala dudo pa flasko čaja pa je zaspal nazaj..katja je malo bolje,tk da mislim da gre nazaj.sam da mi začne sper jest pol bo pa dobra.zdaj dva dni ni nič jedla,pila pa čaj na litre.

< Sporočilo je popravil baki -- 17.11.2009 7:27:31 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.11.2009 7:32:08   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hani vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......