|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
16.11.2009 9:16:14   
piskot
jutro.

sem se prisla mal pohvalit. ana je spala do 3h brez dojenja in bujenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kaksen luxus.

ursa uuuuuuuauuuu! kaksne nore fotke. jaz obozujem sneg. naslednji vikend gremo na pokljuko laufat. je ati obljubil. kje pa imate vikend drugace?

tamika user posted image user posted image user posted image

mihailo
jaz bi mu dala biogaia, ce ima tezave. nasi ani ful pomagajo. pa se mal se mu crevesje uredi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.11.2009 9:21:38   
Ajvy
Onasisss....full dobr za tka karasne vikend

MIhailo...jst se čist strinjam s tvojim fantičem, da je Bio kašica zanič....zelo zanič...nikoli več ne kupim....
Tisa je bila prehlajena cel mesec...en teden ok..potem pa spet en mesecc kot dojenček...tko da vem...kako je ...upam, da čimprej mine...

Tamika...joj....me kar stisnem ko preberem ...glede nesreče....res....
Dobr da se je vse tako končalo tako kot se je .....res
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn....super za uspešno spanje

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.11.2009 9:22:27   
Ajvy
Piškot....the best za luksuzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAko si???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.11.2009 9:24:00   
piskot
ajvi ja ni za prehvalit user posted image , po taki noci vidim da imamo se upanje user posted image .

punce, a pudinge ze jeste?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.11.2009 9:25:53   
Onasiss
piskot...mi jemo že vse....čokoladni, vanilijev, jagodni puding s smetano...njami....user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 905
16.11.2009 9:33:25   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

piskot...mi jemo že vse....čokoladni, vanilijev, jagodni puding s smetano...njami....user posted image

mi smo do zdaj samo sojinega, pa ji je bil ful dober. zdaj sem ga pa s kozjim mlekom naredila. bomo videli ali ji bo vsec.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 906
16.11.2009 10:01:23   
sjmm
JUTRO!!!!!!!!!DAN!!!!!!!!!

vau, dans je naš mali samo 1x ponoč hotel dudicouser posted image user posted image

urša welcome backuser posted image user posted image , smo te kar pogrešali čez vikend, je bil nekam zatišjeuser posted image user posted image

jaz se ful bojim, da bo mali tud kilav kot naš jan, a temu se pač ne da izognituser posted image

MIHAILO...jaz mu vse pripravljam z AM ( vse linote, tiste bio od milupe- sam tja dodam malo sadja, ali pol žličke rjavega sladkorja, da je malo bol okusno, pa tuid navaden zdrob, polento, pač odmerim vodo, skuham na vodi, na kocu malo pohladim in vmešam potrebno količino prahu Am, mogoče celo tisti am vzemi, ki je za boljšo prebavo..mislim, da Comfort

Pudingi...mi jemo tiste od Alette, ki so 4 lončki skupaj, pa še to ponavadi vanilija, ker je včasih tud mal trd kakec, čeprav odvaja 3x/dan

lep dan...se še kej oglasim, me mali zahteva čist 100%, pa še Jančiju morva čajčke kuhat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 907
16.11.2009 10:23:40   
Jutta
Celo jutro sem urejala račune, plačevala položnice ... No pa sem za par eurov lažjauser posted image user posted image user posted image

Mihailo - Vid tudi ne mara žitnih kašic na vodi, če so brez vsega. Zato mu jih jaz zasladim z zmečkano banano ali naribano zelo zrelo hruško. Potem pa pridno je. Hruške so tudi fajn proti zaprtju. Polenta Vida zapira, zato mu je jaz, kadar težje kaka, ne delam. Drugače pa sem mu proti zaprtju pripravljala tudi pasirano sadje, ki sem mu dodala nekaj jagod grozdja ali pa naribala papajo.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 908
16.11.2009 10:25:20   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ajvi ja ni za prehvalit user posted image , po taki noci vidim da imamo se upanje user posted image .

punce, a pudinge ze jeste?

ja nik ga je zadnjič jedel in je bil navdušen nad njim, drugače pa sem mu tudi dala že monte. Zdej pa mu puding kr sama skuham.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 909
16.11.2009 11:16:34   
sjmm
evo mi2 s sprehoda, sm ga kr v kenguruja natlačla, se tok rad nese, sam jz pa kr gagam zraven, on pa la-la-la-kok je lušno, že ko vidi, da si ga dam gor ga kr od tal dviguje...no, upam, da bo božiček mel tok evrčkov, da bo enga nahrbtnika prnesu..je tale nš cvetko že kr težekuser posted image user posted image user posted image

nazaj grede je zadrnjohal, pa sem ga kr na direkt v postlo položila...zaenkrat še mir

zdej sm pa eno goro položnc in računov porihtača, da je treba prispevke za firmo plačat, mi je moj vsaj 1000x reku,no, še dobr da se je spomnu....potimn molm, da mu ne bi blo treba delat v Zagreb, a ni kej biznis je biznis...se nimaš kej zmišlvt, itak pa smo bli že večkrat sami, tko da bomo že zvozil...

naš Jan je bolniško čist zares vzeluser posted image ....nič ne more, razen sveda vseh sort igric igrat, pa tok ima ene šolske snovi za ponovit, tko da sm ps kr zaplenla....so me vsi čudn gledal....najprej Saši prenosnika, zdej še ps...no, bomo vidl, če bo kej pomagal...so kr odvisn od tele elektronke...pol pa ta star pa mene krivi k jz tud rada kej zašpilam, on je pa čist anti talent za te zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 16.11.2009 11:17:16 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 910
16.11.2009 11:25:08   
sjmm
ajvy ...evo tale sprehaja našga ata

user posted image tole je pa naš začupanc včeri po kopanju

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 911
16.11.2009 11:45:09   
Onasiss
Se je javila naša tanci.... So se včeraj vrnili iz Avstralije, so uživali...vse vas lepo pozdravlja. Ker ji ne dela računalnik, se bo javila takoj, ko bo mogoče.....user posted image user posted image user posted image Aja...baje je že od dveh pokonci.....user posted image user posted image  Upam, da se ji uspe spočiti.user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 912
16.11.2009 11:57:28   
Čebel@

Se je javila naša tanci.... So se včeraj vrnili iz Avstralije, so uživali...vse vas lepo pozdravlja. Ker ji ne dela računalnik, se bo javila takoj, ko bo mogoče.....user posted image user posted image user posted image Aja...baje je že od dveh pokonci.....user posted image user posted image  Upam, da se ji uspe spočiti.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 913
16.11.2009 11:59:14   
Čebel@
Hana je danes dobila vabilo za k zobarju-sva naročeni drug teden

katjuša......glihkar sem v leclerkovi reklami vidla vlakca tomaža s progo in eno hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 914
16.11.2009 12:00:03   
Čebel@
birdy...kako je Medi?a imaš kakšno slikico?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 915
16.11.2009 12:03:35   
Urša08
Mi smo že s sprehoda, smo več kot dve uri bili zunajuser posted image user posted image user posted image je ful pasalo, sedaj ju pa poskušam spat dat, bomo vidli če bo ratalo. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 916
16.11.2009 12:05:04   
Urša08

Tanci welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se nam čim prej javišuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 917
16.11.2009 12:05:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi smo že s sprehoda, smo več kot dve uri bili zunajuser posted image user posted image user posted image je ful pasalo, sedaj ju pa poskušam spat dat, bomo vidli če bo ratalo. 
user posted image user posted image user posted image .......pri nas je čist črno zunaj,pa prejle je že deževalouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 918
16.11.2009 12:06:31   
birdy
Punce, tiste k majo otroc (ta mali, naši februarčki) probleme z prebavo... A je kera že probala dat ko vid da se otrok napenja in matra na kahlo? Lohk da to sam pr moji deluje ampak Kristi kadar ne more kakat jo dam kar na kahlo. Sedi maksimum ene 10min gor in se pokaka, sicer tuli zraven ker jo tok boli, ampak oprav pa kar je treba.
Ne me met za mal prsmojeno, jst sem to probala ker je enkrat to naša avgustovka naredla in je palil. Pa sem še jst probala, in glej ga zlomka, pali. fora je pa itak sam v tem da je najlažje tud za otročke če kakajo tkok odrasli. Če sedi in kaka v plenico je kr težko (bi reklka da probite pa mislm da nobena ne bouser posted image ), če ležiš je tud mal čudn, če pa sediš (al pa v stoje bi se še pomoje dal) na kahli pa je mal gravitacije, pa še nč te pod ritko ne ovira.
A sem naredla celo konferenco okol tega a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 919
16.11.2009 12:12:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, tiste k majo otroc (ta mali, naši februarčki) probleme z prebavo... A je kera že probala dat ko vid da se otrok napenja in matra na kahlo? Lohk da to sam pr moji deluje ampak Kristi kadar ne more kakat jo dam kar na kahlo. Sedi maksimum ene 10min gor in se pokaka, sicer tuli zraven ker jo tok boli, ampak oprav pa kar je treba.
Ne me met za mal prsmojeno, jst sem to probala ker je enkrat to naša avgustovka naredla in je palil. Pa sem še jst probala, in glej ga zlomka, pali. fora je pa itak sam v tem da je najlažje tud za otročke če kakajo tkok odrasli. Če sedi in kaka v plenico je kr težko (bi reklka da probite pa mislm da nobena ne bouser posted image ), če ležiš je tud mal čudn, če pa sediš (al pa v stoje bi se še pomoje dal) na kahli pa je mal gravitacije, pa še nč te pod ritko ne ovira.
A sem naredla celo konferenco okol tega a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za probat jeuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
16.11.2009 12:13:18   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image .......pri nas je čist črno zunaj,pa prejle je že deževalouser posted image

pRI NAS ISTO....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 921
16.11.2009 12:14:33   
birdy

Medo je fajn, ful je scrklanuser posted image  Pa ful ubogljiv, lepo hodi tud brez povodca, pa rad se z mačkoni našimi igra. Fotke pa zdele res nobene nimam, ga mam pa v fotoaparatu eno še bolj od začetka k tko pr enmu telefonu leži k da se pogovarja s kom. Bom dons al pa jutr ga mal fotkala, je že kr fejst zrastu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 922
16.11.2009 12:16:33   
Onasiss
Jaz moram najprej kahlo nazaj dobit.....sem jo posodla frendici, ki ima feb 08...pa me je sam debel user posted image  k sem ji rekla, da bom probala dat ta malo na kahlo.....user posted image  Sem ji rekla, da glede na to, da je tok napredna bo šla zih s 4. leti v šolo.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 923
16.11.2009 12:16:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Medo je fajn, ful je scrklanuser posted image  Pa ful ubogljiv, lepo hodi tud brez povodca, pa rad se z mačkoni našimi igra. Fotke pa zdele res nobene nimam, ga mam pa v fotoaparatu eno še bolj od začetka k tko pr enmu telefonu leži k da se pogovarja s kom. Bom dons al pa jutr ga mal fotkala, je že kr fejst zrastu.
user posted image user posted image user posted image user posted image res se priporočam za fotke,lahk otudi na mail(kar ti je lažje)...se z Neli in Kristi razume?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
16.11.2009 12:17:50   
Čebel@

Jaz moram najprej kahlo nazaj dobit.....sem jo posodla frendici, ki ima feb 08...pa me je sam debel user posted image  k sem ji rekla, da bom probala dat ta malo na kahlo.....user posted image  Sem ji rekla, da glede na to, da je tok napredna bo šla zih s 4. leti v šolo.....user posted image user posted image
tvoja bo po moje šla kar sama na WC školjkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?