Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:16:14
|
|
|
|
piskot
|
jutro. sem se prisla mal pohvalit. ana je spala do 3h brez dojenja in bujenja . kaksen luxus. ursa uuuuuuuauuuu! kaksne nore fotke. jaz obozujem sneg. naslednji vikend gremo na pokljuko laufat. je ati obljubil. kje pa imate vikend drugace? tamika mihailo jaz bi mu dala biogaia, ce ima tezave. nasi ani ful pomagajo. pa se mal se mu crevesje uredi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:21:38
|
|
|
|
Ajvy
|
Onasisss....full dobr za tka karasne vikend MIhailo...jst se čist strinjam s tvojim fantičem, da je Bio kašica zanič....zelo zanič...nikoli več ne kupim.... Tisa je bila prehlajena cel mesec...en teden ok..potem pa spet en mesecc kot dojenček...tko da vem...kako je ...upam, da čimprej mine... Tamika...joj....me kar stisnem ko preberem ...glede nesreče....res.... Dobr da se je vse tako končalo tako kot se je .....res Brkn....super za uspešno spanje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:22:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Piškot....the best za luksuz KAko si???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:24:00
|
|
|
|
piskot
|
ajvi ja ni za prehvalit , po taki noci vidim da imamo se upanje . punce, a pudinge ze jeste?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:25:53
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot...mi jemo že vse....čokoladni, vanilijev, jagodni puding s smetano...njami....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:33:25
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss piskot...mi jemo že vse....čokoladni, vanilijev, jagodni puding s smetano...njami.... mi smo do zdaj samo sojinega, pa ji je bil ful dober. zdaj sem ga pa s kozjim mlekom naredila. bomo videli ali ji bo vsec.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 10:01:23
|
|
|
|
sjmm
|
JUTRO!!!!!!!!!DAN!!!!!!!!! vau, dans je naš mali samo 1x ponoč hotel dudico urša welcome back , smo te kar pogrešali čez vikend, je bil nekam zatišje jaz se ful bojim, da bo mali tud kilav kot naš jan, a temu se pač ne da izognit MIHAILO...jaz mu vse pripravljam z AM ( vse linote, tiste bio od milupe- sam tja dodam malo sadja, ali pol žličke rjavega sladkorja, da je malo bol okusno, pa tuid navaden zdrob, polento, pač odmerim vodo, skuham na vodi, na kocu malo pohladim in vmešam potrebno količino prahu Am, mogoče celo tisti am vzemi, ki je za boljšo prebavo..mislim, da Comfort Pudingi...mi jemo tiste od Alette, ki so 4 lončki skupaj, pa še to ponavadi vanilija, ker je včasih tud mal trd kakec, čeprav odvaja 3x/dan lep dan...se še kej oglasim, me mali zahteva čist 100%, pa še Jančiju morva čajčke kuhat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 10:23:40
|
|
|
|
Jutta
|
Celo jutro sem urejala račune, plačevala položnice ... No pa sem za par eurov lažja Mihailo - Vid tudi ne mara žitnih kašic na vodi, če so brez vsega. Zato mu jih jaz zasladim z zmečkano banano ali naribano zelo zrelo hruško. Potem pa pridno je. Hruške so tudi fajn proti zaprtju. Polenta Vida zapira, zato mu je jaz, kadar težje kaka, ne delam. Drugače pa sem mu proti zaprtju pripravljala tudi pasirano sadje, ki sem mu dodala nekaj jagod grozdja ali pa naribala papajo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 10:25:20
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot ajvi ja ni za prehvalit , po taki noci vidim da imamo se upanje . punce, a pudinge ze jeste? ja nik ga je zadnjič jedel in je bil navdušen nad njim, drugače pa sem mu tudi dala že monte. Zdej pa mu puding kr sama skuham.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 11:16:34
|
|
|
|
sjmm
|
evo mi2 s sprehoda, sm ga kr v kenguruja natlačla, se tok rad nese, sam jz pa kr gagam zraven, on pa la-la-la-kok je lušno, že ko vidi, da si ga dam gor ga kr od tal dviguje...no, upam, da bo božiček mel tok evrčkov, da bo enga nahrbtnika prnesu..je tale nš cvetko že kr težek nazaj grede je zadrnjohal, pa sem ga kr na direkt v postlo položila...zaenkrat še mir zdej sm pa eno goro položnc in računov porihtača, da je treba prispevke za firmo plačat, mi je moj vsaj 1000x reku,no, še dobr da se je spomnu....potimn molm, da mu ne bi blo treba delat v Zagreb, a ni kej biznis je biznis...se nimaš kej zmišlvt, itak pa smo bli že večkrat sami, tko da bomo že zvozil... naš Jan je bolniško čist zares vzel ....nič ne more, razen sveda vseh sort igric igrat, pa tok ima ene šolske snovi za ponovit, tko da sm ps kr zaplenla....so me vsi čudn gledal....najprej Saši prenosnika, zdej še ps...no, bomo vidl, če bo kej pomagal...so kr odvisn od tele elektronke...pol pa ta star pa mene krivi k jz tud rada kej zašpilam, on je pa čist anti talent za te zadeve
< Sporočilo je popravil sjmm -- 16.11.2009 11:17:16 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 11:25:08
|
|
|
|
sjmm
|
ajvy ...evo tale sprehaja našga ata tole je pa naš začupanc včeri po kopanju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 11:45:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Se je javila naša tanci.... So se včeraj vrnili iz Avstralije, so uživali...vse vas lepo pozdravlja. Ker ji ne dela računalnik, se bo javila takoj, ko bo mogoče..... Aja...baje je že od dveh pokonci..... Upam, da se ji uspe spočiti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 11:57:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Se je javila naša tanci.... So se včeraj vrnili iz Avstralije, so uživali...vse vas lepo pozdravlja. Ker ji ne dela računalnik, se bo javila takoj, ko bo mogoče..... Aja...baje je že od dveh pokonci..... Upam, da se ji uspe spočiti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 11:59:14
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je danes dobila vabilo za k zobarju-sva naročeni drug teden katjuša......glihkar sem v leclerkovi reklami vidla vlakca tomaža s progo in eno hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:00:03
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy...kako je Medi?a imaš kakšno slikico?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:03:35
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo že s sprehoda, smo več kot dve uri bili zunaj je ful pasalo, sedaj ju pa poskušam spat dat, bomo vidli če bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:05:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Se je javila naša tanci.... So se včeraj vrnili iz Avstralije, so uživali...vse vas lepo pozdravlja. Ker ji ne dela računalnik, se bo javila takoj, ko bo mogoče..... Aja...baje je že od dveh pokonci..... Upam, da se ji uspe spočiti. Tanci welcome back upam da se nam čim prej javiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:05:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo že s sprehoda, smo več kot dve uri bili zunaj je ful pasalo, sedaj ju pa poskušam spat dat, bomo vidli če bo ratalo. .......pri nas je čist črno zunaj,pa prejle je že deževalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:06:31
|
|
|
|
birdy
|
Punce, tiste k majo otroc (ta mali, naši februarčki) probleme z prebavo... A je kera že probala dat ko vid da se otrok napenja in matra na kahlo? Lohk da to sam pr moji deluje ampak Kristi kadar ne more kakat jo dam kar na kahlo. Sedi maksimum ene 10min gor in se pokaka, sicer tuli zraven ker jo tok boli, ampak oprav pa kar je treba. Ne me met za mal prsmojeno, jst sem to probala ker je enkrat to naša avgustovka naredla in je palil. Pa sem še jst probala, in glej ga zlomka, pali. fora je pa itak sam v tem da je najlažje tud za otročke če kakajo tkok odrasli. Če sedi in kaka v plenico je kr težko (bi reklka da probite pa mislm da nobena ne bo ), če ležiš je tud mal čudn, če pa sediš (al pa v stoje bi se še pomoje dal) na kahli pa je mal gravitacije, pa še nč te pod ritko ne ovira. A sem naredla celo konferenco okol tega a ne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:12:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce, tiste k majo otroc (ta mali, naši februarčki) probleme z prebavo... A je kera že probala dat ko vid da se otrok napenja in matra na kahlo? Lohk da to sam pr moji deluje ampak Kristi kadar ne more kakat jo dam kar na kahlo. Sedi maksimum ene 10min gor in se pokaka, sicer tuli zraven ker jo tok boli, ampak oprav pa kar je treba. Ne me met za mal prsmojeno, jst sem to probala ker je enkrat to naša avgustovka naredla in je palil. Pa sem še jst probala, in glej ga zlomka, pali. fora je pa itak sam v tem da je najlažje tud za otročke če kakajo tkok odrasli. Če sedi in kaka v plenico je kr težko (bi reklka da probite pa mislm da nobena ne bo ), če ležiš je tud mal čudn, če pa sediš (al pa v stoje bi se še pomoje dal) na kahli pa je mal gravitacije, pa še nč te pod ritko ne ovira. A sem naredla celo konferenco okol tega a ne za probat je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:13:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo že s sprehoda, smo več kot dve uri bili zunaj je ful pasalo, sedaj ju pa poskušam spat dat, bomo vidli če bo ratalo. .......pri nas je čist črno zunaj,pa prejle je že deževalo pRI NAS ISTO....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:14:33
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ birdy...kako je Medi?a imaš kakšno slikico? Medo je fajn, ful je scrklan Pa ful ubogljiv, lepo hodi tud brez povodca, pa rad se z mačkoni našimi igra. Fotke pa zdele res nobene nimam, ga mam pa v fotoaparatu eno še bolj od začetka k tko pr enmu telefonu leži k da se pogovarja s kom. Bom dons al pa jutr ga mal fotkala, je že kr fejst zrastu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:16:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz moram najprej kahlo nazaj dobit.....sem jo posodla frendici, ki ima feb 08...pa me je sam debel k sem ji rekla, da bom probala dat ta malo na kahlo..... Sem ji rekla, da glede na to, da je tok napredna bo šla zih s 4. leti v šolo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:16:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ birdy...kako je Medi?a imaš kakšno slikico? Medo je fajn, ful je scrklan Pa ful ubogljiv, lepo hodi tud brez povodca, pa rad se z mačkoni našimi igra. Fotke pa zdele res nobene nimam, ga mam pa v fotoaparatu eno še bolj od začetka k tko pr enmu telefonu leži k da se pogovarja s kom. Bom dons al pa jutr ga mal fotkala, je že kr fejst zrastu. res se priporočam za fotke,lahk otudi na mail(kar ti je lažje)...se z Neli in Kristi razume?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 12:17:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Jaz moram najprej kahlo nazaj dobit.....sem jo posodla frendici, ki ima feb 08...pa me je sam debel k sem ji rekla, da bom probala dat ta malo na kahlo..... Sem ji rekla, da glede na to, da je tok napredna bo šla zih s 4. leti v šolo..... tvoja bo po moje šla kar sama na WC školjko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?