Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:57:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo točno zakaj bi doma žogice pobirala če pa jih lahko čebela sam k njej se zapelemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:59:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kako je z Benjaminom? Se je kašelj umiril? ne še vedno kašlja dajem mu tople napitke za pit in sinecod kapljice zvečer in ponoči, če kašlja sicer pa se tega izogibam, ker deluje na živce..... zdaj smrka ne več samo še kašlja pa kr precej globoko....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:59:20
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kako so pa tvoji bubančki? Eto en kup da se poozdravijo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:59:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dost je,da se me ne naveličate že na vse zgodaj tebe nikoli:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:00:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? zakon jst morem tud to naštimat našmu.... sam ne vem če še imam žogice no nekaj jih je še sam ne več veliko sem tvojo idejo kopirala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:01:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kako je z Benjaminom? Se je kašelj umiril? ne še vedno kašlja dajem mu tople napitke za pit in sinecod kapljice zvečer in ponoči, če kašlja sicer pa se tega izogibam, ker deluje na živce..... zdaj smrka ne več samo še kašlja pa kr precej globoko.... Katjuša tkole smo mi meli, je trajalo 3 tedne sem že mislila da se mi bo zmešalo Fino noska čistit, veliko tekočine, kako toplo pleničko na prsa pa kremica materina dušica. A pa ma suh kašelj - ker tele sinecod so za suh kašelj. prospan pa za moker. Eto za Florjana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:01:36
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met meni se zaenkrat še ne kolca.pa mislim da se mi nebo več.mislim......čeprav je moj zadnjič reku da je neki ušlo pa sem ga skor
< Sporočilo je popravil baki -- 10.12.2009 8:02:16 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:01:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:03:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met meni se zaenkrat še ne kolca.pa mislim da se mi nebo več.mislim......čeprav je moj zadnjič reku da je neki ušlo pa sem ga skor sem se nasmejala temu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:03:17
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1 kr pridem.a je kavica že kuhana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:03:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? zakon jst morem tud to naštimat našmu.... sam ne vem če še imam žogice no nekaj jih je še sam ne več veliko sem tvojo idejo kopirala sej vem sej je prav se mi zdi da jim to ful nuca pri motoriki da bi hana čim manj žogic ven zmetala, da bo mami imela čim manj pobiranja..... drugače pa ko ven zmeče se igrajte, da jih nazaj mečete.... pri florjanu je to vžgalo je ene 3 not vrgu pol se je pa ponavad not splazu pa nazaj ven metal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:03:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1 čebel@ bomo pa res en dan prišli naokoli mal Hano pogledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:04:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1 kr pridem.a je kavica že kuhana bom skuhala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:04:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met meni se zaenkrat še ne kolca.pa mislim da se mi nebo več.mislim......čeprav je moj zadnjič reku da je neki ušlo pa sem ga skor sem se nasmejala temu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:04:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1 čebel@ bomo pa res en dan prišli naokoli mal Hano pogledat jupiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:05:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1 čebel@ bomo pa res en dan prišli naokoli mal Hano pogledat mi tudi, sam da nehamo kašljat upam, da kmalu... drgač pa ste nam še obisk dolžni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:05:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? zakon jst morem tud to naštimat našmu.... sam ne vem če še imam žogice no nekaj jih je še sam ne več veliko sem tvojo idejo kopirala sej vem sej je prav se mi zdi da jim to ful nuca pri motoriki da bi hana čim manj žogic ven zmetala, da bo mami imela čim manj pobiranja..... drugače pa ko ven zmeče se igrajte, da jih nazaj mečete.... pri florjanu je to vžgalo je ene 3 not vrgu pol se je pa ponavad not splazu pa nazaj ven metal malo jo moti ker je res veliko žogic in se ne more normalno gibat.....pa ven iz bazene leze,tko da ima dela fullllll
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:06:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo lahko,ker smo zdravi žogic je pa 100,tko da se ne bojo malčki cufali za 1 čebel@ bomo pa res en dan prišli naokoli mal Hano pogledat mi tudi, sam da nehamo kašljat upam, da kmalu... drgač pa ste nam še obisk dolžni .......upam da nam rata okoli novega leta,ker grem jaz drug mesec že delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:07:07
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej sem grem oblečt pa bazenček napihnat se tipkamo čez 20 min
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:07:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met meni se zaenkrat še ne kolca.pa mislim da se mi nebo več.mislim......čeprav je moj zadnjič reku da je neki ušlo pa sem ga skor sem se nasmejala temu .....sej pol bi mel pa še enga,ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:11:54
|
|
|
|
baki
|
kaj boste dons kuhale.jst mam ribe pa v kosih krompir.mogoče bo sam nik mel v kosih krompir,mi pa krompirjevo solato.ne vem še,jo ma katja ful rada.tk bom nardila ja sem se kr odločla....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:19:15
|
|
|
|
Urša08
|
Baki uf kosilo, mogoče golaž pa polenta al pa pečen krompir, pa kaki zreščki in zelenjavica, nisem se še odločla Pri nas se kaže sonček tako da bomo šli dons mal na sončka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:20:23
|
|
|
|
Katjusa
|
mi bomo imel za kosilo zeleno solato, krompir kuhan v kosih in puranji popečen zrezek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:24:20
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa ga samo mal obrišem in počakam, če slučajno kje ne spušča pol pa žogice not in počakat, da se beni zbudi..... mi2 boma tud danes šla na sprehod verjetno z nahrbtnikom:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 8:30:33
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJ Tudi od nas čestitke Tud od nas!!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......