|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
9.12.2009 18:53:43   
sjmm
spet neki šteka, ni nobenga smejkota dodal...bbbrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Ajvy.
..skoraj pozabila.....iiiiiiiiiiiiiiiiiii za princesko!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
9.12.2009 19:29:27   
Jutta
Ajvy- sem mojemu user posted image pokazala tvojo Tiso, se strinja z mano, da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
9.12.2009 20:00:05   
Čebel@
dober večer in

user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:11:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
9.12.2009 20:12:11   
piskot
kaksen zanimiv rojstni dan. zjutraj je ana zakuhala, tam mal cez 37 je imela. eno uro. pol pa ne vec user posted image . tako da sem vmes ze odpovedala vabilo za kosilo pri familiji, pa potem spet povabila. in se zbasemo vsi, gremo spotoma se po martina v vrtec, pa tavelik z vrocino cez 38. smo sli kar direkt domov. potem je 2 uri tako jokal da ga trebuh boli, da sem ga peljala do P. je rekla da je mozno da je samo viroza, mozno pa tudi da je slepic. smo dobili napotnico za kirurga in ce cez 4 ure ne bo dobro, direkt na jesenice. ko sva prisla domov je sel bruhat in je bil potem kot prenovljen. vrocina mu je padla, vse okej. svasta.

ajvi
kok je kjut. a se veliko smeje?

jutta super, boste imeli lepe fotke za bozicka user posted image

surf, nobenega pametnega recepta. sem jo narocila. pa je prav fajn user posted image

sjmm pisuka ze meni se zdi da samo plovemo od ene bolezni do druge, kaj sele pri vas. drzim pesti da cim prej prepodite bacile.

boma ana se zdaj ze vsede. pred tem je bilo pa veliko padcev. nimas kaj. edino lahko si zraven da ga vsakic ujames.

cebela kaj gres ti s kurami spat?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
9.12.2009 20:12:57   
piskot
kolumbo kaj nas begas s temi avatarji?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
9.12.2009 20:32:31   
Ajvy
joj...kolk mi gre na živce....skoz mi link kopira namesto slikic...

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.12.2009 20:33:12 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
9.12.2009 20:36:09   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
9.12.2009 20:43:01   
Ajvy
Surf....tile copatki so zgolj zato ,da ji je bolj toplo v nogice in da se malo navadi na njih...cicibanke dobi z vstopom v vrtec....

Hvala vsem za pohvale...

Katjuša...hvala za info....

Jutta....res sem vesela za vas še posebej za Vidauser posted image user posted image user posted image

PIškot....o Mary...vi pa ste imeli dan...revčki...le da bo zdej bolje....

Bolančkom en velik kup pikepokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
9.12.2009 21:04:36   
Urša08
hojla

Uf kr dolg in zanimiv danuser posted image user posted image user posted image user posted image   Otročka sta danes šla malce kasneje spat ker je prišel svakec predstavit svojo novo punco in prinesel miklavžauser posted image .
Vas grem mal prečekirat kaj je kej novga pa potem kej napišemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
9.12.2009 21:06:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kaksen zanimiv rojstni dan. zjutraj je ana zakuhala, tam mal cez 37 je imela. eno uro. pol pa ne vec user posted image . tako da sem vmes ze odpovedala vabilo za kosilo pri familiji, pa potem spet povabila. in se zbasemo vsi, gremo spotoma se po martina v vrtec, pa tavelik z vrocino cez 38. smo sli kar direkt domov. potem je 2 uri tako jokal da ga trebuh boli, da sem ga peljala do P. je rekla da je mozno da je samo viroza, mozno pa tudi da je slepic. smo dobili napotnico za kirurga in ce cez 4 ure ne bo dobro, direkt na jesenice. ko sva prisla domov je sel bruhat in je bil potem kot prenovljen. vrocina mu je padla, vse okej. svasta.

ajvi
kok je kjut. a se veliko smeje?

jutta super, boste imeli lepe fotke za bozicka user posted image

surf, nobenega pametnega recepta. sem jo narocila. pa je prav fajn user posted image

sjmm pisuka ze meni se zdi da samo plovemo od ene bolezni do druge, kaj sele pri vas. drzim pesti da cim prej prepodite bacile.

boma ana se zdaj ze vsede. pred tem je bilo pa veliko padcev. nimas kaj. edino lahko si zraven da ga vsakic ujames.

cebela kaj gres ti s kurami spat?

piskot ojoj kakšen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A je sedaj martin ok? Mogoče mu je pa kaka hrana kako težo nardila al je pa kak virus fasaluser posted image Boščka tvoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
9.12.2009 21:11:19   
Urša08
SALT mam par dobrih receptov za tortice, ti samo povej al za čokoladno al sadno, pa nutelina od kolumbo tud superuser posted image So pa tud moje tortice tako lahkotne in ne s putrom. Malce lahko začneš razmišljati kako jo bi okrasila, idej je dost. user posted image

Kolumbo jaz rabm ideje kako sorodnike postrečt , kar na plano z idejamiuser posted image Aja pa zakaj si zamenjala avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
9.12.2009 21:13:12   
Urša08
Punce se grem mojmu pridružit pri gledanju filmauser posted image nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
9.12.2009 21:56:47   
tanci29
hej

ej sem vas prej prebrala pol sem se pa na fb zaklepetala s sošolci iz srednje in sem zdej mal out pa ne vem komentirat

zapomnla sem si ayvj in njene Tise....lepotička
pa piškot-omg kakšen dan...upam da ste zdej ok
pa kolumbo-kje je spet zastava majke tiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
9.12.2009 22:14:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
pa kolumbo-kje je spet zastava majke tiuser posted image

ampak resuser posted image

Drugac pa z mano zmer slabsuser posted image
Zdj me je začel mrazit, pa kuhat....kosti...ma k da bi me vlak povozuuser posted image
In Larissa je cel dan bla tko hiperaktivna, jst se pa nism mogla igrat z njouser posted image

Upam da se ni kj nalezla...bomo vidl ponoč, pol bom pa mojmu rekla zjutri da gre po maske....res nočm da kj faše.

Ajvi sam je res cukr Tisauser posted image

Ma tale rr bi pa zdj že res lohk zrihtaluser posted image

Grem probat spat.

Nočko!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
10.12.2009 6:37:54   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
10.12.2009 6:43:23   
Čebel@
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
10.12.2009 6:49:20   
Čebel@
evo,jaz sem bila že v šoliuser posted image ......boste rekle da sem piflarkauser posted image user posted image user posted image

piškot....no to pa ni bilo fajn praznovanjeuser posted image user posted image user posted image .....samo da ste sedaj okuser posted image user posted image user posted image ......ne hodim s kurami spat,ampak zvečer sivzamem čas za moža,da se malo pogovoriva ker se bolj malo vidivauser posted image

ajvy.....Tisa je itak user posted image

surf.....jaz torto vedno naročim,tko  da ti ne znam pomagat  z receptiuser posted image

urša......user posted image user posted image user posted image za lep dan

tanci....kako ste?....kje so zdej slike s krsta in tvojih je.ba.čkih čevljev?user posted image

claud....joj revica-evo user posted image user posted image user posted image user posted image zate......držim pestke,da še Larissa kej ne faše

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 10.12.2009 6:50:27 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
10.12.2009 6:53:09   
Čebel@
lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
10.12.2009 6:56:02   
Čebel@
NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
10.12.2009 6:57:23   
Čebel@
dost je,da se me ne naveličate že na vse zgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
10.12.2009 7:30:47   
Čebel@
user posted image  

se pride kdo igrat z žogicami?user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 10.12.2009 7:33:03 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
10.12.2009 7:36:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se podpišem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
10.12.2009 7:37:07   
baki
dobro jutro čebel dons si pa ti prva.mi smo vstali že ob 4.50.pol pa nik ni hotel zaspat nazajuser posted image .bo šel hitro spat prvo rundo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
10.12.2009 7:38:33   
Onasiss
Dobro jutro...

neki  sem vas brala, bom potem komentirala. Zdajle greva z Vitom k zobarju, potem se grem V TAKKO drenjat ker imajo bluzr v akciji...prav take k jih iščem že 100 let.....user posted image user posted image user posted image (če bim sploh kaj dobila)user posted image

Seminarska je narejena, zdaj me čaka še učenje.....user posted image  V torek pa izpit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......