Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:41:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Naša nočka... ... pa še vedno spi, je pa res, da je šla pozno spat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:45:05
|
|
|
|
Onasiss
|
claud......upam, da nimaš kake gripe... pa čimprej se pozdravi piskot......kakšen RD...verjetno ga ne boš pozabila. ajvy....lepi copatki...ampak ob taki simpatični punčki so kr neki.... kolumbo....kaj je bilo a govorilnih????? ursa... za obiske katjusa...preveč si pridna.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:45:31
|
|
|
|
Onasiss
|
grem... se tipkamo pol... ajde
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:48:51
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan hvala za čestitke.ste me spet spomnile da bo počasi star 1 leto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:50:16
|
|
|
|
Urša08
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:50:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: SURF Simona še za vas pikepoke,naj bo do božiča vse ok Urša-Sem si zadala,da bom mišoli moji za vsak rojstni dan js spekla torto...vendar pozor...je še nikoli nisem zato bom imela poskusne vaje imaš kakšen fajn recept,bi te lepo prosila,se mi zdi da si ti ena taka mojstrica home žurk sem pa brskala malo po kulinarični slo...hmmm mi ni kej v očke padlo,pa tisto tičino testo,tisto mi je zanimivo,vendar za začetnike..hmmm? Tudi ostale se naprošam če imate kakj super recept ta torte,za naše malčke EJ SALT mene poklič ...moojo nutela torto rahlo prirediš.....namesto nutele daš KINDER ČOKOLADKE , jih stopiš in poliješ po testu, v maso za testo daš eno čokoladico da še bolj diši......testo najprej poliješ z domačim kompotom recimo breskve....zmiksaš breskve iz kompota in banane in daš nad polito stopljeno kider čkolado, na konc pa še sladka smetana in pol naslwenji oblat isto. Na zadnjega daš samo smetano in okrasiš po želji..........za žlahto lahko dodatno nardiš še pršut navit na grisin palčke, pa tatrca s popečenim toastom, mal kislih kumarc, paprike in šampnjonov pa pijača in je fešta v glavnem "podelana". Tok na brzino od mene, ti lo kej eč napišm na ZS. Za urejanje dnevne bom tebe najela....trenutno smo pri izbiri luči, hočm še nove rože, eno lepo stensko uro in en poseben križ z Jezusom. njamsi torta od kolumbo:) jst sem še vedno na dieti ampak bi vseeno kak košček.....:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:50:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot kaksen zanimiv rojstni dan. zjutraj je ana zakuhala, tam mal cez 37 je imela. eno uro. pol pa ne vec . tako da sem vmes ze odpovedala vabilo za kosilo pri familiji, pa potem spet povabila. in se zbasemo vsi, gremo spotoma se po martina v vrtec, pa tavelik z vrocino cez 38. smo sli kar direkt domov. potem je 2 uri tako jokal da ga trebuh boli, da sem ga peljala do P. je rekla da je mozno da je samo viroza, mozno pa tudi da je slepic. smo dobili napotnico za kirurga in ce cez 4 ure ne bo dobro, direkt na jesenice. ko sva prisla domov je sel bruhat in je bil potem kot prenovljen. vrocina mu je padla, vse okej. svasta. ajvi kok je kjut. a se veliko smeje? jutta super, boste imeli lepe fotke za bozicka surf, nobenega pametnega recepta. sem jo narocila. pa je prav fajn sjmm pisuka ze meni se zdi da samo plovemo od ene bolezni do druge, kaj sele pri vas. drzim pesti da cim prej prepodite bacile. boma ana se zdaj ze vsede. pred tem je bilo pa veliko padcev. nimas kaj. edino lahko si zraven da ga vsakic ujames. cebela kaj gres ti s kurami spat? Upam, da ste zdej vsi OK..... žal mi je da si ravno na svoj RD imela tako štorijo..... Če te potolaži (sicer ni primerljivo z boleznijo otrok pa vseeno sem imela 2 leti nazaj sama ful pokvarjen RD, že zjutraj nam je na dvorišču greznica ven udarla in smo cel dan razkapal po svojem dreku, da smo našli kje se je zbilo, da ni šlo več naprej, en dan prej sem pripravla narezke in sladice kao, da bom praznovala v svojem krogu pol je pa vse v greznico padlo sem zvečer jokala k mali otrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:50:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pa kolumbo-kje je spet zastava majke ti ampak res Drugac pa z mano zmer slabs Zdj me je začel mrazit, pa kuhat....kosti...ma k da bi me vlak povozu In Larissa je cel dan bla tko hiperaktivna, jst se pa nism mogla igrat z njo Upam da se ni kj nalezla...bomo vidl ponoč, pol bom pa mojmu rekla zjutri da gre po maske....res nočm da kj faše. Ajvi sam je res cukr Tisa Ma tale rr bi pa zdj že res lohk zrihtal Grem probat spat. Nočko! Upam, da si boljša in da Larissa ni nič od tebe dobila.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:50:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kaj pa za dietnike v take skušnjave me spravljaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:50:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJ Tudi od nas čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:51:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan Se pridružujemo čestitkam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:53:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJ tudi od nas vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:53:48
|
|
|
|
Urša08
|
Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:53:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan podpis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:53:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dost je,da se me ne naveličate že na vse zgodaj tebe nikoli:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:53:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? zakon jst morem tud to naštimat našmu.... sam ne vem če še imam žogice no nekaj jih je še sam ne več veliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:54:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Dobro jutro... neki sem vas brala, bom potem komentirala. Zdajle greva z Vitom k zobarju, potem se grem V TAKKO drenjat ker imajo bluzr v akciji...prav take k jih iščem že 100 let..... (če bim sploh kaj dobila) Seminarska je narejena, zdaj me čaka še učenje..... V torek pa izpit.... upam, da dobiš kar si želiš:) super za seminarsko..... kr fino se na dudlaj sej bo šlo, bomo me pestke držale:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:54:08
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss pridna , pridna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:54:23
|
|
|
|
baki
|
odkar sva prišla iz bolnice je nik katastofa.misli da bo vse strucal.ga dam v postlo pa dritje,ga vzamem ven pa se smeji.nč mu ne manka.sem ga zdej dala spat kr je tk hiter vstal pa spet dritje.histerično.pa sem ga pustila da se zdere ven,pa je zaspal.misli da bo mene okrog sukal .se vidi da hoče sam mu nebo ratalo.
< Sporočilo je popravil baki -- 10.12.2009 7:55:04 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:54:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se pride kdo igrat z žogicami? A lahko kar mi pridemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:55:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met Men se zdi, da je Florjan ful več časa rabu da je bil star 10 m zdej pa tako leti..... kr še enga če se le da
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:55:54
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ uvau kakšen zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:56:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel čas Se mi zdi da čas kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met Men se zdi, da je Florjan ful več časa rabu da je bil star 10 m zdej pa tako leti..... kr še enga če se le da KAtjuša tud men se zdi da pri Nejcu ni šlo tako hitro kot zdaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:56:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki odkar sva prišla iz bolnice je nik katastofa.misli da bo vse strucal.ga dam v postlo pa dritje,ga vzamem ven pa se smeji.nč mu ne manka.sem ga zdej dala spat kr je tk hiter vstal pa spet dritje.histerično.pa sem ga pustila da se zdere ven,pa je zaspal.misli da bo mene okrog sukal .se vidi da hoče sam mu nebo ratalo. ja taki so izsiljevalci mali.... ko so najbolj utrujeni se delajo da niso nič zaspani lumpki mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 10.12.2009 7:57:10
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kako je z Benjaminom? Se je kašelj umiril?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......