|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
10.12.2009 7:41:05   
Onasiss
Naša nočka...user posted image user posted image user posted image ... pa še vedno spi, je pa res, da je šla pozno spat....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
10.12.2009 7:45:05   
Onasiss
claud......upam, da nimaš kake gripe...user posted image user posted image pa čimprej se pozdravi

piskot......kakšen RD...verjetno ga ne boš pozabila.user posted image

ajvy....lepi copatki...ampak ob taki simpatični punčkiuser posted image so kr neki....user posted image user posted image

kolumbo....kaj je bilo a govorilnih?????

ursa...user posted image user posted image user posted image za obiske

katjusa...preveč si pridna.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
10.12.2009 7:45:31   
Onasiss
grem... se tipkamo pol...

ajde

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
10.12.2009 7:48:51   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

NIKU od baki-->vse naj naj za mini rojstni dan

user posted image

hvala za čestitke.ste me spet spomnile da bo počasi star 1 letouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.12.2009 7:50:16   
Urša08
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.12.2009 7:50:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Simona še za vas pikepoke,naj bo do božiča vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša-Sem si zadala,da bom mišoli moji za vsak rojstni dan js  spekla torto...vendar pozor...je še nikoli nisemuser posted image user posted image zato bom imela poskusne vajeuser posted image imaš kakšen fajn recept,bi te lepo prosila,se mi zdi da si ti ena taka mojstrica home žurkuser posted image sem pa brskala malo po kulinarični slo...hmmm mi ni kej v očke padlo,pa tisto tičino testo,tisto mi je zanimivo,vendar za začetnike..hmmm?

Tudi ostale se naprošamuser posted image če imate kakj super recept ta torte,za naše malčkeuser posted image

EJ SALT mene pokličuser posted image ...moojo nutela torto rahlo prirediš.....namesto nutele daš  KINDER ČOKOLADKE , jih stopiš in poliješ po testu, v maso za testo daš eno čokoladico da še bolj diši......testo najprej poliješ z domačim kompotom recimo breskve....zmiksaš breskve iz kompota in banane in daš nad polito stopljeno kider čkolado, na konc pa še sladka smetana in pol naslwenji oblat isto. Na zadnjega daš samo smetano in okrasiš po želji..........za žlahto lahko dodatno nardiš še pršut navit na grisin palčke, pa tatrca s popečenim toastom, mal kislih kumarc, paprike in šampnjonov pa pijača in je fešta v glavnem "podelana". Tok na brzino od mene, ti lo kej eč napišm na ZS.

Za urejanje dnevne bom tebe najela....trenutno smo pri izbiri luči, hočm še nove rože, eno lepo stensko uro in en poseben križ z Jezusom.

njamsi torta od kolumbo:) jst sem še vedno na dieti ampak bi vseeno kak košček.....:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.12.2009 7:50:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kaksen zanimiv rojstni dan. zjutraj je ana zakuhala, tam mal cez 37 je imela. eno uro. pol pa ne vec user posted image . tako da sem vmes ze odpovedala vabilo za kosilo pri familiji, pa potem spet povabila. in se zbasemo vsi, gremo spotoma se po martina v vrtec, pa tavelik z vrocino cez 38. smo sli kar direkt domov. potem je 2 uri tako jokal da ga trebuh boli, da sem ga peljala do P. je rekla da je mozno da je samo viroza, mozno pa tudi da je slepic. smo dobili napotnico za kirurga in ce cez 4 ure ne bo dobro, direkt na jesenice. ko sva prisla domov je sel bruhat in je bil potem kot prenovljen. vrocina mu je padla, vse okej. svasta.

ajvi
kok je kjut. a se veliko smeje?

jutta super, boste imeli lepe fotke za bozicka user posted image

surf, nobenega pametnega recepta. sem jo narocila. pa je prav fajn user posted image

sjmm pisuka ze meni se zdi da samo plovemo od ene bolezni do druge, kaj sele pri vas. drzim pesti da cim prej prepodite bacile.

boma ana se zdaj ze vsede. pred tem je bilo pa veliko padcev. nimas kaj. edino lahko si zraven da ga vsakic ujames.

cebela kaj gres ti s kurami spat?

Upam, da ste zdej vsi OK.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je da si ravno na svoj RD imela tako štorijo.....
Če te potolaži (sicer ni primerljivo z boleznijo otrok pa vseeno sem imela 2 leti nazaj sama ful pokvarjen RD, že zjutraj nam je na dvorišču greznica ven udarla in smo cel dan razkapal po svojem dreku, da smo našli kje se je zbilo, da ni šlo več naprej, en dan prej sem pripravla narezke in sladice kao, da bom praznovala v svojem krogu pol je pa vse v greznico padlouser posted image sem zvečer jokala k mali otrokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.12.2009 7:50:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
pa kolumbo-kje je spet zastava majke tiuser posted image

ampak resuser posted image

Drugac pa z mano zmer slabsuser posted image
Zdj me je začel mrazit, pa kuhat....kosti...ma k da bi me vlak povozuuser posted image
In Larissa je cel dan bla tko hiperaktivna, jst se pa nism mogla igrat z njouser posted image

Upam da se ni kj nalezla...bomo vidl ponoč, pol bom pa mojmu rekla zjutri da gre po maske....res nočm da kj faše.

Ajvi sam je res cukr Tisauser posted image

Ma tale rr bi pa zdj že res lohk zrihtaluser posted image

Grem probat spat.

Nočko!

user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da si boljša in da Larissa ni nič od tebe dobila.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.12.2009 7:50:47   
Katjusa

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaj pa za dietnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image v take skušnjave me spravljašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
10.12.2009 7:50:52   
Urša08

lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tudi od nas čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.12.2009 7:51:43   
Urša08

user posted image

Se pridružujemo čestitkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.12.2009 7:53:48   
Katjusa

lilcha.........VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ PRAZNIK....LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.12.2009 7:53:48   
Urša08
Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel časuser posted image Se mi zdi da čas  kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.12.2009 7:53:50   
Katjusa

user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.12.2009 7:53:53   
Katjusa

dost je,da se me ne naveličate že na vse zgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

tebe nikoli:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.12.2009 7:53:56   
Katjusa

user posted image  

se pride kdo igrat z žogicami?user posted image

zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst morem tud to naštimat našmu.... sam ne vem če še imam žogiceuser posted image no nekaj jih je še sam ne več velikouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.12.2009 7:54:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Dobro jutro...

neki  sem vas brala, bom potem komentirala. Zdajle greva z Vitom k zobarju, potem se grem V TAKKO drenjat ker imajo bluzr v akciji...prav take k jih iščem že 100 let.....user posted image user posted image user posted image (če bim sploh kaj dobila)user posted image

Seminarska je narejena, zdaj me čaka še učenje.....user posted image  V torek pa izpit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da dobiš kar si želiš:)
super za seminarsko..... kr fino se na dudlaj sej bo šlo, bomo me pestke držale:)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.12.2009 7:54:08   
Urša08
Onasiss pridna , pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
10.12.2009 7:54:23   
baki
odkar sva prišla iz bolnice je nik katastofa.misli da bo vse strucal.ga dam v postlo pa dritje,ga vzamem ven pa se smeji.nč mu ne manka.sem ga zdej dala spat kr je tk hiter vstal pa spet dritje.histerično.pa sem ga pustila da se zdere ven,pa je zaspal.misli da bo mene okrog sukaluser posted image user posted image .se vidi da hoče sam mu nebo ratalo.

< Sporočilo je popravil baki -- 10.12.2009 7:55:04 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.12.2009 7:54:42   
Urša08

user posted image  

se pride kdo igrat z žogicami?user posted image

A lahko kar mi pridemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.12.2009 7:55:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki res je da naši sončki zelo hitro rastejo, sem tudi sama bila presenečena da ma Žiga že 10 mesecev. Sploh ne vem kam je šel časuser posted image Se mi zdi da čas  kar beži. Če se ti kolca po dojenčku bo treba pa še enga met user posted image

Men se zdi, da je Florjan ful več časa rabu da je bil star 10 muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa tako leti.....
kr še engauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
10.12.2009 7:55:54   
Urša08
čebel@ uvau kakšen zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
10.12.2009 7:56:34   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Men se zdi, da je Florjan ful več časa rabu da je bil star 10 muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa tako leti.....
kr še engauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAtjuša tud men se zdi da pri Nejcu ni šlo tako hitro kot zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
10.12.2009 7:56:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

odkar sva prišla iz bolnice je nik katastofa.misli da bo vse strucal.ga dam v postlo pa dritje,ga vzamem ven pa se smeji.nč mu ne manka.sem ga zdej dala spat kr je tk hiter vstal pa spet dritje.histerično.pa sem ga pustila da se zdere ven,pa je zaspal.misli da bo mene okrog sukaluser posted image user posted image .se vidi da hoče sam mu nebo ratalo.

ja taki so izsiljevalci mali.... ko so najbolj utrujeni se delajo da niso nič zaspaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lumpki maliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
10.12.2009 7:57:10   
Urša08
Katjuša kako je z Benjaminom? Se je kašelj umiril?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......