SURF
|
POZDRAVČKE . Danes smo se malo potepali,smo bili fotografsko razpoloženi,najprej smo šli v HM po pajaca božiček,da jo bova doma pofotkala in naredila voščilnice,za ožji krog,ker če ne bankrot ,potem smo se vsi trije fotkali v tistem vseznanem filmskem kasonu,grimase da dol paseš ,potem se je pa še najina čmrla pri fotografu za osebno,pa za okvir tri,pa še en kupa za domače ,da bomo imeli v denarnicah ... Zavili smo še v shamal in kupili cicibanove copatke,zmanjkalo rdečih,ampak samo zato se pa ne bomo vozili v celje in smo pristali zopet na modri . Ajvy-Kdaj pa začnete potem nosit cicibanke ,ko že hodijo sami ali ko z oporo,bodisi stena joj,toliko kompliciram zaradi te obutve,ker poznam nekaj primerov ko so posledice vidne,bodisi zaradi hojice,bodisi zaradi obutve ...Drgač pa luštni copatki,še bolj luštna februarčica .. Maxi-Mi smo plavale tako,da smo imele na razpolago 12minut in potem koliko dolžin si preplaval...lahko si tudi samo eno in ležal mrtvaka (ampak mi smo bolj zagnane sorte )to naj bi bil cooperjev,smo pa plavale tudi za oceno plavalec-neplavalec,plavalec mora imeti oceno nad 4 in sicer,skočiti v vodo,z izdihi v vodo preplavati dolžino in pol,nato lebdeti navpično v vodi,ležati mtrvaka in nazaj,to je smatrano da znaš plavati.... Sjmmm- super pa saj sem vedela,vi se imate radi Drugače pa tudi moj ni romantična duša,je bolj praktična ,sem pa js zato in če bi bil še moj,bi bila že kičast par haha,ja moj zna tudi zelo mimo ustrelt Kolumbo-Zelo so mi všeč tvoje zavese cena pa gotovo tudi Majchy- pridna,le tako naprej Boma-js ga nebi posedala na silo,naj sam,bo že začutil kdaj je njegov čas,boš videla,boš prijetno presenečena .
|