|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
9.12.2009 13:42:34   
Ajvy

user posted image
Urša..tuki se pa copatki vidijo....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.12.2009 13:43:10 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
9.12.2009 13:45:50   
Urša08
Ajvy kok je Tisa zrastla user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz upam da se še kdaj dobimo in mal poklepetamo v živouser posted image . Sem vidla copatke, luštni so - kje se pa dobi take micene številke?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
9.12.2009 13:45:52   
Ajvy
kolk me zafrkavajo dans te slike

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.12.2009 13:47:32 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
9.12.2009 13:47:56   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto Nejc zopet štrajka s spanjem, on ne bi šel spat, on ni zaspan - no sej dejansko ni in sem obupalauser posted image ne da se mi kregat z njim pa izgubljat energijo za touser posted image A mislite da bi mogla vztrajat?

če se ti zdi, da ni zaspan in bo lahko zdržal do večerne ure za spanje, ga jz nebi silila, tud moji so z leti sam parx na teden omagal tud čez dan ali pa če so bili bolni, drugače pa pol zvečer pol ure prej...pa se tud priležeuser posted image

Zaspan sigurno ni, tok se zdele igra, pa skoz neki govori pa razlagauser posted image user posted image user posted image user posted image   Ja se prileže k med 7 in 8 omaga user posted image user posted image user posted image user posted image Bom vidla kakšen bo čez dan.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
9.12.2009 13:48:20   
Ajvy
ne bom več

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.12.2009 13:50:24 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
9.12.2009 13:50:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ne bom več

ajvy ja nas vse tole neki hecauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
9.12.2009 13:51:32   
Ajvy

ne bom več

ajvy ja nas vse tole neki hecauser posted image user posted image user posted image user posted image

bom potem...
Copatke sem dobila v PIkapolonici....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
9.12.2009 13:53:57   
Urša08

ne bom več

bom potem...
Copatke sem dobila v PIkapolonici....

bom šla pokukat če majo kake za Nejca, mogoče jih bo potem rajši nosil če bodo pajackiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
9.12.2009 14:25:10   
Ajvy
spet ne  delauser posted image ....ta rr 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
9.12.2009 14:26:36   
simonakr
Dan!

Čebela bravo za izpit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vas čist zastopim kako je. pri nas smo vsi 3je nahodni, naju z user posted image tud grlo boli, Larisa ima samo noska zamašenga.

Sej sm vse prebrala pa sm pozabla tko da ne morm komentirat user posted image user posted image user posted image

grem mal pospravit po kuhni pa zelje dat kuhat - dons bova mela kar zelje pa krompir pa pečenico!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
9.12.2009 14:53:30   
MIHAILO

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image lepoticka nasmejana

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
9.12.2009 14:55:26   
MIHAILO

Eto Nejc zopet štrajka s spanjem, on ne bi šel spat, on ni zaspan - no sej dejansko ni in sem obupalauser posted image ne da se mi kregat z njim pa izgubljat energijo za touser posted image A mislite da bi mogla vztrajat?

ce lepo zdrzi do vecera ga jaz ne bi silila...mogoce bi pa sel vcasih popoldan spat...probaj vsak drug dan...user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
9.12.2009 15:08:40   
Katjusa

Katjuša....sej vem da je butast vprašanje pa vseeno....slikice kolk starih zdej zbiramo??
Za seznam...10 m ...9200 g in 72 cm

BIla pridna....cepljenje in vzem krvi brez kakršnekoli solzice....ko smo se igrali s kockami ji je bilo tolk nerodno...da se je še P smejala.....

slikice, ko smo bili stari 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
9.12.2009 15:09:49   
Katjusa

user posted image

nam se ti zajčki niso obnesli pri florjanu, ko je bil majhen si jih je skos dol vlekel al pa so mu padli doluser posted image .....so pa carti ja:) sploh tile roza.... mi smo imel modreuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.12.2009 15:10:15 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
9.12.2009 15:12:07   
Katjusa
za danes sem verjetno končala s koledarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image
grem zdej dat mojima fantoma jest pol me pa čaka 2 stroja perila in igranje.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
9.12.2009 16:08:47   
SURF
POZDRAVČKEuser posted image .

Danes smo se malo potepali,smo bili fotografsko razpoloženi,najprej smo šli v HM po pajaca božiček,da jo bova doma pofotkala in naredila voščilnice,za ožji krog,ker če ne bankrotuser posted image ,potem smo se vsi trije fotkali v tistem vseznanem filmskem kasonu,grimase da dol pasešuser posted image ,potem se je pa še najina čmrla pri fotografu za osebno,pa za okvir tri,pa še en kupa za domačeuser posted image ,da bomo imeli v denarnicahuser posted image ...
Zavili smo še v shamal in kupili cicibanove copatke,zmanjkalo rdečih,ampak samo zato se pa ne bomo vozili v celje in smo pristali zopet na modriuser posted image user posted image .

Ajvy-Kdaj pa začnete potem nosit cicibankeuser posted image ,ko že hodijo sami ali ko z oporo,bodisi stenauser posted image joj,toliko kompliciram zaradi te obutve,ker poznam nekaj primerov ko so posledice vidne,bodisi zaradi hojice,bodisi zaradi obutveuser posted image ...Drgač pa luštni copatki,še bolj luštna februarčicauser posted image user posted image user posted image ..

Maxi-Mi smo plavale tako,da smo imele na razpolago 12minut in potem koliko dolžin si preplaval...lahko si tudi samo eno in ležal mrtvakauser posted image (ampak mi smo bolj zagnane sorteuser posted image )to naj bi bil cooperjev,smo pa plavale tudi za oceno plavalec-neplavalec,plavalec mora imeti oceno nad 4 in sicer,skočiti v vodo,z izdihi v vodo preplavati dolžino in pol,nato lebdeti navpično v vodi,ležati mtrvaka in nazaj,to je smatrano da znaš plavati....

Sjmmm-user posted image user posted image super pa saj sem vedela,vi se imate radiuser posted image Drugače pa tudi moj ni romantična duša,je bolj praktičnauser posted image ,sem pa js zato in če bi bil še moj,bi bila že kičast paruser posted image haha,ja moj zna tudi zelo mimo ustreltuser posted image

Kolumbo-Zelo so mi všeč tvoje zaveseuser posted image user posted image user posted image cena pa gotovo tudiuser posted image

Majchy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna,le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Boma-js ga nebi posedala na silo,naj sam,bo že začutil kdaj je njegov čas,boš videla,boš prijetno presenečenauser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
9.12.2009 16:14:41   
SURF
Katjuša joj js tudi nora na preurejanje,od minimalizma naprejuser posted image zdej v kratkem bova dnevno malo uredila,vendar ne čisto do konca,lepo počasi da bo vse kot mora biti,ker za vse naenkrat pač ni evrčkovuser posted image pa še avto smo na gotovino kupili tako da..počasi se daleč prideuser posted image .
Nora sem na vse od posteljnin,do dišav v stanovanju,slik,svečk,mah vse vse..to je tudi eno tako delo za mojo dušico...samo poklicno pa nebi glihuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
9.12.2009 16:15:46   
SURF
evo grem slikico za kolaž poslat....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
9.12.2009 16:18:42   
Jutta
Midva sva prišla s pregleda. Nogica se lepo zaraščauser posted image user posted image user posted image . Čez en teden lahko dam sama poskusno longeto dol, čez 14 dni ima spet pregled, takrat pa bomo longeto dokončno dali dol. Jupiiii. Bo Vid za božič spet čil in zdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
9.12.2009 16:19:33   
Jutta
Surf - si me spomnila, jaz moram dat Vida in sebe tudi slikat za dokumente... user posted image user posted image user posted image Bravo za nakupe

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
9.12.2009 16:33:12   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Midva sva prišla s pregleda. Nogica se lepo zaraščauser posted image user posted image user posted image . Čez en teden lahko dam sama poskusno longeto dol, čez 14 dni ima spet pregled, takrat pa bomo longeto dokončno dali dol. Jupiiii. Bo Vid za božič spet čil in zdravuser posted image user posted image user posted image

OOO superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
9.12.2009 17:04:29   
SURF
Katjuša ne morem ti maila poslatuser posted image bom še kasneje probala...user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
9.12.2009 17:09:21   
SURF
Simona še za vas pikepoke,naj bo do božiča vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša-Sem si zadala,da bom mišoli moji za vsak rojstni dan js  spekla torto...vendar pozor...je še nikoli nisemuser posted image user posted image zato bom imela poskusne vajeuser posted image imaš kakšen fajn recept,bi te lepo prosila,se mi zdi da si ti ena taka mojstrica home žurkuser posted image sem pa brskala malo po kulinarični slo...hmmm mi ni kej v očke padlo,pa tisto tičino testo,tisto mi je zanimivo,vendar za začetnike..hmmm?

Tudi ostale se naprošamuser posted image če imate kakj super recept ta torte,za naše malčkeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
9.12.2009 18:44:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Simona še za vas pikepoke,naj bo do božiča vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša-Sem si zadala,da bom mišoli moji za vsak rojstni dan js  spekla torto...vendar pozor...je še nikoli nisemuser posted image user posted image zato bom imela poskusne vajeuser posted image imaš kakšen fajn recept,bi te lepo prosila,se mi zdi da si ti ena taka mojstrica home žurkuser posted image sem pa brskala malo po kulinarični slo...hmmm mi ni kej v očke padlo,pa tisto tičino testo,tisto mi je zanimivo,vendar za začetnike..hmmm?

Tudi ostale se naprošamuser posted image če imate kakj super recept ta torte,za naše malčkeuser posted image

evo en recept:

- biskvit..... 6 jajc... lahk tud 8 - odvisno kolk velko torto potrebuješ
                 6 žlic sladkorja v prahu
                 6 žlic moke + pecilni
                 po želji limonina lupinica in vanili sladkor
- potek:.. ločiš B in R
           ...iz beljakov s šcepom soli stepeš trd sneg
           ...potem počasi dodajaš rumenjake, po žlicah nato sladkor in nakoncu še
              po  žlicah moko
- če želiš rjav biskvit daš 5 žlic moke in 2 žlici kakava
v bistvu kolkr jajc tok žlic vsega!!
Pečeš, da začne ob robovih malo odstopati

nadevaš poljubno
:

1.) jz največkrat narežem sadje, stepem sladko smetano, vmešam nekaj žlic skute- pasirane, malo sladkorja in nadevam v dveh plasteh, biskvit napojim z gostim sokom, po vrhu pa premažem s smetano+ skuto

2.)ali pa namočim s sladkanim mlekom ali kakavom, narežem gor banane, po vrhu kak vanilijev puding, pa še malo smetane, potem pa po vrhu prelijem z belo čokolado..pri nas zažiga

3.)ali pa namočim s kavo brez kofeina ali uporabiš kakav in kremo za tiramisu, po kremi na zadnji plasti še sladko smetano in polijemo po vrhu s čokolado

4.)namočiš s sladkanim mlekom + malo rumčka ali pa vanili, če je za bejbije, potem stepeš sladko smetano in vanjo vmešaš nutello, premažeš 2 plasti, po vrhu pa belo ali temno čokoladno glazuro..ta tud pri nas dogaja

ne delam pa raznih margarinskih krem, ker jih ne maramo

No, to je to na kratko...upam, da ti bo kej v pomoč, so pač recepti mal po našem okusu prirejeni

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
9.12.2009 18:52:42   
sjmm
naši mišolini še kar bogi, velki in mali, zdej še glavo družine neki po grlu praska, jz o svojem sploh ne upam razmišlat

drugač pa so za kosilo le malo pojedli, no, Maj še največ...je imel pire in bučkino omako s sirčkom, pa eno skutko za povrh, sam daleč od količin ponavadi, pa sej tud ne more k pije k žolna...HB

zdej k je ata prišel sem pa eno tako potičko spekla, no, bol šarkelj, nadeva s skuto...upam, da jim bo šlo zraven čajčka v slast vsaj to

Jutta....bravo za Vida, sem zelo vesela, da se izboljšuje

SURF...super za nakupe...jz tud komi čakam na kak sprehod po štacunah, ko bodo tile moji bolje

Boma...jz bi tud počakala, da se mali sam vsede, sej itak ni dobr s čimerkoli prehitevat, je pač tko, da vsak rad svoj čas za prve podvige

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......