|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
5.12.2009 21:03:29   
Jutta
Da vam še malo napišem, kaj se kaj dogajalo pri nas zadnje dni...

Vid je veliko bolje. Nogica ga ne boli več tako zelo in mu več ne rabim dajat svečk. Z alergijo oziroma ekcemom še zmeraj ni čisto OK, ampak od vseh žavb je še najbolj pomagal bepanthen. Še zmeraj nismo ugotovili, kaj mu ne paše, ampak sumim, da je kombinacija suhega zraka, toplih radiatorjev, ... V glavnem: vrgli smo ven volnen tepihuser posted image user posted image user posted image (bil je skoraj nov), ampak ker meni v dnevni sobi deluje preveč hladno (sploh ker se tudi jaz valjam po tlehuser posted image ), sem kupila bombažen tepih, kupila sva nov jogi primeren za alergike, preprala sem vse tekstilne stvari v stanovanju, zamenjala pralni prašek za indijske pralne oreščke.... V glavnem dela še pa još, tako da ni bilo časa za RR.

Miklavž je bil precej radodaren pri nas. Je bila danes na obisku moja teta in je Vidu prinesla eno ful fajno knjigico, 100 eur in ful različnega sadjauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo tudi božiček tako pridenuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
5.12.2009 21:25:35   
Urša08
čer

Eto tudi pri nas je miklavž že prinesel darila. Tamaledva sta bla vesela, se igrala, mislim ful luštno. Potem je pa še pri tašči in tastu miklavž neki pustil in smo šli še dol. Je blo luštno, tamaledva čist v igračah, midva z možekom sva pa neki za oblečt dobila. Čist presenečena ker nisva pričakovalauser posted image Jutri gremo še k mojim, je tud tam miklavž neki pustil za nas, pa še kosila ne bo treba kuhatuser posted image

Vas morm še za nazaj prebrat in pokomentirat ko bom utegnila.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
5.12.2009 21:28:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Da vam še malo napišem, kaj se kaj dogajalo pri nas zadnje dni...

Vid je veliko bolje. Nogica ga ne boli več tako zelo in mu več ne rabim dajat svečk. Z alergijo oziroma ekcemom še zmeraj ni čisto OK, ampak od vseh žavb je še najbolj pomagal bepanthen. Še zmeraj nismo ugotovili, kaj mu ne paše, ampak sumim, da je kombinacija suhega zraka, toplih radiatorjev, ... V glavnem: vrgli smo ven volnen tepihuser posted image user posted image user posted image (bil je skoraj nov), ampak ker meni v dnevni sobi deluje preveč hladno (sploh ker se tudi jaz valjam po tlehuser posted image ), sem kupila bombažen tepih, kupila sva nov jogi primeren za alergike, preprala sem vse tekstilne stvari v stanovanju, zamenjala pralni prašek za indijske pralne oreščke.... V glavnem dela še pa još, tako da ni bilo časa za RR.

Miklavž je bil precej radodaren pri nas. Je bila danes na obisku moja teta in je Vidu prinesla eno ful fajno knjigico, 100 eur in ful različnega sadjauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo tudi božiček tako pridenuser posted image

Zelo lepo slišat, da gre Vidu boljeuser posted image user posted image user posted image

Kar se alergij tiče, pa te popolnoma razumem, naš Miha alergičen na prah-hišni, pršice, ima tudi velikokrat izpuščaje in napade kašlja, sej sicer jemlje zdravila, a vseeno, pa pliščote kr naprej zamrzujem, pa nič tepihoh, pa zavese perem, pa prah uničujem...tko,da mi je poznanouser posted image , upam, da pri vas ne bo tako hudo in še bolje, da čimprej mine!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
5.12.2009 21:29:00   
Urša08
Kolumbo super slikice, ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Ej tvoja pidžama mi je ful všeč, jaz bi tud tako, kje si jo kupla

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
5.12.2009 21:29:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Eto tudi pri nas je miklavž že prinesel darila. Tamaledva sta bla vesela, se igrala, mislim ful luštno. Potem je pa še pri tašči in tastu miklavž neki pustil in smo šli še dol. Je blo luštno, tamaledva čist v igračah, midva z možekom sva pa neki za oblečt dobila. Čist presenečena ker nisva pričakovalauser posted image Jutri gremo še k mojim, je tud tam miklavž neki pustil za nas, pa še kosila ne bo treba kuhatuser posted image

Vas morm še za nazaj prebrat in pokomentirat ko bom utegnila.

Barvo za darila in naše pridne mulčke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
5.12.2009 21:31:57   
Urša08
Sjmm teh 14 dni se je men tud dozdevalo da je moj s službo poročen. Ma non stop je delal, ko je prišel domov še od doma, skratka noro. V petek so neko stvar popedenčkali in si je mal oddahnil. Mi je pa kar dal vedeti da do maja ne bo kej preveč časauser posted image S tvojim se lepo dol vsedta , ko bodo šli otročki spat pa se pogovorta. Mogoče pa hoče sedaj popedenat stvari da boste med božičem in novim letom skupaj. Bom držala pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
5.12.2009 21:32:55   
Urša08
Jutta si bla pridna in si vse popedenčkala. Pa super da je Vid boljše. Koliko časa pa bo še mel gibs?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
5.12.2009 21:33:10   
Ajvy
Smrekica postavljena...soba okrašena....Tarja zadovoljno spančka...čakajoč MIklavža......
MIklavžek je pustil darilčka pod smrekico.....

SJmm...upam,da se MIhec čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo mi je da si žalostna...res....in zelo si želim ,da se govorilne ure obrestujejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud.
...lepo spančkajte ...in naj bo krepčilno....

Tancy..
..super za pohajkovanje

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
5.12.2009 21:33:54   
sjmm

Sjmm teh 14 dni se je men tud dozdevalo da je moj s službo poročen. Ma non stop je delal, ko je prišel domov še od doma, skratka noro. V petek so neko stvar popedenčkali in si je mal oddahnil. Mi je pa kar dal vedeti da do maja ne bo kej preveč časauser posted image S tvojim se lepo dol vsedta , ko bodo šli otročki spat pa se pogovorta. Mogoče pa hoče sedaj popedenat stvari da boste med božičem in novim letom skupaj. Bom držala pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
5.12.2009 21:34:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čer

evo mi smo bili v mestu...miklavža smo komaj videli, sploh se ni nč vidlo, nas je pa prišel en hudiček pogledat...morm rečt da so bili prov prijazni

smo šli še na kuhan vin, mnjami pa en điro okol lublance pa dam....sta dobla tiste svetleče rožičke in sta bla prov cjut

kolumbo-jest ne vidim albuma...lahko samo dva pogledam...poroka in rok

claud-tudi jest vam želim da vam miklavž prinese spanjeeeeeeeeee

sjmm-ah ja moj dec je tud s svojo službo oženen....kwa češ, sej kr gre sam učasih je pa res tooo much....ojej decimalke...nej vam gre dobro...vaflji niso bili čokoladni samo riževi...pa superca za darilčkauser posted image user posted image

Super za potepanje po mestu in seveda za kuhanga vinčkauser posted image user posted image user posted image Med prazniki mormo tud mi it mal po stari ljubljani in na kuhanga vinčkauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
5.12.2009 21:35:35   
Ajvy
Jutta...uf..to pa je res dela....kaj pa je z Vidom..kakšen pa je ta flek???Super da je nogica bolje!!!
Super za lepo darilo....

Urša...super za MIklavžka

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
5.12.2009 21:36:11   
Urša08
Ajvy a pri vas pa že smrekica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo, jaz sem ravno študirala kdaj naj jo postavimouser posted image Pa super za darilca pod smrekico, to bo jutri veseljauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
5.12.2009 21:37:38   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Smrekica postavljena...soba okrašena....Tarja zadovoljno spančka...čakajoč MIklavža......

SJmm...upam,da se MIhec čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo mi je da si žalostna...res....in zelo si želim ,da se govorilne ure obrestujejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud.

Tancy..
..super za pohajkovanje

Ajvy......tudi tebi hvala, ma, na tak dan bi moglo bit več veselja, še HB za zadovoljne obraze tamalčkovuser posted image

Evo govorilne pa zdej pridejo, sam na žalost, moj ima zelo trdo bučo in mnogokrat sploh ne ve, kaj mu čem povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa pol je čist tih, pa še mal bol pol vse oblubi, da bo zdej pa čist drgač...ene 2 dni pa smo spet na istemuser posted image , tko da držite pesti

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
5.12.2009 21:38:46   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Claud.

Tancy..
..super za pohajkovanje

Ajvy......tudi tebi hvala, ma, na tak dan bi moglo bit več veselja, še HB za zadovoljne obraze tamalčkovuser posted image

Evo govorilne pa zdej pridejo, sam na žalost, moj ima zelo trdo bučo in mnogokrat sploh ne ve, kaj mu čem povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa pol je čist tih, pa še mal bol pol vse oblubi, da bo zdej pa čist drgač...ene 2 dni pa smo spet na istemuser posted image , tko da držite pesti

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
5.12.2009 21:40:58   
sjmm

Claud.

Tancy..
..super za pohajkovanje

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tenks, ste res zlate!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
5.12.2009 21:41:32   
Urša08
Grem še kuhinjo popedenčkat do konca, pa iz sušilca cune vzet potem sem pa frejuser posted image Lep večer pa mirno dolgo nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
5.12.2009 21:41:37   
sjmm
bom poročala o govorilnih, je glih prišel..grem v premišljen napad

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
5.12.2009 22:37:02   
Jutta
Urša, Ajvy - Vid ima pregled v sredo in bo imel takrat najverjetneje spet rentgen. Upam, da se mu je vredu zacelilo in da bo vse OK. Dojenčki imajo za zlome načeloma gips 3 tedne.

Drugače pa alergija - po vratu, za ušesi, trebuhu in hrbtu so se mu pojavili majhni rdeči izpuščaji, ki močno srbijo in v bolnici so rekli, da je to najverjetneje kontaktna alergija. Ko pa sva prišla domov so se ti izpuščaji na obrazu in za ušesi spremenili v velik rdeč, suh, hrapav ekcem, zato sva ga mazala z Eucerin kremo za dojenčke in bepanthenom. Je bolje, ampak se mi zdi, da zdraviva posledice ne pa vzroka, ker čisto dobro pač ni. Se tudi poslabša, če ga ne maževa non stop.

Sjmm - kdaj pa se je Maju alergija na prah pojavila? S kakšnimi znaki se je začelo? Vid sicer po moje alergije na prah nima, ker je z dihali vse OKuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
5.12.2009 23:29:20   
Ajvy

Ajvy a pri vas pa že smrekica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo, jaz sem ravno študirala kdaj naj jo postavimouser posted image Pa super za darilca pod smrekico, to bo jutri veseljauser posted image

jap...pr nas je že ....nekak nismo vezani na tradicijo...tko da smo si kar privoščili.....pa Tarjica je uživala...k smo pa lučke prižgal....takrat pa je bil en tak krasen nasmeh na Tisinem obrazku....kr zasvetlil se je user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
5.12.2009 23:29:27   
Ajvy

bom poročala o govorilnih, je glih prišel..grem v premišljen napad

drži se....mislim na vaju

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
5.12.2009 23:30:01   
Ajvy
Jutta...a ja...izpuščajčki....ja ti revež--pa P ni nič tko malo bolj reagirala??

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
6.12.2009 7:02:46   
baki
dobro jutro......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
6.12.2009 8:46:45   
piskot
jutro.

vceraj je bil pa prav en fajn dan. najprej smo navijali in docakali kolajno, potem smo sli na letalisce po zlahto, potem smo sli miklavza pogledat, zvecer me je pa ata peljal ven na masazo in vecerjo user posted image .

zdaj pa gledamo risanke in cakamo da se megla dvigne.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
6.12.2009 9:03:05   
Ajvy
jutro.....

PIškot....kje se potepaš??
Super za lep dan....super!!!!
Kako ste kaj drugače?

Baki...kako ??

Miklavž
je bil...sem tolk vesela....prinesel mi je Sneguljčico in 7 palčkov risanko, dvd....jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TArji in Tisi so copatki-zajčki zelo všeč....in pa pomarančauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
6.12.2009 9:51:51   
simonakr
Jutro! Miklavž je bil tukej!!!! In ker sm bila pridna mi je pustil igrače in sladkarije! user posted image user posted image user posted image user posted image No ja Larisi jih je pustil! user posted image user posted image

Sm čist zaleplena - včerej je imela kolegica RD in smo šli na pjačko, pridem domov in slišim mojga kako govori: Pa dej Larisa spančkej no, jest sm zmatran! user posted image user posted image user posted image
Zdej ne vem a je pogruntala da je vikend in da nama lahko po glavi skače in pri naju spi al je to čist slučajno čist slučajno vsak vikend?

Se grem igrat! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?