Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Samo na hitro en pozdravček! Mi še vedno uživamo v Bohinju. V četrtek zvečer pa gremo domov. Uživajte kar se da še tale 2 dneva...pa da bo vreme čim manj nagajalo! No, dobro jutro še od mene! Dario se je danes že pred 6. uro zbudil, sem kar pihala od jeze, ker sem bila še tako zaspana. In zadnje čase je tako vražičkast, samo gleda, kje bo kakšno lumparijo naredil - včeraj je recimo snel tudi en cokel v kuhinji, ki je pod hladilnikom in ima reže za zračenje...je namreč videl mene, ko sem odprla skriti predal spodaj, pa je še on iskal, na koncu pa kar cokel spulil, pa ga ni enostavni ven pobrati, ker sem potem še jaz poskusila, je res zelo močan fant. Pospravljeno imamo pa itak samo takrat, ko Dario spi, ampak na to sem že navajena. Sedaj je že tako velik, da odpira vrata in me je zjutraj presenetil, ko sem se tuširala in se je naenkrat pojavil v kopalnici Zadnjič pa se je tako obešal na vhodna vrata, pa zraven še na ključ, da je le-tega zvil,pa ta ključ niti ni tanek, ampak skoraj jeklen...no, še dpbro, da imamo rezervnega doma, sicer bi ostala cel dan ujeta v stanovanju...Pa opažam, da je odkar smo prišli z morja, malce bolj siten, ne zna se več sam zamotit, kar naprej išče pozornost, pa čedalje manj spi...upam, da nam bo uspelo ujet stare tirnice. No, sej me spet vztrajno preganja, tudi kave ne morem več spit v miru... Lep dan!
|