|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
29.7.2010 10:35:36   
poli*
Pozdravljene. Naša punči je včeraj še vročino dobila, danes jo ima tudi. Sedaj spančka. Če jo bo imela še jutri zjutraj, morava spet v laboratorij kri dat.

Andromeda- veš kakšna je pa od mojga mama?! do takrat, ko smo še imeli stike je bila tanja še premajhna, da bi kakšno igračko pri njih hotela. Sta pa druga dva vnučka mal starejša od naše in logično, da želita vzeti medvedka iz vitrine. Ko jima to končno na skrivaj uspe, ju zaloti tašča in ju začne kregati, da je treba takoj pospravit. Uglavnem, ona hoče, da dvoletnik sedi pri miru in posluša njeno opravljanje in godrnjanje čez vse sosede. user posted image  In potem naj se mi s takimi družimo?? ne hvala.

Govor- v zadnjih 14 dnevih je naša zelo napredovala in vsako besedo ponovi za mano. Samo še stavki ji manjkajo.user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
29.7.2010 14:34:14   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Pozdravljene. Naša punči je včeraj še vročino dobila, danes jo ima tudi. Sedaj spančka. Če jo bo imela še jutri zjutraj, morava spet v laboratorij kri dat.

Pošiljam user posted image za Tanjo, da čimprej ozdravi!!!

Sem pa danes zjutraj našla v Darievi spalni vreči na dnu še 1 dudo...Tole vrečo sem mu včeraj po dolgem času oblekla, ker se je malce ohladilo in je lepo poančkal v njej user posted image Še dobro, da ni našel te dude, ker potem bi se spet začelo veselo dudanje.

Uf, pa tale dež...In še jutri bo cel dan tako, pa se Dario že sedaj dolgočasi, ker niti na balkon ne moremo, ker je vse mokro...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
29.7.2010 14:49:25   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tanjo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1778
29.7.2010 20:03:08   
Bethany
No, našega udobja in uživanja je konec. Dopustniki so se vrnili, zraven pa so pripeljali sitnobo, tečnarjenje, drenje za vsako figo, metanje po tleh, izsiljevanje, neupoštevanje ...user posted image user posted image Joj, kako trmasta postaja zadnje čase. Men se pa na trenutke zdi, da nimam dost živcev in potrpljenja za vse njene fore. In da ne bom zmogla vsega kar še pride...user posted image Ali pa je danes samo tak tečn dan zarad tega bednega vremena?? pa bo jutri že bolje?? Upam!!... morem mal potožit pa spravit ven ...

Mislim, da je že ornk pogruntala, da ima potuho pri babici in dediju in je potem z mano na trenutke nemogoča in prav sprobuje, do kod lahko gre. Samo nekak še nisem pričakovala tega tako hitro?!!! A ni tako vedenje šele nekje od dveh, treh let?? Sej je v večini primerov super, da nas je več v hiši, da toliko časa preživlja z babico in dedijem, pa z njima je super duper pridna, samo onadva jo tudi na drugačen način rihtata. Pol ko pa js delam na svoj način, pa to ne pali več... user posted image

En novejši primer njene neukrotljivosti: Zadnjič sva šle v trgovino, kjer seveda nikakor noče več sedet v vozeku, se kr vstane v tistem otroškem sedežu, da si je ne upam več puščat tam not in se je nato pač veselo sprehajala po trgovini. To vse lepo in prav, ni bilo nekih problemov, dokler ni bilo treba it na blagajno, takrat pa seveda ni šans, da gre v nakupovalni vozek in pa tudi ni šans, da bi lepo stala ob meni v vrsti. In kaj je počela? Laufala okoli blagajn, se gužvala med ljudmi v vrsti, js pa poskušala rihtat stvari na blagajni, hkrati njo gledala, kje je in kaj dela, pa še plačevala zraven... groza! Ko mi le uspe zložit stvari vozek in hočem it ven, pa mi krota mala pobegne nazaj skozi blagajne v trgovino, kamor seveda nisem mogla za njo... Pa niti se ni nič sekirala, ko sem počasi šla proti vratom in me že ni več vidla. Madonca, pes bi takoj priletel za mano, ko me ne bi več videl, Elina pa "ko me šljivi", se je šla igrat z unimi vratci od blagajne... user posted image user posted image user posted image Mislim, haaaloooo?? Nič več nakupovanja z Elino, vsaj ne sama. user posted image

Pol je pa popoldne preživela z mojo mamo in ji je tako veselo razlagala, kak je bila mami huda, ko ji je nagajala v trgovini ("mami huda, nina gaja" po njeno)... Si lahk mislite?? user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
29.7.2010 21:50:53   
šema
No danes je pa naš malček ugotovil kaj je to kletvica.
Sva z mojim govorila po telefonu in slišim odzadaj glasek "sit, sanje..." In ga moj vpraša kaj si reku, na kar ponovi: sit, sanje. In se začne moj dragi smejat, med smehom pa mi razlaga, da Aljaž govori ŠIT, SRANJE- ker se je njemu zareklo, ko se je nekaj polilo.

Tolk o bogatenju besednega zakladauser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
30.7.2010 7:11:39   
onur
Eno deževno dobro jutro. Že v službi in veselo na delo, pol pa dva dni oddiha.

En novejši primer njene neukrotljivosti: Zadnjič sva šle v trgovino, kjer seveda nikakor noče več sedet v vozeku, se kr vstane v tistem otroškem sedežu, da si je ne upam več puščat tam not in se je nato pač veselo sprehajala po trgovini. To vse lepo in prav, ni bilo nekih problemov, dokler ni bilo treba it na blagajno, takrat pa seveda ni šans, da gre v nakupovalni vozek in pa tudi ni šans, da bi lepo stala ob meni v vrsti. In kaj je počela? Laufala okoli blagajn, se gužvala med ljudmi v vrsti, js pa poskušala rihtat stvari na blagajni, hkrati njo gledala, kje je in kaj dela, pa še plačevala zraven... groza! Ko mi le uspe zložit stvari vozek in hočem it ven, pa mi krota mala pobegne nazaj skozi blagajne v trgovino, kamor seveda nisem mogla za njo... Pa niti se ni nič sekirala, ko sem počasi šla proti vratom in me že ni več vidla. Madonca, pes bi takoj priletel za mano, ko me ne bi več videl, Elina pa "ko me šljivi", se je šla igrat z unimi vratci od blagajne... Mislim, haaaloooo?? Nič več nakupovanja z Elino, vsaj ne sama.

Zato pa grem jaz sama ali pa greva obadva, da jo eden gleda, ker drugače je misija nemogoče, razen v majhni vaški trgovini.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
30.7.2010 8:24:46   
mojsoncek
Dan! Jaz sem pa danes zjutraj zaspala user posted image . In ker tako veliko uliva tale dez in ker me cisto nic ne mika 50 km voznje do LJ, sem se odlocila, da po dolgem casu spet izkoristim en bonus za delo od doma user posted image .

Za zacetek ena kava s sonckom...

user posted image

poli, upam da je Tanji ze bolje! user posted image

katja, vidim da na dopustu uzivate sto na uro. Izkoristite na polno! Pa se pridna si da se javljas in nas sproti obvescas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

En novejši primer njene neukrotljivosti: Zadnjič sva šle v trgovino, kjer seveda nikakor noče več sedet v vozeku, se kr vstane v tistem otroškem sedežu, da si je ne upam več puščat tam not in se je nato pač veselo sprehajala po trgovini. To vse lepo in prav, ni bilo nekih problemov, dokler ni bilo treba it na blagajno, takrat pa seveda ni šans, da gre v nakupovalni vozek in pa tudi ni šans, da bi lepo stala ob meni v vrsti. In kaj je počela? Laufala okoli blagajn, se gužvala med ljudmi v vrsti, js pa poskušala rihtat stvari na blagajni, hkrati njo gledala, kje je in kaj dela, pa še plačevala zraven... groza! Ko mi le uspe zložit stvari vozek in hočem it ven, pa mi krota mala pobegne nazaj skozi blagajne v trgovino, kamor seveda nisem mogla za njo... Pa niti se ni nič sekirala, ko sem počasi šla proti vratom in me že ni več vidla. Madonca, pes bi takoj priletel za mano, ko me ne bi več videl, Elina pa "ko me šljivi", se je šla igrat z unimi vratci od blagajne... user posted image user posted image user posted image Mislim, haaaloooo?? Nič več nakupovanja z Elino, vsaj ne sama. user posted image

Daj se Elini tamali vozicek, da ga vozi po trgovini. Kaksno stvar, ki je na dosegu njnih rok, naj sama vzame s police in jo da v svoj vozicek. Bos videla kako se to dobro obnese, ker imajo otroci obcutek da pomagajo in da so "pomembni". No, pri nas je to ful palilo.
Sicer pa vse kar si napisala drzi pri vseh. Pri enih prej, pri drugih kasneje, pri enih v blazji, pri drugih pa v bolj konkretni obliki. In to, da se pri babicah, dedkih, v vrtcu (skratka, kadar ni starsev zraven) obnasajo drugace kot pri starsih je pa tudi nekaj popolnoma normalnega. Tudi pri tem gredo situacije iz ene skrajnosti v drugo. A ja, nic bat, ne bo trajalo celo zivljenje user posted image

šema - tole s kletvicami je pa res hitro. Ampak a ni zanimivo, da zanajo taksne besede vedno ponucati v pravem trenutku.

Ja nic, grem delat, pa vas priem se kasneje kaj pogledat...

p.s. super je, ker se je spet malo razvila debata na nasi temi...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
30.7.2010 8:42:45   
Bethany
Trgovine: ja, sma bile v Hoferju, ko nimajo majhnih vozičkov... Sicer pa imam pozitivno izkušnjo v Tušu, ko imajo une avto-vozeke, tam je ful rada not, cel čas nakupovanja, pa v DM se ji tud dopadejo uni mali vozeki, sam je z njimi nazadnje divjala po trgovini in se zaletavala v police in ljudi... sem jo komaj lovila user posted image user posted image Ko pa sma ga pospravile, pa v drenje in protest... No ja, bo že minilo, do takrat pa ne nakupujem več sama z njo. user posted image

Besedni zaklad: joj, ja... teh ponavljanj je mene tud strah, seveda neprimernih besed. Sranje pe ni tak hudo, hehe... Js mojga opozarjam že od rojstva, naj mal pazi, ker ko se razjezi, letijo ven vse mogoče kletvice. No, zaenkrat je osvojila samo "drek" in "usrano", kar pa itak ne smatram za grde besede. Sicer pa v vrtcu tudi kmalu poberejo kako sočno besedo domov, verjetno, ane?

Vreme: danes še recimo, da toleriram tale dež, jutri pa prosim spet poletno vreme!!!

Mojsonček: pametna odločitev za delo od doma, če le imaš to možnost, zakaj ne ob takih dneh izkoristit. Js sem se tudi zaspala daneas in si morm nek izgovor zmislit, ko bi se mogla enega kluba preko zavoda udeležit... Mah, me je glava bolela, recimo. user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
30.7.2010 9:04:24   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Trgovine: ja, sma bile v Hoferju, ko nimajo majhnih vozičkov... Sicer pa imam pozitivno izkušnjo v Tušu, ko imajo une avto-vozeke, tam je ful rada not, cel čas nakupovanja, pa v DM se ji tud dopadejo uni mali vozeki, sam je z njimi nazadnje divjala po trgovini in se zaletavala v police in ljudi... sem jo komaj lovila user posted image user posted image Ko pa sma ga pospravile, pa v drenje in protest... No ja, bo že minilo, do takrat pa ne nakupujem več sama z njo. user posted image

A ves kako izgleda, ko gres z dvemi sam v trgovino user posted image ... no ja, pa saj ni tako hudo, z Anzetom se ze vse da, ampak ga pa Nejc biksa za oba user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
30.7.2010 9:14:10   
Andromeda
Dobro jutro!

Ja, super, da je tema spet malce oživela! user posted image

bethany - verjetno se Elina tako obnaša tudi zaradi spremembe okolja...In seveda sta jo babi in dedi razvajala 100 na uro, paotem pa pride domov in je vsa zafrustrirana, ker ni vedno po njeno.
Naš je zaenkrat priden v trgovinah in ga rada vzamem s sabo...trkam, da tako ostane user posted image
Saj ima kakšen dan, ko sitnari in hoče ven iz vozička, ampak ga odločno posedem nazaj in ignoriram izpad in vpitje. Zadnjič mi je v Mullerju čisto popenil, ker je videl nek tovornjak in ga seveda hotel imet, pa mu ga pač nisem vzela...se je drl, ampak sem ignorirala in se je na blagajni že umiril. Ponavadi se pa otroci res najbolj nemogoče obnašajo v nekem drugem okolju, ker si misijo, da se starši takrat ne bodo tako odzvali kot doma. Mi smo imeli na morju kar se tega tiče zelo pestro nekaj dni. Najhnuje pa je, ko pridemo od mojih iz Novega mesta, kjer je vedno v s redišču pozornosti in razvajan, potem se mi še mama vmeša s kakšnimi:"Ne bit tako stroga...", otrok pa itak pošteka vse in doma imam še kaka 2 dni potem "težave" z njim.

poli - kako je kaj Tanja, je že bolje?

mojsoncek - če imaš možnost za delo od doma, je tako vreme več ot dober razlog, da jo izkoristiš. Btw - verjetno bom jutri tisto čokolado naredila, pa me zanima, kje se dobi kondenzirano mleko (al kako se mu že reče), sem včeraj gledala v Tušu in ga nisem našla...

vreme - tukaj imamo za dobro jutro osvežilnih 12 stopinj in ploho za ploho. Pa šwe kranfest se začne danes, smo mislili izt zvečer malo pogledat, pa bomo šli raje jutri popoldne na otroški kranfest lutkovno predstavo gledat. V nedeljo bo baje že topleje in mamo v planu en izlet - gozd Martuljek in dolina Tamar,

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 30.7.2010 9:15:17 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.7.2010 9:37:28   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

mojsoncek - če imaš možnost za delo od doma, je tako vreme več ot dober razlog, da jo izkoristiš. Btw - verjetno bom jutri tisto čokolado naredila, pa me zanima, kje se dobi kondenzirano mleko (al kako se mu že reče), sem včeraj gledala v Tušu in ga nisem našla...

Ja, s tem kondenziranim mlekom se tudi jaz se skoraj doktorirala. V vecjih Sparih ali Mercatorjih se ga dobi brez problema (pa po moje v kaksnem vecjem Tusu tudi), pa verjetno v Leclerku. Nekateri ga imajo pri mleku, nekateri pri sirih in sirckih ali smetanah, nekateri pri kavi, tako da si je treba kar cas vzet in vse pregledat. Pa ne se zanasat na to, da vsi prodajalci vedo kaj to je user posted image . Priporocam pa res tistega, ki se ga dobi v konzervi, da bo ravno prav "gost" (vsaj taksnega je uporabila Nigella v svoji oddaji).

Ampak res je cisto prevec mrzlo. Sedim za racunalnikom, oblecena v pulover, pa se noge bi si najraje z deko pokrila. Ce bi imela pa cas po hisi kaj naredit, me pa sigurno ne bi zeblo.

Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.7.2010 10:58:54   
poli*
Danes zjutraj sva šle že pred osmo v laboratorij spet dat kri in ker ima punči vročino ves čas jokca. Potem sva šle do zdravnice, kjer so ji spet dali inhalacije in je tolk protestirala, da sem bila na koncu čisto premočena od potu, ker sem jo morala tko močno držat. Nato sva šle še na fizioterapijo, da so jo malo polikali. Potem nazaj k zdravnici. Ker ni dihanje nič boljše, so ji dali eno tableto. Čez dve minuti je že bruhala in nato začela neutolažljivo jokat. Ob desetih sva prišli komaj domov in mi je pol ure samo jokala in se me objemala kot klop. Sedaj končno spi. Čez dve uri morava nazaj. Jaz sem samo še za pod tuš. Pa žalostna sem user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.7.2010 12:20:35   
onur
Ste se pa res razčvekale in tako je tudi prav. Le tako naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image

Poli*, upam, da bo Tanji čim prej boljše. Vem pa dobro kako izgleda pri doktarju. Mi čakamo ponavadi kot, da ne rečem kaj. Upam, da bo sedaj boljše, ker se je pediater upokojil in je prišla nova. Mogoče res provaj nabavit inhalator in s fiziološko inhalacije.

Sladica: jaz se že nekaj časa napravljam naredit panna coto, imam doma vse, ma mi ne znese ali pa se mi ne da.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.7.2010 12:44:23   
Andromeda

Danes zjutraj sva šle že pred osmo v laboratorij spet dat kri in ker ima punči vročino ves čas jokca. Potem sva šle do zdravnice, kjer so ji spet dali inhalacije in je tolk protestirala, da sem bila na koncu čisto premočena od potu, ker sem jo morala tko močno držat. Nato sva šle še na fizioterapijo, da so jo malo polikali. Potem nazaj k zdravnici. Ker ni dihanje nič boljše, so ji dali eno tableto. Čez dve minuti je že bruhala in nato začela neutolažljivo jokat. Ob desetih sva prišli komaj domov in mi je pol ure samo jokala in se me objemala kot klop. Sedaj končno spi. Čez dve uri morava nazaj. Jaz sem samo še za pod tuš. Pa žalostna sem user posted image  user posted image .

Ojoj, sem tudi jaz žalostna, ko tole berem user posted image Pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čim prej izboljša stanje!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
31.7.2010 13:00:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ojoj, sem tudi jaz žalostna, ko tole berem user posted image Pošiljam user posted image user posted image user posted image , da se čim prej izboljša stanje!

se pridružujem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1790
31.7.2010 13:45:59   
orka
Helow

En koment na vse skupaj,ker potem smo mi odsotni za 14 dni,gremo končno v ponedeljek na morčka a do takrat je še mnogo za postorit in bom rač kr izklopla.

tašče-so fina stvar,jaz čez mojo nimam kaj rečt,je superduper madame.A rada preberem kako kritiko ćez njih,včasih se nasmejem,včasih pokrižam....
pravila tu in tam-jaz sem mojima starejšima (Za Emo je še malo prezgodaj) dokaj hitro vcepila v glavo da v vsaki hiši veljajo drugačna pravila in povsod naj bi se jih držali,tako da nam kar gre,se mi zdi da kaj hitro preklopita iz enih na druge
obisk trgovin-in po tem si predstavljajte kako je s tremi,ker tu pa tudi jaz nimam živcev,pa imam kar visok prag,in vsak po svoje,tako da dokler je bila mala majhna in se je v vozu peljala je še šlo,sedaj pa iz preventive odidem sama ali pa gremo familiarno.
ponavljanje besed-ja to pa je res zelo hitro in včasih niti vpliva na to nimamo...smo zadnjič z moževim bratrancem sedeli in je velikokrat izrekel p... m... in naša Ema veselo ponavljala "pida matena" pa še v začetku niti nismo takoj pogruntali kaj ona to govori,seveda sem mu potem jaz morala zatežit naj kakšen organ zamenja za kaj drugega.
poli-upam da bo s Tanjo čimprej bolje

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.7.2010 16:32:59   
mojsoncek
hej hej, na to prelepo soncno sobotno popoldne user posted image

Moja fantica se to popoldne razvajata pri mojih, jaz pa imam cistilno akcijo igrac. Kaj taksnega bi bilo v njuni prisotnosti nemogoce, ker ni nobena stvar za vrec stran user posted image . No, nabralo se: 1 kup igrac za stran (predvsem ta polomljene in tiste male igracke iz kinder jajck - ki mi gredo totalno na zivce), 1 kup za podarit. Ampak soba je pa se vedno polna igrac user posted image . Tako da po moje sploh ne bosta opazila, da je bila izvedena cistilna akcija.

IZVIRNO SPOROČILO: orka

En koment na vse skupaj,ker potem smo mi odsotni za 14 dni,gremo končno v ponedeljek na morčka a do takrat je še mnogo za postorit in bom rač kr izklopla.

Fajn se spakirajte in lepo se imejte!

poli, kako je s Tanjo?!

Ja nic, imejte se lepo... jaz spijem se eno kavo, potem pa grem pocasi iskat mladinca.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.7.2010 21:46:04   
onur
Živjo. No, pa je bil danes dopoldan en tećen dan. Tamala tečnarila, če ji ni kaj ratalo. Spala je samo eno uro. Preden pa sva šli popoldan ven, sva se mogli skragat. user posted image user posted image user posted image user posted image Pol sva pa dve urce pohajale po vasi, pa se pri eni teti ustavile in si ogledale živalski park: bikce, želve, fazana, psa. Pol smo pa prišle domov pozdravit tatkota, ker je šel delat. Sledilo tuširanje, večerja in spanje.
Čez dober teden pride na obisk teta in može ter bratranec s familijo iz Francije. No, bodo v moji domači vasi, ker je tam žlahta, pa jih bomo šli malo obiskat.
Vreme je pa itak čudno. Upam, da zagreje nazaj. Danes je bilo že solidno. Samo tu in tam je pihalo.

Orka, uživajte na morju. Kam pa greste?

Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.8.2010 20:51:41   
poli*
Pozdravljene mamice in hvala za vašo skrb za naju s tanjo user posted image .
V petek se ji je v parih urah stanje zelo poslabšalo in zato so naju kar na hitro odpeljali z rešilcem v bolnico.
Njeno telo je dobivalo premalo kisika, ker je imela dihalno stisko.
Dol so ji dali infuzijo, kisik in inhalacije sva imeli na 4 ure- tudi ponoči.... in ponoči so naju budili na eno uro, da so stalno preverjali njene vit. funkcije.
Danes sva prišle domov.... upam, da nama pojde samo še na bolje.

Lep pozdrav

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.8.2010 6:39:50   
onur
Pozdravljene mamice in hvala za vašo skrb za naju s tanjo . V petek se ji je v parih urah stanje zelo poslabšalo in zato so naju kar na hitro odpeljali z rešilcem v bolnico. Njeno telo je dobivalo premalo kisika, ker je imela dihalno stisko. Dol so ji dali infuzijo, kisik in inhalacije sva imeli na 4 ure- tudi ponoči.... in ponoči so naju budili na eno uro, da so stalno preverjali njene vit. funkcije. Danes sva prišle domov.... upam, da nama pojde samo še na bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image

To je hudo slišati. Upam, da bo šlo zdaj res samo na boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
2.8.2010 9:19:58   
mojsoncek
Dobro jutro! Nov dan, nov delovni teden.... vse je novo user posted image

kafe?! 
user posted image

poli user posted image , tudi jaz upam, da bo slo sedaj samo se na bolje!!! user posted image

No, pri nas nic novega. Ta teden se bosta mladinca cuvala pri moji mami, ki ima se ta teden dopust, potem bo pa spet vse po starem. Vrtec, sluzba, vrtec, domov... V bistvu mi kar pase malo spremembe, da si niso vsi dnevi podobni kot jajce jajcu.

No, zdej pa zakurblajmo delovne stroje user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.8.2010 14:00:31   
Bethany
Poli, user posted image user posted image user posted image pošiljam vama pozitivno energijo, da se čimprej izboljša stanje pri tamali... Tole je kr grozljivo prebrati. user posted image si kr predstavljam, kako nemočno se morš počutit, ko gledaš tako bolanega otročka... Revica boga!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.8.2010 14:12:46   
Bethany
No, naš mali potepuh pa je spet šel na počitnice, spet z babi in dedijem, tokrat v drug konec Slovenije, v Čatežke in samo do srede, ko grema z možem dol, se malo kopat, zvečer pa vsi skupaj nazaj domov. Torej imava spet dva dni za sebe, ki pa bosta seveda namenjena urejanju zadev za domači biznis, zvečer pa tudi za kako uživancijo, ki sicer z Elino doma ni možna.

Stanje pri nas se je umirilo, Elina je spet v starih tirnicah, upam, da je dva dni razvajanja ne bosta spet preveč iztirila, hehe... Pa sej, bomo že.

Mi pa kupujemo drugi avtosedež, je vse preveč avtov v uporabi in prestavljanje tega obstoječega iz enega v drugega je živa groza - težek je, obavten s tisto isofix nogo... Pa itak bomo rabili dva, če je v planu še kak bratec ali sestrica za Elino čez kako leto ali dve. Sem se pa odločila za kombiniranega od 9 do 36 kil, da zdrži čim dlje oz do konca obvezne uporabe sedeža. Trenutno je nagledan od Romerja Evolva in pa Recaro. Ima katera kakšno uporabno izkušnjo teh dveh sedežev? Glede varnosti sta si po mojih ugotovitvah kar blizu...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.8.2010 15:55:42   
poli*
Ja, v bistvu ti gre kar na jok, ko se vse tako odvija, ampak ko so jo poštimali, priklopili na inf. in naju dali v sobo, sem bila zelo vesela, ker sem vedela, da se bo stvar uredila (saj veste, kako nemočen je človek sam doma in ne veš kaj narediti, otrok je pa čisto gin).
Hvala za vse pike poke user posted image .So nam pomagale!! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.8.2010 23:13:44   
Andromeda

Ja, v bistvu ti gre kar na jok, ko se vse tako odvija, ampak ko so jo poštimali, priklopili na inf. in naju dali v sobo, sem bila zelo vesela, ker sem vedela, da se bo stvar uredila (saj veste, kako nemočen je človek sam doma in ne veš kaj narediti, otrok je pa čisto gin).
Hvala za vse pike poke user posted image .So nam pomagale!! user posted image

poli
, sem vesela,, da gre na bolje s Tanjo upam, da se v prihodnje ne bo več kaj takega ponovilo. Sicer pa sama prav dobro vem, kako je tole. Takrat sploh nimaš časa na nič drugega misliti kot da ukrepaš in rešiš svojega otroka, šele za tabo potem pride, kaj se je pravzaprav zgodilo in si srečen, da se je "dobro končalo" - meni je namreč Dario nehal dihat med hranjenjem, ko je bil 3 mesece star, potem je začel dihat in bil zelo čudwen in bled, ko pa smo klcali rešilca- - 112, je zvonilo v prazno!!! (bil je petek okrog polnoči), Takrat smo živeli še skupaj z moževim bratom, ki je samo avto vžgal in nas hitro odpeljal na urgenco...No, nam se je to dogajalo zaradi refluksa, bronhitis pa je čisto nekaj drugega...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......