mojsoncek
|
Dan! Jaz sem pa danes zjutraj zaspala . In ker tako veliko uliva tale dez in ker me cisto nic ne mika 50 km voznje do LJ, sem se odlocila, da po dolgem casu spet izkoristim en bonus za delo od doma . Za zacetek ena kava s sonckom... poli, upam da je Tanji ze bolje! katja, vidim da na dopustu uzivate sto na uro. Izkoristite na polno! Pa se pridna si da se javljas in nas sproti obvescas IZVIRNO SPOROČILO: Bethany En novejši primer njene neukrotljivosti: Zadnjič sva šle v trgovino, kjer seveda nikakor noče več sedet v vozeku, se kr vstane v tistem otroškem sedežu, da si je ne upam več puščat tam not in se je nato pač veselo sprehajala po trgovini. To vse lepo in prav, ni bilo nekih problemov, dokler ni bilo treba it na blagajno, takrat pa seveda ni šans, da gre v nakupovalni vozek in pa tudi ni šans, da bi lepo stala ob meni v vrsti. In kaj je počela? Laufala okoli blagajn, se gužvala med ljudmi v vrsti, js pa poskušala rihtat stvari na blagajni, hkrati njo gledala, kje je in kaj dela, pa še plačevala zraven... groza! Ko mi le uspe zložit stvari vozek in hočem it ven, pa mi krota mala pobegne nazaj skozi blagajne v trgovino, kamor seveda nisem mogla za njo... Pa niti se ni nič sekirala, ko sem počasi šla proti vratom in me že ni več vidla. Madonca, pes bi takoj priletel za mano, ko me ne bi več videl, Elina pa "ko me šljivi", se je šla igrat z unimi vratci od blagajne... Mislim, haaaloooo?? Nič več nakupovanja z Elino, vsaj ne sama. Daj se Elini tamali vozicek, da ga vozi po trgovini. Kaksno stvar, ki je na dosegu njnih rok, naj sama vzame s police in jo da v svoj vozicek. Bos videla kako se to dobro obnese, ker imajo otroci obcutek da pomagajo in da so "pomembni". No, pri nas je to ful palilo. Sicer pa vse kar si napisala drzi pri vseh. Pri enih prej, pri drugih kasneje, pri enih v blazji, pri drugih pa v bolj konkretni obliki. In to, da se pri babicah, dedkih, v vrtcu (skratka, kadar ni starsev zraven) obnasajo drugace kot pri starsih je pa tudi nekaj popolnoma normalnega. Tudi pri tem gredo situacije iz ene skrajnosti v drugo. A ja, nic bat, ne bo trajalo celo zivljenje šema - tole s kletvicami je pa res hitro. Ampak a ni zanimivo, da zanajo taksne besede vedno ponucati v pravem trenutku. Ja nic, grem delat, pa vas priem se kasneje kaj pogledat... p.s. super je, ker se je spet malo razvila debata na nasi temi...