onur
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: onur zadnjič mi je padla ribica v testu, od orke, ki je to prilimala na FB. sam kaj ko ne vem, če bi se tega lotila, ker tast in tašča nista lih od rib (na večerji bi bili samo mi trije in tast in tašča, ker živimo v isti hiši, sam vsak v svojem štuku). To je potem tako kot pri meni, ki vedno recem: "od morske hrane imam najraje svinjsko ribico" . In jaz bom kar ponucala tisti recept za svinjsko ribico v testu :) ja, meni tudi dišijo ribice in ne rečem dvakrat, da ne bom poskusila pripraviti tega lososa, ker mi omamno diši. orka pa naredi jedi po vhodih - predjed taka ki paše staršem, pa mali prigrizek za mulčke, glavna jed vsakega po malo, sladica pa nevtralna izbira. sam dela pa tudi je. zara13, bravo za pohajanje. tudi sebi je treba kaj privoščit, sam kaj ko si nekateri premlokrat. naš dan pa je bil danes natrpan. mamica v službi. pa nato ob 12.00 uleti v zdravstveni dom, ko možek pripelje čebelo za cepljenje za pnevmokok (prvo dozo smo dali skozi). mami nazaj v službo, možek pa s čebelo domov spat. ob 15.15 prišla domov. na hitro vsi trije pojemo in gremo v tuš, ker nas kliče tašča (tam dela), da bo božiček. pridemo in dobimo darilo (sem mislila, da bo še kaj, ma je bilo skoraj brez veze - čebela je samo debelo gledala božička in jelenčka, ki sta bila našemljena). nato pridemo domov, možek malo počivat (ker je šel v nočno), mami pa drevesce delat. tako, da so okraski (jaz sem jih stavila gor, čebela pa dol) in lučke gor, jutri naredimo še jaslice. sedaj skočim še pod tuš, pa malo pred tv, pa morda še kaj pojest. zadosti za danes.