|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
15.12.2009 19:47:46   
onur
živjo. danes pa nismo nič kaj pridne čveke. današnjega dne imam prav dovolj. no moram se še stuširat, pa mogoče bom še voščilnice pisala. sem jih kupila kar na delu, ker jih stanovalci izdelujejo in so mi bile lepe. če poslikam, dam kaj na FB. možek spravlja Petjo spat. učko je danes boljše (ni več tako rdeče) - trkam. v vrtcu po 14 dneh doma ni bilo neke krize. user posted image user posted image user posted image user posted image sem prav zadovoljna. drugi teden v torek imamo v vrtcu igralno popoldne, 24.12. pa imajo dedka mraza. upam, da ne zbolimo in nam uspe to izpeljati. trkam

božično kosilce: naredila ga bo sestra, tako, da smo tja povabljeni (povabljeni smo mi, pa najin atko in mamica, pa atko in mamica od sestringa moža, pa brat o sestringa moža). bom pa jaz doma provala narediti predbožično večerjo (na božični večer). zadnjič mi je padla ribica v testu, od orke, ki je to prilimala na FB. sam kaj ko ne vem, če bi se tega lotila, ker tast in tašča nista lih od rib (na večerji bi bili samo mi trije in tast in tašča, ker živimo v isti hiši, sam vsak v svojem štuku).

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.12.2009 20:34:47   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: onur
zadnjič mi je padla ribica v testu, od orke, ki je to prilimala na FB. sam kaj ko ne vem, če bi se tega lotila, ker tast in tašča nista lih od rib (na večerji bi bili samo mi trije in tast in tašča, ker živimo v isti hiši, sam vsak v svojem štuku).

To je potem tako kot pri meni, ki vedno recem: "od morske hrane imam najraje svinjsko ribico" user posted image . In jaz bom kar ponucala tisti recept za svinjsko ribico v testu :)

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 427
15.12.2009 21:08:43   
Andromeda
Hello!

Mi smo pa danes Daria peljali v Ljubljano na dedka Mraza, je od možeka služba organizirala lutkovno predstavo (ki smo jo preskočili), potem je bil še kratek programček s pesmicami, potem pa je prišel dedek mraz in razdelil darila, pa še slikal se je vsak otrok z njim, je bilo res luštno. Dario je bil ves čas presenetljivo miren in je radovedno gledal, se pa na srečo ni ustrašil dedka mraza, kot so se ga nekatreri bolj mali otroci.
Preden smo šli k dedku mrazu, smo se še pri babici ustavili in ji voščili rojstni dan, po dedku mrazu smo se pa na kratko sprehodili po ledeno mrzli in čudovito okrašeni Ljubljani in se na hitro pogreli ob kuhanem vinčku.
Toliko o današnjem dnevu user posted image

št.nogice - 20

kahlica
- pri nas ne pride v poštev, je naš fant prerveč živahn, da bi kar gor sedel in odgiba po svoje...potem bi se pa nekje sredi sobe pokakal user posted image

Nič, sem si skuhala en dober čajček, pa dr. House se bo začel...papa!

Neposredna povezava do sporočila: 428
16.12.2009 10:04:11   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

...

kahlica
- pri nas ne pride v poštev, je naš fant prerveč živahn, da bi kar gor sedel in odgiba po svoje...potem bi se pa nekje sredi sobe pokakal user posted image

...

user posted image user posted image uf, sej naša tud ni ravno mirna voda... hehe. Pravo živo srebro!! Na začetku se je tud kr pobirala dol in jo po možnosti še prevrnila z ritko, ko je bila že polna... Pol se je pa nekak umirila. Je pa seveda obvezno kako čtivo zraven, ko sedi na kahli. Takrat mora obvezno listati po kaki knjigici, pa nekdo obvezno zraven sedeti in jo animirati in spodbujati... user posted image user posted image

In tako nam gre! user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.12.2009 10:05:13   
Bethany
božična večerja: js jo kot vsako leto prepuščam tašči, ki ima s tem toliko veselja, da se mi ne zdi lepo, da bi ji skakala v zelje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.12.2009 11:26:04   
orka
helow

user posted image
kavica za dober dan

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

zadnjič mi je padla ribica v testu, od orke, ki je to prilimala na FB. sam kaj ko ne vem, če bi se tega lotila, ker tast in tašča nista lih od rib (na večerji bi bili samo mi trije in tast in tašča, ker živimo v isti hiši, sam vsak v svojem štuku).

To je potem tako kot pri meni, ki vedno recem: "od morske hrane imam najraje svinjsko ribico" user posted image . In jaz bom kar ponucala tisti recept za svinjsko ribico v testu :)

ooooo jaz bi pa samo ribe jedla,če bi se mi jih dalo vsak dan pripravljat,moji jih ne *marajo* samo zato ker je trebe koščice iskat,preden pa jim jaz izfiliram pa je že vse mrzlo in me mine....Drugače pa Ajda je zelo izbirčna in neješča,kar se ji tudi pozna,Aljaž je po mamici in je vse kar mu daš,oči pa ima najraje krompir v oblicah in najbolj enostaven zr. žar ali pa pohanje....mami pa je večna gurmanka...pa mi zdaj povejte kako naj skombiniram kuhno,da bo vsem pasalo in da ne bom za vsakega posebej....HB je vsaj ta losos vsem všeč.Bi veliko eksperimentirala a kaj ko nočejo pol jest user posted image

andromeda-so ti že okrasili Kranj?

No danes pa je Ema spala kot polh,se od večera ni premaknila in tako sva se tudi mi2 malo bolje naspalauser posted image user posted image user posted image

novoletna večerja-to pa imamo ponavadi okoli 22-ih odkar starejša 2 zdržita do polnoči,prej sva bila vedno sama,tako da do polnoči pojemo in pospravimo potem pa nam preostane še toliko časa da napolnimo kozarce in ... Kje boste praznovali prehod na 2010?

< Sporočilo je popravil orka -- 16.12.2009 11:28:21 >

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 431
16.12.2009 11:58:05   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: orka

andromeda-so ti že okrasili Kranj?

Kranj je okrašen in osvetljen že od 5. decembra, v ponedeljek so še štante postavili, samo nismo šli še nič pogledat, ni bilo časa...mogoče danes, ampak tukaj spet ful snežiiiiiii....

novo leto bomo pričakali kar doma, sami 3, ko bo šel Dario spat, bova v miru povečerjala, potem pa kak film, pa malo kuhanega vinčka, ob polnoči peninca in to bo to...Za Božič gremo pa do mojih na Dolenjsko in bomo nekaj dni tam ostali.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.12.2009 14:17:35   
zara13
Ojla mamice!

No pa da se še jst malo javim po dolgem času. Skoz imam nekaj, vas nisem imela časa niti brat, kaj šele tipkat.

Pri nas je le za vzorec snega, kar mi čist lepo odgovarja user posted image sanke še nismo kupili, jih bo Božiček prinesel pod smrekico, ki bye the way tudi še ne stoji user posted image letos mi gre vse tko počasi. Jo bom probala jutri postavit, predno spet šibnem v Avstrijo.
Že prejšnji vikend, v soboto sem se malo potepala po Dunaju in je bilo krasno, niti ne toliko mrzlo, sedaj grem pa v petek v Gradec in bomo s sodelavci tam tudi prespali. In seveda, ker vse jaz organiziram, nimam časa za nič. Sem včeraj ravno program pisala pa še naučit se moram določene stvari, da bom ja znala kej povedat o znamenitostih user posted image
v bližini Gradca je tudi tovarna čokolade in seveda, da sem jst to zvohala na daleč in jo gremo pogledat. Baje, da dobiš svojo žličko in se sprehajaš okoli in imaš pokušino čokolade user posted image vam javim kako bo.

novo leto - verjetno kar lepo doma, edino če pridejo moji na Jesenice, bom lahko minija pustila v varstvu pa da greva z mojim še do trga malo vzdušje pogledat, seveda če ne bo prehud mraz.

št. nogice - 19 user posted image

Jutri se bom malo razvajala, imam frizerja po dolgem času..jeeee :))) sej sem ga že potrebna, narstek je tak, da glava peče pa tud postrižit se moram.

Božična darila ste že nakupile?

Mene to opravilo seveda še čaka, v ponedeljek ;)

Zdej pa grem še malo pospravit, dokler mali spančka. Čez dan mi spi samo 1x še in to zna včasih kar lepo na 3 urce potegnit, manj kot 2 pa sigurno ne spi user posted image

čau bau

Neposredna povezava do sporočila: 433
16.12.2009 20:16:39   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

ja, meni tudi dišijo ribice in ne rečem dvakrat, da ne bom poskusila pripraviti tega lososa, ker mi omamno diši. orka pa naredi jedi po vhodih user posted image user posted image user posted image user posted image - predjed taka ki paše staršem, pa mali prigrizek za mulčke, glavna jed vsakega po malo, sladica pa nevtralna izbira. sam dela pa tudi je.

zara13, bravo za pohajanje. tudi sebi je treba kaj privoščit, sam kaj ko si nekateri premlokrat.

naš dan pa je bil danes natrpan. mamica v službi. pa nato ob 12.00 uleti v zdravstveni dom, ko možek pripelje čebelo za cepljenje za pnevmokok (prvo dozo smo dali skozi). mami nazaj v službo, možek pa s čebelo domov spat. ob 15.15 prišla domov. na hitro vsi trije pojemo in gremo v tuš, ker nas kliče tašča (tam dela), da bo božiček. pridemo in dobimo darilo (sem mislila, da bo še kaj, ma je bilo skoraj brez veze - čebela je samo debelo gledala božička in jelenčka, ki sta bila našemljena). nato pridemo domov, možek malo počivat (ker je šel v nočno), mami pa drevesce delat. tako, da so okraski (jaz sem jih stavila gor, čebela pa dol) in lučke gor, jutri naredimo še jaslice. sedaj skočim še pod tuš, pa malo pred tv, pa morda še kaj pojest. zadosti za danes.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.12.2009 20:17:14   
onur

ups, malo čudno je vse skupaj prišlo na zgornjem postu.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.12.2009 22:21:47   
Andromeda
Uh, jst pa še zdej nimam nič praznično okrašenega stanovanja. Edino enega božička iz lesa, ki visi na steni...pa skoraj vsak večer diši po kuhanem vinčku ;) če to kej šteje user posted image Bomo pa šli jutri po smrekico in lesene okraske, zato, ker jih bo Dario itak dol vlekel pa da si kaj ne naredi.

Pa še to: skoraj vsakih 14 dni imamo vneto rito! Danes pa je preseglo vse meje, tako hudo rdeče in tako obsežno še nikoli ni imel. Sem moža poslala po sudocrem in za rezervo še canesten, pa zvečer sem ga skopala v hrastovem lubju in je uboščka tako peklo, da je skoraj skočil ven iz bance...samo, da se z vatko dotaknem rite, se kar strese...Naj še povem, da se to kar naenkrat naredi, zjutraj je bilo še vse ok. Popoldne je pa 2x bolj tekoče kakal in potem vnetje, da te kap...verjetno bi ga morala peljat k zdravniku, samo verjetno kake hude terapije ne bi dobili user posted image Razen kakega virusa v čakalnici.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 16.12.2009 22:25:29 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.12.2009 22:24:32   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Letos bomo zaradi recesije in nakupa stanovanja obdarili samo otroke. No, mogoče bo mož dobil kako malenkost v stilu after shave in playboya s koledarjem ;) bolj simbolika.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 437
17.12.2009 9:46:36   
Andromeda
Hello!

A danes sem pa jst spet na vrsti za kavo kuhat? user posted image

OK, evo jo:

user posted image

Drugače smo pa mi že od 6. zjutraj pokonci user posted image Ni in no hotel nazaj zaspat...kaj moremo. Sem že vajena na 6 ur spanja. No, Dario zdaj spet sladko spi, jst sm pa amlo v miru zlikala.
Kasneje greva pa malo ven, se bo treba pa kar toplo oblečt, ker je tako brrrrrrrr mrzlo vzunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 438
17.12.2009 20:20:35   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Letos bomo zaradi recesije in nakupa stanovanja obdarili samo otroke. No, mogoče bo mož dobil kako malenkost v stilu after shave in playboya s koledarjem ;) bolj simbolika.

no tale prijeten nakup sem pa jaz danes opravila a ko sem preverila stanje me je pa kap

Zjutraj imave revakcinacijo za pnevmokok in pregled pred vstopom v vrtec,poročam
LP

Neposredna povezava do sporočila: 439
17.12.2009 20:41:13   
šema

Pa še to: skoraj vsakih 14 dni imamo vneto rito! Danes pa je preseglo vse meje, tako hudo rdeče in tako obsežno še nikoli ni imel. Sem moža poslala po sudocrem in za rezervo še canesten, pa zvečer sem ga skopala v hrastovem lubju in je uboščka tako peklo, da je skoraj skočil ven iz bance...samo, da se z vatko dotaknem rite, se kar strese...Naj še povem, da se to kar naenkrat naredi, zjutraj je bilo še vse ok. Popoldne je pa 2x bolj tekoče kakal in potem vnetje, da te kap...verjetno bi ga morala peljat k zdravniku, samo verjetno kake hude terapije ne bi dobili user posted image Razen kakega virusa v čakalnici.

Jst sm mela tako sr**** s starejšo, ko je bila še dojenček. Pomagala ji je edino krema, ki mi jo je zdravnica z muko napisala na recept in so mi jo v lekarni skupi zmešal iz treh sestavin (ampak žal ne vem več katerih- je bil pa sigurno prisoten kortikosteroid). Mi je bilo pa rečeno takole: "Danes jo dobite zadnjič, ker tanjša kožo" (no, pa sem jo dobila še dvakrat:)))

Neposredna povezava do sporočila: 440
17.12.2009 20:44:53   
šema
Joooooooooooj, ta darila- kolk jst z muko hodm decembra po štacunah, ker je vsepovsod tolk folka. Pa še skor vsi mamo dec. rojstni dan.

Ta vikend jo mahnemo v prlekijo, ker je mel oči 60.letnico pa še nismo utegnili (smo se pa s sestro dogovoril, da jih presenetimo, tko da še nč ne vesta, da prideta za vikend 2 veliki familiji na obisk)- upam, da nau koga kap:))

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.12.2009 20:45:56   
šema
No še to sm pozabla: diploma kr stoji in čaka, da jo bo kdo napisu. Sem zbrala 180 izpolnjenih anket, to je pa tud vse:((

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.12.2009 21:06:45   
onur
živjo. v službi je bilo kar pestro in samo letanje sem ter tja. ko pridem domov, pojem in nato, da se bomo lotili delat jaslice (drevesce sem že včeraj naredila). da bo mož popazil malo, jaz bom pa delala. pol pa mi gre krajšat okvir (za jaslice, ker je bil prevelik), pa ga ni več kot eno uro, jaz pa čakam kot kakšna m....... user posted image user posted image user posted image user posted image ona pa z očetom šel po šinke, pol pa še solit, ... tako, da je bila čez 18.00 ko je prišel noter. jaz pa delam jaslice, mala mi pa itak vse sproti razmetava. no smo jih dokončali, vendar ne vem kolko časa bodo cele ali kdaj bodo romale drugam.
drugač pa jutri pride mami pomerkat čebelo, ker gre možek v nočno, jaz pa na novoletni žur od firme.

šema, upam, da tata fajn presenetite. diplome se pa samo loti in potem je lažje, ko začneš. user posted image user posted image user posted image user posted image
orka, poročanje?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.12.2009 22:06:23   
Andromeda
Hello!

Mi smo šli pa v en šoping, kupili 2 tepiha in klubsko mizico (ja, končno jo imamo, se ne bo treba več sklanjat s kavča in s tal pobirat kozarce, skodelice in piksne od piva user posted image ), ima lepo zaobljene robove, da se slučajno kakšna buča v njih ne udari... Kupili smo še smrekico, eno manjšo varianto - 120 cm (no, vsaj med tistimi 160cm in več je bla taka miniaturna videt), jutri grem še po okraske in bomo okrasil...

šema - tud jst bi rabla kak nasvet glede dokončanja faxa...jst mam še same mukotrpne izpite + 2 diplomi...po Novem letu se bom pošteno nabrcala v rit in se lepo usedla pred knjige...malo dopoldne, ko Dario zaspi, pa še zvečer za 2-3 urce.

rita - je še vedno rdeča, ampak za odtenek manj user posted image V skrajnem primeru bom klicala prijatelja, ki dela v kliničnem v lekarni, če lahko on kaj scopra...Ga pa ne bom več "masirala" s hrastovim lubjem, ker se mi zdi, da ga še bolj draži. Danes sem mu naredila kamilično kopel in se je kr z olajšanjem usedel vanjo.

Nič, grem pod tuš in počasi proti postelji, ta teden mi manjka spanca ful.

Nočko!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.12.2009 23:20:04   
zara13
Ecola na hitrco..ufff me čaka še precej dela..jutri me čaka 2 dnevni izlet s sodelavci v Gradec + obisk tovarne čokolade Zotter...mmm njami, baje se dobi žlička in potem kr navali narode na slastne čokoladne fontane, baje to kr teče dol in probavaš user posted image vam poročam kako bo. Potem pa prespimo v Gradcu in naslednji dan še ogledi, ja zvečer pa itak še malo kuhančka.

Danes sem letala kot zmešana, najprej malca s sodelavci in sestanek pred izletom, potem ob 13h frizer, kjer sem ostala 2 uri in pol (barvanje + striženje), po frizerju še v trgovino in lekarno in sem prišla domov nekaj čez 17h in dobro, da je bil mini priden user posted image

vneta rita - mi smo jo imeli samo 1x pa še to zelo malo, nam je pomagal Sudocrem, je pa bila rdeča od enih robčkov iz Spara, ko sem ga 1x zunaj previla in čez nekaj časa je bilo vse rdeče

smrekica - ni šlo danes, postavljam v nedeljo

Andromeda - super za nakup, tudi moja naslednja klubska mizica bo z zaobljenimi robovi, že imam nagledano v Ikei user posted image

Mamice, rešite se izpitov in diplom, saj bo šlo, držim pesti, da opravite z odliko. To bo ravno pravšnji cilj za leto 2010 ;)

Zdej pa še kuhinjo pospravit in počasi spat...nočko

Neposredna povezava do sporočila: 445
18.12.2009 10:28:46   
Andromeda
Živjo, mamice, kje pa smo? Sej še kave ni nobena skuhala...OK, jo bom pa jst user posted image

Uf, tale mraz mi pa že malo preseda, zjutraj smo imeli kar -9 C. Dario trenutno spi, jst grem pa kar juhico za kosilo pripravit, ker potem bova šla še malo ven, upam, da bo v tem času kaj manj mrzlo.

Se še kasneje oglasim...

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 446
18.12.2009 11:30:30   
orka
helow

Ekola,mi2 sve nazaj,m**** sve bile celi dopoldan zuna,mami premražena,Ema pa mraza sploh ni čutila,je bila tko zadekana,da je lepo pančala...kaj več kasneje,je treba kosilo skup spacat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
18.12.2009 12:59:12   
mojsoncek
hej hej!

Midva se pa danes cartava doma. Nejc je v sredo popoldan in zvecer bruhal. Vceraj zjutraj je bil cisto dober in je sel v vrtec. No, ob dvanajstih pa slo klicali iz vrtca, da ima vrocino. Sicer ni neke sile (temperatura je od 37.3 do 37.5), ampak tak pa res ne more okrog skakat. Upam, da se cez vikend porihta, da grem drugi teden se zakljucit v sluzbo. Zadnji teden imamo pa tako ali tako kolektivni dopust user posted image .

Ja nic, mali spancka, jaz pa delam user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 448
18.12.2009 18:43:20   
poli*
Ojla.
Vidim, da ste že čisto v novoletnih zabavah in prednovoletnih nakupih.
Kje bomo za novo leto? Doma, ker se nama res ne da zmrzavat kje zunaj. Uglavnem, pupi pojde spančkat, midva bova pa kakšno komedijo pogledala, mal popila in kaj pojdela.... no, pa bo mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 449
18.12.2009 20:24:19   
orka
helow
oooo,slabe klepetule smo

No, sve dobili danes piko v nogo in Ema kot Ema,krik presenečenja in naslednji trenutek se je že pogovarjala z P.
andromeda-na fb si bila začudena in ? glede pnevmokoka in sem P vprašala....sem ti kar prav povedala...kolikokrat je odvisno od starosti pri kateri se cepiš,cena pa okoli 70 eur eno cepivo.

ima pa sedaj na nogici eno veliko rdečo bulo,izgleda d ji bom morala cepivo vmasirati,če zjitraj ne igine...
Pa mere so mi tudi dali ima 9,7kg in 80cm,sem kr debelo pogledala,m**** kam raste ta baba user posted image ...

Nič punce uživajte v vikendu,jutri bo sneg,v četrtek pa Božiček pride jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lp

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!