mojsoncek
|
hej hej... vidim, da zadnje dni kar pridno pisete. Je fajn, ko odpres forum in imas za prebrat celo stran . ceveljcki - zaenkrat imamo kar cicibanove gleznarje (jih je dala svakinja), ker itak se ne hodi. Ko bo pa se malo bolj mraz oz. ko bo sneg, mu bom pa ene snezke kupila. Imam v Alpini ze nagledane, so fajn podlozene in niti ne tako okorne in storaste za hoditi. IZVIRNO SPOROČILO: orka Helow Jaz se nikoli ne spuščam v študije raznoraznih škodljivih snovi,ker potem bi povsod našla kaj strupenega in nekoristnega , prav POVSOD.Ta vrsta paranoje ni zdrava,kvečjemu škoduje lahko.Se ravnam po občutku in seveda ni dobro otroka zavijati v vato,ko pa bo zrastel in uveljavljal svojo voljo bo vse drugače kot ste si zastavile in bo hudo,za vas in za otroka.Tudi mi smo bili majhni in so nam umivali zobe z pastami ki so vsebovale F in, nam kaj manjka?,ima mogoče kdo kako bolezen,ki ji/mu je povzročila vsebnost F v pasti?Za mene malo preveč komplicirate,a to je moje mnenje,ve se pa pač ravnajte po svoje.Moja sestra npr. je proti cepljenjem , zdrava prehrana ji pomeni vse,malo (3leta) hrani z bio prehrano,brez mesa=vegetarijansko,a kaj ko v vrtcu in šoli ni tako in je otrok zbegan kaj lahko kaj ne itd.Mala je non stop bolana,pobere vse kar lahko virusov.....pa še kaj bi lahko naštela. Tudi ko sem bila v porodnišnici,kjer je moralo biti vse sterilno itd. smo se doma enako ravnali in smo vseeno non stop dobivali neke bakterije in nam je zdravnica rekla,naj ne bomo tako čisti,ker lahko včasih tudi škodi. Ampak to so samo moje izkušnje in mnenja . Lep dan se kar strinjam ja :) No takole... danes je moj zadnji delovni dan ta teden. Jutri pa dopust in podaljsan vikend . Mladinca gresta k tasci in tastu na pocitnice, midva z mozekom pa pobegneva za tri dni v Zrece. Se rabiva malo naspat, ker cisto premalo spiva. Po moje bova zacela prakticirati to, da bodo sli sotroci 1x na mesec k babicam in dedkom za eno noc, da bova midva malo notri prinesla Sicer pa pri nas nic novega in nic posebnega... grem nazaj delat... pa pa