Bethany
|
Hoj hoj... kaj je novega pri nas?? Najbolj zanimivo je vsekakor to, da je Elina začela hodit. Prejšnjo soboto je shodla, se pravi, da je naredila samostojne korake v 3x svoji dolžini (oz. višini), ta vikend pa se je začela še konkretno sprehajati sem in tja, se obračati, počepati, pobirati - vse brez opore. Skratka, naša mala hodi! joj, trma, tudi pri nas je prisotna. koker ni kej po njeno ali ko nekaj ne gre, tak kot is zamisli, je jok in stok in tečnoba. Poleg tega pa še ful ful navezanost na mene, tako da skoz za mano hodi oz se plazi, se mi plazi po nogah, pa rokice v luft, češ dvigni me... pa jok, če jo odložim, predno se sama s tem strinja. Da o tem, kak halo zganja, ko pridem po njo v varstvo, niti ne govorim. Danes se je začela skoraj histerično jokat, med oblačenjem, ko sem prišla po njo, pa me je vidla, pa se vseeno jokala... večerja: linoti oz hippove kašice zajtrki: sadje, jogurt ali skuta, kruh z namazi... odvisno. zdaj ni šans da bo hotla jest nekaj, če imamo ostali kaj drugega. zara, tale čokoladnica! mmmmmmm.... ravno par tednov nazaj je bila tašča na izletu tam in je pravila, kak je super in seveda prinesla nekaj čokolad domov.
|