|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
19.12.2009 19:56:06   
Andromeda
Hello!

A tukaj se pa cel dan nič ne dogaja?

Nas je malo sneg "zasul", tale kranjska zimska služba pa bolj slabo opravlja svoje delo. Klju temu se nam je uspelo prebiti do Ljubljane, smo šli k babici na kosilo in pač malo na obisk. Dario je bil malo siten, ker čez dan ni nič spal, ravno, ko je zaspal so namreč pri sosedih začeli vrtat in potem ga nisem mogla več uspavat. Na poti proti LJ je pa zaspal ravno, ko smo se v Ljubljano pripeljali. Čisti Murphy...

Nič, grem kokice spečt in malo pred TV...me malo jezi, ker je toliko snega, sanke bo pa šele Božiček prinesel Dariu.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.12.2009 20:03:21   
orka
Helow

ja slabe smo,no je pa za potrpet k je vikend in ob vikendih je pač tako,tudi drogod je tako
Mi smo pa danes malo sankali,tu pred blokom je en hribček in Ema je nadvse uživala,popolnoma neproblematična,če se spomnim Ajde,ki je imela že polni dve leti in je na sankah takooooo jokala,pa bog ne daj da si jo dol stresu,je bil cel hudič user posted image user posted image

Ima pa mala en ogromen bulast flek na mestu včerajšnjega cepljenja,je sicer ne boli ali moti,samo,moti mene user posted image

ja nič,otroke spat pa na razvajanje user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.12.2009 8:23:03   
_katja_
čao!

Ena user posted image za dobro jutro!

Številka noge: tm okol 20. Imamo večinoma čevlje 21 številko pa je ok. Mu gre pa tudi hoja v skibuckah dobro. Glede na to, da hodi slabe tri tedne je ql.

Darila: Pri nas se obdarujemo samo za Miklavža, že od kar pomnim. Edino pri tašči prinese Božiček še kaj. Tako da mi smo z nakupovanjem zaključili že v začetku meseca in mi je prav ok.

Vneta ritka: pri nas se pojavi vsake toliko. Pa ne vem ali zaradi zob ali hrane. Ampak takrat namažem nekajkrat z bepantenom in je potem ok. Kakšnega hudega vnetja pa še ni imel.

šema: sej diploma bo pa počakala .... Dokler se res ne spraviš ni ponavadi nič. Jest sem tudi kar bluzila malo. Ampak sej enkrat bo že user posted image Važn, da si začela!
Si mi ti rekla, nej pozdravim eno vzgojiteljico pri nas  vrtcu?

novo leto: bomo doma, itaq. Home sweet home user posted image

Midva z Nacetom sva še šla tudi včeraj sankat. Eno rundo dop in eno pop. Sem mu dala dopoldne kar moja stara smučarska očala gor, ker je snežilo in pihalo. No začuda jih ni nič dol vlekel. Ati je pa doma ležal, ker ga je nekaj kuhalo. Tako da je bilo tokrat pospravljanje na meni, sem na hitro zvecer stvari malo v red spravla potem pa samo padla v posteljo.
Danes bomo pa še videli ali kam gremo ali ne. Drugače pa sankanje v okolici hiše. Popoldne imamo pa Božička pri sorodnikih, tko mal za otroke organizirajo in potem koline pri teti....mmmm.... upam, da bo Nace pride. Včeraj je bil kar nekaj siten.

Lepo nedeljo in hvala za vse kavice preteklih dni user posted image

K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 453
20.12.2009 8:24:25   
_katja_
ma pa mala en ogromen bulast flek na mestu včerajšnjega cepljenja,je sicer ne boli ali moti,samo,moti mene user posted image
IZVIRNO

Pojma nimam....pokliči k dr. in vprašaj. Da boš brez skrbi.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 454
20.12.2009 12:52:58   
onur
živjo. no pa ga imamo tudi mi na krasu. snegggggggggg user posted image user posted image user posted image user posted image mrzlo pa je ko hudič, zjutraj -16. jaz sem bila v petek na fešti od firme, prišla domov zjutraj. malo je pomerkala mama, ker je bil možek v nočni. včeraj smo bili noter, ker je snežilo in bilo grdo. malo sem počistila hišo. danes pa je sonček, vendar mraz. dopoldan smo bili na razstavi plazilcev. ko smo prišli domov, se je Petji tako spalo, da je pojedla samo župko, drugo ni šlo. bomo dali pa ko se zbudi. če bo vse posreči, gremo pa popoldan na eno igrico in sprejem dedka mraza.
tatko je bil tudi malo bolan, ga je grlo mučilo. danes je boljše.
se moram pa ta teden ali drugi kaj odpravit v štacuno, da mali še kaj kupim za obleč, predvsem kakšen bodi, ker sedanji ratavajo premajhni.
v torek sem se naročila k frizerju, vendar ne vem če bo kaj, ker baje naj bi bila poledica, jaz mam pa do frizerja en kos poti.

darila: jih moram še kupit. čebeli bomo verjetno kar kakšno knjigico, ker je bil miklavž radodaren.
orka, najboljše, da pokličeš v ZD, pa ta bulica kaj nervira Emo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.12.2009 19:56:25   
Andromeda
Hello!

No, danes imamo pa pravo Sibirijo...smo šli po kosilu malo ven, pa je Dario mel takoj rdeča lička, sicer ga pa ni zeblo, ker smo ga pošteno zadekali. Mene pa itak vedno zebe, ko je manj kot 5 stopinj user posted image

Imam 1 ? - ali vašim malčkom še vedno dajete čokolino in podobno za večerjo, ali kaj bolj konkretnega pripravite? Dario se namreč zadnji teden že okrog 5. ure zbudi, verjetno se zvečer ne naje dovolj...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.12.2009 20:26:08   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Imam 1 ? - ali vašim malčkom še vedno dajete čokolino in podobno za večerjo, ali kaj bolj konkretnega pripravite? Dario se namreč zadnji teden že okrog 5. ure zbudi, verjetno se zvečer ne naje dovolj...

še ja,čokolino,keksolino,gres,mlečni riž...
za zajtrk-kruh z marmelado,sendvič,zmešana jajca,hrenovke,zdenka sir....kozarec mleka
včasih pa obrnemo

Neposredna povezava do sporočila: 457
20.12.2009 21:34:12   
poli*
Za večerjo je gres ali jogurt, za zajtrk pa vedno čokolino.
Imamo problem, ker se mala zelo zelo težko navadi na nov okus. Če ni česa vajena, vse spljuva ven in potem noče nič več jesti. user posted image  

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
20.12.2009 21:38:11   
mojsoncek
cer!

Danes od mene samo en zimski pozdravcek...
user posted image

uzivajte preostanek vecera!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.12.2009 9:54:21   
mojsoncek
Jutro!

Evo ena kava za vse... user posted image

Midva z Nejcem sva kar podaljsala bolnisko. Revcek je celo noc tako kasljal, da nisem imela srca ga zjutraj peljat v vrtec. Pa tudi do ostalih otrok ne bi bilo ravno fer. Sicer vrocine nima, je dobre volje in mu nic ne "manjka".

onur, pa ste le docakali tezko pricakovani sneg na Krasu user posted image . Uzivajte

Za Novo leto bomo doma... otrocicki bodo sli spat kot ponavadi, midva bova pa kaj povecerjala in spila kaksen kozarcek vincka. Okrog enajstih bosta verjetno prisla moja starsa. Skupaj bomo kaksno rekli in nazdravili, potem pa pocasi spat. Zjutraj bodo otrocicki auf ob pol sedmih, zato neko hudo ponocevanje odpade user posted image .

vneta rita - vsake kvatre, pa se to nam uspe pocajtati z bepanthenom.

šema - moja magistrska caka ze od sredine 2005, tako da nimam nekega pametnega nasveta user posted image . Se pa strinjam, da ko pride pravi trenutek, je narejeno brez muke user posted image .

vecerja - kakor je... cokolino, palacinke, smorn, gres, jogurt, kruh + sir (sirni namaz, nutella, kisla smetana,...). Odvisno kaj jesta cez dan. Ponavadi naredim za oba fantica isto, ker se mi ne ljubi vec delati za vsakega posebej user posted image

Zdej moram pa iti Nejcu iz rok pobrati "prepovedane" artikle... zmeraj izkoristi priloznost "ko nobeden ne gleda" user posted image Poleg tega se slisi glas MAMA MAMA AMAM...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.12.2009 10:16:22   
Andromeda
Živjo!

mojsonček
- hvala za kavico...upam, da se bo Nejc knalu pocajtal, kaj moremo, ko je pa tak letni čas in še prvič v vrtcu...

Vidim, da dajete vašim malčkom za jest kruh z raznimi namazi...no, naš Dario je tako prefrigan, da je kruh samo, če ga je tudi mami, ko pa pred njega dam krožnik s kosom kruha in namazom, pa no way,se kar stran obrne. Še vedno noče jesti tako, da bi si nosil sam v usta, ampak mora mami dati, razen kak piškot ali kinder čokoladico bi si pa kar celo naenkrat zbasal v usta. Včeraj je v predalu našel bonobinero mercy in lepo odvil eno čokoladico in začel jest. Če bi našel npr. krompir s špinačo, ga zagotovo ne bi niti povohal user posted image

Nič, grem še malo popsravit, potem pa kak recept za praznične dobrote zbrskat...

Neposredna povezava do sporočila: 461
21.12.2009 10:21:18   
mojsoncek
Andromeda, hvala! Saj se je prav dobro drzal. Dobrih sest tednov vrtca, preden je pokasiral prvo "sranje". No, pa saj tudi tokrat ni sile user posted image
Glede hrane... Nejc hoce jesti sam vse kar se da jesti z roko. To pripisujem vplivu vrtca in velikega brata. Saj se nic ne mudi, bo ze, ko bo cas.

Neposredna povezava do sporočila: 462
21.12.2009 10:25:08   
zara13
Dobro jutro oz. dan dan!

Evo, ker sem še vedno čokoladno razpoložena, vam pošiljam eno vročo čokolado
user posted image

V tovarni je bilo res superca, probaš toliko čokolade, kolikor jo lahko poješ, ni omejitev. Priporočam pa tudi obisk tovarne, ko otročki malo zrastejo, res je fino. Prilagam še link http://www.zotter.at/en/home.html Po tovarni je sledil Gradec, najprej smo poiskali hostel, nato pa v mesto in kar lepo na kuhančke. Je bilo tudi lepo okrašeno, na večerjo v grško restavracijo potem pa še zvečer v pub, smo šli spat ob 3h. Zjutraj pa pogled skozi okno in vse belooooo. Ampak smo se vseeno odpravili v mesto še malo raziskovat in se med potjo zagreli.

Ko sem pa prišla domov, je pa mini samo gledal, nič ni bil navdušen nad prihodom...hahaha..itak so ga babice in dedki pošteno razvajali tko, da me mulo ni nič kaj pogrešal :)))

Danes grem pa darila nakupit pa čestitke moram še poslat tko, da me čaka precej dela. Novo leto bomo praznovali pri enem kolegu v sosednjem bloku, smo se zmenili 4 pari, da damo otročke v varstvo in bomo malo pojedli in spili. Smo pa vsi v soseki tko, da če bi bilo kej narobe z otročki, smo doma za 3 min.

čokolino
- tudi pri nas je zelo aktualen pa keksolino pa vse te podobne zadeve

Včeraj je bil full tečka, se precej slini tko, da so zobki spet na pohodu in tudi zbujal se je danes precej, 3x ponoči. Danes že malo izsiljuje, se pozna če ga merkajo drugi, kar vleče me za hlačnico, da ga vzamem v naročje user posted image

Sankali se še nismo, ker nimamo sank tko, da bo treba Božičku pisat user posted image

Zdej pa grem...imam za pospravit pa prah pobrisat :(

čaw

Neposredna povezava do sporočila: 463
21.12.2009 10:31:54   
zara13
mojsoncek - naj se Nejc čimprej pozdravi user posted image

kruh - naš ga pa nima kaj preveč rad, ko mu ga dam, se mu še full zatika in ne zna prežvečit oz. se mu tko zatakne da revček čisto rdeč rata tko, da ne vem več kako naj mu ga še dam user posted image kakšen predlog??

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.12.2009 11:09:14   
orka
helow

ufff tale modra mi je pa zelo všeč

mojsonček uživaj z Nejcem doma,je vseeno bolje tako kot pa da koga okuži ,sam se pozdravi in ga potem oni nazaj,potem pa si v začaranem krogu

kruh-Ema bi umrla za kruh in leibniz kekse...v bistvu kadar se je je ona zraven ni važno kaj je

zara-kruh v mleko,ja pa če je nutela gor ,k je sladko ,pa mu ti trgaj koščke.Jaz naši tudi ne upam kruha dat v roke,ker si vse naenkrat v usta stlači in potem se davi

andromeda-Ema ima tudi čokolado rada,pa saj kaj pa ona ne mara...ampak ona točno ve kje je to pospravljeno in ker je pod omarico predalnik,mala veselo po ročkah gor spleza ,če pa ne more se pa po tleh meče od trme.

trma-Ema je tako trmasta da je joj,tega nisem vajena,saj starejša nista nikoli imela takih izpadov in mi je čudno a mami je bolj trmasta kot ona in sve hitro zmenjene user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.12.2009 11:10:19   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Za Novo leto bomo doma... otrocicki bodo sli spat kot ponavadi, midva bova pa kaj povecerjala in spila kaksen kozarcek vincka. Okrog enajstih bosta verjetno prisla moja starsa. Skupaj bomo kaksno rekli in nazdravili, potem pa pocasi spat. Zjutraj bodo otrocicki auf ob pol sedmih, zato neko hudo ponocevanje odpade user posted image .

pri nas enako

Neposredna povezava do sporočila: 466
21.12.2009 11:36:04   
onur
živjo še od mene.

mojsoncek,user posted image user posted image user posted image user posted image , da se Nejc čimprej pozdravi. ja pa smo tudi mi dočakali sneg. ga mam tako rada. user posted image user posted image user posted image user posted image

večerja: mlečne kašice - prosena, 7 žit, keksolino, čokolino, kruh in poli ter sir; zajtrk: mleko in nato v vrtcu zajtrk; če je pa doma lih tako mleko in nato dopoldanska malica sadje, sedaj ko pa se zbuja že ob 6.00 pa mleko in nato za zajtrk kruh in salama ali sir, ali namaz, ali jajčka cvrta

zara13, user posted image user posted image user posted image user posted image , v glavnem, da je bilo super.

orka, naša je tudi tako trmasta. če kaj ne doseže takoj v jok in cviljenje ter mentanje.

mi smo pa bili včeraj dopoldan na razstavi plazilcev. je tetka ovila tatkotu (držal je malo) kačko kar okrog vratu. mala je samo debelo gledala in se jo dotikala. popoldan pa smo šli v sosednjo vas na igrico in sprejem dedka mraza.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.12.2009 11:43:14   
Andromeda
zara13 - s tole čokoladno reportažo si me pognala naravnost v predal s sladkarijami user posted image Glede kruha - naš ga je tako, da mu dajem v usta čisto majhne košške, najraje ima mlečne namaze od lj. mlekarn mu (z zelišči), nutelle mu še nisem dala, ker se bojim, da bi potem le še to hotel jesti. Če se bo Tianu še vedno zatikalo, pa pusti pri miru kak teden in znova poskusi. Jst sm bla kakšn mesec nazaj precej obupana, ker Dario ni hotel jesti nič drugega kot fino zmiksano hrano, nasekljano na koščke je le ven pljuval. potem sem ga nekaj časa pustila pri miru s to hrano in ko sem jo naslednjič ponudila, je lepo začel žvečiti.

Aja, mi imamo še vedno "samo" 2 zobka, zgoraj ni še nič videti, se pa zadnji teden kar naprej drgne po spodnjih dlesnih inn tudi izgleda, kot da bo spodaj pokukal 3. zobek ven, po "pravilih" pa naj bi zgoraj, ne?

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.12.2009 11:56:19   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Aja, mi imamo še vedno "samo" 2 zobka, zgoraj ni še nič videti, se pa zadnji teden kar naprej drgne po spodnjih dlesnih inn tudi izgleda, kot da bo spodaj pokukal 3. zobek ven, po "pravilih" pa naj bi zgoraj, ne?

ta pravila o izraščanju zob si lahko nekam vtaknejo...upsss
Emi zobi tko čudno rastaejo,nič po pravilih...prvo je dobila spdaj enega pa potem zgoraj 2 in spodaj drugega =enke,potem je dobila zgoraj dvojki,sedaj pa imamo že tri štirke medtem ko spodnjih dvojk ni še od nikoder...izračun= 9 zobov....pri enkah in dvojkah ni bilo nobenih znakov pri štirkah je bila pa taaaaakkkoooooooo sitna,da ni bilo za prenašat...

Neposredna povezava do sporočila: 469
21.12.2009 11:57:12   
orka
evo pa še sankačica

user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.12.2009 14:08:00   
mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: orka

trma-Ema je tako trmasta da je joj,tega nisem vajena,saj starejša nista nikoli imela takih izpadov in mi je čudno a mami je bolj trmasta kot ona in sve hitro zmenjene user posted image

hihihi... mi je poznano... nas tavelik se nikoli ni bil tako in toliko trmast, kot je Nejc od devetega meseca naprej user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.12.2009 14:47:09   
Bethany
Hoj hoj...

kaj je novega pri nas?? Najbolj zanimivo je vsekakor to, da je Elina začela hodit. Prejšnjo soboto je shodla, se pravi, da je naredila samostojne korake v 3x svoji dolžini (oz. višini), ta vikend pa se je začela še konkretno sprehajati sem in tja, se obračati, počepati, pobirati - vse brez opore. Skratka, naša mala hodi! user posted image user posted image

joj, trma, tudi pri nas je prisotna. user posted image koker ni kej po njeno ali ko nekaj ne gre, tak kot is zamisli, je jok in stok in tečnoba. Poleg tega pa še ful ful navezanost na mene, tako da skoz za mano hodi oz se plazi, se mi plazi po nogah, pa rokice v luft, češ dvigni me... user posted image user posted image pa jok, če jo odložim, predno se sama s tem strinja. Da o tem, kak halo zganja, ko pridem po njo v varstvo, niti ne govorim. Danes se je začela skoraj histerično jokat, med oblačenjem, ko sem prišla po njo, pa me je vidla, pa se vseeno jokala...
user posted image

večerja: linoti oz hippove kašice

zajtrki: sadje, jogurt ali skuta, kruh z namazi... odvisno. zdaj ni šans da bo hotla jest nekaj, če imamo ostali kaj drugega.

zara, tale čokoladnica! mmmmmmm.... ravno par tednov nazaj je bila tašča na izletu tam in je pravila, kak je super in seveda prinesla nekaj čokolad domov. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 472
21.12.2009 16:25:17   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Hoj hoj...

kaj je novega pri nas?? Najbolj zanimivo je vsekakor to, da je Elina začela hodit. Prejšnjo soboto je shodla, se pravi, da je naredila samostojne korake v 3x svoji dolžini (oz. višini), ta vikend pa se je začela še konkretno sprehajati sem in tja, se obračati, počepati, pobirati - vse brez opore. Skratka, naša mala hodi! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Elina za tale podvig!!!

orka - na tejle fotki je pa Ema tako velika, sem najprej pomislila, da je Ajda...ja, ful je zrastla!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.12.2009 19:27:46   
mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

bravo punca user posted image user posted image user posted image

zara, ti bos iz mene se cokoladarico naredila user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.12.2009 19:49:00   
poli*
Živjo mamice.
Verjetno sem povedala, da smo sedaj dali Tanjo prav v svojo posteljico (pred tem je 2,5 meseca velikokrat spala tudi pri nama oz. me je vedno imela na dosegu) in moram reči, da kar lepo spi. Nekaj časa moram biti z njo, ji pesmice peti, pa povedati, da kužek in fantek spančkata, potem pa začne stiskat punčko in zaspi. Sem ji zašila zelo nizek povšterček, da se ne počuti tako samotno noter v postelji.

Trma- pri nas je trenutno minimalna oz. je ni, ker jo vedno preusmerimo v kaj drugega, ko začne sitnarit, da bi brskala po zgornji omari.
Razume čisto vse in če jo prašaš, kdo je poli (oz. moje ime), reče mama, ko pa jo vprašaš, kdo je (ime mojega moža), pa reče tata. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!