Bethany
|
ujej... koliko sem zamudila. Nimam več energije niti volje za dolgoročno čepenje za rač. Dopoldne me služba izmozga. Popoldne elina, zvečer pred deveto niti ne zaspi, in ko le, js sam padem na kauč, na hitro pregledam maile, jih večina tak kr brišem, ko se mi ne da brat nekih litanij in dolgovezenj, potem pa hitro via postelja. Sem se glih spomnila: Andromeda, recept za domače tortilje!! Še čakam... Še trije meseci, najbolj "zabavni" so pred nami, pol pa novo veselje, hehe. Moj uradni rok je začetek januarja, ko sem neki vidla, da ste spraševale, po nuhalni pa konec decembra. Najprej sem mislila it rodit s CR, torej bi bilo prej - ziher še v decembru, zdaj sem pa v dvomih, bi raje naravno, v tem primeru bo pomoje januarsko dete, sploh če bo toliko zamujalo kot Elina. Se bom zadnji mesec ubadala s tem... Srečanje: ja, enkrat v oktrobru, pa arboretum mi je kul lokacija! mi še konec tega tedna, ki prihaja, šibamo na morje, če bo posreči z vremenom in zdravjem. Danes mi je ravno Elina neki zakuhala, sicer ni ornk vročina, je pa ornk sitnoba... Pa nič kaj ne je in bolj mirna je. Ima še 4 dni časa, da se pozdravi. Sicer raje ne gremo ali prestavimo na drug teden. Ostalo pa ne vem več, kaj ste čvekale, tak da ne bom komentirala... se pa še javim kaj. cau
|