|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
13.9.2011 14:38:25   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Carly, je res menda tista, ki pravi andromeda. Ma ona je bila že enkrat noseča, pa se je tragično končalo, če imam prav v spominu ali se motim?

Si mislila lyro?

kakor imam v spominu, je tudi carly doživela tragedijo, ko so v 32. tednu ugotovili, da ima otroček hudo možgansko okvaro.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
13.9.2011 14:40:05   
Andromeda
Eh, 2x objavilo...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.9.2011 14:41:16   
poli*
Res?user posted image Jaz se spomnim pa lyre, ko je malčka zgubila tik pred pdp-jem.
Preveč je tega user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
13.9.2011 20:51:57   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ah, sem šele zdej videla, da oba datuma, ki sem ju predlagala odpadeta. Mi 8.10 praznujemo Dariev rojstni dan, tako, da lahko od 15.10. naprej planiramo. Bomo pa mi verjetno vseemo šli za 1 dan na Obalo (24.9. ali 1.10), tako, če se gre še komu, se lahko kaj namenimo user posted image

Mi bomo skoraj sigurno oba datuma na obali (Lucija), ker še nismo pospravili prikole. Je pa v Luciji nasproti avtobusne postaje eno lepo igrišče, kjer je naš nadebudnež užival skoraj celo poletje:)

Neposredna povezava do sporočila: 3454
14.9.2011 22:29:05   
onur
Mi smo današnje popoldne izkoristili za namakanje v Simonovem zalivu. Po poti domov sta oba zaspala. Petja je še doma spala, ma mi jo je nato le uspelo umit in sva še jedle, nato pa takoj zaspala brez pravljice. Itak sem jo jaz urihtala, možeku pa predala Videka, da ga uspava, pa pridem ven iz kopalnice on pa gor pri njegovih. Saj noče spat, ima odprte oči. Ja j...... uspavaj ga. Pol je bil pa itak siten kot ne vem kaj in sem mogla na koncu še njega porihtat. Ja tile deci. Sem mu rekla, ne čakaj do konca, ampak ga prej uspavaj, preden bo idrija.
No, malo sem zabluzila.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
15.9.2011 9:38:48   
Andromeda

možeku pa predala Videka, da ga uspava, pa pridem ven iz kopalnice on pa gor pri njegovih. Saj noče spat, ima odprte oči. Ja j...... uspavaj ga. Pol je bil pa itak siten kot ne vem kaj in sem mogla na koncu še njega porihtat. Ja tile deci. Sem mu rekla, ne čakaj do konca, ampak ga prej uspavaj, preden bo idrija.
No, malo sem zabluzila.

Eh, ti naši dedci...sej so vsi isti user posted image Veš kako pa moj uspava Daria? Včeraj ga je poskušal tako, da mu je dal nogomet za gledat...Tamau se je pa drl, da bi raje risanke gledal. Na koncu očka ni smel zamudit "pomembne" tekme in sem ga jaz šla uspavat. Ura je bila pa že skoraj deset user posted image Sem se mislila it še neki učit, pa sem bila potem tako zaspana. Nasplo je bil včeraj en čuden dan, jaz sem bila čisto brez energije in koncentracije, Dario je bil pa tudi siten in zahteven. Upam, da bo danes kaj bolje. Je pa danes pri nas oblačno in nek tak nizek pritisk, da bi človek najraje nazaj v posteljo legel. Sem si blj močno kavo skuhala, pa da vidimo, če bo kej pomagalo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.9.2011 20:57:37   
onur
Kje pa ste vse? Mi smo današnje dopoldne izkoristili za kopanje na italijanski strani. Po 12 uri pa smo se vrnili domov. Petja pa je ob 15 uri imela telovadbo preko enega športnega društva (lani smo mi hodili z njo, ker je bila skupaj s starši, letos pa jo bodo kar v vrtcu pobrali in šli nasproti v šolsko telovadnico). Popoldan pa bili malo zunaj. Moj je šel delat, je pa prišla mami in bo šla ona jutri z nami še malo na kopanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.9.2011 20:23:20   
Bethany
ujej... koliko sem zamudila. Nimam več energije niti volje za dolgoročno čepenje za rač. Dopoldne me služba izmozga. Popoldne elina, zvečer pred deveto niti ne zaspi, in ko le, js sam padem na kauč, na hitro pregledam maile, jih večina tak kr brišem, ko se mi ne da brat nekih litanij in dolgovezenj, potem pa hitro via postelja. Sem se glih spomnila: Andromeda, recept za domače tortilje!! Še čakam... user posted image user posted image

Še trije meseci, najbolj "zabavni" so pred nami, pol pa novo veselje, hehe. Moj uradni rok je začetek januarja, ko sem neki vidla, da ste spraševale, po nuhalni pa konec decembra. Najprej sem mislila it rodit s CR, torej bi bilo prej - ziher še v decembru, zdaj sem pa v dvomih, bi raje naravno, v tem primeru bo pomoje januarsko dete, sploh če bo toliko zamujalo kot Elina. Se bom zadnji mesec ubadala s tem...

Srečanje: ja, enkrat v oktrobru, pa arboretum mi je kul lokacija!

mi še konec tega tedna, ki prihaja, šibamo na morje, če bo posreči z vremenom in zdravjem. Danes mi je ravno Elina neki zakuhala, sicer ni ornk vročina, je pa ornk sitnoba... Pa nič kaj ne je in bolj mirna je. Ima še 4 dni časa, da se pozdravi. Sicer raje ne gremo ali prestavimo na drug teden.

Ostalo pa ne vem več, kaj ste čvekale, tak da ne bom komentirala... se pa še javim kaj. cau

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.9.2011 20:46:15   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image za Elino, da se čim prej pozdravi.

Naša tavečja tudi malo šmrca. Upam, da pri tem ostane. Smo pa tudi današnji dan izkoristili za kopanje. Je šla naša mami z nami, ker je možek bil iz nočne. Bilo je fajno, jutri gremo pa še k našim na kosilo. Al se mi godi, aaaaaaaaa..

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.9.2011 20:50:06   
onur
Pomar*anča*, čestitke za Gajo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.9.2011 13:27:12   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Andromeda, recept za domače tortilje!! Še čakam... user posted image user posted image

Sej vem,sej vem user posted image Ravno danes sem mela en zaf* izpit in posledično bolj malo časa, ti bom do večera na mail poslala, ok?

No, kot sm že omenila, sem danes imela izpit, ki sem ga že 2x padla, danes mam pa dober občutek in upam, da moi tokrat uspe user posted image Za vikend sem bila bolj za knjigami, razen v soboto smo šli zjutraj malo v center Ljubljane pogledat, ker že dolgo nismo bili tam in je prav krasna postala v zadnjem času, šli smo na nebotičnik na kavo, potem smo pa ob Ljubljanici srečali par, ki se je junija poročil (smo tudi bli na njuni poroki), marca pa pričakujeta dojenčka, tako, da sta ga praktično spočela na medenih tednih user posted image Potem smo šli še malo na obisk k ljubljanski babici in nato domov.

Se je pa danes prav nesramno ohladilo, jst bi takoj nazaj 30 stopnij imela, lepo prosim user posted image No, počasi se bo treba navaditi, da je le september. Če ne drugega, se pa lahko s kakšnim novim kosom jesenske garderobe potolažimo, a ne?

Nič, grem neki nardit, sicer pa čakam ene mojstre, ki nam pridejo steno v kopalnici popravit. Naj bi bili ob enih tu, pa jih še kar ni...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 19.9.2011 13:28:09 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
20.9.2011 8:10:56   
sončnica24
Hojla, da se še jaz malo oglasim, polno zasedena da mi že vse preko "glave" teče. Čez vikend bili na eni trgatvi dan hitro mino da je veselje, v nedelji sem eni kolegici hodla pomagat kuhat ker so doma strehno prekrivali je nika moja mama čuvala. Včeraj tako ponedeljek ki odleti da sploh en vem kdaj. Novega ni nič kaj vse po starem. Nik priden, zaenkrat zdrav tista slinavka je hitro prišla in hitro odišla - hvala bogu.

Je pa se Nik danes spet suh zbudil in resnično razmišljam o tem da ga dam danes brez plenice spat pa bomo videli kaj bo jutri zjutraj - mogoče pa nama uspe. Uf to bi bilo luštno.

Neposredna povezava do sporočila: 3462
20.9.2011 11:03:13   
onur
Živjo. No pa je jesen pred vrati. Danes smo dali ponovno urin in je ok. Nas je pa preventivno vseeno poslala na pregled v nefrološko ambulanto. Tako, da smo se že naročili. Ta teden je pestro. Včeraj sem imela slikanje zob, konec tedna zobarja, v četrtek pa roditeljski sestanek v vrtcu, pa še cunje morva it z mojim obema čmrljoma nabavit.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
20.9.2011 11:25:22   
Andromeda
onur - super, da je vse OK z Vidom! user posted image

jesenska garedroba
- jaz sem že prejšnji mesec nekaj nabavila, pa še babici sta nekaj kupili, nekaj ima še od spomladi, ker kupujem malo večje številke in ima do zime dovolj oblačil. Bo pa treba kupit nove čevlje, ker tiste supergice, ki sem jih kupila pred 1 mesecem, je že zlizal...sej ne vem ali so tako slabe kvalitete ali pa je naš otrok ekstremno aktiven, da takoj vse pohabi...Tiste teniske je imel 5x v vrtcu in vsakič je prišel domov z bolj oguljenimi. Se ne splača kakih dragih čevljev kupovat, ker pri tistih za 50 € se isto zgodi.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 20.9.2011 11:26:02 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.9.2011 22:42:23   
onur
Petja šmrka in če bolj ji trobiš, da ne Videka ljubčkat po licih, vsakokrat prova. No, pa saj zdaj se je že navadla, da ga mora po nogi. Tudi drugi izvid od urina od Vida je ok. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa vse po starem. Psihično se pripravljam na šopinga za tamala dva. Je treba celo garderobo, ker je vse majhno.

Eno ?, veste, kje prodajajo polete z balonom? Če ni preveč soldkov, bi ga kupila možeku za rojstni dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.9.2011 7:41:50   
sončnica24
Dobro jutro, jesensko garderobo sem jaz Nik že nabavla, tako da se je denarnica tudi hitro spraznilauser posted image . Nekaj pa še bo tako za rosjtni dan dobil in smo do spomladi rešeni. Glede čevljev, moj Nik ji obrabi zato ker se z raznimi avti vozi in drsa po betonu ali asfaltu in res al mu jih kupim za 25€ ali 50€ vedno je isti šmorn, tak da ima zdaj za doma ene čisto navadne pa do snega bodo. Za zimo mu je ene visoke čevlje že kupla moja mama, najt še je treba samo ene fajne škornje pa kombinezon. Bundico dobi od prababice za rojstni dan user posted image .

Za polet z balonom nimam pojma bi pa se jaz tudi peljala - moja velika želja.

Pa danes je moj otrok prvič spal brez plenice in se ni nič polulal. Upam da tako ostane. Pa še tak fajn je šlo vse skozi ker nama je ravno enih 5 plenic ostalouser posted image .

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.9.2011 12:55:17   
poli*

Eno ?, veste, kje prodajajo polete z balonom? Če ni preveč soldkov, bi ga kupila možeku za rojstni dan.

Mercator ima tudi to...
http://www.balonarskicenter.si/?gclid=CKL0m53YsKsCFcMXzQodQkhlfQ

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.9.2011 13:07:10   
Andromeda
Hello!

sončnica - super, da ste še ponoči brez plenice! Naša faza odvajanja je še vedno na stopnji 0, ampak zdaj se več ne sekiram. ko bo pripravljen, bo, silili ga pa ne bomo. Razen popoldne mu dam gatke, da se mu rita malo odpočije od tiste plastike, potem ko ga pa lulat mudi, mu dam plenice, sicer ga prej pohecam, če gre na kahlico, pa se itak samo afna na njej. Zadnjič je 5 minut sedel, pa nič opravil, čez 5 minut se je pa polulal v hlače, da smo imeli skoraj poplavo user posted image

onur - polet z balonom so imeli včasih tudi v Merkurju in če se prav spomnim, sem vdiela tiste darilne škatlice tudi na Petrolu. Drugače pa krasna ideja za darilo.

Nič, moram it, mam danes veliko dela. Lepo se imejte!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.9.2011 18:09:56   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Mercator ima tudi to...
http://www.balonarskicenter.si/?gclid=CKL0m53YsKsCFcMXzQodQkhlfQ

Midva sva letos spomladi izkoristila Merkurjevo ponudbo, ki smo jo nabavili še preden sem izvedela, da sem noseča z Aljažem. Tko, da se splača tudi pozanimat, kolk časa ti veljajo kuponi, ker nosečnic ne sprejmejo v košaro.

No, pa še ena novica : z oktobrom bom zopet zaposlena :)
(Ko so me klicali, da sem sprejeta, sem pozabla novico sporočit mojemu dragemu in je bil prepričan, da so me skenslal)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
23.9.2011 12:06:11   
Andromeda
Hello!

Vsa happy vam sporočam, da sem nardila izpit z 8, novembra imam še 2. del tega izpita, potem pa se lahko diplome lotim, jupiii! user posted image

šema - super za službo, kje boš pa delala?

Drugače vse OK, razen z Dariem imamo zvečer bitke, ker pred 22. uro sploh ne zaspi user posted image Zjutraj je pa ves siten, ko ga malo pred 7. uro budimo. Ne vem več, kaj naredit, očitno se bo moral vsako popoldne še fajn znoret, ker potem vsaj pol ure prej mrkne.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
23.9.2011 22:22:52   
onur
Midva sva letos spomladi izkoristila Merkurjevo ponudbo, ki smo jo nabavili še preden sem izvedela, da sem noseča z Aljažem. Tko, da se splača tudi pozanimat, kolk časa ti veljajo kuponi, ker nosečnic ne sprejmejo v košaro.

Sem gledala na Merkurjevi spletni strani in baje ne delajo tega več. Karto bom kupila v Mercatorju, klicala pa sem že v balonarski center v Ljubljno. Šel bo pa letet samo možek, jaz bom s tamalima dvema počakala. Nisem pa več noseča, že zibamo malo več kot 3 mesece.

Šema, user posted image user posted image user posted image user posted image za službo. Tudi jaz sem firbčna kje?

Andromeda, user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.
Če se pa zdivjajo, pa zvečer prej mrknejo. Pri naši se kar pozna, ker je cele popoldneve zunaj in gremo kmalu po osmi spat tako, da zakomira kaj kmalu. Med vikendom pa malo podaljšamo.

Sva pa bila danes z mojim po nakupih. Kupila garderobo za tavečjo in tamalega, pa še nekaj bo treba. Proračun pa je olajšal možek. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3471
24.9.2011 13:35:22   
šema

Šema, user posted image user posted image user posted image user posted image za službo. Tudi jaz sem firbčna kje?

Hojla!
Ma, sem ful vesela, ker mi je uspelo dobiti službo nazaj v Lj. Bom pa v Cicibanu (Bežigrad). A kera kej pozna- orka? Me mal stiska, čeprav mam dobre izkušnje s prejšnjo menjavo službe hkrati pa komaj čakam (sem se naveličala špilat gospodinjo).
Če katera pozna še kakšno dipl. vzg., ki želi delat v Lj. naj jo usmeri v Najdihojco, ker tudi iščejo zamenjavo porodniške

Onur- kako hitro čas beži. Ali ste že na pragu ljubosumja prvorojenke ali ste to dali že čez?

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Vsa happy vam sporočam, da sem nardila izpit z 8, novembra imam še 2. del tega izpita, potem pa se lahko diplome lotim, jupiii! user posted image

user posted image user posted image user posted image Ti se že kar diplome loti, da bo prej mimo

srečanje- če se boste menile za Arboretum mi tudi ustreza (saj sem mobilna) - bi bil že čas, da v živo kej rečemo.

< Sporočilo je popravil šema -- 24.9.2011 13:36:40 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.9.2011 9:31:11   
onur
Andromeda, vse najboljše in najlepše.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.9.2011 11:14:41   
Andromeda

Andromeda, vse najboljše in najlepše.

Hvala! user posted image

Zjutraj sta mi čestitala možek in Dario, pa Dario vpraša "Kje je pa tortica!" user posted image Sicer smo že včeraj imeli eno mini praznovanje, sta bila moj brat in njegova punca na kosilu, sicer bom pa združila praznovanje z Darievim rojstnim dnevom, ki ga ima naslednji petek.

Sicer pa nič novega, za vikend smo bili bolj doma, v soboto smo šli na sprehod po starem Kranju in na kavico ob enem otroškem igrišču, kjer se je Dario po mili volji znorel, pa še ena punčka, ki je bila lani v njegovi skupini v vrtcu je bila tam. Popoldne smo pa sosede povabili na kavo, imajo 3 otroke, 1-letnega fantka in 2 deklici, stari 4 in 5 let. So tako noreli in skakali, jih je blo prav veselje gledat. Sem upala, da bo Dario kaj prej zaspal, pa ga je šele ob 22.30 zmanjkalo. Očitno mu nič ne pride do živega user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.9.2011 19:55:43   
šema
Andromeda, vse najboljše

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?