orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur IZVIRNO SPOROČILO: onur IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: onur IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: onur Da bi se dobile. Bilo bi dobro. Glede na to, da nas je majhen krog tle gor, bi se lahko dobili kar s familijami, ker meni se sami nekam daleč ne da vozit, raje vzamem s seboj še možeka. Tole je pa odličen predlog, da bi imeli tako družinsko RR srečanje, sicer nimam nobene pametne ideje kje, pa tudi do oktobra smo kar precej zasedeni. Meni bi ustrezalo ali tzadnji vikend v septembru ali pa 1. vikend v oktobru, ker gremo še na en podaljšan vikend na Krk in še ne vemo točno kdaj, se moramo s teto, ki je lastnica apartmaja uskladit. Povejte še ostale kdaj vam ustreza in KJE bi bilo to izvedljivo. Kaj pa kakšna obala pri nas, ker bo dol bolj toplo. Pa kakšna gostilnica, eno kosilce, za mulčke kakšna igrala. Ne vem, mi ne pade nič na pamet. Samo morate prej povedat kdaj, da bo moj fraj. Super ideja, upam, da bodo ostale za! Kakšen Piran ali Izola bi bla prav fajn Sedaj moramo še datum določit, z mojega vidika sta v igri 24.9. ali 1.10., kaj pravite ostale? Pa se opremo kar na ta dva datuma. Možek bo preveril, če je 24.9 fraj, drugače pa si bo zrihtal za 1.10. Sem za Piran. Ala, zdaj pa še ostale se javite in se dobimo. Andromeda, bethany ta dva datuma ne more, bi potem v oktobru. Bi pa kje bolj blizu. Predlagala sem arboretum, kaj meniš? Na FB sem pisala še klavdy, polynesi-ji, šema pa ne vem katera je. A tako to izgleda, onur, a zame na fb ni vabila??? Helow Bom dokaj hitro...ja zaprtje tudi mene daje ob obisku drugih krajev,ki ni moj dom....kletvic se zelo izogibamo a ena ji je ostala v besednem zakladu = poka dus =...plenice ja ali ne - vsepovsod berem,da se otroke odvaja po 3. rd-ju,oz, ko so zreli...sem se zanimala ker je naša že pol leta čez dan suha in lepo hodi lulat in kakat,no sedaj pa je že kak teden ko ona ne gre več na stranišče in se enostavno v hlače polula,kakat gre tako kot je treba.Pa sem malo literature prebirala in nič pametnega našla, tako da še vedno ne vem kaj jo muči...ufff punce in še ena krasna novica, smo se uvrstili na prednostno listo za neprofitno stanovanje. Držite pesti da ga tudi dobimo,se nam bodo stroški bivanje zmanjšali za cca 300 eur...kaj ni to krasno?...še bi lahko pisala pa se mi že mudi...