|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
6.9.2011 21:14:22   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

sončnica: dobra si da folgaš takole, ko si velikokrat sama.

Ma kaj čem če so taki cajti da drugače ne gre, pa sem se že navadla za preselit me čaka še smo ena mala omara več ali manj s spominki, pa to bo verjetno en čas kar v škatli ostalo, da še tašča neke kristalne kozarce spravi vstran.

Nik pa mi je danes popoldan zakuhal na 38,6 sem mu dala kalpol pa ni nič kaj padla vročina zdaj zvečer je mel že 38.9 pa sma še eno rundo calpola vzela zdaj pa bomo videli kako bo ponoči, jutri je pri mami in če nebo boljše grema k zdravnici dela popoldan. So že viroze na pohodu? Jaz sicer sumim nedeljsko klimo v avtu pa spal je pa celi moker je bil ko sem ga z avta vzela. Bomo videli kako bo upam da se nebo kaj zavleklo ker imam v službi norišnico na kubik.

Lep večer vsem skupaj in lep jutrišnji dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
6.9.2011 22:33:54   
onur
So že viroze na pohodu?

So, baje trebušne.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
7.9.2011 8:17:37   
Andromeda
Dobro jutro!

Iiii, danes zjutraj je pa malce bolj sveže kot ostale dneve, no, važno da je sonček in na našem balkonu je parv prijetnos edet in spit zeleni čajček. Sem pa včeraj v "moji" čajnici odkrila nov čaj - beli čaj z okusom maline in ima tako božanskiii okus user posted image

Moram pohvalit našega fantiča, da je včeraj, ko sva prišla iz vrtca, sam hotel, da mu oblečem gatke... Samo problem je, ker potem nič ne lula, tudi če pravi, da ga mudi lulat in ga dam na wc ali kahlico, nič ne opravi, očitno dobi tako blokado, da se mu mišice ne sprostijo. Ker potem, ko mu dam plenico, se takoj polula. Bo že počasi, tudi naša nova vzgojiteljica pravi, da je še čas in da naj ga ne silimo, ko bo pripravljen, bo že steklo.

onur - upam, da se Vid kmalu pozdravi in da se odkrije, kaj je narobe (upam, da ni nič). Smo pa tudi mi z Dariem prve 4 mesece veliko hodili okoli zdravnikov in pediatrične klinike, če naštejem po vrsti smo imeli operacijo dimeljske kile, dihalne zastoje v spanju, refluks, bronhiolitis...Tja do 6. meseca sploh nisem kaj dosti spala in pretirano uživala v materinski vlogi. Važno, da je sedaj vse v redu, vrtčevske viroze in otroške bolezni pa mora dati vsak otork skozi.

Nič, grem počasi mojemu delu naproti.

Lep dan!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
7.9.2011 8:18:54   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Nik pa mi je danes popoldan zakuhal na 38,6 sem mu dala kalpol pa ni nič kaj padla vročina zdaj zvečer je mel že 38.9 pa sma še eno rundo calpola vzela zdaj pa bomo videli kako bo ponoči, jutri je pri mami in če nebo boljše grema k zdravnici dela popoldan. So že viroze na pohodu? Jaz sicer sumim nedeljsko klimo v avtu pa spal je pa celi moker je bil ko sem ga z avta vzela. Bomo videli kako bo upam da se nebo kaj zavleklo ker imam v službi norišnico na kubik.

Verjetno bo tole kar viroza, v našem in sosednjem vrtcu sedaj razsajajo trebušne...Čim prej se pozdravite! user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 7.9.2011 8:19:15 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
7.9.2011 15:06:34   
šema
Hojla!
Še malo z naše strani :)
- konec avgusta smo imeli mononukleozo, ki smo jo zdravili z antibiotikom, ker ni bila potrjena (en dan tudi na infekcijski na flaši zaradi dehidracije), zdej imamo izvid, ki jo potrjuje in pa kontrolo na infekcijski konec sept.
- po dveh mesecih domačega crkljanja je šel v vrtec do kosila. Ker sem trenutno doma bom prakticirala tako uvajanje nazaj v skupino (je pa zamenjal vse otroke in obe vzg ter tudi igralnico)

kletvice- ponavadi reče pismo rosno (to jst uporabljam), včasih pa od mojega pobere kako bolj sočno (ponavadi preslišimo in ne ponavlja). Ena je pisala, da jo skrbi, kako uporablja naučene kletvice v vrtcu- vem, da se ponavadi za to ne zmenimo, če res ni pretirane uporabe (v nasprotnem primeru sledi razgovor z otroki in če se ne zaključi, še s starši).

Ali ste se že pogovarjale za srečanje? Kdaj, kje?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
7.9.2011 21:47:25   
onur
onur - upam, da se Vid kmalu pozdravi in da se odkrije, kaj je narobe (upam, da ni nič). Smo pa tudi mi z Dariem prve 4 mesece veliko hodili okoli zdravnikov in pediatrične klinike, če naštejem po vrsti smo imeli operacijo dimeljske kile, dihalne zastoje v spanju, refluks, bronhiolitis...Tja do 6. meseca sploh nisem kaj dosti spala in pretirano uživala v materinski vlogi. Važno, da je sedaj vse v redu, vrtčevske viroze in otroške bolezni pa mora dati vsak otork skozi.

Se spomnim predvsem vaših težav z dihanjem in refluksa. Ma samo, da je sedaj vse v redu.

Vid je zaenkrat ok in upam, da tako tudi ostane. Trkam. Petja je nagajiva in jo vidim, kako iz dneva v dan pogrunta in se nauči novih stvari. Recimo kolesa, zdaj gre še v klanec in kar lep čas, če gremo na sprehod, se vozi sama (ima pomožna koleščka).

Kletvice: jih ne uporablja oz. ene parkat jih je, zdaj jo pa že dolgo nisem nič slišala.

Da bi se dobile. Bilo bi dobro. Glede na to, da nas je majhen krog tle gor, bi se lahko dobili kar s familijami, ker meni se sami nekam daleč ne da vozit, raje vzamem s seboj še možeka.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.9.2011 10:06:24   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Da bi se dobile. Bilo bi dobro. Glede na to, da nas je majhen krog tle gor, bi se lahko dobili kar s familijami, ker meni se sami nekam daleč ne da vozit, raje vzamem s seboj še možeka.

Tole je pa odličen predlog, da bi imeli tako družinsko RR srečanje, sicer nimam nobene pametne ideje kje, pa tudi do oktobra smo kar precej zasedeni. Meni bi ustrezalo ali tzadnji vikend v septembru ali pa 1. vikend v oktobru, ker gremo še na en podaljšan vikend na Krk in še ne vemo točno kdaj, se moramo s teto, ki je lastnica apartmaja uskladit. Povejte še ostale kdaj vam ustreza in KJE bi bilo to izvedljivo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.9.2011 11:50:44   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Tole je pa odličen predlog, da bi imeli tako družinsko RR srečanje, sicer nimam nobene pametne ideje kje, pa tudi do oktobra smo kar precej zasedeni. Meni bi ustrezalo ali tzadnji vikend v septembru ali pa 1. vikend v oktobru, ker gremo še na en podaljšan vikend na Krk in še ne vemo točno kdaj, se moramo s teto, ki je lastnica apartmaja uskladit. Povejte še ostale kdaj vam ustreza in KJE bi bilo to izvedljivo.

Kaj pa kakšna obala pri nas, ker bo dol bolj toplo. Pa kakšna gostilnica, eno kosilce, za mulčke kakšna igrala. Ne vem, mi ne pade nič na pamet. Samo morate prej povedat kdaj, da bo moj fraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3433
9.9.2011 8:33:20   
Andromeda

Kaj pa kakšna obala pri nas, ker bo dol bolj toplo. Pa kakšna gostilnica, eno kosilce, za mulčke kakšna igrala. Ne vem, mi ne pade nič na pamet. Samo morate prej povedat kdaj, da bo moj fraj.

Super ideja, upam, da bodo ostale za! Kakšen Piran ali Izola bi bla prav fajn user posted image Sedaj moramo še datum določit, z mojega vidika sta v igri 24.9. ali 1.10., kaj pravite ostale?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
9.9.2011 8:51:10   
onur

Super ideja, upam, da bodo ostale za! Kakšen Piran ali Izola bi bla prav fajn user posted image Sedaj moramo še datum določit, z mojega vidika sta v igri 24.9. ali 1.10., kaj pravite ostale?

Pa se opremo kar na ta dva datuma. Možek bo preveril, če je 24.9 fraj, drugače pa si bo zrihtal za 1.10. Sem za Piran. Ala, zdaj pa še ostale se javite in se dobimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.9.2011 22:19:57   
onur

Pa se opremo kar na ta dva datuma. Možek bo preveril, če je 24.9 fraj, drugače pa si bo zrihtal za 1.10. Sem za Piran. Ala, zdaj pa še ostale se javite in se dobimo.

Andromeda, bethany ta dva datuma ne more, bi potem v oktobru. Bi pa kje bolj blizu. Predlagala sem arboretum, kaj meniš? Na FB sem pisala še klavdy, polynesi-ji, šema pa ne vem katera je.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.9.2011 16:45:03   
orka

Andromeda, bethany ta dva datuma ne more, bi potem v oktobru. Bi pa kje bolj blizu. Predlagala sem arboretum, kaj meniš? Na FB sem pisala še klavdy, polynesi-ji, šema pa ne vem katera je.

A tako to izgleda, onur, a zame na fb ni vabila???

Helow
Bom dokaj hitro...ja zaprtje tudi mene daje ob obisku drugih krajev,ki ni moj dom....kletvic se zelo izogibamo a ena ji je ostala v besednem zakladu = poka dus =...plenice ja ali ne - vsepovsod berem,da se otroke odvaja po 3. rd-ju,oz, ko so zreli...sem se zanimala ker je naša že pol leta čez dan suha in lepo hodi lulat in kakat,no sedaj pa je že kak teden ko ona ne gre več na stranišče in se enostavno v hlače polula,kakat gre tako kot je treba.Pa sem malo literature prebirala in nič pametnega našla, tako da še vedno ne vem kaj jo muči...ufff punce in še ena krasna novica, smo se uvrstili na prednostno listo za neprofitno stanovanje. Držite pesti da ga tudi dobimo,se nam bodo stroški bivanje zmanjšali za cca 300 eur...kaj ni to krasno?...še bi lahko pisala pa se mi že mudi...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.9.2011 22:09:46   
onur
Orka, vabilo poslala. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje. Kaj pa, če je lulanje povezano z vrtcem, ko si pravla, da sedaj ne gre rada.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
12.9.2011 8:21:51   
Andromeda
Hello!

Glede srečanja - jaz še vedno ne vem, kdaj točno gremo na Krk, ve se kar zmenite, pa če bomo lahko pripli, bomo, če ne pa pač ne, da ne kompliciramo brezveze.

Mi smo imeli krasen vikend na Dolenjskem, v soboto smo imeli pri naših delovno akcijo - pospravljanje drv, potem pa piknik, je bilo pa tako vroče in soparno, da smo šele bo devetih zvečer lažje zadihali. In to skoraj sredi septembra! No, sej mi kr paše takole indijansko poletje.
Včeraj pa smo šli na trgatev k bratovi punci, Dario je bil tam ful priden, je imel še družbo enako stare punčke, pa še spal je vmes 2 uri, tako, da smo mi v miru trgali, potem je bil še piknik, proti večeru pa smo šli proti Kranju. Je bil pa en tak "nezgoden" dan - najprej se je moj mož s škarjami v prst urezal, potem je mojega brata pičila osa in ga je bilo treba peljat na urgenco po injekcijo, ker je začel zatekati, na koncu je pa še mene osa pičila v roko, na srečo sem jo odnesla brez alergične reakcije in sem si vbodno emsto hladila s piksno hladnega piva user posted image

Toliko "na kratko" o našem vikendu. Sedaj pa moram it veselo na delo user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 12.9.2011 8:23:11 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
12.9.2011 8:34:00   
orka

Orka, vabilo poslala. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje. Kaj pa, če je lulanje povezano z vrtcem, ko si pravla, da sedaj ne gre rada.

bi težko rekla, da je povezano z vrtcem, ker tam se ne polula, niti med spanjem, to dela samo doma. Mi opazimo, da jo tišči in jo peljemo na wc a ona se takrat upre in pravi da je ne lulat in potem čaka še kako uro in bum v hlače. Ne wem kaj bi bilo...bom počakala do začetka oktobra ko imamo sistematskega in potem načela temo s pediatrinjo.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
12.9.2011 8:41:29   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: orka

bi težko rekla, da je povezano z vrtcem, ker tam se ne polula, niti med spanjem, to dela samo doma. Mi opazimo, da jo tišči in jo peljemo na wc a ona se takrat upre in pravi da je ne lulat in potem čaka še kako uro in bum v hlače. Ne wem kaj bi bilo...bom počakala do začetka oktobra ko imamo sistematskega in potem načela temo s pediatrinjo.

Vsekakor je psihičnega izvora. Ni nujno, da to pokaže v vrtcu, ampak pokaže doma. Naš lump še vedno noče na wc, popoldne ga mam v gatkah, ko pa ga lulat, začne mencati in prositi za plenico, mu jo pač dam in potem snamem, ko opravi, sicer mu vedno ponudim, če gre na kahlico ali wc, pa noče. Bo že, ko bo čas.

Aja, orka, pa čestitke za neprofitno stanovanje, da ne bo treba več oderuške najemnine plačevat user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
12.9.2011 9:56:22   
šema

Mali Maly :)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
12.9.2011 10:00:44   
Andromeda

Ah, sem šele zdej videla, da oba datuma, ki sem ju predlagala odpadeta. Mi 8.10 praznujemo Dariev rojstni dan, tako, da lahko od 15.10. naprej planiramo. Bomo pa mi verjetno vseemo šli za 1 dan na Obalo (24.9. ali 1.10), tako, če se gre še komu, se lahko kaj namenimo user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 12.9.2011 10:01:28 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
12.9.2011 10:13:11   
poli*
Orka- se mi zdi, da imajo samo taka obdobja tile naši otroci in ni nič resnega.
Po tolikih dneh na morju je naša očitno staknila eno mini vnetje tam spodaj,kar pa sem opazila šele po 2 dneh, ker ni hotela več hodit lulat in je zadrževala do onemoglosti. Potem smo pa mal s Canestenom mazal, pa rito namakal v kamilične kopeli in se je pozdravilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3444
12.9.2011 10:39:18   
pomar*ANČA*
hej punce, se vam bom spet malce oglasila. odštevam dneve ko se nam pridruži drugi otroček, zato imam spet malce več časa za rruser posted image   danes me je viroza vrgla v posteljo, upam, da nisem še gala kaj okužila, ker imamo na žalost le en wc in tega potrebujem jazuser posted image

orka, mi smo tudi imeli podobno težavo z lulanjem... ampak naš je fantek, tako da ti ne bom mogla dat nobenga pametnega nasveta, saj punčki se kožca ne vleče dol.... user posted image bi pa tudi jaz poskusila z canestenom, to je zame čudežna kremca- brez nje bi težko preživela celo nosečnost, pa tudi ko je bil gal dojenček sem ga velikokrat če je imel rdečo ritko namazala z njo in je vedno zelo hitro pomagala. kako je z vrtcem, še protestira?

mi imamo pa trenutno težavo z glavco... skos se praska in pravi da mu mravljice laske jedo. jaz pa seveda čisto panična da ima uške, ampak ni nič. pomoje je to bolj iskanje pozornosti, saj vedno kar skočim ko se začne praskati.

planičke: sam malce nazaj prebrala, da nekateri jih še imajo. ne sekirajte se, jaz sem jo imela do 4ga leta, flaško do 6 pa mi čisto nič ne manjka. gal je pa itak full pohitel, pri 18m smo na njegovo željo vzeli stran še nočno pleničko, pač je bil pripravljen. sem pa proti, da se otroke sili z planičko stran, ko bodo pripravljeni bodo že povedali.

kletvice: gal jih ima veliko in vse je prinesel iz vrtca, ok moja je pismo rosno, ampak v primerjavi kaj vse pove in kam vse igrače pošilja je to zelo mila oblika. ne morem mu dopovedati, da se tako ne govori, saj pravi da se tako v vrtcu pogovarjajo, če vprašam vzgojiteljico pa pravi da ga še ni slišala. user posted image

spanje: se vaši otročki ponoči zbujajo z jokom? sploh ko je polna luna ga meče celo noč, sanja pajke, sanja traktorje,.... ampak ko pa v naravi najdeva pajka ga bo dal pa brez problema na roko in se igral z njim.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
12.9.2011 14:24:10   
poli*
Pomaranča- jaz sem že pozabila, da ste v pričakovanju user posted image . Naj ti porod čim prej mine! kdaj imaš pdp?

Naša velikokrat ponoči zajoče in potem pomaga, če jo pokličem po imenu in rečem ššššššššš.
Enkrat sem jo morala celo zbuditi, ker sej je prav videlo, da se "matra" v sanjah.

Kolko nosečk je sedaj med nami? Bethany, še katera?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
13.9.2011 7:11:44   
pomar*ANČA*
jutro, preden šibnem v p se še oglasim, malce kar upam,da ostanem not in da v teh dneh že dobimo novo scrklanko. drugače imam rok 29.9, ampak ker je mala res velika, pa ker sem imela pri galu cr, pa ker ga tudi tokrat želim bo to te dni enkrat.

kdaj ima pa bethany rok? drugače je pa cary- vsaj zdi se mi da ima tako nekako nick, ki je bila včasih tudi aktivna pri novem. no, ona ima tudi sep rok, ampak nevem ali je že rodila, ker na rr ne spremljam sep. debate, samo na fbuser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
13.9.2011 10:24:51   
Andromeda
Hello!

pomaranča
, vso srečo v Rimu in da boš čim prej držala eno luštno zdravo štručko v naročju user posted image Upam, da mi bethany ne zameri, če odgovorim v njenem imenu, ampak zadnje časa je skorajda ni tukaj - rok ima januarja. Carly - a je na FB njeno pravo ime Mateja P.?

Jaz pa čakam enega mizarja, ki naj bi v kratkem prišel, namreč spravljamo se urejat naš domek, Dario bo končno dobil svojo sobo, mi2 z možem spalno nišo, pa še dnevno sobo bomo v red spravili in glede na cene v trgovinah se mi zdi bolje dobrega mizarja za to najeti...

1 ? - a vaši malčki še vedno držijo žlico "po zaporniško"? Mi ga sicer spodbujamo in kažemo, kako naj drži žlico, ampak on vztraja pri svojem, sicer se doma vedno tako posvinja, ko je, sploh z juho se vedno cel polije, v vrtcu pa očitno lepo je, ker skoraj nikoli ni umazan od hrane. Tudi barvice še vedno tako tog drži, no, saj niti ne vem, kdaj naj bi se pričakovalo, da otrok to dvoje obvlada...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
13.9.2011 12:45:43   
onur
1 ? - a vaši malčki še vedno držijo žlico "po zaporniško"? Mi ga sicer spodbujamo in kažemo, kako naj drži žlico, ampak on vztraja pri svojem, sicer se doma vedno tako posvinja, ko je, sploh z juho se vedno cel polije, v vrtcu pa očitno lepo je, ker skoraj nikoli ni umazan od hrane. Tudi barvice še vedno tako tog drži, no, saj niti ne vem, kdaj naj bi se pričakovalo, da otrok to dvoje obvlada...

Andromeda, je pri nas isto. Barvice pa kokr kdaj. Drži jih velikokrat s sredincem. Sem pa opazila, da je zadnje čase začela tako barvat, da ne gre več čez črte oz. malo.
Pokapana pri mineštrah in juhah je pa itak vedno. Ji hočem jaz dat, pa se ne pusti.

Pomar*anča*, čim lažji porod in veliko veselja.

Carly, je res menda tista, ki pravi andromeda. Ma ona je bila že enkrat noseča, pa se je tragično končalo, če imam prav v spominu ali se motim?

Mi smo bili danes na 3. posvetovalnici. Veliki 63, težki 7940. Cepljeni nismo bili zaradi težav z urinom, bomo konec meseca. Dobili pa smo antibiotik, ker so v urini bakterije. Tako, da gremo v torek ponovno dat urin in če ne bo ok na pregled sečil. Držite pestke.

Neposredna povezava do sporočila: 3449
13.9.2011 14:05:50   
poli*

Carly, je res menda tista, ki pravi andromeda. Ma ona je bila že enkrat noseča, pa se je tragično končalo, če imam prav v spominu ali se motim?

Si mislila lyro?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?