Claudi
|
Hej, lep pozdravček še od mene, spet po dolgem času... Odkar imamo novega člana je bolj malo časa za vse ostalo, komi mam čas za pod tuš, pa še to pozn zvečer :)Dobr da je bla mami na dopustu, mi je kerga mal pomerkala, pa poribala, prala, likala.Zdej gre pa nazaj v službo in bo konc razvajanja :))Moj pa itak dela po cele dneve;( Čestitke vsem nosečkam :)) Onur tudi tebi čestitke za fantka sta z mojim Nikom dokaj blizu rojena, 14 dni razlike pa še v Postojni oba Naš Žan je tudi že kak mesec brez pleničke , doma, v vrtcu in tudi če kam gremo.Razen ponoči za spat jo še ima, ampak še to je največkrat kar suha.Ga morm še mal spraševat če ga lulat, oz že vidim če se za lulčka drži Tko da res fino, sem zelo vesela.Drugače smo pa prejšnji teden preboleli norice.Ni blo hudega, malo vročine, malo pikic pa še manj vodenih, smo kr dobr odnesl.Tamau se pa zgleda ni nalezu, vrjetn ker ga dojim pa je bil od mene mal zaščiten. Nik je tudi priden, ponoči že od prvega dne spi približno enako, od cc 22h -4h, se zbudi pa se podojiva, pa potem še do cc 7h.Tudi podnevi še veliko spi, sicer vsak dan drugače, včasih več dopoldne, včasih več popoldne, včasih skoraj čez cel dan...Sm že pozabla kdaj je Žan dobil tist ritem spanja, ko sva hodila enkrat dopoldne, in enkrat popoldne spat?A kera ve, kdaj nej bi se to začel?Vrjetno je pr vsakemu otroku drugače... No dost bo za zdele, se mali že budi, ta velik je pa v vrtcu... Lepu se mejte, papa
|