Polynesia
|
Dober večer mamice in nosečkice. Onur - čestitke za Vida še tukaj . Andromeda - jupiiiiiii za Andraža, komaj sem čakala to veselo novico . In držim pesti, da bo Dario ostal zdrav . Pa je spet konec tedna a ne, tako težko pričakovani petek . Sam kaj, ko takooooo hitro mine vikend, a ne bi bilo luštno, da bi imel vikend 3 dni . likanje - sploh ne vem več kaj je to, odkar imamo varuško, kako tooooo paše, se takoj razvadiš! orka - pridna si s seznamčkom _katja_ - oooo živjo še tukaj ...te občudujem z dvema korenjakoma oz. tremi . sončnica24 - uživajte jutri na praznovanju. pleničke - no mi smo čisto brez pleničk kar se lulanja tiče, samo za spanje jo ima, pa še to je plenička pri popoldanskem spancu vedno skoraj nepolulana. Nič več jo nima doma, niti ko gremo ven, tudi v avtu je brez, skratka čisto me je presenetil. Pokaka se pa še vedno v hlačke ali pleničko ko gre spat, ampak sva tudi že to, ko sem ga dobila, hitro tekla na wc in je še tam dokončal, malo bo sigurno še trajalo, ampak mesploh ne moti, bo že, važno da smo brez pleničke. Danes sva šla pa z avtom na Rudnik v Supernovo in je lulal doma, pa v Supernovi in še na parkirišču, ma res je priden,sem ga pa pogruntala, ko se začne malo za lulija prijemat vem da je čas, pa še sam reče "juju" . Moram pa res povdariti, kako je očitna razlika ko smo zdaj poskusili brez pleničke in je takoj poštekal, ali ko sem enkrat probala 3-4 mesece nazaj, tisto je bilo uffff groza. Tako, da velja res, vse ob svojem času in še kako drži! Jutri gremo pa za cel dan k prijateljem, ki imajo dvojčke stare kot naš, v Pulo, kjer imajo full luštno montažno hiško in vse ograjeno, tako, da bomo malo uživali . V nedeljo gremo pa na en piknik, bo tudi luštno. Toliko za zdaj.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 10.6.2011 22:04:30 >
|