|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
9.6.2011 9:18:20   
sončnica24
Dobro jutro al pa še dober dan kako za koga. Včeraj se je na koncu nardil lep dan tako da sem češnje nabirala in kuhala marmelado, moram danes probat kaka je mama moja jo je sicer že včeraj pa je rekla da je dobra - bomo vidli, malo premalo sem edino želirnega sladkorja dala pa je malo bolj tekoča ampak dobro za pojest bo že če je le dobra.

Danes sma bila z nikom spet pri zobozdravniku je bil zelo priden samo potem on nebi šel v vrtec tako da je bilo malo joka ampak zdaj je verjetno že v polni akcijiuser posted image .

Druga pa ni nič kaj novega ve katere ja onour že rodila? Nič se ne javi, da bi lahko malo čestitali na FB-pa me ne vprašat kera je katera ker nimam pojmauser posted image .

Tako nič bo treba začet malo delat da ura mine. Lepo se mejte in se kaj tipkamo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
9.6.2011 9:18:55   
sončnica24
Mi je eno sporočilo 2x pokazalouser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 9.6.2011 9:22:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3227
9.6.2011 13:39:54   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Druga pa ni nič kaj novega ve katere ja onour že rodila? Nič se ne javi, da bi lahko malo čestitali na FB-pa me ne vprašat kera je katera ker nimam pojmauser posted image .

onur že carta user posted image fantka Vida, sej verjetno si že videla na FB čestitke...

onur, čestike še tukaj in veliko lepih trenutkov z novim članom!

user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
10.6.2011 12:02:08   
Andromeda
Hello!

Ja kje pa ste vse čvekice? Prejšnji teden ste tako lepo čvekale, zdej pa tako zatišje user posted image

Najprej vesela novička:
Naš Andraž se je končno prebudil iz umetne kome, tako, da je končno ven iz najhujšega, celo že sam lahko je in pije in tudi govori že lahko...user posted image Kri je vsak dna boljša, ampak bovseeno še nekaj časa ostal na intenzivni negi.

Dario je pa po 4 dnevih vrtca ponoči spet začel smrkati user posted image Upam, da se ne bo spet kaka streptokokna okužba pojavila. Sicer pa v našem vrtcu razsajajo norice...

bethany - sem videla na FB, da sama delaš pralni prašek, pa me zanima, kako se obnese in ali odstrani vse madeže? Pa še to me zanima, v kakšni posodi shraniš tale gel? Jaz imam namreč tudi recept za domači pralni prašek oz. gel, pa se nikakor ne morem lotiti zadeve.

Nič, se moram vrnit na delo, se kasneje oglasim... lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 3229
10.6.2011 21:48:06   
sončnica24
Dober večer, res je ja ta teden smo bolj zaspane čveke.

Andromeda, super za Anžeja.

Onour čestitek za Vida, upam da je porod minil hitro in nepreveč boleče.

Pri nas nič novega jutri pride moj domov, potem šibamo na en abraham, v nedeljo bo verjetno bolj "leni" dan potem pa ja tak že ponedeljekuser posted image .

Nič lep vikend vam želim če bo čas se kaj javim, da vidim če bo kaj za pokomentirat, drugače pa se slišimo v ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 3230
10.6.2011 22:00:53   
Polynesia
Dober večer mamice in nosečkice.

Onur - čestitke za Vida še tukaj user posted image .

Andromeda - jupiiiiiii za Andraža, komaj sem čakala to veselo novico user posted image .
In držim pesti, da bo Dario ostal zdrav user posted image .

Pa je spet konec tedna a ne, tako težko pričakovani petek user posted image . Sam kaj, ko takooooo hitro mine vikend, a ne bi bilo luštno, da bi imel vikend 3 dni user posted image .

likanje - sploh ne vem več kaj je to, odkar imamo varuško, kako tooooo paše, se takoj razvadiš!

orka - pridna si s seznamčkom user posted image

_katja_ - oooo živjo še tukaj user posted image ...te občudujem z dvema korenjakoma oz. tremi user posted image .

sončnica24 - uživajte jutri na praznovanju.

pleničke - no mi smo čisto brez pleničk kar se lulanja tiče, samo za spanje jo ima, pa še to je plenička pri popoldanskem spancu vedno skoraj nepolulana. Nič več jo nima doma, niti ko gremo ven, tudi v avtu je brez, skratka čisto me je presenetil. Pokaka se pa še vedno v hlačke ali pleničko ko gre spat, ampak sva tudi že to, ko sem ga dobila, hitro tekla na wc in je še tam dokončal, malo bo sigurno še trajalo, ampak mesploh ne moti, bo že, važno da smo brez pleničke. Danes sva šla pa z avtom na Rudnik v Supernovo in je lulal doma, pa v Supernovi in še na parkirišču, ma res je priden,sem ga pa pogruntala, ko se začne malo za lulija prijemat vem da je čas, pa še sam reče "juju" user posted image . Moram pa res povdariti, kako je očitna razlika ko smo zdaj poskusili brez pleničke in je takoj poštekal, ali ko sem enkrat probala 3-4 mesece nazaj, tisto je bilo uffff groza. Tako, da velja res, vse ob svojem času in še kako drži!

Jutri gremo pa za cel dan k prijateljem, ki imajo dvojčke stare kot naš, v Pulo, kjer imajo full luštno montažno hiško in vse ograjeno, tako, da bomo malo uživali user posted image . V nedeljo gremo pa na en piknik, bo tudi luštno.

Toliko za zdaj.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 10.6.2011 22:04:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.6.2011 17:16:01   
Bethany
Hojla,

Andromeda, super za Andraza!!! user posted image user posted image
Kar se pa domacega pralnega praška tiče: js sem Prijetno presenečena nad učinkovitostjo... Odstrani tiste madeže, ki jih voda odstrani, kake trdovratne (trava, sadje...) pa ne, pa to niti klasični praški ne, vsaj po mojih izkusnjah. Take js že od prej, ko sem še prala s praški iz trgovine, predhodno namakam. Aja, pa js perem tudi s pralno kroglo, kombinacija obojega.

Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.6.2011 17:21:16   
Bethany
Polynesia, BRAVO za odvajanje!!! user posted image user posted image Sem rekla, da bo bolj enostavno, kot na začetku mislimo!!! user posted image user posted image Ja, pravi tajming je VSE, sploh pri otrocih ne velja nobeno siljenje in prehitevanje. Tudi kakanje bo kmalu osvojil. PRi nas je na začetku zelo slabo zgledalo, zdaj pa sama gre do kahlice in se usede gor, potem pa za vsak drekec, ki pade not, tako veselo to oznani. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.6.2011 18:46:08   
onur
Samo na hitrco. Prispeli danes domov in se cartamo, velika sestrica pa v akciji. Vid je prispel na svetlobo v sredo ob 14.15 s svojimi 55 cm in 4230 kg. Kaj več pa drugič.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.6.2011 20:44:35   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Samo na hitrco. Prispeli danes domov in se cartamo, velika sestrica pa v akciji. Vid je prispel na svetlobo v sredo ob 14.15 s svojimi 55 cm in 4230 kg. Kaj več pa drugič.

Waw, Vid je pa res korenjak. Je bil lahek porod?

Mi smo pa danes malo šopingirali, za moža smo kupili hlače za na prijateljevo poroko, ki bo naslednjo soboto, jaz pa sem zase iskala kako luštno lahkotno oblekico, pa nič pametnega našla, ali so vse preveč "plaža stil" ali pa preveč hipijevske. No, v najslabšem primeru bom šla v LJ v BTC oz. citypark pogledat, čeprav sploh ne maram tam nakupovati...sem malo čudna ženska, a ne? user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
12.6.2011 11:51:57   
onur
Vidov dan ..........

.......... odločil se je, da bo sreda 8.6.2011, ker je imel dovolj teme in je hotel okusiti svetlobo. Vse potekalo po vsakdanjiku do tega dne. No, čep se je že prej počasi luščil. V sredo zjutraj z možekom vstaneva, da peljemo čebelo v vrtec, grem na stranišče, vstanem in se nekaj ulije. Menda bo to to, si mislim, pa še malo čakam. Se sprehodim in teče. Budimo čebelo, da bi šla z nono v vrtec, vendar kot nalašč ne in ne. Peljemo čebelo v vrtec in odhitimo v porodnišnico v Postojno. Sledi CTG in pregled. Odprta, ovoj počil nekje visoko. Sledi klistiranje in sprejem v porodno, kjer se mi pridruži tudi možek. Popadkov od nikjer, oziroma zelo blagi. Ko pa mi predere mehur, pa se začne. Čez čas vzamem epiduralno in sem v 'devetih nebesih' oz. se z možekom smejeva. Najprej opravijo s prodom moje dve cimri, nato pa še jaz. Babica pravi, da je črn po glavi, počasi potiskamo in preden do konca pritisnemo se mali pokaka v maternici, vendar ga babica hitro izvleče ven, uaaaaaaaaaaa in očisti dihalne poti. Vse ok. Potlej pa reče, tale vaš otrok je nekam velik, ni samo za 3200 kot so vam napovedali. Da ga na tehtnico in pokaže 4230 kg. No, saj boljše, da nisem vedela, da je tako velik, čeprav je ginekologinja zmeraj rekla, da je velik, stegnenice pa ni mogla natančno izmeriti in je tako verjetno falila težo. V glavnem, bilo je super. Šivana nič.

Neposredna povezava do sporočila: 3236
12.6.2011 21:05:25   
Bethany
Čer, mi smo pa danes pohajkovali po obali, smo šli preverit ta ČArobni dan v Kopru, pa me oz. nas ni pretirano navdušil, je bil Festival Družin veliko bolje organiziran. Je bil pa vseeno lušten dan na morskem luftu v sončnem, ne prevročem vremenu.

Onur, super za lahkoten porod in takega korenjaka!! user posted image user posted image Epiduralno se torej splača vzet?? Sej vem, da še imam čas o tem razmišljat, vem pa tudi kako hitro bo minilo, pol bom pa kr naenkrat v dilemi ali naravni porod ali carski rez, imam namreč na izbiro, glede na predhoden CR...

Andromeda, nočeš šopingirat v Citiparku?? Si pa res čudna! user posted image user posted image ... Ok, sarkazem off. Tudi jaz ne maram šoping centrov, v naš citi center grem, ko je res nujno. No, zdaj so dali not Milerja, bom imela malo več razlogov za obisk.

Zdej grem pa pomoje kr spat, sem taaaak zmatrana. Naj se že konča tale nosečniška utrujenost, no. Komaj čakam naval energije drugega tromesečja, hehe... user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.6.2011 8:59:46   
sončnica24
Dobro jutro pa je spet ponedeljek, no vsaj sonček je zunaj in upam da tako ostane ker imam teh popoldanskih ploh že malo čez glavo. Se je včeraj tak vlilo da je bila groza.

Pri nas nič novega, nik še o kakšnem odvajanju od plenic noče nisi slišat tak da še bomo tudi malo čakali pa bo že ko bo saj vidim da vsepovsod piše da je brezvze silit in tudi ne mislim, še je dolgo poletje pred vrati.

Danes je spet imel en dan ko on nebi šel v vrtec - pa nimam pojma zakaj zdaj to malo se je zgleda na mene navezal ker je ati spet malo več na terenu in sma dosti sama pa potem bi on samo z mamo biluser posted image .

Onour čestitek za velikega korenjaka lepo se cartajte.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.6.2011 10:46:45   
poli*

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

_katja_ - oooo živjo še tukaj user posted image ...te občudujem z dvema korenjakoma oz. tremi user posted image .

Ammm, a jaz kaj še ne vem, al je to le fora? Katja?

Bravo, bravo za Andraža, upam, da se čim prej izmaže!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
13.6.2011 11:16:56   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Ammm, a jaz kaj še ne vem, al je to le fora? Katja?

Mišljen je še mož zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 13.6.2011 11:17:48 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
13.6.2011 12:17:14   
poli*
Ahaaaaa user posted image user posted image user posted image
V mislih sem imela tudi to, ampak nikoli ne veš, ane user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.6.2011 12:22:28   
Polynesia
Ne vem, ne vem, lahko pa je kaj, pa slutim, hihi user posted image .

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
14.6.2011 7:26:02   
sončnica24
Dobro jutro pa se zgleda približuje lepo vreme. Pri nas se sonček že nekaj trudi da bi pogledal izza oblakov pa upam da mu uspe.
Včerajšni dan je minil tako kot vsi ostali nič novega no razen moje tašče - in zdaj že res več ne vem če ima še katera hujšo. Pa ne bom vas tu več obremenjevala z njo, ker vpašanje kako dolgo še jo bom sploh jaz gledala - verjetno bom eksplodirala ko moj pride domovuser posted image .

Lep torek vam želim in naj vam hitro mine delovni dan tistim ki ste v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 3243
14.6.2011 12:56:12   
Andromeda
Hello!

onur - si imela pa lahek porod! user posted image Hvala, ker si delila z nami svojo porodno zgodbo.

sončnica - Mogoče je vzrok za to, da noče Nik v vrtec tudi to, ker preveč posvečaš temu pozornost in vidi, kako si vznemirjena zaradi tega, naši mali vragci pa znajo takoj to izkoristiti. Mogoče je le ena od miljavžntih faz, mislim, da ima vsak otrok obdobje, ko noče v vrtec. Doma je itak najlepše. No, mi mamo srečo, da gre Dario rad v vrtec in tudi, če je dalj časa doma, ni potem nobene panike. Pa trkam, da tako ostane.
Glede tašče user posted image ti svetujem, da jo daš na ignore, razčisti pri sebi in si dopovej, da te ne bo več spravila iz tira, ne glede na to, kaj reče ali naredi. Moja tašča je do mene taka, da je enkrat vsa medena, drugič me komaj pozdravi in grdo gleda ali pa samo išče, kaj bi rekla, da bi me jezila, na začetku je imela tako prijazno fasado, za katero se skriva oblastno in manipulativno in ko sem to dojela, sem tudi že skoraj živčnega fasala zaradi nje. Sedaj se ji pa več ne dam in naj klobasa, kar ji je volja, mene ne gane več. user posted image

Uf, ta teden mamo pri nas kar pester, vsak dan kaj dogaja, jutri popoldne gremo mojega bratranca obiskat, so ga premestili iz intenzivnega na navadni oddelek in se ga končno lahko obišče, pa še k frizerju moram it, sej ne vem, ali se bom samo malo postrigla ali se bom za kako bolj opazno spremembo odločila... V soboto gremo pa na prijateljevo poroko, Daria bo pa tašča pazila.

Neposredna povezava do sporočila: 3244
14.6.2011 17:39:32   
onur
popoldne gremo mojega bratranca obiskat, so ga premestili iz intenzivnega na navadni oddelek in se ga končno lahko obišče

user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač kaj naj povem. Očka je doma do 4. julija in nas carta, tašča pa razvaja s kosili. user posted image user posted image user posted image user posted image Spimo, jemo in se previjamo ter crkljamo bratca. Danes je bila Petja še doma, jutri pa gre verjetno v vrtec. To noč je bilo boljše in je Vid tudi spal, upam, da bo naprej tudi tako.

Andromeda, ja porod je bil lahek, če primerjam s Petjinim.

Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.6.2011 9:25:55   
Andromeda
Hello!

Upam, da vam Lunin mrk ni preveč preglavic povzročil. Jaz sem sicer odlično spala, je bil pa dario zjutraj tečen kot drekec-pekec.

Pa še nekaj...očitno so naše mini morske počitnice obrodile sadove, saj mi je po 3-dnevnem zamujanju M clearblue danes zjutraj pokazal en močan plus user posted image user posted image user posted image Sej še zdej ne dojemam. Vas pa prosim, da to zaenkrat ostane naša sladka skrivnost, sva se z možem odločila, da nekje do avgusta še nikomur ne poveva. Tudi ne vem, kako naj Dariu razložim, da bo postal veliki brat. No, držite pesti, da bo vse OK, jutri pa se bom naročila na 1. pregled.

Toliko zaenkrat, pa lep dan!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.6.2011 9:33:27   
onur
Pa še nekaj...očitno so naše mini morske počitnice obrodile sadove, saj mi je po 3-dnevnem zamujanju M clearblue danes zjutraj pokazal en močan plus Sej še zdej ne dojemam. Vas pa prosim, da to zaenkrat ostane naša sladka skrivnost, sva se z možem odločila, da nekje do avgusta še nikomur ne poveva. Tudi ne vem, kako naj Dariu razložim, da bo postal veliki brat. No, držite pesti, da bo vse OK, jutri pa se bom naročila na 1. pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravvvvvvooooooooooooo.
Z Dariem pa raje malo počakaj, bo že potlej dovolj časa za razlaganje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.6.2011 10:55:01   
onur
Drugače smo ok in se cartamo, ponoči pa bolj malo spimo, no pa upamo, da se tudi to uredi. Danes bomo šli za par minutk ven, ker sem že štufa te hiše.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.6.2011 11:03:57   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Z Dariem pa raje malo počakaj, bo že potlej dovolj časa za razlaganje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda mu ne bom šla takoj razlagat, bom počakala, da se mi že trebušček pozna. Se mi pa zdi da bo en tak ljubosumen, pa tudi zaščitniški veliki brat user posted image

In držim pesti, da boste ponoči bolje spali...Mogoče bi pomagalo, da ga čez dan na 3 ure zbudiš, vkolikor se sam ne zbudi?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.6.2011 11:38:41   
poli*
Superrrrrrr Andromeda! Tole morje vam je pa dobro delo user posted image user posted image .
Naj malček palček pridno raste v trebuščku!
Zelo lepa novička user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Slovenija ima talent
marantz

Kdo je tvoj zmagovalec talentov?

Lina Kuduzović (21%)

Maja Keuc (44%)

Maestro (16%)

Alen Vogrinec Vesel (8%)

Sanja Poljšak Pesan (6%)

drugi (6%)

Število vseh glasov: 346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!