Polynesia
|
Dober dan mamice . Andromeda še vedno držim pesti za Andraža, pismo rosno, nikoli ne vemo kaj nas ćaka, resnično živimo od danes na jutri. cepivo Pnevmokok - mi smo ga cepili in to morali oz. svetovali so nam 3x, prvič in drugič se ne spomnim točno kdaj, tretjič pa pri 2. letu, ker so nam tako svetovali vsakič ko smo bili v bolnici in moram potrkati, da ušesk in antibiotikov na antibiotik nimamo več. Res pa je tudi, da Patrick trenutno ni v vrtcu in da že zaradi tega skoraj nič ni bolan. Ampak iz lastnih izkušenj ti pa lahko povem oz. dam nasvet, da ga cepi. Ker AB na AB skuri otroku imunski sistem in potem je skos bolan, na koncu je naš fant doma zboleleval ko smo bili vsi zdravi, sploh mu ni bilo treba iti v vrtec, ali pa ga je nekdo samo pogledal, je bil že bolan. Mislim pa res, da je starostno omejeno, nisem prepričana, tako da bi bilo najboljše, da se posvetuješ s pediatrom. Ampak seveda, vsako cepljenje je stvar lastne presoje, a ne Bethany ...sej veš zakaj pišem a ne, hahaha . No naj se pohvalim, trkaaaaaaaaaaam, da ne bom kej usrala, nazadnje je bil bolan novembra 2010 koje imel angino in Ospen, tako da je v polni pripravljenosti za v vrtec kar se "kondicije" tiče ...seveda mu dajem vsak dan vitamin C in moram reči, da resnično pomaga! Naj pa še priznam, da me je prav strah, kako bom v vrtcu spet gledala na pol bolane otroke in še težje njihove lenobne matere, tokrat pa ne bom ostala tiho, zaradi svojega otroka ne. No sej se bom brzdala, da nam ta tečna mama . gatke najboljše in najcenejše so definitivno v H&M, maš gatke ali boksarce, ki so btw odlične, skupaj pakirane tudi po 5x in se super perejo, res dobre, tako da ti svetujem H&M! pleničke - če se že hvalim, a se lahko še malo nooooo ...naš fant je dobesedno brez plenice in to tako hitro, od sobote se niti 1x ni polulal v hlače, samo pogruntat je moram za kaj gre, tudi v avtu na krajšo relacijo je nima , ma me je presenetil, ampak kot sem rekla, to sem bila očitno samo jaz obremenjena. No edina težava, ki pa je, je kakanje. Pokaka se v hlačke, pa ga dobim in rečem greva na wc, pleničke mu ne bom sploh punujala, ampak ne on se v hlače. Ampak glede na to, da je to šele 5. dan odvajanja, mislim, da bo tudi to s časom uspelo. Ga moram pa sama na uro ponujatu lulat na wc nastavek (kahle noče) ali pa zunaj zalivamo travco . Za popoldansko in nočno spanje mu jo pa še dajem. No vem tudi, da se bo še kdaj polulal v hlače, ampak najmanjši problem je to oprat, večji je kakce prat . onur držim pesti, da greš čimprej v Rim, jaz sem šla kr nekaj čez rok in prav nič ni to fino! šema domače je res najboljše in za moje pojme je to edino BIO, ne tisto v trgovini. Bethany - kdaj imaš NS, komaj čakam da poročaš ...ja si vidla našega korenjaka, fant in pol ..mislim, da meri v višino blizu 100-ke in težek cca 16kg ali pa je že težji, da ne govorim, da ima nogo št.27 ...ampak, tudi tvoja pričipesa se mi je zdela velika, ali pa slika tako naredi. No toliko za zdej .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 6.6.2011 14:45:57 >
|