|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
3.6.2011 21:24:48   
Bethany
Andromeda, veliko user posted image user posted image user posted image za Andraža!! Ja, je treba verjet, da bo vse ok in velikokrat je, moč misli pa to... upanje umira zadnje, ane.

Onur, še malo, še malo! Te že kaj živcira velik trebuh? user posted image user posted image Vsekakor javi, predno odpeketaš v Rim. Kam pa greš rodit?

Polynesia, glede pleničk: seeej booo! Že to je veliko, da ga moti, ko se polula v hlačke. Pa kmalu bo tud pogruntal, kako fino je bit brez plenic. user posted image user posted image Pranja je pa na začetku veliko, ja. HB je vedno bolj toplo. To kar olajša odvajanje od plenic. user posted image
Sam tvoj fant je pa res pravi korenjak. Sem glih fotke gledala, pa se mi je zdel taakooo velik za 2,5 leti, pol pa še napišeš, da je kot 4-letnik. user posted image user posted image Super, da ste zobke uspeli porihtat. user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
3.6.2011 21:32:56   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

...
Bethany bravoooooooooooo za srčka, jupi jupiiiiiiiiii user posted image ..sedaj pa le pogumno naprej user posted image . In z največjim veseljem te bom prebirala v nosečnosti, razumem, da tam pri nosečkah nisi tako domača kot tukaj  user posted image , mogoče me pa še kej prime med prebiranjem user posted image .

...
Andromeda a je blo kej akcijeuser posted image ...sej veš user posted image hihihihuser posted image user posted image  ? to je sedaj vprašanjeuser posted image .

...

heehehehe.... pol pa upam, da te kmalu prime, bom pridna s poročanjem. user posted image user posted image Sam ne bom o utrujenosti in slabosti in napihnjenosti, ki me zadnje tedne matrajo, da te medtem že ne mine, hehe. user posted image user posted image

Andromeda, jaaaa!! Držimo pesti za uspešno akcijo! user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
3.6.2011 23:17:51   
onur
Andromeda, user posted image user posted image user posted image user posted image za Andraža, da čim prej okreva.

Bethany, rodit grem v Postojno. Tam imam tudi ginekologinjo in mi je vse bolj domače, ker so to moji domači kraji, kot da bi šla v Šempeter, ki mi je tudi blizu. Trkam.

Drugače pa kaj da povem. Po čebelo smo šli po kosilu iskat v vrtec. Kriza je zjutraj še, vendar samo zjutraj, nato je vse ok. Drug teden gredo z vrtcem na vožnjo z vlakom. Ko je prišla domov, sva šle spat, popoldan pa se je s taščo potepala po sprehodu, potlej pa je še sosed prišel na obisk in sta se igrala.
Mene je danes malo ščipalo, vendar upam, da čez noč ostane tako kot je, ker možek dela nočno. No, saj ga lahko pokličem in takoj pride (doma imam tudi tasta), ma vseeno.
Jutri bomo verjetno kar doma. V nedeljo pa študiramo, da bi šli do naših.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
5.6.2011 19:21:51   
poli*
Andromeda- upajmo na najboljše za Andraža.
Je pa prijateljica MS imela na las podoben primer v petek v službi (bolnica Šempeter) in sem pomislila, da je pa mogoče to isti fantič. 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
5.6.2011 19:58:49   
Andromeda
Punce, hvala za pikapoke, ki jih še vedno rabimo. Andraževo stanje je mičkeno boljše, a še vedno je kritično. Smo optimistični in verjamemo, da bo okreval. Menda se je okužil s pnevmokokom in ker nima vranice, se telo ni moralo obraniti in je prišlo do sepse. V Ljubljani je pa itak v najboljših rokah...še vedno je v umetni komi, da antibiotiki naredijo svoje.

poli - to se je zgodilo v Novem mestu, tako, da ni isti primer...

Mi smo šli potem včeraj malo v Mostec na piknik nedonošenčkov, nato na kavico k ljubljanski babici in nato še malo na eno "fankliščino" (dekliščina in fantovščina skupaj), je bilo lepo, piknik na prostem, pa kar nekaj otrok in je Dario imel družbo. Pa tudi meni je pasala družba. Čez 2 tedna pa gremo še na poroko, ki bo v Podčetrku. Zaradi oddaljenosti bomo tam prenočili, Daria pa bo pazila ljubljanska babica.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
5.6.2011 21:59:20   
šema
no, pa da si vzamem še jst mal cajta za tipkanje:
danes sva se vrnila od mojih z napokanim avtom vsega domačega. Sem že pozabila kakšen je okus domačih jagod. Sem mojmu komentirala, da če bo lačen ima na izbiro poooooooolnoooo sadja (štedilnik pa zaklenemuser posted image )

vrtec poleti - ne vem katera meni, da so skupine poleti na pol prazne. Pri nas se združujejo vsaj dve skupini skupaj, tako da so skupine polne. Pa tudi z Aljaževimi strok. delavkami nisem najbolj zadovoljna (neki časa je na bolniški ena, pol se pa mal zamenjata, tko da so v skupini nonstop študentke, ki meditirajo na stolih in čakajo, da gredo otroci domov).
Tudi sama sem najbolj nesrečna v službi ravno med počitnicami, zato bo naš doma (oz. na morju). Vem pa, da bo septembra kriza, samo v življenju se bo moral še marsičemu prilagajat.

Neposredna povezava do sporočila: 3206
5.6.2011 22:32:37   
onur
Živjo. Pa je vikend za nami. V soboto sva bile s čebelo pri sosedovem fantu. Ni zdelal sprehod dalje. Popoldan pa je šla na eno furo s tatakotom in biciklom. Bila je vsa navdušena v novem stolčku. user posted image user posted image user posted image
Danes pa bolj na izi. Dopoldan smo šli k našim. Najprej do Postojnske jame, kjer jo je nono peljal z vlakcem v kabini, popoldan pa smo počivali pri naših.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
6.6.2011 8:45:58   
sončnica24
Dobro jutro pa je spet ponedeljek upam da hitro mine, mi pa smo včeraj bili v Čatežkih in uživali do onemoglosti. Mene danes vse boli ker sma se z Nikom zher enih 50krat po toboganu spustla tistih dveh ki sta noter. Se je nonstop drl mama ata še še še. V glavnem super super super nedelja je za nami in upam da še kdaj ponovimo, škoda samo za "slabo" cestno povezavo z našega konca se voziš skoraj uro pa pol, samo ne vem če še je kjer sploh tako lepo noter kot tukaj. No upam da se vreme hitro porihta potem pa bodo zunanji bazeni tudi prišli v poštev, čeprav je bilo včeraj full fajn ker ni bilo gužve.

No zdaj pa nov teden po dolgem dolgem času sma z nikom spet sama je moj na terenu no upam da teden hitro mine.

Andromeda držim pesti za Andraža in upam na najboljše.

Onur si še doma ali se že cartate?

Lep ponedeljek vam želim in naj vam hitro mine.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
6.6.2011 12:20:06   
Andromeda
Hello!

Imam ravno coffee time, pa da se še malo javim user posted image

Najprej glede Andraža - še nič novega, čakamo, da gre na bolje user posted image user posted image user posted image

Dario je šel danes po 2 tednih spet v vrtec, na srečo ni bilo nobenega "nočem v vrtec", ko sem ga zjutraj spet spomnila, da gre v vrtec, se je kar nasmehnil, edino s težavo je vstal in me brcnil v vrat, ko sem ga rihtala...No, sej sem že vajena tegauser posted image

Dejte mi povedat, kje imajo poceni gatke, ker sedaj bomo začeli tudi mi odvajat, nekaj gatk že imamo, sem jih dobila v Lidlu po 3 eure za 3 komade...Pa še dodatno se bo treba okrpeit s kratkimi hlačami itd...

Pa še to - je katera cepila svpjega otroka proti pnevmokoknim okužbam, koliko to stane? Razmišljam, da bi dala Daria cepit, ker je bil zaradi streptokoka v roku 2 mesecev 3x na Ospenu, se mi zdi še vedno bolje, da je cepljen kot pa da smo na antibiotikih v nedogled, ker se mu potem vso stanje v telesu poruši in se mi zdi, da se sedaj vrtimo v začaranem krogu.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 6.6.2011 12:21:32 >

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
6.6.2011 13:49:15   
onur
Onur si še doma ali se že cartate?

Ne še. Danes na pregledu vse ok. Se pa počasi začenja z izcedki.

Andromeda, za gatke ti ne znam pomagat, ker sem jih polno dobila od sestre. Ostale pa sem kupila (malo boljše) v pikapolonici oz. baby centru. Jaz sem Petjo cepila proti pnevmokoku, ma samo eno dozo in to že toliko cajta nazaj, da se več ne spominim koliko sem dala. Smo jo nato imeli za cepit še eno dozo, vendar je bila non stop neki prehlajena in je nato nismo, ker je preteklo že preveč časa med odmerki.

Neposredna povezava do sporočila: 3210
6.6.2011 13:49:17   
sončnica24
Andromeda moj nik je cepljen proti tem pnevmokokom, s cepivom sinfloriks (nisem ziher če se tako napiše), midva sva se cepla že lani februarja v glavi meri zato, ker je bil vsak mesec eoma zaradi vnetih ušes in od takrat je ime uhice vnete samo 1x pa še to začetek vnetja. Ne vem pa kako je zdaj s tem cepljenem ker takrat je ena kolegica spraševala pa so ji rekli da je otrok prestar. Zdaj pa ne vem ali je več vrst cepiva in je treba kako počakati ali kaj to pa nimam pojma. Plačala pa sem dva krat po 70€ al je blo 75€ - nisem ziher se pravi skupaj ok. 150€. Razmak med cepljenjem je en mesec mora pa bit otrok zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 3211
6.6.2011 14:37:47   
Polynesia
Dober dan mamice user posted image .

Andromeda še vedno držim pesti za Andraža, pismo rosno, nikoli ne vemo kaj nas ćaka, resnično živimo od danes na jutri.

cepivo Pnevmokok - mi smo ga cepili in to morali oz. svetovali so nam 3x, prvič in drugič se ne spomnim točno kdaj, tretjič pa pri 2. letu, ker so nam tako svetovali vsakič ko smo bili v bolnici in moram potrkati, da ušesk in antibiotikov na antibiotik nimamo več. Res pa je tudi, da Patrick trenutno ni v vrtcu in da že zaradi tega skoraj nič ni bolan. Ampak iz lastnih izkušenj ti pa lahko povem oz. dam nasvet, da ga cepi. Ker AB na AB skuri otroku imunski sistem in potem je skos bolan, na koncu je naš fant doma zboleleval ko smo bili vsi zdravi, sploh mu ni bilo treba iti v vrtec, ali pa ga je nekdo samo pogledal, je bil že bolan. Mislim pa res, da je starostno omejeno, nisem prepričana, tako da bi bilo najboljše, da se posvetuješ s pediatrom.

Ampak seveda, vsako cepljenje je stvar lastne presoje, a ne Bethany ...sej veš zakaj pišem a ne, hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image .
No naj se pohvalim, trkaaaaaaaaaaam, da ne bom kej usrala, nazadnje je bil bolan novembra 2010 koje imel angino in Ospen, tako da je v polni pripravljenosti za v vrtec kar se "kondicije" tiče user posted image ...seveda mu dajem vsak dan vitamin C in moram reči, da resnično pomaga!
Naj pa še priznam, da me je prav strah, kako bom v vrtcu spet gledala na pol bolane otroke in še težje njihove lenobne matere, tokrat pa ne bom ostala tiho, zaradi svojega otroka ne. No sej se bom brzdala, da nam ta tečna mama user posted image .

gatke najboljše in najcenejše so definitivno v H&M, maš gatke ali boksarce, ki so btw odlične, skupaj pakirane tudi po 5x in se super perejo, res dobre, tako da ti svetujem H&M!

pleničke - če se že hvalim, a se lahko še malo nooooo user posted image ...naš fant je dobesedno brez plenice in to tako hitro, od sobote se niti 1x ni polulal v hlače, samo pogruntat je moram za kaj gre, tudi v avtu na krajšo relacijo je nima user posted image user posted image , ma me je presenetil, ampak kot sem rekla, to sem bila očitno samo jaz obremenjena. No edina težava, ki pa je, je kakanje. Pokaka se v hlačke, pa ga dobim in rečem greva na wc, pleničke mu ne bom sploh punujala, ampak ne on se v hlače. Ampak glede na to, da je to šele 5. dan odvajanja, mislim, da bo tudi to s časom uspelo. Ga moram pa sama na uro ponujatu lulat na wc nastavek (kahle noče) ali pa zunaj zalivamo travco user posted image . Za popoldansko in nočno spanje mu jo pa še dajem. No vem tudi, da se bo še kdaj polulal v hlače, ampak najmanjši problem je to oprat, večji je kakce prat user posted image .

onur držim pesti, da greš čimprej v Rim, jaz sem šla kr nekaj čez rok in prav nič ni to fino!

šema domače je res najboljše in za moje pojme je to edino BIO, ne tisto v trgovini.

Bethany - kdaj imaš NS, komaj čakam da poročaš user posted image ...ja si vidla našega korenjaka, fant in pol user posted image ..mislim, da meri v višino blizu 100-ke in težek cca 16kg ali pa je že težji, da ne govorim, da ima nogo št.27 user posted image  user posted image ...ampak, tudi tvoja pričipesa se mi je zdela velika, ali pa slika tako naredi.

No toliko za zdej user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 6.6.2011 14:45:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 3212
6.6.2011 18:19:10   
orka
ooooo helow

Na kratko
Tudi mi smo bili v Mostecu na srečanju, andromeda lepo vas je bilo videti,čeprav samo par min....mi se namreč vsako leto zmenimo s cimro in oni pridejo v polnem številu vključno z babicam ,no saj naša babi je tudi vsako leto z nami,tko da se kar težko odlepim od mize,pa s to cimro smo v zelo dobrih odnosih in se redno obiskujemo,tamali2 sta pa tudi kot bi bili sestri...:-)

še malo hvali z moje strani-polynesia mi vam kar sledimo,naša Ema ima 96cm in 13,5 kg,no tu bo vedno imela manj :-)in št. čevljev 26...kam raste ne vem pa kaj ji pri tem omaga tudi ne ker je bolj malo,spi tudi slabo...tko da res ne vem....
gate- jaz sem jih kar v šparu kupila,pa nekaj tudi že stran vrgla,ker se je  tudi pokakala v hlače,ko smo se odvajali....

še kasneje malo upam da mi uspe pridet nazaj

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 3213
6.6.2011 22:27:35   
šema

Naj pa še priznam, da me je prav strah, kako bom v vrtcu spet gledala na pol bolane otroke in še težje njihove lenobne matere, tokrat pa ne bom ostala tiho, zaradi svojega otroka ne. No sej se bom brzdala, da nam ta tečna mama user posted image .

Ti lahko garantiram, da ne boš tečna mama, če boš glasno spregovorila na sestanku oz. v garderobi z dotičnimi starši. Je pa težko, ker večina staršev ne razume, da v vrtcu nimamo možnosti zavračati otrok na vratih. Le v izjemnih primerih, ko je imel otrok prejšnji dan drisko oz. je bruhal (pa še to se mi je zgodilo, da sem otroka zaradi driske poslala domov okoli 9.ure in je prišel v vrtec naslednji dan okoli 10ih, z obrazložitvijo, da je bil odsoten 24 ur in da doma ni bilo nič narobe)user posted image

Ti garantiram, da smo v oddelkih ravno tako besne nad takimi primerki kot ti, če ne še bolj, saj vpliva prisotnost takega otroka na celodnevno vzdušje v skupini.

Neposredna povezava do sporočila: 3214
6.6.2011 22:44:30   
Bethany
Čer,

čisto na kratko, da se oglasim, pol pa v mižule...

NH imam čez dobra dva tedna, ja, se že kr veselim, sploh dobrih novic. user posted image user posted image

Jaaa, Polynesia, tvoj fantič je res ornk fant. Pa šiiiikaaaaan!! Naša bi zgleda kr drobcena ob njem, s svojimi 13imi kilami in 92 cm, čeprav je med svojimi vrstniki med večjimi. user posted image Nogo pa ima že tud 25. Ful raste... sem glih danes gledala, da so ji pravkar kupljene sandale že čist na knap prav, nič rezerve. Pa dobro, sandalčki ne bojo v prste tiščali, hehe....

Cepljenja, jah, je bila kr burna debata na FB, ja...user posted image

AB pa kr fejst izmučijo imunski sistem, ja... Se pol bolezni kr ponavljajo in vrtijo v začaranem krogu. js sem res ful hvaležna, da še nismo imeli opravka z njimi in upam, da tako tudi ostane. Imam sodelavko, katere otroci so prvič jemali AB pri 17ih letih !!! Celo otroštvo ne. user posted image user posted image si lahk mislite? To bi js rada doživela pri svojih. user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
6.6.2011 22:48:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Ti lahko garantiram, da ne boš tečna mama, če boš glasno spregovorila na sestanku oz. v garderobi z dotičnimi starši. Je pa težko, ker večina staršev ne razume, da v vrtcu nimamo možnosti zavračati otrok na vratih. Le v izjemnih primerih, ko je imel otrok prejšnji dan drisko oz. je bruhal (pa še to se mi je zgodilo, da sem otroka zaradi driske poslala domov okoli 9.ure in je prišel v vrtec naslednji dan okoli 10ih, z obrazložitvijo, da je bil odsoten 24 ur in da doma ni bilo nič narobe)user posted image

Ti garantiram, da smo v oddelkih ravno tako besne nad takimi primerki kot ti, če ne še bolj, saj vpliva prisotnost takega otroka na celodnevno vzdušje v skupini.

se strinjam... in dodajam, da so tudi službe in pritiski šefov krivi za take primere. Čeprav js bi dala na prvo mesto zdravje otroka, in ne neke službe, v kateri te itak lahko iz dans na jutri zamenjajo. In HB imam to možnost, da sem s tamalo doma, ko kaže znake, da bo zbolela in zatrema v kali. Vsaj do zdaj sma, pa mi ni žal tistih dni, ko nisem delala in je bilo zato naslednji mesec manj priliva. Vseeno sfuramo. user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.6.2011 7:30:15   
sončnica24
Dobro jutro ste načele dobro temo o teh boleznih tudi jaz imam to srečo, da sem lahko doma pa še bolniške ne rabim dat, ker delam samo 4 ure in potem tisti teden ali par dni ko me ni potegnem na 8ur, tako da se mi skoraj čisto nič ne pozna.

Glede mamic ki pa vozijo "bolane" otroke v vrtec pa res je ja da potem vsi drugi zraven zbolijo samo vpašanje v kakšnem finančnem stanju so in koliko jih je za službo strah pa v prvi vrsti tudi kakšne so njihove prioritete, ker delam na takšnem delavnem mestu da marsikdaj marsikje vidim in vem vam povem da je zdaj veliko mamic ki pač otroke "morajo" imet ker drugače jim bo "čas" pobegnil pa navada je da imam mama vsaj enega otroka in takšni otroc včasih sploh ne vejo da imajo mamo. Žalostno ampak še kako resnično.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.6.2011 9:04:55   
_katja_
Mornin'

Po dooolgem času pridem pogledat kaj je novega in uf...koliko branja in večinoma same dobre novice.....

Polynesia: super, da si prišla spet na RR. Patrick je pa že tak ornk dec. Pa še veliko prespanih noči!

Andromeda: držim pesti za Andraža! In držim pesti, da se čimprej primeuser posted image

Pomar*anča*: lepo božaj trebušček. Veš kjerga spola bo dojenček? Gal je pa tud že fuuul velik fant. Sem bila že nekaj časa nazaj v vrtcu na obisku in je res korenjak!

Bethany in lyra: čestitke za + user posted image

onur: lepo božaj trebušček!

orka: bravo za izpite!

Claudi: ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Pri nas se imamo fajn. Fanta sta večinoma zdrava, malo kašljamo in kihamo občasno. No razen danes je Jakec nekaj čuden....Bomo videli. Spimo ponoči zelo različno....pride kak nor teden, ko sta oba obupna, potem pa spet kakšen dober, ko spimo do 5.00 v kosu.
Dobila sem službo...res da samo za dober mesec, ampak je velika verjetnost, da me vzamejo potem še za 1 leto. Delam z otroci s posebnimi potrebami, tako da je res to ena zelo zanimiva in koristna izkušnja. Je pa luštno. Jakca trenutno pazita moja starša, 1 tedensko tašča, drug teden gre pa v privat varstvo, septembra pa v vrtec.
Dopust: konec meseca gremo na Korčulo, konec julija pa v Bohinj. Vmes pa še ne vem točno kako in kaj, ker ne vem kako bo s službo in dopustom. Tako da tudi še rezervacije nismo oddali. Aja pa itaq možek nima več dopusta kakor 14 dni poleti, ker je zamenjal službo user posted image .

Punce uživajte in vas pridem večkrat pogledat!!!!!

Zdej pa mal pospravit in nekaj za kosilo pripravit, da potem samo pogrejemo....

Katja

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.6.2011 10:01:09   
Andromeda
Hello!

katja - welcome back, tudi tebe smo pogrešale v naših debatah...Pa fajn za službo, upam, da boš lahko kaj dlje delala kot 1 mesec, sicer pa bolje to kot nič.

orka- tud tebe je blo fajn videt po dolgem času. Mi smo okrog 14. ure že odšli, ker smo imeli še naprej pestro popoldne.

bolni otroci v vrtcu - razumem stisko staršev, ki jim težijo delodajalci, ker so na bolniški za otroke, ampak navsezadnje je zaradi 1 bolnega otroka na koncu 5 drugih staršev na bolniški. Jaz imam to srečo, da sem sama svoja šefica in mi nihče ne teži zaradi tega, ampak ponavadi so eni in isti otroci, ki so napol bolni, prisotni v vrtcu. Pa da ne rečem, da je bil pred kratkim v naši skupini primer, ko je mamica, ki je na porodniški, otroka s škrlatinko pripeljala v vrtec, ker "ob sedmih zvečer mu je že vročina padla".user posted image

Našega Andraža so včeraj pričeli zbujati iz umetne kome, saj se bojijo, da bi zaradi cevke v pljučih prišlo do pljučnice in bi stvar le še dodatno poslabšalo. Ponoči se je potem zbudil, a se močno vznemiril, pa še staršev ni bilo takrat zraven, zato so ga nazaj uspavali in bodo danes ponovno poizkusili.

Nič, moram nekaj papirjev uredit... se beremo kasneje.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 7.6.2011 10:02:53 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.6.2011 15:30:56   
poli*
Vrtec in bolezni... ma pri nas je tudi taka štala s tem... večinoma jih vozijo kar bolne user posted image .
Naša je v petek zbolela in dobila vročino 40°C, s katero smo se borili 4 dni, danes je malo bolje. Pa nam je spet povleklo na bronhitis in upajmo, da ne bo kakšna pljučnica- jutri imamo pregled. Sem pa sigurna, da je tole v vrtcu pokasirala, ker smo pri zdravniku srečali tudi tamalo od prijateljice z enakimi simptomi in vročino je dobila na isti dan. mahh, ni za komentirat user posted image .
Razumem pa težavo vzgojiteljic, ki sprejemajo bolne otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.6.2011 8:22:20   
sončnica24
Lepo deževno jutro vam želim. Po eni strani sem prav srečna da je dež, ker me čaka doma en velik kup stvari za zlikatuser posted image - joj ko vedno to odlagam na koncu pa je že tek kup da mi je hudo. Pa moram ker imam toliko nikovih stvari da je čudež da še v omari sploh kaj najdem za oblečtuser posted image - pol si lahko predstavljate kak kup je teh "malih" cotik.

Novega pa druga ni nič, včeraj sem eno pecvivo z višnjami pa skuto in smetano pekla je full dobro ratalo, danes sem mislila it k sosedom na češnjo, da bi probala marmelado naredit, pa mi je dež vse pokvaro, bom vidla če bo slučajno popoldan kaj lepše vreme pol skočim hitro malo gor.

Nič to je to lepo se mejte v tem deževnem dnevu in uživajte s svojmi sončki.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.6.2011 16:16:50   
orka

N o v e m b r s k e
 user posted image
                    2 0 0 8

26.08.2008 user posted image   Ema /orka/
01.09.2008 user posted image   Tian /zara13/
15.09.2008 user posted image   Luka /soncek80/
02.10.2008 user posted image Ema &user posted image   Tristan /mijavček/
03.10.2008 user posted image  Tjaša user posted image   Uroš /anime/
03.10.2008 user posted image Maj & user posted image  Mak /charley/
07.10.2008 user posted image   Dario /andromeda/
15.10.2008 user posted image  Zojauser posted image Zara /lyra/
18.10.2008 user posted image Emir /emina83/
20.10.2008 user posted image  Gaj /varci/
22.10.2008 user posted image  Manca /vebo/
27.10.2008 user posted image  Tanja /poli*/
27.10.2008 user posted image  Marcel /taly82/
28.10.2008 user posted image  Žiga /jada/
03.11.2008 user posted image Maša /maša23/
04.11.2008 user posted image  Aljaž Žan /šema/
04.11.2008 user posted image  Taja /carly/
05.11.2008 user posted image Žan /tinka05/
07.11.2008 user posted image   Aljaž /nixie/
07.11.2008 user posted image  Maks /letalo/
09.11.2008 user posted image  Pia Lucija /luna8/
10.11.2008 user posted image Tia  /petra*k/
10.11.2008 user posted image Erazem user posted image Gašper /konina/
11.11.2008 user posted image  Miha /pat13/
11.11.2008 user posted image  Patrick /polynesia/
15.11.2008 user posted image Vita /saba/
15.11.2008 user posted image   Lovro /nagajiva/
16.11.2008 user posted image  Lea /inja2/
20.11.2008 user posted image  Nace /_Katja_/
21.11.2008 user posted image  Gal /pomar*ANČA*/
21.11.2008 user posted image  Petja /onur/
24.11.2008 user posted image   Elina /bethany/
26.11.2008 user posted image   Nejc /mojsoncek/
26.11.2008 user posted image  Matic /Bobika1/
28.11.2008 user posted image  Jaša /caligula/
28.11.2008 user posted image  Jana /*jelka*/
02.12.2008 user posted image   Leila /Klavdy4/

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.6.2011 16:20:02   
orka
helow

me daje nostalgija in malo obujam spomine...in posledično se je tu znašel ta seznam...sledil bo še tisti drugi le malo več časa mi bodo morali dati...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.6.2011 20:12:57   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Lepo deževno jutro vam želim. Po eni strani sem prav srečna da je dež, ker me čaka doma en velik kup stvari za zlikatuser posted image - joj ko vedno to odlagam na koncu pa je že tek kup da mi je hudo. Pa moram ker imam toliko nikovih stvari da je čudež da še v omari sploh kaj najdem za oblečtuser posted image - pol si lahko predstavljate kak kup je teh "malih" cotik.

...

Likanje: uf, js sem ga že zdavnaj zmanjšala na minimum... Enostavno nimam niti volje niti časa, tako da likam samo reeeees nujne stvari, kot so srajce in določene hlače. Elininih stvari pa že dolgo ne likam več (večino), samo mokre fajn raztegnem in zgladim, ko jih dam sušit, pa so suhe čisto ok. user posted image user posted image Pa mislim, da tudi pri novem dojenčku ne bom toliko likala kot pri Elini. Bo itak zima in se bom raje sušilca posluževala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
9.6.2011 8:17:27   
Andromeda
Hello!

Joj, ta teden pa kar naprej ta dež... Danes okrog 7. ure zjutraj je pri nas kazalo, kot da bo sonce, ampak ne ne, so kmalu prišli oblaki. Sem pa v torek šla Dariu kupit nove gumjaste škornje, ker so mu stare premajhne in je hotel kar naprej bit v njih, najraje bi še zaspal v njih. Do prejšnjih pa ni gojil tako globokih čustev user posted image

Andraževo stanje je še vedno kritično, saj je prebujanje iz umetne kome neuspešno (se ne zbudi do konca...), poleg tega pa so mu bakterije napadle še srčno mišico, zato so ga potem nazaj spravili v komo. Sicer pa je kri veliko boljša, tako, da upanje, le vprašanje časa je, kdaj se bo vse skupaj izboljšalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hudič je tale sepsa, sploh pa če človek nima vranice.

Nič, grem po opravkih, preden se spet kakšna huda ujma ne naredi. V torek popoldne je na našem koncu kar fajn padalo,pa tak veter je pihal, da je dež dobesedno vodoravno padlo. Ah, pa likanje me tudi čaka, pa se tdi kar ne morem spravit, da začnem user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (15%)

lana (31%)

neža (44%)

vanesa (11%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!