|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
6.12.2009 18:22:18   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

No, js sem seveda bedela oz samo počivala, ker me je zamašen nos motil, pa po glavi begalo tisoč in ena misel... tole mi je pa že prav nadležno, da me vedno nekaj pokonc drži, ponavadi kake zoprne misli in razmišljanja. Tokrat recimo sem še vedno analizirala in sicirala moj petkov razgovor. Kako je bilo? Hja, tako, da niti slučajno ne vem, pri čem sem in nimam posebnega upanja na kaj konkretnega. Ful so ti razgovori sama živčna vojna, ne toliko pred samim razgovorom, mene bolj muči po. Ko kr naprej razmišljam, kako bi lahko drugače odgovarjala in podobno... Se še komu to dogaja?? Nikoli nisem zadovoljna po razgovoru za službo. Vedno se mi zdi, da bi lahko ful boljše opravila... user posted image user posted image

Glede razgovorov ti svetujem (saj vem, da ni lahko), da si čim bolj sproščena in "naravna", pa bo...Jaz sem si vedno neke scenarije naredila kkao bom odgovarjala in kako se bom predstavila, potem se je pa spontano čisto drugače odvijalo in sem se le "predala" toku dogodkov, se znebila treme, na koncu tudi nasmejala kakega šefa... Ne jemat razgovore kot živčno vojno, ampak zgolj kot priložnost in še eno izkušnjo več. Sej bo, držimo pesti!!! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 326
6.12.2009 21:40:29   
Andromeda
Kaj je zdej to...že spet nič ne čvekamo!!! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 327
6.12.2009 21:50:56   
onur
evo mene na zagovor. danes zvečer sva si zmožekom privoščila pizzo zunaj in je prav pasalo. malo sem poštimala in jo nato oddala tašči, ki jo je dala spat. midva pa sva pičila ven.
drugač pa sem danes prekalkulirala in s tamalo nismo šli na čarodeja (virusi in je sedaj po tednu dni lih ozdravela, jutri pa imamo še kontrolo), ampak smo šli na en giro z njenim triciklom in bili nato še malo zunaj.
zadnjih par dni mi pa tamala spi cca. dve urci dopoldan oz. če opoldan. ploskam, ker tolko spi v kosu.
drugač pa nič kaj posebnega. jutri delat, možek gre pa s tamalo na kontrolo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 328
6.12.2009 22:09:07   
mojsoncek
cer... jaz sem pa utrujena in lena user posted image

Vceraj smo praznovali, pa sli smo na Miklavza in je bil en prav lusten dan. Danes smo se dopoldan igrali z miklavzevimi darili, potem pa smo sli k tasci in tastu na kosilo. Po kosilu je sel Nejc spat, jaz pa z njim. Sva spala dve uri. Ne vem kaj je tam v zraku, da greva vedno oba tam po kosilu spat in naju tako dolgo ni iz sobe user posted image . No ja, saj ni taka znanost. Ce smo doma, nikoli ne grem spat, ker je vedno kaj za narediti po hisi ali pa za firmo. Ce gremo pa tja, si pa lahko privoscim pocitek. Mi pa ful manjka spanja in je tole danes res prav prislo. Drugace spim 5-6 ur na noc, pa se to ene 10x vstanem, ker se Nejc zbuja... ja no, saj bo bolje... enkrat...

no, sedaj si pa se malo joge in branja privoscim, potem pa spat..

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.12.2009 11:10:56   
poli*
Ojla. Ja, spet smo postale slabe čvekice user posted image  user posted image .
Tanja je bila zelo vesela miklavževega darila- sank in smo jih že včeraj šli sprobat. Je uživala na snegu 100/uro. Koliko malo je treba, da je otrok srečen!
No, bomo povedali miklavžu, da je prinesel tapravo darilo user posted image  user posted image .

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.12.2009 13:13:38   
Bethany
Andromeda, glede razgovorov za šiht: ja, seveda, živčnost je najmanj zaželen faktor pri tem. Js sem tak po naravi kr velik flegmatik, in me take stvari načeloma ne živcirajo, čeprav nekih takih "nastopov" pred ljudmi ne maram. Mene najbolj zdela pol, ko je razgovor opravljen. Takrat pa predelam v mislih do potankosti, kako je zgledalo, kako bi moglo biti, kaj sem povedala, kaj bi mogla rečt in kaj ne... skratka, totalna zguba časa razpredat o nečem, kar je mimo in ne moreš nič spremenit, ane?? user posted image Sicer pa mi je tak jasno, da pri iskanju šihta moraš imeti blazno srečo, da prideš na pravo firmo, k pravim ljudem, ob pravem času... da se vse poklapa in da šiht dejansko dobiš. Če en totalno nepomembni faktor ne štima, četudi v vsem ustrezaš zahtevam, ne bo nič... tak je to!

... Kaj sem še hotla napisat??? AJA! Je miklavž prinesel Elini prvo zobno pasto, da sem ji včeraj prvič z njo zobe zvečer umila in je celo pustila. Ker je seveda iz krtačke cuzala pasto in jo veselo goltala, js ji pa vmes, ko je mal odprla usta, na hitro pokrtačila. Mal me sam skrbi, če mi bo zdej vedno pasto jedla, to ni glih fajn, ane??

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.12.2009 13:35:29   
orka

Mal me sam skrbi, če mi bo zdej vedno pasto jedla, to ni glih fajn, ane??

tudi to nam je zobar odgovoril citiram :
Ker je še majhna verjetno ne bo znala izpljuniti in bo pasto pogoltnila.Škodilo ne bo lahko pa koristi.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.12.2009 13:47:25   
onur
živjo. mamica na šihtu, pa sem si vzela malo cajta zase. možek je Petjo danes peljal na kontrolo. zdravje ok, moramo pa jemati antibiotik še 5 dni, ker smo ga samo 5 (čeprav nam je tako naročil - ne vem več kdo je neumen). se je pa zbudila z zalepljenimi učkami tako, da smo dobili kapljice. če bo jutri boljše z očmi, bosta šla z možekom do vrtca si ogledat predstavo, ki jo imajo. drugače pa se še pocajtamo doma. jao, ni konec teh bolezni oz. virusov.
pa še jutri delam, nato pa tri dni na dopust. jupi.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.12.2009 15:38:52   
Andromeda
Živjo še od mene!

Sem že kakšno uro nazaj vse lepo napisala, pa me je ven vrglo, prej pa nisem shranila user posted image

V glavnem, z Dariem sva si dopoldne privoščila dolg sprehod in šla na kavo s smetano - uganetem kdo je vso smetano pojedel? user posted image sedaj pa kuham kosilo - zelje, matevža in pečenice in upam, da bo tudi Dario hotel jesti, ker zanj nimam nič drugega. Sem mislila danes delat domače okraske - iz slanega testa, pa imamo premalo soli doma, tako da bo do jutri počakalo. Sicer pa še vedno nimam nobenega filinga, da je veseli december, mogoče bi moral vsaj malo sneg zapasti. Sem si pa danes kupila v čajnici božični čaj in čaj okus rumov lonec - mi je cela torba po rumu dišala, haha...

Kranj je že lepo okrašen, lučke so prižgali v soboto, čudim pa se, ker nikjer ni nobenih stojnic, mogoče pa tukaj malce kasneje to postavijo...upam.

Nič, moram kosilo dokončat, se še kasneje kej oglasim.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.12.2009 19:43:26   
šema
Mi smo danes preživeli začetek drugega tedna v vrtcu a ne vem, če bomo zdržali do konca :( Se mu je začel spet nos basat, pa v očku se mu nabirajo solze, tako da smo malo pred kapljicami (so mi naročili, da zaenkrat brišemo z fiziološko).
Drugače pa vas preberem vsak dan in tule in TAMLE:) (FB) za kaj več pa ni časa ker sem polno zaposlena z anketami za diplomsko nalogo. Sem jih zbrala že vse, zdej jih je treba pa obdelat...

Neposredna povezava do sporočila: 335
7.12.2009 21:41:04   
letalo
živ!

no mi smo kr zdravi (trkam),smo imeli pa danes cepljenje OMR,ker ga pri 12m ni imel zaradi stika z noricami.No pa so ga še zvagali in ima že kr 11kg (13m). Meni se zdi to too much!

Prosim če mi zaupate kaj in cca koliko jim dajete za obroke? Dodajate obrokom žličko olja/masla ali ne? Je to res potrebno?

Kako pa vaši malčki kaj zaspijo? Pri nas ni bilo problemov, potem sem ga pa navadila zaspati z linotom v flaši jih je bilo pa še manj. Zdaj me pa malo skrbijo zobki, ma res tako lepe da ne bo imel vseh gnilih...

Še tretje vprašanje: ali dajete svojim malčkom že samo kravje mleko, ali še kaj kombinirate z AM?

lep večer še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 336
7.12.2009 22:30:24   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: letalo

No pa so ga še zvagali in ima že kr 11kg (13m). Meni se zdi to too much!
Tud naš je nekje tukaj:))
Prosim če mi zaupate kaj in cca koliko jim dajete za obroke? Dodajate obrokom žličko olja/masla ali ne? Je to res potrebno?
Dobi toliko kolikor poje- za hujšanje bo še čas in prav nič se ne obremenjujem da bi morala zanj kuhati ekstra. Je že vse, kar mi razen svinjine, oreščkov, suhih salam (verjetno bi se še kaj našlo). Če mi reče AM; AM ko je pojedel svoje in gleda mene, potem mu pač ponudim
Kako pa vaši malčki kaj zaspijo? Pri nas ni bilo problemov, potem sem ga pa navadila zaspati z linotom v flaši jih je bilo pa še manj. Zdaj me pa malo skrbijo zobki, ma res tako lepe da ne bo imel vseh gnilih...
Če boste tako nadaljevali, potem zna dobiti karies, tko da če hočete ohranit lepe bele zobe potem flašo stran ali pa vodo noterŠe tretje vprašanje: ali dajete svojim malčkom že samo kravje mleko, ali še kaj kombinirate z AM?
Pri obrokih dobi alpsko mleko, zjutraj in zvečer pa se še priklopi:))

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.12.2009 22:51:13   
Andromeda
letalo - glede kilaže je 11kg čisto ok, koliko je pa sicer velik? Naša P vedno gleda na razmerje med težo in višino...Naš je imel pri 12 mesecih 10,5 kg in 75 cm, pa je rekla, da je ok. AM mu dajem zjutraj, dobi za dobro jutro eno flaško Novalaca 3, vse ostalo pa že od 9,5 meseca kravje mleko.
Glede obrokov pa poje precej manj kot 2 meseca nazaj in naj bi bilo to tudi normalno, da po 1 letu začnejo manj jesti. Maslo ali olje pa ponavadi dobi pri kosilu, včasih omegol zamešam zvečer v žitno kašico. sicer ga ne dodajam, čeprav sem prebrala (v neki ameriški bukvi), da naj bi dodajali pri vsakem obroku.

Pa še 1? - zakaj jim še ne dajete svinjine?
Jaz sem namreč obveščena, da po 1 letu lahko...sicer jo je do zdaj le ene 3x dobil in še to bolj za vzorec.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 7.12.2009 22:56:53 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.12.2009 7:31:56   
onur
letalo: naša je težka cca 10,3 kg velika pa ne vem, ker je nisem zmerila, ma mora bit tam okrog 75 ali več. AM dobi še zjutraj (sicer še dvojko, ker nam je ostala in jo moramo porabit) oz. ko je bolna in noče GS ali pa da gremo kam in nato pridemo domov lih pred kosilom in je zaspana pa damo AM in nato skuhamo kosilo. Zaspi v veliki postelji z dudo in da je eden ob njej. Nato jo prestavimo, vendar roma čez čas nazaj v veliko posteljo. Jaz bi ti flaško z linotom odsvetovala, če hočeš zdrave zobe. Maslo, smetana, sirček - maslo ponavadi dodajam v pire krompir, smetano oz. sirček v goste juhe ali kakšen golaž, olivno olje v mineštre. Petja včasih poje veliko, včasih pa bolj malo, ma ji dam kolikor želi, edino pri keksih jo malo bremzam, ker ona bi jih pojedla kolikor jih vidi.

Andromeda: ja glede svinjine, pa saj niti ne vem zakaj jo ne dajem. rajše drugo meso, pa ribice.

eno ?: kakšne ribe že vse dajete?

drugač pa nič kaj posebnega. sem na delu še danes, nato pa tri dni dopusta. mala je doma, ker so očke vnete, je možek za varuha. če bo danes ok, bosta šla do vrtca gledat predstavo, drugače ne. konec tedna gremo verjetno k našim prespat iz sobote na nedeljo, ker ima možek v tistih krajih novoletno fešo. mi jo imamo 18. in komaj čakam. pa z možekom sva rekla, da skočiva en dan malo do Ljubljane pogledat lučke (male s seboj ne bova vlačila, ker je prvič dolga pot, pol pa tam po mrazu gor in dol in gužva, hvala rajši ne. sva rekla, da bova šla z njo pogledat lučke v Novo Gorico, ki nam je bližje).

Neposredna povezava do sporočila: 339
8.12.2009 8:06:26   
_katja_
Jutro!

Jaz vas tudi kar redno prebiram, za odpisat oa zmanjka...no zdej sem par dni na bolniški, pa je malo več časa. Pri nas nič kaj novega, Nace se lepo razvija, veselo mašira okoli, zelo rad hodi v varstvo (ko ga prides iskat, bi se on še kar igral), meni pa trebušček tudi lepo raste.

ribe: mi smo mu do sedaj dajali plave. Teh sardelc pa tega pa ne.

Svinjina: mleto meso imam mešano že od začetka tko da....

mleko: že dolgo kravje. Imamo domačega in ga malo redčim. Dobi ga pa zjutraj dober deci, zvečer pa ene 3 deci. Ponoči pa načeloma  vodo. Če pa nimamo domačega pa alpskega.

Količina obrokov: poje ful manj kot je pred časom. v varstvu imajo kosilo okoli 14 ure, tako da večinoma popoldne poje malico in zvečer samo še mleko. Redko kdaj malica že ob 16,00 pa potem ob 18,30 še enkrat kakšno čokolino.

Hrana: jaz ne kompliciram nič in je tisto kar jemo mi. To velja predvsem za vikende. Če mu pa kdaj slučajno posebaj skuham mu dam pa malo masla za okus zraven. Itaq je pa mahnjen na juho.

Spanje: Zvečer načeloma kar lepo zaspi, flaško mleka spije in zaspi. Če se ponoči zbudi, je pa ponavadi voda vredu. Zdaj ene 3 tedne spimo super. Saj je le vsaka tretja ali četrta noč slabša. Drugače pa super...včasih od 19,00 - 6,00 v kosu. luksuzuser posted image

Zobna pasta: kaj moram bit pozorna ko jo kupujem? Mi je še nimamo user posted image

Andromeda: si se navadla Kranja?

letalo: Kaj hribolazite? Mi smo zdaj ene 3 tedne slabi, prej pa je bilo kar fino. Pa zdaj ko bo bolj mrzlo bomo verjetno manj oz. krajše turce. Sem pa zdej nabrala oblačila, da mu bo toplo v ruzaku.

Komi cakam petek, malo dopusta in zimskih radosti....sam se smučarske hlače moram najdit, da jih bom lahko zapela user posted image

Lep dan!
K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.12.2009 9:13:46   
orka
helow
prehrana-tudi mi ne kompliciramo več,mala je enako kot mi,z izjemo svinjine,sicer tudi mi ne jemo svinjine le v rižoti in še to file oz.ribico svinjski,ki sta nemastna,maslo oz.margarino dodam k vsaki zelenjavi,meso pa pripravljam na olivnem olju,tudi solato ima rada.Od ribe pa je do sedaj samo ostriža jedla,je bolj sočen oz. masten in res nič kosti,saj preden jaz kosti oberem je riba že mrzla.Količinsko pa je pri nas nihanje,včasih več,včasih manj.
Mleka pa že dolgo ne konzumiramo,takoj ko smo preklopili na alpsko ,adaptiranega ni več hotela in tudi flašk oz. lončkov...nimamo več vse kar teče pijemo po slamici oz. iz kozarca.

zobna pasta-Katja pasta mora vsebovati 500ppm F (fluor oz ponekod piše natrijevfluorid )

spanje-nam ni nikoli delalo težav,spimo celo noč od 8-ih do 7-ih in čez dan tri ure v dveh delih.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.12.2009 9:42:36   
mojsoncek
woww ste bile pridne! Zdej pa ne vem kje naj zacnem user posted image pa pojdimo po vrsti...

šema, upam, da z malim ne bo nic ihujsega in bo lahko nadaljeval vrtickanje brez pavze.

teza - pri 12m, dva tedna nazaj, je imel Nejc 8.600g in 74cm. Pa je samo rekla, da je bolj droben po mamici, prav tako kot njegov veliki brat user posted image . Sem vesela, da nic ne komplicira, je pa res, kot je rekla, da imajo pediatri raje bolj "zalite" dojencke in majhne otrocicke. No, kakorkoli ze, majhni, veliki, drobni, zaliti... samo, da so zdravi!!!

obroki- Nejc poje ogromno. Zjutraj mleko (malo vec kot en deci, da ni predolga do zajtrka v vrtcu), potem pa ima v vrtcu zajtrk, dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico. Ko pridemo domov, poje se malo mojega kosila, pa malo kasneje kaksno mandarinco, zvecer vecerjo, pa se dober deci mleka spije, preden gre v posteljo. Tako da, nas min je res veliki jedec in njemu je glavna stvar hrana user posted image . Ja, pa da ne boste mislile, da je obrok kolicinsko majhen... ravno nasprotno...

hrana - je skoraj da vse. Itak nimamo kaj dosti izbire, ker v vrtcu ne bo nobeden posebej za njega kuhal. Kot sem videla na jedilniku v vrtcu imajo tudi rizoto s svinjskim mesom, joto, gobovo juho... in podobno, kar se meni sicer zdi se malo zgodaj, ampak ni druge... poje pa itak vse. Doma pa tudi vecinoma ne kuham vec posebej zanj, ker kuham tako, da lahko jemo vsi. Sedaj ko sem v sluzbi, res nimam vec casa kuhati vsakemu posebej.

mleko - samo kravje. Dva tedna nazaj smo porabili zadnjo skatlo adaptiranega mleka in potem s tem zakljucili.

spanje - zvecer zaspi v svoji posteljici z dudo in ninico v roku 10 minut. Noc pa kakor je... lahko se zbudi 5x ali pa 20x.

Zdej moram pa malo delat... sem ze v zaostanku za 1 uro, ker sem na poti v sluzbo porabila eno uro vec kot ponavadi. Smo rabili 1 uro za tistih nekaj kilometrov od Vrhnike, do bivse cestninske postaje Log. grrrrrrrrrrr

No, lep pozdravcek

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 342
8.12.2009 10:15:17   
Bethany
Uau, pridne pridne... komi uspela prebrat vse. user posted image user posted image

Mene pa zanima v čem je problem svinjskega mesa? Zakaj se ga morajo dojenčki in otroci izogibat? Pri nas je sicer redko na jedilniku, včasih pa pade kaka pečenka. Aja, pa v mletem mesu je tudi notri, ane?

Kar se mleka tiče, js še vedno vztrajam na adaptiranemu, ga dobi zjutraj 2 dcl in zvečer pred spanjem, če hoče, še kak 1,5 dcl. Ga pa malo redčim, torej ne dajem več toliko meric kot v navodilih, ampak eno do dve manj na določeno količino vode. V ostali hrani ji sicer dodajam navadno mleko, s tem, da se poskušam izogibat homogeniziranemu, torej raje kako sveže mleko iz kmetij oz mlekomatov, ki so na novo v CE na treh mestih. Ali pa riževo ali sojino. Še posebno v času prehladov, da ne ustvarjamo še dodatne sluzi v telesu.

Spanje: pri nas solidno. Zaspi sama v posteljici z malo božanja in ob uspavankah. Ponoči pa se včasih zbudi sredi noči, rabi malo cartanja, mogoče kako previjanje in mleko, večino noči pa prespi do šestih ali sedmih zjutraj. Pa čez dan eno rundo, ki pa je različno dolga, od ene pa tudi do treh ur.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 343
8.12.2009 10:38:14   
orka

Uau, pridne pridne... komi uspela prebrat vse. user posted image user posted image

Mene pa zanima v čem je problem svinjskega mesa?

Mislim,da je vse odvisno od posameznika kako gleda na to.Po enem letu starosti naj bi otrok jedel že vse.Ker mi tudi sami ne konzumiramo svinjine razen file in sv. ribo,je tudi Ema ne,sem že napisala...Meni osebno je po svinjini slabo,očitno je ne prebavljam najbolje in ker sem nabavna je potem niti kupim ne.Mleto meso pa sem do sedaj vzela samo goveje,zdaj pa bo tudi to mešano.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 344
8.12.2009 10:49:51   
_katja_
Hvala orka za odg. glede zobne paste.

Zapela sem smučarske hlačeeeee user posted image Sicer ne najnovejših, ampak une ta stare user posted image Vazn, da me ne bo zeblo....hihi

Nc grem k dr.ju po bolnisko pa po tamalga v varstvo....

čao
K

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
8.12.2009 11:24:10   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Andromeda: si se navadla Kranja?

Ja, super se mamo. Glede na to, da sem še doma, imam veliko časa za spoznavanje novega kraja, v bistvu se mi zdi, da smo tukaj že precej dlje in ne le 2 meseca. Živimo čisto blizu centra, pa kljub temu je mirno, 500 m stran imamo trgovske centre, zraven je tud šola, pa vrtec tudi ni daleč. Pa še tašče nimam več 500 m stran, kar je tudi pomembno user posted image se mi končno zdi, da smo zadihali kot prava družina, ker prej je bila vedno še ona nekje zraven, pa vse je mogla vedet...se mi zdi, da je kar malo jezna, ker nas ne more več nadzorovati...zdej jo vidim pa 2x na mesec user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 346
8.12.2009 11:31:53   
Andromeda
ribe - sem mu dala malo postrvi za probat, pa ni bil takrat preveč navudšen nad njo. Z možem socer večkrat jeva lignje, pa ne vem, če je to že za tako majhne primerno, kaj ve mislite?

spanje&uspavanje
- zadnje 3 dni imamo težave zvečer z uspavanjem. Zaspi in spi v svoji posteljici, vendar pa traja po3/4 ure, da zaspi, ko se umiri in greš ven iz sobe takoj jok...očitno še ena od faz. Drugače prespi celo noč, se pa včasih zbudi orkog 5-6. ure in mu dam dudo, pa nazaj zaspi. Danes sva spala do 7.30, včeraj pa do 9.10 - absolutni rekord (se je pa zbudil ob 6.30 in mu je mož, ki je vstal za v službo dal mleko in je potem takoj nazaj zaspal)

Neposredna povezava do sporočila: 347
8.12.2009 12:39:14   
poli*
Letalo. Naša punca je težka 9,5 kg in velika 77 cm.
AM ji nikoli nisem dajala, ker sva se do 1. leta dojili.... že pred tem pa sem ji dajala navadno mlako v čokolino... zdej pa tut v flaško.. in nikol ni blo nobene reakcije.
Zadnje čase imamo spet malo težav s spanjem (za zaspat), ker noče več med 19:00 in 20:00, ampak več kot uro kasneje. Se pa ponoči ne zbuja več oz. največ 1x, da malo čajčka popije. Upajmo, da tako ostane.
Pije pa samo nesladkani čaj, zato me ne skrbi zaradi zobkov.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 348
8.12.2009 13:50:38   
Andromeda
A obstaja kakšen način, kako tako majhnim otrokom dopovedat, da ne mečejo stvari z vso silo ob tla? Dario je zaradi tega uničil parket in tudi nekaj igrač user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.12.2009 14:06:12   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

A obstaja kakšen način, kako tako majhnim otrokom dopovedat, da ne mečejo stvari z vso silo ob tla? Dario je zaradi tega uničil parket in tudi nekaj igrač user posted image

ne da se... bolj ko bos govorila ne, slabse bo... to je faza in bo minila. Mi smo se ze pri prvem sprijaznili, da bo treba prav kmalu prebrusiti in prelakirati parket. Tudi nam je bilo hudo, ker smo se ravno preselili v novo hisko, ampak ni kaj. Otroci so otroci

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?