mojsoncek
|
woww ste bile pridne! Zdej pa ne vem kje naj zacnem pa pojdimo po vrsti... šema, upam, da z malim ne bo nic ihujsega in bo lahko nadaljeval vrtickanje brez pavze. teza - pri 12m, dva tedna nazaj, je imel Nejc 8.600g in 74cm. Pa je samo rekla, da je bolj droben po mamici, prav tako kot njegov veliki brat . Sem vesela, da nic ne komplicira, je pa res, kot je rekla, da imajo pediatri raje bolj "zalite" dojencke in majhne otrocicke. No, kakorkoli ze, majhni, veliki, drobni, zaliti... samo, da so zdravi!!! obroki- Nejc poje ogromno. Zjutraj mleko (malo vec kot en deci, da ni predolga do zajtrka v vrtcu), potem pa ima v vrtcu zajtrk, dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico. Ko pridemo domov, poje se malo mojega kosila, pa malo kasneje kaksno mandarinco, zvecer vecerjo, pa se dober deci mleka spije, preden gre v posteljo. Tako da, nas min je res veliki jedec in njemu je glavna stvar hrana . Ja, pa da ne boste mislile, da je obrok kolicinsko majhen... ravno nasprotno... hrana - je skoraj da vse. Itak nimamo kaj dosti izbire, ker v vrtcu ne bo nobeden posebej za njega kuhal. Kot sem videla na jedilniku v vrtcu imajo tudi rizoto s svinjskim mesom, joto, gobovo juho... in podobno, kar se meni sicer zdi se malo zgodaj, ampak ni druge... poje pa itak vse. Doma pa tudi vecinoma ne kuham vec posebej zanj, ker kuham tako, da lahko jemo vsi. Sedaj ko sem v sluzbi, res nimam vec casa kuhati vsakemu posebej. mleko - samo kravje. Dva tedna nazaj smo porabili zadnjo skatlo adaptiranega mleka in potem s tem zakljucili. spanje - zvecer zaspi v svoji posteljici z dudo in ninico v roku 10 minut. Noc pa kakor je... lahko se zbudi 5x ali pa 20x. Zdej moram pa malo delat... sem ze v zaostanku za 1 uro, ker sem na poti v sluzbo porabila eno uro vec kot ponavadi. Smo rabili 1 uro za tistih nekaj kilometrov od Vrhnike, do bivse cestninske postaje Log. grrrrrrrrrrr No, lep pozdravcek